- 10 Aralık 2011
- 1.077
- 1.503
- 333
- Konu Sahibi Sezerbusra21
-
- #21.361
Ben netten aldım hatta bugün geldi. Ebebegin chicco ile anlaşması bitmiş ellerindekini bitirmeye çalışıyorlar. ama chicconun kendi mağazalarında var. Hatta liteway 3 bile çıkmış. Ama pahali tabi mağazada. Ben netten1100tl ye aldim.Kizlar bugun bebek arabasi baktim litewaypluslar artik gelmeyecekmis, stoklari bitmis zaten. Netten bulabilirseniz alin falan dedi gorevli.
Evet sen yazdıktan sonra bakmıştır ama sırt çantası kalmamıştı sanki canım inşallah bir daha olur da kaçırmam ben bilmiyordum o markayı senin söylemenle öğrenmiştimBen burdan yazmistim cnm okiedoglar 100 tl di e bebekte bi kac arkadas almisti. Belki yine indirime girer. Benim cantam okiedog cok memnundum hala sapasaglam 2.yi de buyutur o yuzden verdigim parayi haketti. Icinin bolmelerinin fazlaligi ve genisligi gercekten avantaj. Cunku bebek olunca goruceksiniz battaniyesi bezi mendili kiyafeti biberonu vs. Derken bir suru sey aliniyo o yonden bu cantalar kucuk valiz gibi her seyi aliyor ve pratik oluyor.
Ablam da ondan kullanıyor şimdi, ben de lcw nın sırt çantalarından bakacağım, diğer ablam hep onlardan kullandı, güzel oluyor, her şey rahatça sığıyordu. Hem çantanın da pek ağırlığı da yok .Ben de sırt cantasi begenmistim ama kalmamıştı maalesef. Sonra baktım bir çanta var onu kullanayim dedim.
Bu zaten indirimde değildi bulamazsan alirsin bence de. Benim arkadaş decathlonun şu herkeste olan çantasını kullanıyordu. Hem küçük hem bolmesiz ama yetiyor diyordu. Biraz da bize bağlı ben kendi çantama da çok şey doldururum.
cnm doktorun ne diyosa onu yap derim ben seker testinden yanayim sahsen bulantim nedeniyle tirssam da verdikleri icecekten.acken bi de icip kusmam insallah.Gittim kontrole dr yeşil akıntı her hamilede karşılaşıyoruz dedi fitil verdi yine bununla geçiştirmeye çalışalım en masum olanlarıyla dedi kasık ağrısı için de aynen dediğin gibi üşütmüşüm bunlar olabilir aşırı olursa kan su vs gelirse ve doğrulamıyacak kadar kötü ağrı olursa direkt acile gidersin dedi içim biraz ferahladı bakalım bu fitillerle geçer inş bu yeşil akıntı sinirimi bozuyor her gördüğüm de...şeker yükleme yapıp gelirsin tekrar bu hafta yada haftaya kadar yaparsın dedi ama ben nedense yapmak istemiyorum Arada kontrol ettireyim açlık şekeri ve aşırı yiyip bir gün gidip tokluğa bakayım diyorum kararsız kaldım açıkçası
cnm malum biz bayanlar cantamiza ne attiysak zor buluyoruz ben sahsen oyleyim.hele de bebekli olunca mamasiydi beziydi battaniyesiydi zibiniydi oydu suydu buydu derken e tek bolmeli canta kullanmak iskence gibi bence.bi de bebekli olunca malum kucuk canta kullanamicaz artik hep bebek bakim cantasini kullanmak zorunda kalcaz bu yuzden canta saglam olmali ki icindekilerden hemen yirtilmasin dandik olmasin acikcasi.Bebek bakım çantası ne düşünüyorsunuz kızlar baktiklarim beğendiklerim pahalı e bebekten benzeri 50 TL ye var diğerleriyle arasında çok fark var o kadar fazla para vermeye gerek varmı gerçekten
ben de sleepy alcam gule gule kirletsin bebisin insallah50den uyguna da yoktur herhalde, bunlari gordum ben de renkleri cok canli guzel. Tek bolme yeter diyorsan alabilirsin , ben cok daginigim tek bolme kesin hallaç pamuğu gibi olur.
Çekirge toto ya
Sleepy aldim 19 liraydi. Gobek bagi oyuntusu var yaziyor ama neresi anlamadim.
Eki Görüntüle 2183600
Aynenn öyle cnm bakalım kullanacam mecburen inş geçer ..senin gibi bulantılar geçmedi şimdi aç karnına onu nasıl içerim bilmiyorum kesin kusarım sabahları daha çok bulantım oluyor iştah bende de yok cnm ya dışardan hiç bir yemek yiyemiyorum direkt kusuyorum kapalı mekanlar acayip kötü yapıyor midemi en son gittim kokudan zaten yiyemedim eve döner dönmez çıkardım son oldu dışarda yemek yemek evde baharatsız yemekler yapıyorum sadece zeytin yağı kullanıyorum diğer bütün yağlardan midem kalkıyor geçen de dediğim gibi havuç mideme çok iyi geliyor sen de dene hem yanmayı bastırıyor hem tok tutuyor iştahsızlıktan napacağımı şaşırdım inan hamilelik öncesi aşırı iştahlı ben şuan en sevdiğim yemekleri tatlıları bile görmek istemiyorum:) bi kilo vermek için rejimler yapardım kusmaktan 10 kilo verdim bu beni daha çok üzdücnm doktorun ne diyosa onu yap derim ben seker testinden yanayim sahsen bulantim nedeniyle tirssam da verdikleri icecekten.acken bi de icip kusmam insallah.
ama doktor yaptirma derse de yaptirmam
pek takilmiyorum acikcasi cunku tatli tuzlu fark etmiyo yemekle hic aram yok mide sorunlarimdan dolayi istahim hic yok.sozde bu aykarda hamilelerin istahi artarmis falan ama bende hic olmadi
cok sukur cnm fitilden hic korkma zaten asla bebege etki etmiyo.doktor da iyiymis cnm bence baska doktorlar gibi antibiyotik verip gecistirmemis.fitille geciktirmeye caliscak doguma kadar Allah korusun aksi bi durumda son care antibiyotik vercek demekki bence gerek kalmicak antibiyotige.doguma kadar idare edersin dogumdan sonra gecmezse antibiyotik alirsin cnm
Aciklamanda haklısın canım bebeğin telasiyla eşya bulmasda zor olur renk olarak bende koyu renk düşünüyorum benim asıl istediğim model buydu güzel bir indirimde denk getirebilirsem bu modelden almayı düşünüyorum olmadı mecbur alacağız artik bu modelin lequen markası varmış kullananlar memnunmuscnm malum biz bayanlar cantamiza ne attiysak zor buluyoruz ben sahsen oyleyim.hele de bebekli olunca mamasiydi beziydi battaniyesiydi zibiniydi oydu suydu buydu derken e tek bolmeli canta kullanmak iskence gibi bence.bi de bebekli olunca malum kucuk canta kullanamicaz artik hep bebek bakim cantasini kullanmak zorunda kalcaz bu yuzden canta saglam olmali ki icindekilerden hemen yirtilmasin dandik olmasin acikcasi.
ben indirimden 120ye almistim siyah aldim hem her giysime uysun hem arada esime de tuttururum diye
ve benim gorusum hem sirt cantasi hem elde tutulan bi canta olmali
hep el altinda olcagi icin canta onemli bence cnm
aa ben de ebebekten liteway larin indirime girmesini bekliyordum yaBen netten aldım hatta bugün geldi. Ebebegin chicco ile anlaşması bitmiş ellerindekini bitirmeye çalışıyorlar. ama chicconun kendi mağazalarında var. Hatta liteway 3 bile çıkmış. Ama pahali tabi mağazada. Ben netten1100tl ye aldim.
Gobegi dusene kadar o kismin uzerine gelmeyip rahatsiz etmiyor galiba.ben de sleepy alcam gule gule kirletsin bebisin insallah
o popolarini yerim ben onlarin mis kokulular
bu gobek oyuntusu ne oluyor cnm
Sleepy yenidogan hakkinda da guzel yorumlar var alinabilir benceKızlar merhaba bende Kasım annesi olacağım inşallah ıslak mendiller de joker de %20 indirim var . Uni baby biraz pahalı geliyot bana sleepy ıslak mendil hakkında ne düşünüyorsunuz?
Sleepy bezleri hakkında çok iyi yorumlar okudum ama karar vermemiştim hazır indirimdeyken alayım diyorum sizinde bilginiz olsun alacakların:)Sleepy yenidogan hakkinda da guzel yorumlar var alinabilir bence
Turk kahvesi de bulantiya oyle iyi geliyor ki cnm ya iciyorum valla gunde bi kere :-(Aynenn öyle cnm bakalım kullanacam mecburen inş geçer ..senin gibi bulantılar geçmedi şimdi aç karnına onu nasıl içerim bilmiyorum kesin kusarım sabahları daha çok bulantım oluyor iştah bende de yok cnm ya dışardan hiç bir yemek yiyemiyorum direkt kusuyorum kapalı mekanlar acayip kötü yapıyor midemi en son gittim kokudan zaten yiyemedim eve döner dönmez çıkardım son oldu dışarda yemek yemek evde baharatsız yemekler yapıyorum sadece zeytin yağı kullanıyorum diğer bütün yağlardan midem kalkıyor geçen de dediğim gibi havuç mideme çok iyi geliyor sen de dene hem yanmayı bastırıyor hem tok tutuyor iştahsızlıktan napacağımı şaşırdım inan hamilelik öncesi aşırı iştahlı ben şuan en sevdiğim yemekleri tatlıları bile görmek istemiyorum:) bi kilo vermek için rejimler yapardım kusmaktan 10 kilo verdim bu beni daha çok üzdümide yanması için asitli olan herşeyden uzak dur kahve içmemeye çalış çünkü taş var sen de ağrı yapar baharat kesinlikle yeme dışarda yemek yeme mümkün olduğunca evde yapılanı yemeğe çalış meyve tüket ben incir alıyorum bu aralae mevsim meyvesi iyi de geliyor dene derim çiğ badem yiyiyorum her gün ceviz azda olsa yemeğe çalışıyorum bu şekilde Doğuma kadar gidecez inş
bilmiyordum valla ogrendigim iyi olduGobegi dusene kadar o kismin uzerine gelmeyip rahatsiz etmiyor galiba.
Ya hic bu kadar bebek bezi gormemistim paketi acinca bayagi sasirdim
Aynen canım öyle bende teselli ediyorum kendimi rabbim başka dertler vermesin rabbim sanada şifa versin canım ünsülin günde 4 kere olunuyor 9 kere de parmaktan kan alıp ölçüyorsun işte inşallah gerek kalmaz ölçümlere başlıcam bugün yüksek çıkmaz umarım
Şeker yüklemesi yapılırken birşey yiyemiyorsun 3 doz kan alınıyor ondan sonra anca yiyebilirsin tabi iştah kalırsa :) sabah uyandığım da aşırı mide bulantısıyla uyanıyorum zaten yeni hamile kaldığımda ki gibi sonra hemen takviyeyi atıyorum bir saat sonra yemeğe başlıyorum ama yediğim de öyle çok şey değil bazen havuç bazen patates az ama bir şekilde mideme girsin diye uğraşıyorum ama zorla olmaz yiyemeyiz kusarız kusmam şöyle oluyor aşırı bir koku duyduğum da bu genelde yağ ve siğara oluyor eşim içiyor avm gittim de kusuyorum kokudan yada süt ürünleri yediğim de oluyor artık yemiyorum sütlü tatlı da dahil onun dışında bulantı ara ara oluyor o takviyeye rağmen ama pek takılmıyorum bu duruma kusmayayım diyorum yeter çok aç kalmamaya özen gösteriyorum meyve varsa onu yada sebze çiğ badem bunlarla günü bitiyorum aman şükür buna da ağzımdan lokma geçmiyordu unutmadım Ozamanları mide ekşimesi çok oluyor rennie şurup içiyorum hergün bulantıya da iyi geliyor tavsiye ederim ama dr sormadan birşey alma hamur işi kesinlikle yiyemiyorum midem hem kötü ekşiyor hem ağzıma yağ tadı gelip kusuyorum unutma sen aşırı yiyince bebek besleniyor olmuyor sen sağlıklı beslenirsen bebekte beslenir tabi sağlıklı demek tıka basa midenin dolu olması herşeyi yemek değil biliyorsun zaten bir havuç bile onun günlük öğünü öyle düşün üzülme az yiyiyorum diye sen sadece sağlıklı beslen hepsi bu aşırı doymasan da olur bebek beslenir zatenTurk kahvesi de bulantiya oyle iyi geliyor ki cnm ya iciyorum valla gunde bi kere :-(
sen aliyosun dimi bulanti icin vitamini cnm ? ona ragmen bulantin oluyomu hala
benim de mesela zoferi icinde bulantim kesiliyor ama istahimda artma yok yemek yedikten sonra bu sefer reflü bukandiriyor.zoferini icmeme ragmen sabah bulantilarim devam ediyor tiksintilerim bazi kokulara hassasiyetim bitmiyor.
ama zoferi icmesem hem reflü hem hamilelik bulantisi eklenince kusuyorum gunde 2 3 kere elim ayagim tutmuyor yatiyorum ac kaliyorum yiyemiyorum.
zorla ye diyenlere de uyuz oluyorum
sanki biz bilerek ac kaliyoruz
senin hapi almana ragmen hic bisey yiyemiyomusun cnm bulantin 24 saat devam ediyor mu ?
ben de tirsiyorum valla bakalim seker testi nasil gececek
acken sekerli su ictikten sonra biseyler yiyebiliyomuyuz bari cnm tutsun diye
ben de 7 kilo vermisim cnm.
ben de cok istahliydim cok guzel yerdim valla nazar degdi sanki resmen istah mistah kalmadi
cnm zaten disari cimtigimda yemek yenilen mekanlardan gecerken bazen burnumu tutuyorum kokudan hele ki asla yemem disarda hamileyken en sevdigim yiyeceklerden nefret ettim resmen.bi kac kere pizza yedim sadece cnm
ben sut icebiliyorum ama tek icemiyorum nesquikle iciyorum ona da yeni basladim icemiyodum.ben cay ayran yogurt asiri yagli baharatli seylerden asiri tiksiniyorum.Şeker yüklemesi yapılırken birşey yiyemiyorsun 3 doz kan alınıyor ondan sonra anca yiyebilirsin tabi iştah kalırsa :) sabah uyandığım da aşırı mide bulantısıyla uyanıyorum zaten yeni hamile kaldığımda ki gibi sonra hemen takviyeyi atıyorum bir saat sonra yemeğe başlıyorum ama yediğim de öyle çok şey değil bazen havuç bazen patates az ama bir şekilde mideme girsin diye uğraşıyorum ama zorla olmaz yiyemeyiz kusarız kusmam şöyle oluyor aşırı bir koku duyduğum da bu genelde yağ ve siğara oluyor eşim içiyor avm gittim de kusuyorum kokudan yada süt ürünleri yediğim de oluyor artık yemiyorum sütlü tatlı da dahil onun dışında bulantı ara ara oluyor o takviyeye rağmen ama pek takılmıyorum bu duruma kusmayayım diyorum yeter çok aç kalmamaya özen gösteriyorum meyve varsa onu yada sebze çiğ badem bunlarla günü bitiyorum aman şükür buna da ağzımdan lokma geçmiyordu unutmadım Ozamanları mide ekşimesi çok oluyor rennie şurup içiyorum hergün bulantıya da iyi geliyor tavsiye ederim ama dr sormadan birşey alma hamur işi kesinlikle yiyemiyorum midem hem kötü ekşiyor hem ağzıma yağ tadı gelip kusuyorum unutma sen aşırı yiyince bebek besleniyor olmuyor sen sağlıklı beslenirsen bebekte beslenir tabi sağlıklı demek tıka basa midenin dolu olması herşeyi yemek değil biliyorsun zaten bir havuç bile onun günlük öğünü öyle düşün üzülme az yiyiyorum diye sen sadece sağlıklı beslen hepsi bu aşırı doymasan da olur bebek beslenir zaten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?