- 3 Kasım 2012
- 6.741
- 8.403
- 198
- Konu Sahibi Sezerbusra21
-
- #21.221
evet 24 haftadan itibaren nöbetten muafizRapor almak için gebelik haftası önemli mi acaba bilginiz var mı ?
Hmm anlaşıldı neden aralık istediğininşallah canım bnm doğum gunum aralık 20 annemın 12 aralık kız aralıga kalmadan gelır bncede :)senin cinsiyet ne tatlım
kesinlikle önce sağlıkla dünyaya gelsin gerisi önemli değil bizim gereksiz isteklerimiz işteHmm anlaşıldı neden aralık istediğin
Benim 11 aralık dedi Dr bende 12 olsun istiyorum ama olmazsa da sağlık olsun yeterki sağlıklı gelsinler
Erkek canım benimki sabırsızlıkla bekliyoruz onu
insallah enfeksiyon yoktur cnm ya da hemen halledilebilir insallah daha fazla uzamaz.ben de hamile degilken enfeksiyonla cok ugrastim gecti bi daha basladi falan bulasici gibi bi geldimmi bitmiyor ama korkma zaten bi cok bayanda enfeksiyon oluyo enfeksiyon gecirmeyen kadin yok.İdrar yolu enfeksiyonu şuan için yok daha bir kaç gün önce baktırdım ama vajinal enfeksiyon olabilir inş değildir dua ediyorum ben de ...aynen nankörüz ben ilkini kaybettim ona rağmen isyan ettiğim günler oldu hep ağlıyordum asla geçmez bu günler diyordum şuan keşke demeseydim diyorum hayırlısı en sağlıklısı olsun hakkımız da tek isteğim busen ist oturuyorsun sanırım hangi semttesin ve hangi hastaneye gidiyorsun ?
Anladım canm inşallah gerek kalmaz iğneye.Maalesef yüksek çıktı canım şeker ölçme cihazı yazdılar bir hafta boyunca her yemekten önce açlık ölçcem ve her yemekten 1 saat sonra tokluk ölçcem sonuçları yazıp salı günü götürcem ünsüline başlayıp başlamayacağım ozaman belirlenecek ama bebekte sıkıntı Yok maşallah haftasıyla uyumlu bebek etkilenmemiş doktor zaten bu haftalardan sonra etkilenmeye başlıyor daha erken dedi dikkatli beslenip ölçme yapıcam işte hayırlısı napalım canım çok sağol merak ettiğin için çok üzüldüm bugün ağladım sabahtan beri hastanedeyim çok bitkinim şimdi duş alıp yattım
cnm biz de insaniz aciziz uzulme Rabbim bize bebegimizi sag salim kucagimiza almamizi masip etsin yeter ki tum bu yasadiklarimizi unutucaz hemencik hic aklimiza bile gelmicek insallahİdrar yolu enfeksiyonu şuan için yok daha bir kaç gün önce baktırdım ama vajinal enfeksiyon olabilir inş değildir dua ediyorum ben de ...aynen nankörüz ben ilkini kaybettim ona rağmen isyan ettiğim günler oldu hep ağlıyordum asla geçmez bu günler diyordum şuan keşke demeseydim diyorum hayırlısı en sağlıklısı olsun hakkımız da tek isteğim busen ist oturuyorsun sanırım hangi semttesin ve hangi hastaneye gidiyorsun ?
cnm cok mu akintin geliyor benim cok gelmiyor ben gunde 2 kere camasirimi degistiriyorum o hatta hamile degilken daha cok akintim olurdu yumurtlama zamanlari falan o zmnlar hep kullanirdim gunluk ped ya da havlu kagitKizlar akıntı için yikanabilir günlük pedler var onlardan almak istiyorum ama internetten başka bir yerde karşıma çıkmadı. Kullanışlı geldi bana
ay ne guzel masallah 30 lu haftalara yaklasmissin darisi bize cnm masallah sübhanallah sorunsuz bi dogum nasip etsin bize Rabbiminşallah canım bnm doğum gunum aralık 20 annemın 12 aralık kız aralıga kalmadan gelır bncede :)senin cinsiyet ne tatlım
yok yaklaşamadım ki bi hafta geri gitmiş bebeğim inşallah 30u getiririm sorunsuz dogum hepımıze ınsallah nasıp olsun ben aralık dıe dusunuorum boyle gerı olunca bakalım ne olcak heycanla beklıromay ne guzel masallah 30 lu haftalara yaklasmissin darisi bize cnm masallah sübhanallah sorunsuz bi dogum nasip etsin bize Rabbim
senin araliga gelmez cnm benim 23 haftalik dogum 22 aralik gosteriyo 40 hafta surerse
bisey olmaz cnm bi haftadan benim de basta oyleydi doktor normal diyo bi hafta geri gitmesine bu bebegin gelisimiyle alakali bisey degil degilmiz icin rahat olsun yine de bi cogumuza gore bayagi ilerideymissin cnm ilk senden bekliyoruz dogumu hadi hayirlisiyok yaklaşamadım ki bi hafta geri gitmiş bebeğim inşallah 30u getiririm sorunsuz dogum hepımıze ınsallah nasıp olsun ben aralık dıe dusunuorum boyle gerı olunca bakalım ne olcak heycanla beklırom
Öyle tabiki canım benim Allah başka dert vermesin ama zor işte hep tedirgin oluyorsun her istediğini yiyemiyorsunMinik bebis uzulme dermansiz dert olmasin da kalanlar cozuluyor bir sekilde.
inşallah atlatıcam canım diyete razıyım ünsülin olmayım da bana verdikleri içecek harikaydı yemeklerin yanında içtiğimiz gazozun aynısı elma aromalı kutusu da teneke kola kutusuydu şeker testi 24-28 haftalarda yapılıyor canımMinik bebis cnm cok gecmis olsun uzulme neden uzuluyorsun cok sukur bebegin saglikli sen de yediklerine biraz dikkat edersin insallah atlatirsin cnm korkma
ben de seker testinden korkuyorum ama kusmaktan korkuyorum ac karnina verdikleri icin sekerli suyu.
kacinci haftada yaptirmak lazim cnm seker testini
cok sukur bebegin sag salimya cnm sen bebegine odaklan gecicek emin ol
İnş geçer geçmese bile bebeğe zarar vermesin yeterinsallah enfeksiyon yoktur cnm ya da hemen halledilebilir insallah daha fazla uzamaz.ben de hamile degilken enfeksiyonla cok ugrastim gecti bi daha basladi falan bulasici gibi bi geldimmi bitmiyor ama korkma zaten bi cok bayanda enfeksiyon oluyo enfeksiyon gecirmeyen kadin yok.
ben pendikteyim cnm pendik hospitala gidiyorum ama halen doktor arayisi icindeyim sem de mi istanbuldasin cnm
Maalesef hala başlamadım, ama başlamak istiyorum zaten yavaş yavaş ilerleyebiliyorum sanırım biir şeyler almada.Hastane cantasina baslayan var mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?