2018 Aralık Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    247
Maalesef hala başlamadım, ama başlamak istiyorum zaten yavaş yavaş ilerleyebiliyorum sanırım biir şeyler almada.
Güya dün götürecekti eşim alışverişe bu saatte trafik olur deyince kaldı öyle.
Bu haftalar çok erken değilmi canim çanta için? Bence daha çok erken benim erken doğum riskim vardı doktorun 33.haftada hazır olması kafi demişti

Bu haftalar çok erken değilmi canim çanta için? Bence daha çok erken benim erken doğum riskim vardı doktorun 33.haftada hazır olması kafi demişti
Erken kuzum, zaten yavaştan hazırlamak gerekiyor ama ben çalışıyorum hafta içlerim dolu olacak artık geriye de bi hafta sonu kalıyor, onun da sadece 1 günü izinli oluyor eşim. Zaten bi anda hepsini alıp hazır edemem. işte her gitmeye bir şey alayım diyorum :)

Çantaya yerleştirmek için erken ama alınmaya başlanabilir.
Ben bir çok şeyi netten alırım zaten ama daha baslayamadim almaya.

Kocaeli ikamet eden var mı? Hastane ve doktor olarak nerelere gidiyorsunuz, nereyi önerirsiniz? Yeni geldim buraya ama artık burada olacağım nasipse. Kartepe ilçesindeyim. Akademi hastanesinde arzu hanımı önerdiler. Bana da yakın oluyor. En kısa zamanda gidip denemek istiyorum. Başka önereceğiniz isim var mı?

Merhaba ben de kocaelideyim. Medicalde bircok doktor denedim tam olarak hic memnun kalmadim. En son gölcük aile konakta Ahmet Coskan'i buldum onda devam ediyorum ve cok cok memnunum.

Ayy cok sagol canimm. Allah o doktordan razi olsunn ben sagimda daha rahat ediyorumm ee bazende sirt ustuyken uyaniyorum. Hep bi telas oluyordu bu iyi bi haber :))

Ogretmen degilim ama bence idareyle mutlaka konusmalisin normal zamanda bile saygisizliklarini zor tolere ettigini biliyorlardir zaten. Hamilelik durumunla birlikte ogrencilere de asiri tepki verecegini onlar icinde kendin icinde iyice cikmaza girecegini soylemelisin. Gerci diger siniflarin durumunun cok farkli olacagini sanmiyoum az cok hepsi etkilesim halinde ayni durumdalar.

Canimm bu kadar fazla uzulmemelisin hem seker uzuntuden de yukselirmis. Sonucta caresi olan bisey tabii yorucu bi sureci olabilir ama bebegini de mutsuz etme lutfen. Tipki insulin ignesi gibi gundr 2 kez kan sulandirici yapiyorum kendime morluklarim var bazrn canim da yaniyor ama dedim yaa dua ediyorum caresi olmayan dert vermesin rabbim.

Arkadaşlar kafama çok takılan bir sıkıntım var . Dün detaylı ultrasona girdim . Plasentaya giden damadın bir tanesinde direnç var dedi doktor . Önemli değil tansiyonu takip edeceğiz bebeğin gelişimini takip edeceğiz dedi . Ama internetten araştırdığımda baya sorunlara yol açabildiği erken Doğum gelişim geriliği gibi bununla ilgili doktorların beslenmede tuzludan uzak durmayı söylemişler . Benim doktorum sanki pek umursamadı. Kafama takıldı akımdan beri uyku uyuyamadım. Böyle bir durumla karşılaşan başına gelen var mı? Acaba başka yerde tekrar detaylı ultrason mu çektirsem . İstanbul Anadolu yakasında önerebileveğiniz doktor var mı acaba ?

cnm korkma insulinin bebege bi etkisi yok diye biliyorum ben sag salim olsun da bebegim gecer bu gunler insallah
insallah gazoz tarzi verirler bari bana da

aa oyle kabul de mi etmiyorlar cok sacma degil mi ya ?
yani doktorsun sonucta ve her gelen hastaya bakmak zorundasin oyle degil mi ilk kez duydum bunu da
amin amin insallah gecmez o kadar zor gunleri atlatmissin gecmemis insallah simdi de ve simdiden sonra da gecmez bebise enfeksiyon cnm dua edicrz baska caremiz yok ilac alsak bi turlu almasak bi turlu iki canliyiz cidden zor

cnm ben pendik kaynarca cihan tıp merkezinde yaptirdim bayagi iyi bakmisti tavsiye ederim
ayrica senin eline bi rapor verdiler mi.verdilerse once baska bi doktora da goster bi daha detayli cekilmene gerek kalmaz belki hem.
ve lutfen netten bakip aklini kurcalama belki seninki digerlerine gore daha kolay atlatilabilcek bir sorundur ki doktor ondan ustelememistir.cok buyuk bi sorun olsaydi eminimki soylerdi
ben de senin gibi hemen netten bakip kafamdan bi suru kotu senaryo yazip ciziyorum cok yanlis yapiyoruz

Tavsiyem doktorunu dinlemen. Arastirmalara girip kendini bogma lutfen. Sonucta doktor sana bile bile kotuluk yapacak degil ya. Benimde ultrasonumda bebegin bobreklerinde hafif bir buyukluk gorundu radyolog bunu soyledi ama onemsiz dedi kendi doktorum hic üstünde durmadi. Senin gibi internetten arastirinca bin tane sey yazmislar. Kendi kendime sakin kafana takma doktor ne diyorsa odur dedim ve aklimdan cikti gitti.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…