2018 Aralık Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    247
Aynen canım öyle bende teselli ediyorum kendimi rabbim başka dertler vermesin rabbim sanada şifa versin canım ünsülin günde 4 kere olunuyor 9 kere de parmaktan kan alıp ölçüyorsun işte inşallah gerek kalmaz ölçümlere başlıcam bugün yüksek çıkmaz umarım

Öyle tabiki canım benim Allah başka dert vermesin ama zor işte hep tedirgin oluyorsun her istediğini yiyemiyorsun
cnm ben de taş var herseyi yiyemiyorum yasak ama az yiyorum napim onu yeme bunu yeme olmuyo.e zaten bi de bulantilar var herseyi yiyemiyorum hala bulanti hapiula yiyebiliyorum.arti reflüden dolayi da bi cok yiyeecek mideme dokunuyo.hele bi de ben de de seker cikarsa yandim ki ne yandim ne yicem ben
bak beterin beteri var
aslinda zaten bulantidan tatliyla aram yok nerdeyse ama sutlu tatli falan yiyorum arada cok nadir o da. cikolata falan bi yemek kasigi kadar yiyebiliyorum bazen en fazla gerisi yok
aman Allah dermansiz dert vermesin de isin sakasi Allah bundan sonraki sureci kazasiz belasiz atlatmamizi nasip etsin

Ünsülin zaten vücuttaki birşey zararı yok canım benim korktuğum günde 4 kere iğne yapmam ve 9 kere parmaktan kan ölçmem
cnm bi akrabamiz hep yapiyo bildim bileli gunde kac defa yapiyo bilmiyorum ama en azindan senin gecici nede olsa cnm oyle dusun.insallah tabi ki igneye gerek kalmaz bebisler icin katlaniyoruz. herkesin bi sorunu oluyo illaki hamilelikte malesef cnm Allah beterinden korusun hamd olsun demekten baska care kalmiyo
ben de bazen isyan ediyorum biktim artik diyorum ama elden ne geliyo hala ayni hic degismiyo tek umudum bari dogumdan sonra gecsin reflüm.normalde yoktu cunku simdi ne yesem bogazimda kaliyo.bulanti da yapiyo meret

Bende yaptirmak istemedim doktorum karsi cikti belli olmazmis o işler halbuki zayif biriyim ve sekerimde dusuk cikiyor. 3 eylul randevum mecbur yaptircam gibi bilmiyorum doktorlada ters dusmek dogru olmaz.

Canım ben de salı günü yaptırdım.Ailemde şeker hastası çok bende de tip 2 diabet riski vardı.Hem Marmaris’te ki doktorum hem de Ankara’da ki doktorum yaptır dedi.Aç gittim açlık 64 çıktı.50 gr şeker yüklemesi sonucum da 132 çıktı bir sorun görülmedi çok şükür .Aç karna olunca evladım için çok üzüldüm glikoza maruz kaldı diye ama risk alamadım.

Herhangi bir rapor vermedi ona da kafam takıldı , bir çıktı vermesi gerekirdi diye düşündüm . Kol bacak ölçümlerinin olduğu bir ultrason kağıdı verdi sadece . Her randveuuyu beklerken hep bir tedirginlik olacak içimde . Bazen bazı şeyleri öğrenmesek daha iyi olacak sanki bahsettiğin yerde perinatolog mı kadın Doğum uzmanı kk bakıyor canım . Ücreti nedir acaba

Benim tüm incelemeyi kendi kadın Doğum doktorum yaptı herhangi bir rapor da vermedi elime ondan biraz da kafam karıştı sanırım . İnternette bakınca 32 haftalarda bebeğin alanları duydum küvez için o bile tedirgin etmeye yetti Allah’a emanet olacağı varsa olur tabi ama zaman geçmeyecek gibi geliyor ..

Hastane cantasina baslayan var mi
çok erken daha canım zaten hazırlasak bile Allah korusun belli bir haftadan önce doğan bebekler direk küveze alınıyor yani çantanın içindekiler bir işe yaramayacak..Allah hepimize vaktinde sağlıklı ve kolay bir doğum nasip etsin

bence hiç o tur araştırmalara girme bu tur durumlarda risk tek bir özelliğe bakılarak değerlendirilmiyor demekki senin bebeğinin gelişimine etki etmemiş ki doktorun önemsememiş.benim de kalpte parlama çıktı hiç internette araştırmadım araştırsam eminim ki bir sürü kötü senaryo çıkar karşıma ama doktorum bunun kalpte bir anomali oluşturmadığı geçebilecek bir durumda olduğunu söyledi sadece takip altında tutacak ..doktoruna güven derim boş yere stres yapıp bebeği etkileme

kendi doktorun baktıysa rapor vermemesi doğal canım. Çünkü biz dışarda yaptırdığımız için kendi doktorumuza göstermek üzere rapor veriyorlar bize. Kendi doktorun perinotolog mu? çünkü detaylı ultrasonu genelde perinotologlar ve radyologlar yapıyor.

Bilmiyorum canım hiç onu sormadım ama kendisi bakıyor . Odasında sertifika gibi bişey görmüştüm . Eşim rapor için bugün arayıp soracak tekrar . Kendimi fazla yıpratıyorum sanırım . Eşimde artık araştırma diyor tartışıyoruz bu konu yüzünden

evet sen araştırma canım doktoruna güven. Ben de mesela şeker yüklemesi yaptırmayı çok istememe rağmen doktorum istemediği için yaptırmadım, içimde bir dolu şüphe var. Ama doktoruma güveniyorum ve gerisini düşünmüyorum.

bilgisayara not alalım dedi o yüzden biraz tedirgin oldum sanırım . Genelde aspriin veriliyormuş ama benim doktorum kramp giriyor bacağıma dediğimde olabilir magnezyum rahatlattığını söylüyor gebeler ama ben vermiyorum dedi . Sanki genel durumu bana rahat gibi geldi

Şeker olayında da başta gerek yok dedi , ailede şeker var deyince yapalım Ozaman dedi . Doktorum genel anlamda şakın birisi o yüzden beni endişelendiriyor sanırım

doktoruna güvenmiyorsan içine sinmiyorsa farklı bir doktora git derim

radyolog bakiyor 250 verdim
renkli usg yle bakti 4 5 tane de 4d resim verdi ilgisinden memnun kalmistim acikladi tek tek
benim de bu 2.detayli usg m.ben de ilkinden hic memnun kalmamistim usg goruntukeri kapkara cikmisti doktor bakamamisti 4d resim vermemisti ve rapor falan da vermemisti.rapor vermeyince de e doktor nasil yoruk yapcak ne dicek diye dusunuyordum.baktim olacak gibi degil gittim 2.kez baska bi hastanede girdim icim rahat etti.

Kızlar listeniz hazır mı peki?
Ben neyi ne marka alacağımı falan yazdım bir listeye ama tamamlamadım tabi, indirimde gördükçe alırım diyorum ama bazı şeylerde çok kararsızım gerçekten.

Anladım canım Allah kolaylıklar versin benim oğlumdan kalanlar olduğu için bir tek hastane çıkışı alicam onun dışında herseyimiz var

Bende risk almiycam canim sonucta sekersizde beslenmiyorum. Ya cikarsa daha tehlikeli bi durum bende yaptircam

Kızlar listeniz hazır mı peki?
Ben neyi ne marka alacağımı falan yazdım bir listeye ama tamamlamadım tabi, indirimde gördükçe alırım diyorum ama bazı şeylerde çok kararsızım gerçekten.
nelerin markası canım? Benim aklimda neler alicagim olacağı liste yapmadım daha

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…