- 14 Şubat 2015
- 1.636
- 3.634
- 133
- Konu Sahibi Sezerbusra21
-
- #21.241
Bu haftalar çok erken değilmi canim çanta için? Bence daha çok erken benim erken doğum riskim vardı doktorun 33.haftada hazır olması kafi demiştiMaalesef hala başlamadım, ama başlamak istiyorum zaten yavaş yavaş ilerleyebiliyorum sanırım biir şeyler almada.
Güya dün götürecekti eşim alışverişe bu saatte trafik olur deyince kaldı öyle.
Ben 32’de falan hazırlarım galiba canım. Yani içine koyacaklarımın listesi belli zaten. Büyük bir kısmını da aldım ama daha yıkayıp ütüleme kısmı var. Onları anca 30’dan sonra annemle birlikte yaparız.Hastane cantasina baslayan var mi
Erken kuzum, zaten yavaştan hazırlamak gerekiyor ama ben çalışıyorum hafta içlerim dolu olacak artık geriye de bi hafta sonu kalıyor, onun da sadece 1 günü izinli oluyor eşim. Zaten bi anda hepsini alıp hazır edemem. işte her gitmeye bir şey alayım diyorum :)Bu haftalar çok erken değilmi canim çanta için? Bence daha çok erken benim erken doğum riskim vardı doktorun 33.haftada hazır olması kafi demişti
Merhaba ben de kocaelideyim. Medicalde bircok doktor denedim tam olarak hic memnun kalmadim. En son gölcük aile konakta Ahmet Coskan'i buldum onda devam ediyorum ve cok cok memnunum.Kocaeli ikamet eden var mı? Hastane ve doktor olarak nerelere gidiyorsunuz, nereyi önerirsiniz? Yeni geldim buraya ama artık burada olacağım nasipse. Kartepe ilçesindeyim. Akademi hastanesinde arzu hanımı önerdiler. Bana da yakın oluyor. En kısa zamanda gidip denemek istiyorum. Başka önereceğiniz isim var mı?
B12 kaç çıktıKızlar internetten baktım test sonuçlarıma daha şeker testi sonucu çıkmamış b12 sınırda et tavuk yemediğim için düşmüş b12 takviyesi kullanan var mı
kızlar bugün doktora yatış pozisyonunun nasıl olması gerektiğini sordum. Çünkü ben sadece sola yatmakta çok zorlanıyorum. Doktorum nasıl rahat ediyorsan öyle yat dedi. İlla sol diye bişey yok dedi. Senin kaliteli bir uyku uyuman daha önemli dedi. Benim de rüflüm olduğu için en rahat 2 yastıkla sırt üstü yatabiliyorum. Doktor öyle diyince baya bir rahatladım. Sizinle de paylaşmak istedim.
Ben daha çok emzirme atleti almıştım baya işe yarıyor sütyen pek kullanmadım
arkadaşlar sizlere bir soru özellikle öğretmen arkadaşlar sizler ne düşünüyorsunuz.şimdi 2 yıldır dersine girdiğim bir sınıf var 2 yıldır bana kök söktürdüler 20 kişilik sınıfta hiç abartmıyorum sadece 1 kişi ders dinliyor diğerleri terbiyesizlik peşinde hiç dersle alakaları yok.hamileliğimin o bulantıları dönemlerinde bunlar beni iyice deli etti şahsi saygisizliklari oldu ..bu yıl bu sınıfı hiç çekemem valla gereksiz stres olacak su halimle çünkü inanılmaz saygısızlar. şimdi sorun su bu sınıfı istemiyorum desem idareye acaba nasıl olur etik olmaz gibi ama inanın hiç çekemeyeceğim.rüyalarıma giriyor abartmıyorum.meslek lisesinde branş öğretmeniyim bu arada
Maalesef yüksek çıktı canım şeker ölçme cihazı yazdılar bir hafta boyunca her yemekten önce açlık ölçcem ve her yemekten 1 saat sonra tokluk ölçcem sonuçları yazıp salı günü götürcem ünsüline başlayıp başlamayacağım ozaman belirlenecek ama bebekte sıkıntı Yok maşallah haftasıyla uyumlu bebek etkilenmemiş doktor zaten bu haftalardan sonra etkilenmeye başlıyor daha erken dedi dikkatli beslenip ölçme yapıcam işte hayırlısı napalım canım çok sağol merak ettiğin için çok üzüldüm bugün ağladım sabahtan beri hastanedeyim çok bitkinim şimdi duş alıp yattım
Teşekkür ederim bilgi için :)Evet 24ten itibaren tutulmuyor, ondan sonra istedigimiz zaman alabiliyoruz
TEşekkür ederim bilgi içinevet 24 haftadan itibaren nöbetten muafiz
cnm korkma insulinin bebege bi etkisi yok diye biliyorum ben sag salim olsun da bebegim gecer bu gunler insallahinşallah atlatıcam canım diyete razıyım ünsülin olmayım da bana verdikleri içecek harikaydı yemeklerin yanında içtiğimiz gazozun aynısı elma aromalı kutusu da teneke kola kutusuydu şeker testi 24-28 haftalarda yapılıyor canım
aa oyle kabul de mi etmiyorlar cok sacma degil mi ya ?İnş geçer geçmese bile bebeğe zarar vermesin yeterevet ben İstanbuldayım ama ben karşıdayım cnm burda çok yeniyiz 2 yıl olmadı geleli bir sürü doktor gezdim henüz Doğum için karar vermiş değilim bir an önce karar vermem gerekiyor çünkü artık ilerleyen haftalarda doktorlar pek kabul etmiyor
cnm ben pendik kaynarca cihan tıp merkezinde yaptirdim bayagi iyi bakmisti tavsiye ederimArkadaşlar kafama çok takılan bir sıkıntım var . Dün detaylı ultrasona girdim . Plasentaya giden damadın bir tanesinde direnç var dedi doktor . Önemli değil tansiyonu takip edeceğiz bebeğin gelişimini takip edeceğiz dedi . Ama internetten araştırdığımda baya sorunlara yol açabildiği erken Doğum gelişim geriliği gibi bununla ilgili doktorların beslenmede tuzludan uzak durmayı söylemişler . Benim doktorum sanki pek umursamadı. Kafama takıldı akımdan beri uyku uyuyamadım. Böyle bir durumla karşılaşan başına gelen var mı? Acaba başka yerde tekrar detaylı ultrason mu çektirsem . İstanbul Anadolu yakasında önerebileveğiniz doktor var mı acaba ?
Tavsiyem doktorunu dinlemen. Arastirmalara girip kendini bogma lutfen. Sonucta doktor sana bile bile kotuluk yapacak degil ya. Benimde ultrasonumda bebegin bobreklerinde hafif bir buyukluk gorundu radyolog bunu soyledi ama onemsiz dedi kendi doktorum hic üstünde durmadi. Senin gibi internetten arastirinca bin tane sey yazmislar. Kendi kendime sakin kafana takma doktor ne diyorsa odur dedim ve aklimdan cikti gitti.Arkadaşlar kafama çok takılan bir sıkıntım var . Dün detaylı ultrasona girdim . Plasentaya giden damadın bir tanesinde direnç var dedi doktor . Önemli değil tansiyonu takip edeceğiz bebeğin gelişimini takip edeceğiz dedi . Ama internetten araştırdığımda baya sorunlara yol açabildiği erken Doğum gelişim geriliği gibi bununla ilgili doktorların beslenmede tuzludan uzak durmayı söylemişler . Benim doktorum sanki pek umursamadı. Kafama takıldı akımdan beri uyku uyuyamadım. Böyle bir durumla karşılaşan başına gelen var mı? Acaba başka yerde tekrar detaylı ultrason mu çektirsem . İstanbul Anadolu yakasında önerebileveğiniz doktor var mı acaba ?
219 ama doktor bişey vermedi sınırdaB12 kaç çıktı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?