2018 Aralık Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    247
Kizlar bugun bebek arabasi baktim litewaypluslar artik gelmeyecekmis, stoklari bitmis zaten. Netten bulabilirseniz alin falan dedi gorevli.
Ben netten aldım hatta bugün geldi. Ebebegin chicco ile anlaşması bitmiş ellerindekini bitirmeye çalışıyorlar. ama chicconun kendi mağazalarında var. Hatta liteway 3 bile çıkmış. Ama pahali tabi mağazada. Ben netten1100tl ye aldim.

Evet sen yazdıktan sonra bakmıştır ama sırt çantası kalmamıştı sanki canım inşallah bir daha olur da kaçırmam ben bilmiyordum o markayı senin söylemenle öğrenmiştim

Ablam da ondan kullanıyor şimdi, ben de lcw nın sırt çantalarından bakacağım, diğer ablam hep onlardan kullandı, güzel oluyor, her şey rahatça sığıyordu. Hem çantanın da pek ağırlığı da yok .

cnm doktorun ne diyosa onu yap derim ben seker testinden yanayim sahsen bulantim nedeniyle tirssam da verdikleri icecekten.acken bi de icip kusmam insallah.
ama doktor yaptirma derse de yaptirmam
pek takilmiyorum acikcasi cunku tatli tuzlu fark etmiyo yemekle hic aram yok mide sorunlarimdan dolayi istahim hic yok.sozde bu aykarda hamilelerin istahi artarmis falan ama bende hic olmadi
cok sukur cnm fitilden hic korkma zaten asla bebege etki etmiyo.doktor da iyiymis cnm bence baska doktorlar gibi antibiyotik verip gecistirmemis.fitille geciktirmeye caliscak doguma kadar Allah korusun aksi bi durumda son care antibiyotik vercek demekki bence gerek kalmicak antibiyotige.doguma kadar idare edersin dogumdan sonra gecmezse antibiyotik alirsin cnm

Bebek bakım çantası ne düşünüyorsunuz kızlar baktiklarim beğendiklerim pahalı e bebekten benzeri 50 TL ye var diğerleriyle arasında çok fark var o kadar fazla para vermeye gerek varmı gerçekten
cnm malum biz bayanlar cantamiza ne attiysak zor buluyoruz ben sahsen oyleyim.hele de bebekli olunca mamasiydi beziydi battaniyesiydi zibiniydi oydu suydu buydu derken e tek bolmeli canta kullanmak iskence gibi bence.bi de bebekli olunca malum kucuk canta kullanamicaz artik hep bebek bakim cantasini kullanmak zorunda kalcaz bu yuzden canta saglam olmali ki icindekilerden hemen yirtilmasin dandik olmasin acikcasi.
ben indirimden 120ye almistim siyah aldim hem her giysime uysun hem arada esime de tuttururum diye
ve benim gorusum hem sirt cantasi hem elde tutulan bi canta olmali
hep el altinda olcagi icin canta onemli bence cnm

ben de sleepy alcam gule gule kirletsin bebisin insallah
o popolarini yerim ben onlarin mis kokulular
bu gobek oyuntusu ne oluyor cnm

Aynenn öyle cnm bakalım kullanacam mecburen inş geçer ..senin gibi bulantılar geçmedi şimdi aç karnına onu nasıl içerim bilmiyorum kesin kusarım sabahları daha çok bulantım oluyor iştah bende de yok cnm ya dışardan hiç bir yemek yiyemiyorum direkt kusuyorum kapalı mekanlar acayip kötü yapıyor midemi en son gittim kokudan zaten yiyemedim eve döner dönmez çıkardım son oldu dışarda yemek yemek evde baharatsız yemekler yapıyorum sadece zeytin yağı kullanıyorum diğer bütün yağlardan midem kalkıyor geçen de dediğim gibi havuç mideme çok iyi geliyor sen de dene hem yanmayı bastırıyor hem tok tutuyor iştahsızlıktan napacağımı şaşırdım inan hamilelik öncesi aşırı iştahlı ben şuan en sevdiğim yemekleri tatlıları bile görmek istemiyorum:) bi kilo vermek için rejimler yapardım kusmaktan 10 kilo verdim bu beni daha çok üzdü mide yanması için asitli olan herşeyden uzak dur kahve içmemeye çalış çünkü taş var sen de ağrı yapar baharat kesinlikle yeme dışarda yemek yeme mümkün olduğunca evde yapılanı yemeğe çalış meyve tüket ben incir alıyorum bu aralae mevsim meyvesi iyi de geliyor dene derim çiğ badem yiyiyorum her gün ceviz azda olsa yemeğe çalışıyorum bu şekilde Doğuma kadar gidecez inş

Kızlar merhaba bende Kasım annesi olacağım inşallah ıslak mendiller de joker de %20 indirim var . Uni baby biraz pahalı geliyot bana sleepy ıslak mendil hakkında ne düşünüyorsunuz?

Aciklamanda haklısın canım bebeğin telasiyla eşya bulmasda zor olur renk olarak bende koyu renk düşünüyorum benim asıl istediğim model buydu güzel bir indirimde denk getirebilirsem bu modelden almayı düşünüyorum olmadı mecbur alacağız artik bu modelin lequen markası varmış kullananlar memnunmus

Eklentiler

• Screenshot_20180829-231627.webp
    11,5 KB · Görüntüleme: 57
aa ben de ebebekten liteway larin indirime girmesini bekliyordum ya
ben de besigi aldim.2.el aldim 1 yasina kadar kullanabilecegi sepet besik.kenar korumakigi siparis verdim netten
araba icin daha erken diyorum bakalim annemler alicak bize arabayi.
ee nerden alicaz chicco kendisi indirim yapiyor mu tuh ya
bi de litewaylerin yanind puseti yok dimi ayrica aliyoruz

ben de sleepy alcam gule gule kirletsin bebisin insallah
o popolarini yerim ben onlarin mis kokulular
bu gobek oyuntusu ne oluyor cnm
Gobegi dusene kadar o kismin uzerine gelmeyip rahatsiz etmiyor galiba.
Ya hic bu kadar bebek bezi gormemistim paketi acinca bayagi sasirdim

Turk kahvesi de bulantiya oyle iyi geliyor ki cnm ya iciyorum valla gunde bi kere :-(
sen aliyosun dimi bulanti icin vitamini cnm ? ona ragmen bulantin oluyomu hala
benim de mesela zoferi icinde bulantim kesiliyor ama istahimda artma yok yemek yedikten sonra bu sefer reflü bukandiriyor.zoferini icmeme ragmen sabah bulantilarim devam ediyor tiksintilerim bazi kokulara hassasiyetim bitmiyor.
ama zoferi icmesem hem reflü hem hamilelik bulantisi eklenince kusuyorum gunde 2 3 kere elim ayagim tutmuyor yatiyorum ac kaliyorum yiyemiyorum.
zorla ye diyenlere de uyuz oluyorum
sanki biz bilerek ac kaliyoruz
senin hapi almana ragmen hic bisey yiyemiyomusun cnm bulantin 24 saat devam ediyor mu ?
ben de tirsiyorum valla bakalim seker testi nasil gececek
acken sekerli su ictikten sonra biseyler yiyebiliyomuyuz bari cnm tutsun diye
ben de 7 kilo vermisim cnm.
ben de cok istahliydim cok guzel yerdim valla nazar degdi sanki resmen istah mistah kalmadi
cnm zaten disari cimtigimda yemek yenilen mekanlardan gecerken bazen burnumu tutuyorum kokudan hele ki asla yemem disarda hamileyken en sevdigim yiyeceklerden nefret ettim resmen.bi kac kere pizza yedim sadece cnm

Gobegi dusene kadar o kismin uzerine gelmeyip rahatsiz etmiyor galiba.
Ya hic bu kadar bebek bezi gormemistim paketi acinca bayagi sasirdim
bilmiyordum valla ogrendigim iyi oldu
merak etme annesi o bebek bezlerini bi guzel kirletcek depo yapcaz daha dur bu ne ki
ama basta bende denemek icin bi paket alicam sleepy bakalim iyi gelirse o zmn depo yaparim

Insallah yuksek cikmaz canimm annelik fedakarligina aimdiden basladik rabbim yardimcimiz olsun :)

Şeker yüklemesi yapılırken birşey yiyemiyorsun 3 doz kan alınıyor ondan sonra anca yiyebilirsin tabi iştah kalırsa :) sabah uyandığım da aşırı mide bulantısıyla uyanıyorum zaten yeni hamile kaldığımda ki gibi sonra hemen takviyeyi atıyorum bir saat sonra yemeğe başlıyorum ama yediğim de öyle çok şey değil bazen havuç bazen patates az ama bir şekilde mideme girsin diye uğraşıyorum ama zorla olmaz yiyemeyiz kusarız kusmam şöyle oluyor aşırı bir koku duyduğum da bu genelde yağ ve siğara oluyor eşim içiyor avm gittim de kusuyorum kokudan yada süt ürünleri yediğim de oluyor artık yemiyorum sütlü tatlı da dahil onun dışında bulantı ara ara oluyor o takviyeye rağmen ama pek takılmıyorum bu duruma kusmayayım diyorum yeter çok aç kalmamaya özen gösteriyorum meyve varsa onu yada sebze çiğ badem bunlarla günü bitiyorum aman şükür buna da ağzımdan lokma geçmiyordu unutmadım Ozamanları mide ekşimesi çok oluyor rennie şurup içiyorum hergün bulantıya da iyi geliyor tavsiye ederim ama dr sormadan birşey alma hamur işi kesinlikle yiyemiyorum midem hem kötü ekşiyor hem ağzıma yağ tadı gelip kusuyorum unutma sen aşırı yiyince bebek besleniyor olmuyor sen sağlıklı beslenirsen bebekte beslenir tabi sağlıklı demek tıka basa midenin dolu olması herşeyi yemek değil biliyorsun zaten bir havuç bile onun günlük öğünü öyle düşün üzülme az yiyiyorum diye sen sadece sağlıklı beslen hepsi bu aşırı doymasan da olur bebek beslenir zaten

ben sut icebiliyorum ama tek icemiyorum nesquikle iciyorum ona da yeni basladim icemiyodum.ben cay ayran yogurt asiri yagli baharatli seylerden asiri tiksiniyorum.
bi de benim bi gunum bi gunumu tutmuyo bi gun tiksiniyosam diger gun tiksinmeyebiliyorum.ve biseyi cok yiyip iciyim sonrasinda tiksinme oluyo.mesela bi ara sudan asiri tiksiniyodum agzima suremiyodum bi bardak zar zor iciyodum bogazimdan gecsin diye.o donemler gunde 3 sise maden suyu icerdim annem visne suyu yapardi visne suyu icerdim bardak bardak agzimdaki zehir gibi tadi azaltirdi.ama simdi ne maden suyunu ne visne suyunu icmek istemiyorum.simdi de sicak cikolata salep e sardim süt iciyorum midemi rahatlatiyo diye insallah onlardan da tiksinmem.daha yeni yedim bi tane havuc arada yiyorum reflümden dolayi rahatszi ediyor ama cok degil yine de yiyorum.bi arada mesela armut seftaliye sarmistim kilo kilo yemistim yemek yiyemedigim icin meyvelerle ayakta dueuyordum simdi de yaz meyvelerini gormek istemiyorum.bi seye cok baglaninca tiksiniyorum sonrasinda malesef
ve tum bunlari yiyip icebilmemi hap sagliyor.onu birakinca 7 24 bulanti basliyor saka gibi inanamiyorum bazen hic mi azalmaz ya el insaf diyorum mideme .sadece kokulara hassasiyetim azaldi mutfaga girebiliyorum ama isteyerek degil ve buzdolabjni acarken hala burnumu kapatip acarim.
acikcasi bebegin beslenememesi konusuna ben endiseli degilim cnm doktor aynen kussan da bebek beslenir diyo zaten. tek uzuntum cok saglikli beslenemiyorum cunku bulantidan herseti yiyemedigim icin yiyebildigim ne varsa onlari yiyorum onlar da sayili zaten.ve hap kullanmak istemiyorum artik ama nafile
bi de ben arada limon damlatiyorum agzima su icebilmek icin.su da buz gibi olcak illa ve suyun icine limon atmayi denedim sıkmayi denedim ama nafile bu sefer de su acıyor.
midemi en cok rahatlatan süt Allah im diyorum nolur bari sütten tiksinmeyim bj aralar ona sardim cunku e biseye sarinca da belli bi zaman sonra midemi bulandiriyor insalah oyle olmaz
ben bi kac yemek kasigi yagla yemek yapiyorum cnm.beni pogaca turu seyler mahvediyo bogazimdan gitmiyo kizartma da ayni sekildr bi ara yiyebiliyordum az az ama gecen bi pogaca yedim yemez olaydim o tat gitmedi bogazimda kaldi.kizartma yedim bi ara da onun da yagin tadindamidir nedir kustum igrencti bi daha agzima surmem
ben patates ve havucu rendeleyip bi iki yemek kasigi yagda eze eze pisiriyorum meze gibi o da guzel tutuyo cnm tavsiye ederim.ezilince mama gibi olmuyor rendesi bozulmuyor yumusamasi acisindan eziyorum.
bi de ben tuzu cok arttirdim eskiden tuzu azicik kullanan ben esim bile cok atiyosun diye ama bulantimi aliyo yemek tadini bastirsin istiyorum oyle rahat yiyebiliyorum insallah bi zarari olmaz
ve minik minik atiyorum agzima eskisi gibi dolu dolu yiyemiyorum iyice de cigniyorum
cunku fark ettim de ben bi kac kere cok acikmistim hizli hizli yemistim ve bogazimdan inmemisti reflü beni kusturmustu
ama zofer olmayinca hic yiyemiyorum iste bunlari bile
e bizim gibiler nasil seker testi yaptircaz cnm hem ac karnina sekerli suyu ic hem de ardindan bari tutsun diye biseyker de yedirmiyolarsa ben kusarim buyuk ihtimal zaten sabah midem bulanarak kalkiyorum daha bu sabah safra kustum ilacimi aldim ama yok sabah ilac bile fatda etmiyorki aclik kusturuyor.
ben bi bardak süt iciyim de yatiyim beni reflu kotu yapiyo gec saate kadar oturunca cnm iyi geceler bi gün daha bitti 14 haftada bitsin insallah su gibi gecsin..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…