2018 Aralık Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    247
kızlar kaç kilo aldınız şimdiye kadar. 63 kiloyla hamile kaldım. 1,5 ay öncesine kadar 64 olarak devam ettim. Dün doktora gittim tartıldım 69 kiloyum. yani toplamda 5 aylık gebelik 6kilo almısım? 2.bebegim oldugu icin biliyorum son aylar daha ck alınıyor maalesef iştahımda acıldı bu sıralar. sanırım ekmek yememem gerekiyor ama ekmeksizde doymayangillerdenim

silverette ben de istiyorum ama çok pahalı ya o kadar veremem o yüzden avent alacağım..ama kucağı da baby&plus 6 fonksiyonlu ana kucağını çok beğendim onu düşünüyorum.
işte bu model hem sallanan sandalye olarak kullanırım hem de tam yatar pozisyonda portatif beşik gibi oluyor

Kızlar 50 gr şeker yüklemesinde sonuç ne olmalı? Benim 143 çıktı sınır 140’mış sizce sıkıntı yaratır mı? Doktorumdan gizli yaptırdığım için gösteremiyorum :)
ordaki kadın doğumcu normal demişse sıkıntı yok canım
her zaman aynı olmuyorlar bazen önde bazen geride olabiliyor takılma bir şey olsaydı doktorun söylerdi zaten çok şükür sağlığı yerinde annesi
akıntından kaynaklanıyor olabilir enfeksiyon varsa o kasik ağrısı yapar

ben de 69 ile hamile kaldım son 10 güne kadar 2 kilo almıştım son 10 gün içinde hatta 3-4 gün içinde 2 kilo daha almış görünüyorum buna inanasim gelmiyor yani nasıl olur 3 günde iki kilo ödem mi oldu acaba diyorum

canım 30.haftalarda olup suan ki gramında olan bi sürü bebek biliyorum. gayette iyi masallah. zaten süreki hızlı kilo alsalar olmaz ki. dönem dönem bazen yavas bazen hızlı alıcaklar. kafana takılcak hicbirşey yk masallah iyi gidiyorsun

Kızlar bugun ayrıntılı ultrasonum vardı çok şükür bir sıkıntı yokmuş içim rahatladı.
Ogluşum 500 gr. Olmuş bacak boyu 2 hafta ileride uzun olucak dedi bende eşimde uzunuz zaten.
8 kilo almışım doktorum boydan kurtarıyosun dedi ama paketli ürünleri sakın yeme dedi kızdı ara ögün olarak çig fındık çig ceviz kayısı üzüm ye dedi pporsiyonlarıda küçült dedi eger dinlemezsen şeker yüklemesi yapıcam sana dedi dikkat etmeye çalışıcam inşallah.
Renkli görüntüde versi cd de verdi ogluşum çok yakışıklıydı :)

aynn bende biranda aldım cnm ya. kıyafetlerimden anlıyorum çünkü resmen :/ tartıda görünce 69 u şok oldum iyi gidiyorum diyordum al sana iyi gitmek. ekmegi iyice azaltıcam böle olmıcak cnkü. ilk hamilelimde 24 kilo almıstım bunda olmasın öle ya

bende dün yaptırdım ayrıntılı cnm 510 gram olmus benim oglumda. bende toplamda 6 kilo almısım dikkat edicem artık :/

maşallah canım sağlıkla ilerlesin inşallah böyle..bu arada kiloya dikkat etmek lazım ama insan hamileyken de başka bir iştahlı oluyor malesef

Kızlar bu arada rahimim kalp şeklindeymiş doktorum bu bir sıkıntı degil sadece bil diye söyledim dedi böyşr olan yada duydugunz var mı

ben de son 3-4 günde aldığım o iki kiloyu görünce tam buğday ekmeği alıyorum artık iki ya da 3 dilimi gecmemeye çalışıyorum ama meyveyi çok yiyesim geliyor o da kilo yapıyor tabi özellikle üzüm ve incir ..ilk hamileliğimde 14 kilo almıştım bunda geçen haftaya kadar 2 kilo alınca 10 kiloyla tamamlayım diyordum ama hayal gibi geliyor artık

cnm ilk gebeligimde 59 60 arasında bişeydim 84 le doguma girdim gerci toparladım şişman şişman gezmedim sen güzel 14 kiloyla tamamlamışsın ya. bende dikkat edicem artık, ekmege paydos cnkü bünyem üst üste hamilelik kilolar fln derken kaldırmıyor artık maalesef

annem de diyor biz eskiden yok ödem olmuş yok çok kilo almış hiç bilmezdik doğum yapar giderdik işte bu diyor şimdi siz her şeyi takıyorsunuz diyor ..biraz da haklı ya çevre de yok çok almışsın yok az almışsın gibi yorum yapıyor etki ediyor insana

aslında aldım diye diye dikkat edicem diye diye mi alıyoruz aslında :/ annen vallahi doğru sölemiş cnm, ekim annesiydim ck ödem vardı ayak bileklerim, ayaklarım çok şişmişti maalesef :/ şimdi kıs ayı o kadar olmaz sanırım :)

Olmaz canım, ben de pek yoğurt yiyemiyorum ev yoğurdu seviyorum memlekette annem yapıyordu yiyordum şimdi ben yapayim dedim bi türlü nasip olmadı.

Ekim ortası gibi izne ayrılıyoruz zaten çocuklara yazık olmasın bölünmesinler bana 9-10 verin dersiniz olabilir belki:)

benim de kızım ekim doğumlu 2013 ekim annesiyim.sen hangi yıl

İçim rahat etmedi gittim doktora yeşil akıntı enfeksiyon bağlı olmaz herzaman dedi ve Doğuma kadar bir şekilde en masum fitillerle geçiştirmeye çalışacaz dedi idrar tahlili yeni yapmıştım birşey yoktu fitil verdi yine kasık ağırısı için de hamile kadınların %80 nedeni pek belli olmayan kas ağırlarıdır önemli olan ağrıyla birlikte kan su gelmesi ağrının her 10 dk bir artış göstermesi doğruşamıyacak dereceye gelmesi durumları kötüye işarettir onun haricinde genellikle kas ağrısıdır rahim uzunluğuna baktı fitil verdi geldik inan kendim sağlıkçıyım ama çok aşırı tepki verir oldum korkudan konu bebek olunca soğuk kanlı olamıyorum rabbim yavrularımızı korusun

Kızlar ben kan ilacına başladım ama duzrji tutturamadim gün içerisinde çok acikiyorum çünkü sabah kahvaltı yapıyorum iki saat sonra içiyorum akşam ilacini yemeklerden iki saat önce iç dedi ben zaten iki saate bir acıkıyorum neredeyse birşeyler yiyip kısa bir süre sonra ilacı icip iki saat beklesem olur mu günde iki defa alnam lazum siz nasıl yapıyorsunuz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…