2018 Aralık Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    247
bana da günde iki kere kullan dedi ama ben sadece sabahları içiyorum çünkü ağzımın tadını bozuyor midem bulanıyor içemiyorum malesef..sen yine de iç faydası olur çünkü eczacı bana bulantı yaparsa yemekle birlikte alabilirsin demişti doktorum da dedi

bana da günde iki kere kullan dedi ama ben sadece sabahları içiyorum çünkü ağzımın tadını bozuyor midem bulanıyor içemiyorum malesef
Himm benim ilacın adı ferrum fort çok şükür öyle bir rahatsız edici yani olmadı benim Dr um zaten bazen ilaç tek başına yeterli gelmiyor besinle desteklemek lazım dedi et yeşil mercimek ve haftada bir ciğer yememi onerdi bunları tuketirken içecek olarak c vitamini tuket etin yanında yediğin ayran etin demirini almanı engelliyor dedi

O kadar takilma canim biseycik olmaz. Ilacin prospektusunude oku benimki yemekle yada sonra aliniyo belki seninkide oyledir. Sadece sut ürünleriyle cakismasin.

Arkadaşlar merhaba bemce bu ileri geri mevzusuna takılmamak gerek ilk kızımda doktorum ileri gidiyorum 4 kiloya yakın doğar dedi sonuç 2800 doğdu :)) bu hamileliğimde 3 hafta geri ilerliyor ve inanın hiç takılmıyorum

Normalde 26 haftalık hamile olmam gerekiyor ama 23 haftalık şuanda
Aynenn takılmamak gerekiyor benim de ilk aylar ileri gidiyordu sonra geriden takip etti şuanda da öyle hiç takmıyorum usg yanlış ölçebilir tabi ama bi başka dr daha gitmiştim ikisi de aynısını diyince takmadım sen de aklına takılırsa bi başla dr gidersin yok takmıyorum dersen keyfine bak

Bebek arabamiz geldi şimdi:) annemler aldı arabayı. Chicco liteway plus trawel aldik. Netten siparis verdim 1100tl. En uygun bunu buldum.magazalarda daha pahalı. Kullanmasi kolay ama benim gibi acemiler için alışmak yinede zaman alicak
İnşallah sağlıklı mutlu zamanlarda kullanırız.

İNŞALLAH BENDE bezmiş durumdayım artık hem çalışıp hem hamilelik hem bissürü insanla uğraşmak bıktım artk

Teşekkür ederim canım direk detaylı içim randevu alsam gidebilirim ozaman . Kim bakmıştı isim falan soruyorlar mı ?

cnm hamilelikte cok normal diye biliyorum ama enfeksiyondan dolayi da olabilir ama insallah degildir .
hamile degilken ben cok sık idrar yolu enfeksiyonu gecirirdim ve bunu kasik agrimdan ve akintimdan anlardim ayaklarim buz gibi olurdu kisin cok gecirirdim 3 4 kat corap giyerim ben kisin tabi herkes bir degil insallah guzel haberlerle gekirsin cnm
antibiyotik verirse de cok sukur ilk 3 ayi atlattim sonrasinda kullanilabiliyo diye biliyorum ben mecbur kalindigi zaman cunku baska yolla enfeksiyonu gecirmek mumlun degil daha kotuye gitmesindense senjn de dedigin gibi kar zarar hesabini doktor zaten goz onune alarak sana antibiyotik verir cnm.zaten ilk 3 ay cok kritik gerisi icin mecbur kaldikca kullaniyoruz ilac napalim hic hasta olmasak daha guzel ama oluyor

Teşekkür ederim canım direk detaylı içim randevu alsam gidebilirim ozaman . Kim bakmıştı isim falan soruyorlar mı ?
rasim diye bi rayologdu sanirjm cnm zaten bi tane radyolog var.ve biliyomusun orayi bilmiyorum ama kucuk ozel bi tıp merkezi zaten kdd da bi tane.randevu onceden alman gerekiyor ve carsamba ve cumartesi gunleri ayrintiliya bakiliyor diye biliyorim cnm sen aradiginda bilgi istersin yine.
ben persembe gunu aramistim aradigimda numarami ve ismimi aldilar sizi yarin yani cuma gunu bilgilendircez dediler siraya koyuyolarmis ama oyle uzun bi sira degil merak etme.3 4 kisi vardik.ve cuma gunu aksam aradilar cumartesi sabah gelin dediler.hatta bebegin yuzunu 4d cekebilmek icin cok ugrasti radyolog ama bizimki bi turlu gostermedi minnacik elleriyle kapatiyordu utangac kizim
aklimda ne varsa sorabilmistim ben bayagi memnun ayrildim insallah sen de memnun kalirsin cnm

hayırlı olsun iyi günlerde kullanın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…