- 3 Kasım 2012
- 6.741
- 8.403
- 198
- Konu Sahibi Sezerbusra21
-
- #21.321
bana da günde iki kere kullan dedi ama ben sadece sabahları içiyorum çünkü ağzımın tadını bozuyor midem bulanıyor içemiyorum malesef..sen yine de iç faydası olur çünkü eczacı bana bulantı yaparsa yemekle birlikte alabilirsin demişti doktorum da dediKızlar ben kan ilacına başladım ama duzrji tutturamadim gün içerisinde çok acikiyorum çünkü sabah kahvaltı yapıyorum iki saat sonra içiyorum akşam ilacini yemeklerden iki saat önce iç dedi ben zaten iki saate bir acıkıyorum neredeyse birşeyler yiyip kısa bir süre sonra ilacı icip iki saat beklesem olur mu günde iki defa alnam lazum siz nasıl yapıyorsunuz
Himm benim ilacın adı ferrum fort çok şükür öyle bir rahatsız edici yani olmadı benim Dr um zaten bazen ilaç tek başına yeterli gelmiyor besinle desteklemek lazım dedi et yeşil mercimek ve haftada bir ciğer yememi onerdi bunları tuketirken içecek olarak c vitamini tuket etin yanında yediğin ayran etin demirini almanı engelliyor dedibana da günde iki kere kullan dedi ama ben sadece sabahları içiyorum çünkü ağzımın tadını bozuyor midem bulanıyor içemiyorum malesef
O kadar takilma canim biseycik olmaz. Ilacin prospektusunude oku benimki yemekle yada sonra aliniyo belki seninkide oyledir. Sadece sut ürünleriyle cakismasin.Kızlar ben kan ilacına başladım ama duzrji tutturamadim gün içerisinde çok acikiyorum çünkü sabah kahvaltı yapıyorum iki saat sonra içiyorum akşam ilacini yemeklerden iki saat önce iç dedi ben zaten iki saate bir acıkıyorum neredeyse birşeyler yiyip kısa bir süre sonra ilacı icip iki saat beklesem olur mu günde iki defa alnam lazum siz nasıl yapıyorsunuz
Ona dikkat ediyorum canım süt ürünleri ile denk getirmiyorum o zaman ben ilacimi içim sağol canım:)O kadar takilma canim biseycik olmaz. Ilacin prospektusunude oku benimki yemekle yada sonra aliniyo belki seninkide oyledir. Sadece sut ürünleriyle cakismasin.
Aynenn takılmamak gerekiyor benim de ilk aylar ileri gidiyordu sonra geriden takip etti şuanda da öyle hiç takmıyorum usg yanlış ölçebilir tabi ama bi başka dr daha gitmiştim ikisi de aynısını diyince takmadım sen de aklına takılırsa bi başla dr gidersin yok takmıyorum dersen keyfine bakNormalde 26 haftalık hamile olmam gerekiyor ama 23 haftalık şuanda
Cnm birşey soracam senin normal zamanda kan değerlerin de açlık şekerin nasıldı yine yüksek miydi ?1. Saat mi 143 2. Saat mi
Yok canım normal hep dünde açlık normal çıktı tokluk yüksekCnm birşey soracam senin normal zamanda kan değerlerin de açlık şekerin nasıldı yine yüksek miydi ?
İNŞALLAH BENDE bezmiş durumdayım artık hem çalışıp hem hamilelik hem bissürü insanla uğraşmak bıktım artkbisey olmaz cnm bi haftadan benim de basta oyleydi doktor normal diyo bi hafta geri gitmesine bu bebegin gelisimiyle alakali bisey degil degilmiz icin rahat olsun yine de bi cogumuza gore bayagi ilerideymissin cnm ilk senden bekliyoruz dogumu hadi hayirlisi
insallah bizde gorururuz 30 lu haftalari valla bezdim de ben birazciksu gibi gecsin su zamanlar sag salim insallah
Teşekkür ederim canım direk detaylı içim randevu alsam gidebilirim ozaman . Kim bakmıştı isim falan soruyorlar mı ?radyolog bakiyor 250 verdim
renkli usg yle bakti 4 5 tane de 4d resim verdi ilgisinden memnun kalmistim acikladi tek tek
benim de bu 2.detayli usg m.ben de ilkinden hic memnun kalmamistim usg goruntukeri kapkara cikmisti doktor bakamamisti 4d resim vermemisti ve rapor falan da vermemisti.rapor vermeyince de e doktor nasil yoruk yapcak ne dicek diye dusunuyordum.baktim olacak gibi degil gittim 2.kez baska bi hastanede girdim icim rahat etti.
Sanırım 2 . Bir yere detaylı ultrason yaptıracak gibi görünüyorum . Hayırlısı bakalım teşekkür ederim :)doktoruna güvenmiyorsan içine sinmiyorsa farklı bir doktora git derim
cnm hamilelikte cok normal diye biliyorum ama enfeksiyondan dolayi da olabilir ama insallah degildir .Dünden beridir aşırı kasık ağrım var banyo yaptıktan sonra oldu üşüttüm mü ne anlamadım zaten kontrolüm vardı doktora gidecem birazdan yeşil akıntı için de bakalım ne verecek umarım enfeksiyon değildir
hem calisip hem hamile olmak eminimki cok zordur cnm allah yardimcin olsunİNŞALLAH BENDE bezmiş durumdayım artık hem çalışıp hem hamilelik hem bissürü insanla uğraşmak bıktım artk
rasim diye bi rayologdu sanirjm cnm zaten bi tane radyolog var.ve biliyomusun orayi bilmiyorum ama kucuk ozel bi tıp merkezi zaten kdd da bi tane.randevu onceden alman gerekiyor ve carsamba ve cumartesi gunleri ayrintiliya bakiliyor diye biliyorim cnm sen aradiginda bilgi istersin yine.Teşekkür ederim canım direk detaylı içim randevu alsam gidebilirim ozaman . Kim bakmıştı isim falan soruyorlar mı ?
hayırlı olsun iyi günlerde kullanınBebek arabamiz geldi şimdi:) annemler aldı arabayı. Chicco liteway plus trawel aldik. Netten siparis verdim 1100tl. En uygun bunu buldum.magazalarda daha pahalı. Kullanmasi kolay ama benim gibi acemiler için alışmak yinede zaman alicak
İnşallah sağlıklı mutlu zamanlarda kullanırız.
Canım o popolar bu bezi doldurmuyo bileBebek bezi aldim ya bu ne ped kadar , fındık popolarEki Görüntüle 2183585
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?