2018 Aralık Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    247
Gittim kontrole dr yeşil akıntı her hamilede karşılaşıyoruz dedi fitil verdi yine bununla geçiştirmeye çalışalım en masum olanlarıyla dedi kasık ağrısı için de aynen dediğin gibi üşütmüşüm bunlar olabilir aşırı olursa kan su vs gelirse ve doğrulamıyacak kadar kötü ağrı olursa direkt acile gidersin dedi içim biraz ferahladı bakalım bu fitillerle geçer inş bu yeşil akıntı sinirimi bozuyor her gördüğüm de...şeker yükleme yapıp gelirsin tekrar bu hafta yada haftaya kadar yaparsın dedi ama ben nedense yapmak istemiyorum Arada kontrol ettireyim açlık şekeri ve aşırı yiyip bir gün gidip tokluğa bakayım diyorum kararsız kaldım açıkçası

Bebek bakım çantası ne düşünüyorsunuz kızlar baktiklarim beğendiklerim pahalı e bebekten benzeri 50 TL ye var diğerleriyle arasında çok fark var o kadar fazla para vermeye gerek varmı gerçekten

Bebek bakım çantası ne düşünüyorsunuz kızlar baktiklarim beğendiklerim pahalı e bebekten benzeri 50 TL ye var diğerleriyle arasında çok fark var o kadar fazla para vermeye gerek varmı gerçekten
Esimkn kullanmadığı bir sırt çantası vardı. Bugun onu yikadim bayagi bir bolmesi var, benim icin yeterli.
Kol cantalari taşınmıyor bence herhangi bir sırt çantası alınabilir.

Esimkn kullanmadığı bir sırt çantası vardı. Bugun onu yikadim bayagi bir bolmesi var, benim icin yeterli.
Kol cantalari taşınmıyor bence herhangi bir sırt çantası alınabilir.
Bende sırt çantası dusunuyorum e bebektebu var fiyatı en uygun çanta diyebilirim 50 TL alıyordum son anda vazgectim daha uyguna denk. Gelmedim içi tek bolmeliydi galiba

Eklentiler

• Screenshot_20180829-200939.webp
    9,4 KB · Görüntüleme: 30
Bende sırt çantası dusunuyorum e bebektebu var fiyatı en uygun çanta diyebilirim 50 TL alıyordum son anda vazgectim daha uyguna denk. Gelmedim içi tek bolmeliydi galiba
50den uyguna da yoktur herhalde, bunlari gordum ben de renkleri cok canli guzel. Tek bolme yeter diyorsan alabilirsin , ben cok daginigim tek bolme kesin hallaç pamuğu gibi olur.

iyi günlerde kullansın fındık popo onuilk doğduğunda ici dolmuyor bile onun..
sleepy mi aldın bebek bezini dışı nasıl merak ettim bir de göbek bağı oyuntusu var mi
Çekirge toto ya
Sleepy aldim 19 liraydi. Gobek bagi oyuntusu var yaziyor ama neresi anlamadim.

Ne kadar düzenli olsanda tek bölmede illaki karışacak canım o yüzden istediğim gibi uygun bulamazsam sanırım en son bunu alırım e bebekte ki okiedog kampanyasını kaçırdım onu kacirmasaydim oradaki sırt çantasını alirdim

göbek bağı oyuntusu tam göbeğe denk gelen kısım yanlardan biraz daha aşağıda oluyor yani on kısım düz değil de hafif oval iniyor..inşallah memnun kalırsın en de molfix ya da sleepy düşünüyorum türk malına öncelik veririm genelde o yüzden bunları düşünüyorum.kızımda da molfix kullanmıştım zaten

Şu kısım oluyor o zaman.
Ben bir kaç video izledim de, sleepy nin fiyatına göre performansi bayağı iyiydi o yüzden tercih ettim. Diger secenegim de primaydi bunu sevmezsek onu alirim ama.

Ben de sırt cantasi begenmistim ama kalmamıştı maalesef. Sonra baktım bir çanta var onu kullanayim dedim.
Bu zaten indirimde değildi bulamazsan alirsin bence de. Benim arkadaş decathlonun şu herkeste olan çantasını kullanıyordu. Hem küçük hem bolmesiz ama yetiyor diyordu. Biraz da bize bağlı ben kendi çantama da çok şey doldururum.

Ben de bu sırt çantasını almıştım kızlar bebek bakım çantası olarak. Tek bölmeli ama zorlanıcamı sanmıyorum. Çok eşya taşımamız gereken bir yere gidersek evde büyük ve çok bölmeli bir puma sırt çantası var onu kullanırız diye düşündüm.

Eki Görüntüle 2183603
Şu kısım oluyor o zaman.
Ben bir kaç video izledim de, sleepy nin fiyatına göre performansi bayağı iyiydi o yüzden tercih ettim. Diger secenegim de primaydi bunu sevmezsek onu alirim ama.
evet bu oluyor göbek bağı oyuntusu güzel günlerde kullansın inşallah bebiş ve inşallah memnun kalırsın

Anladım canım sağol b planının olması kafa rahatlığı oluyor bende o şekilde yaparim:)

Güzelmiş canım mutlu günlerde kullanın alternatif güzel bende olmazsa onu alırım işimizi görür diye düşünüyorum

Güzelmiş canım mutlu günlerde kullanın alternatif güzel bende olmazsa onu alırım işimizi görür diye düşünüyorum
Ben burdan yazmistim cnm okiedoglar 100 tl di e bebekte bi kac arkadas almisti. Belki yine indirime girer. Benim cantam okiedog cok memnundum hala sapasaglam 2.yi de buyutur o yuzden verdigim parayi haketti. Icinin bolmelerinin fazlaligi ve genisligi gercekten avantaj. Cunku bebek olunca goruceksiniz battaniyesi bezi mendili kiyafeti biberonu vs. Derken bir suru sey aliniyo o yonden bu cantalar kucuk valiz gibi her seyi aliyor ve pratik oluyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…