2018 Aralık Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    247
inşallah canım bnm doğum gunum aralık 20 annemın 12 aralık kız aralıga kalmadan gelır bncede :) senin cinsiyet ne tatlım
Hmm anlaşıldı neden aralık istediğin
Benim 11 aralık dedi Dr bende 12 olsun istiyorum ama olmazsa da sağlık olsun yeterki sağlıklı gelsinler
Erkek canım benimki sabırsızlıkla bekliyoruz onu

Hmm anlaşıldı neden aralık istediğin
Benim 11 aralık dedi Dr bende 12 olsun istiyorum ama olmazsa da sağlık olsun yeterki sağlıklı gelsinler
Erkek canım benimki sabırsızlıkla bekliyoruz onu
kesinlikle önce sağlıkla dünyaya gelsin gerisi önemli değil bizim gereksiz isteklerimiz işte

insallah enfeksiyon yoktur cnm ya da hemen halledilebilir insallah daha fazla uzamaz.ben de hamile degilken enfeksiyonla cok ugrastim gecti bi daha basladi falan bulasici gibi bi geldimmi bitmiyor ama korkma zaten bi cok bayanda enfeksiyon oluyo enfeksiyon gecirmeyen kadin yok.
ben pendikteyim cnm pendik hospitala gidiyorum ama halen doktor arayisi icindeyim sem de mi istanbuldasin cnm

Anladım canm inşallah gerek kalmaz iğneye.

kizlar gobeginizin bazi bolgelerinde bazen acı hissediyor musunuz
bebek hareketinden mi acaba
ben bazen gobegime dokundugum zaman ya sag taraf ya sol taraf aciyo bazen de acimiyo
mesela kac saattir bugun sag tarafim aciyo ve belime de vuruyo galiba

Minik bebis cnm cok gecmis olsun uzulme neden uzuluyorsun cok sukur bebegin saglikli sen de yediklerine biraz dikkat edersin insallah atlatirsin cnm korkma
ben de seker testinden korkuyorum ama kusmaktan korkuyorum ac karnina verdikleri icin sekerli suyu.
kacinci haftada yaptirmak lazim cnm seker testini
cok sukur bebegin sag salimya cnm sen bebegine odaklan gecicek emin ol

cnm biz de insaniz aciziz uzulme Rabbim bize bebegimizi sag salim kucagimiza almamizi masip etsin yeter ki tum bu yasadiklarimizi unutucaz hemencik hic aklimiza bile gelmicek insallah

Kizlar akıntı için yikanabilir günlük pedler var onlardan almak istiyorum ama internetten başka bir yerde karşıma çıkmadı. Kullanışlı geldi bana
cnm cok mu akintin geliyor benim cok gelmiyor ben gunde 2 kere camasirimi degistiriyorum o hatta hamile degilken daha cok akintim olurdu yumurtlama zamanlari falan o zmnlar hep kullanirdim gunluk ped ya da havlu kagit
havlu kagidi oneririm katlayip kullanirdim hep yipranma durumu olmuyor kullan at daha pratik ve hesapli oluyor her lavaboya giriste degistirirdim
benim de bazen nadiren bembeyaz bi akintim oluyor o da fark ettim de yorulduysam oluyor insalah normaldir

inşallah canım bnm doğum gunum aralık 20 annemın 12 aralık kız aralıga kalmadan gelır bncede :) senin cinsiyet ne tatlım
ay ne guzel masallah 30 lu haftalara yaklasmissin darisi bize cnm masallah sübhanallah sorunsuz bi dogum nasip etsin bize Rabbim
senin araliga gelmez cnm benim 23 haftalik dogum 22 aralik gosteriyo 40 hafta surerse

ay ne guzel masallah 30 lu haftalara yaklasmissin darisi bize cnm masallah sübhanallah sorunsuz bi dogum nasip etsin bize Rabbim
senin araliga gelmez cnm benim 23 haftalik dogum 22 aralik gosteriyo 40 hafta surerse
yok yaklaşamadım ki bi hafta geri gitmiş bebeğim inşallah 30u getiririm sorunsuz dogum hepımıze ınsallah nasıp olsun ben aralık dıe dusunuorum boyle gerı olunca bakalım ne olcak heycanla beklırom

yok yaklaşamadım ki bi hafta geri gitmiş bebeğim inşallah 30u getiririm sorunsuz dogum hepımıze ınsallah nasıp olsun ben aralık dıe dusunuorum boyle gerı olunca bakalım ne olcak heycanla beklırom
bisey olmaz cnm bi haftadan benim de basta oyleydi doktor normal diyo bi hafta geri gitmesine bu bebegin gelisimiyle alakali bisey degil degilmiz icin rahat olsun yine de bi cogumuza gore bayagi ilerideymissin cnm ilk senden bekliyoruz dogumu hadi hayirlisi
insallah bizde gorururuz 30 lu haftalari valla bezdim de ben birazcik su gibi gecsin su zamanlar sag salim insallah

inşallah atlatıcam canım diyete razıyım ünsülin olmayım da bana verdikleri içecek harikaydı yemeklerin yanında içtiğimiz gazozun aynısı elma aromalı kutusu da teneke kola kutusuydu şeker testi 24-28 haftalarda yapılıyor canım

Ben de bugün şeker testini yaptırdım kızlar. Aslında çok kararlıydım yatırmayacaktım son anda yaptirayim dedim. Cok pisman oldum acikcasi. Zaten hamileligimin basindan beri tatli seyler yememeye cok dikkat ediyordum daha once aclik ve tokluk sekerime baktirmistim normaldi. Minik bebis tadı güzeldi demiş ama ben çok zor içtim içeceği. Yaklaşık 14 15 saat aç kaldım şekerli içecek midemi bulandırdı. 3 kez kan verdim ve o arada da bir şey yiyip içmemiz yasak. Kollarım morardı. Açlıktan fenalasacak gibi oldum. Yine de aklında kalacaklar yaptırsın derim ama keşke ben yatırmasaydım.

İnş geçer geçmese bile bebeğe zarar vermesin yeter evet ben İstanbuldayım ama ben karşıdayım cnm burda çok yeniyiz 2 yıl olmadı geleli bir sürü doktor gezdim henüz Doğum için karar vermiş değilim bir an önce karar vermem gerekiyor çünkü artık ilerleyen haftalarda doktorlar pek kabul etmiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…