2018 Aralık Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    247
ben de aynisina baktim da cnm ince gibi geldi bana dogum yaptiktan insana bi usume geliyomus bi de kisin dogum yapcaz ben kesin usurum diye almadim.
uzun elbise ve kalin sabahlik almayi dusunuyorum ben cnm
ama cok guzel usumem diyosan al kacirma derik fiyati da super

Doğumun ertesi günü veya evde giyilir mi acaba diye düşündüm bende. Bebiş olunca ev sıcak olur malum. Hiçte tecrübe yok fiyatı uygun geldi alirim olmadı doğumdan sonra kullanırım. Fiyat gerçekten çok uygun alanlar çok memnun bide.

Canim ben ilkebebe diye bir siteden aldım. Mağaza fiyatindan uygun aldım. Liteway plus trawel aldim puset var içinde. Linkini ekliyorum sana bakarsin.
https://www.ilkebebe.com/urun/chicco-duo-liteway-2-plus-travel-sistem-bebek-arabasi-red-ib22882

Gobegi dusene kadar o kismin uzerine gelmeyip rahatsiz etmiyor galiba.
Ya hic bu kadar bebek bezi gormemistim paketi acinca bayagi sasirdim
Bebekler ilk doğduğunda o bez bile büyük geliyor gerçekten iri bir bebek değilse göbek bağı yine denk geliyor beze mecbur katliyorsun benim oğlum 3.380doğmuştu öyle yapmıştım ben

Sleepy bezleri hakkında çok iyi yorumlar okudum ama karar vermemiştim hazır indirimdeyken alayım diyorum sizinde bilginiz olsun alacakların:)
Ben ikisinide kullandım gerçekten çok memnun kaldım oğlumu bezden çıkarana kadar yeni doğan da kullandım pisik olduğu zaman hassas olduğu zamanlarda gerçekten çok güzel yine ayni devam ederim inşallah

Hayırlı olsun arabanız. Bizde bu ara epey bakıyoruz karar veremedik. Sitede genel olarak chicco lite way önerilmiş.

Bizim aklımızda olan baby2go Travel sistem birde wie B Gloria idi. Ama en çok yorum chicco için var.

Daha önce bu arabayı kullanan deneyimli anneler var mı?

Baston tiplerde dezavantaj cift yonlu olmamasi. Ben kizimda cift yon cok kullandim kullanisli birsey o yuzden tercih etmiycem. Ama ozel arabasi olmayanlara falan iyi gibi duruyo. Bide tekerlek buyuk bakicam kucukler her yolda gitmiyo.

Biz de baston pusete 2-2,5 yaşında anca geçeriz diye düşünüyorum. Çift yönlü olmaması bebiş küçükken zor olur. O zamana kadar bunu kullanıcam. Eltimden aldım, çok az kullanmıştı.

Ben baston istiyorum aslında arabaya rahat sigmasi açısından, tek basina problem olmaz ama bir yere gitsek,3-5 parça bir sey koysak zor sigariz cunku. Chiccodaki gorevli doğumdan itibaren kullanılabilen baston puset ve 0-5 yaş oto koltugunu ayrı almamızı onerdi bize.
Belki daha ufak olan travel sistemler vardir bir ara gezip bakarız. Çok kafam karışıyor benim seçenek çok olunca.

Çok teşekkür ederim canım içimi çok rahatlattın , aradım şimdi numaramı aldılar tekrar feri dönüş yapacaklarını söylediler . İnşallah iyi haberler alırım . Bebeğim yüzünü benim çekmişlerdi ama renklli değildi inşallah ondan da güzel bir görüntü yakalarlar. Tabi en önemlisi sağlığı ile ilgili güzel haberler duymak istiyorum . Kendi doktorum da önemli bişey yok direnç ileri değil deri ama içimi rahatlatamadım bir türlü . Kafama takılacağına bide orada baktırayım diyorum

Kucuk olan traveller var cnm. Arastirinca gorursun tekerlekleri bile cikiyo rahat sigar bagaja.

Aminnn cnm inş geçer... bu sabah yine kasık ağrısıyla başladı kahvaltı hazırlayamadım geldim uzandım bebekte baskı yapıyor sanki kasığıma ondan belki bu kadar ağrı oluyor anlamadım... valla ben aşırı kustuğum zamanlar da çok zararlı içecekleri içtim cola fanta gibi normalde ağzıma sürmezdim ama su içmeyince onları içiyordum tabi onları da kustum şimdi tiksiniyorum iyi oldu :) sütün neyle karışık olması değişmiyor her türlüsünü midem kabul etmiyor içtiğim an başlıyor geri gelmeye o nedenle uzak duruyorum valla tuzu bennde abarttım eskiden tuzlu yiyemezdim şimdi bol tuzluyorum eşim kızıyor bir yere iyi gelirken aslında çok tehlikeli özellikle bu haftalar da dikkat etmek gerek tansiyonun en çok tavan yaptığı haftalara girdik ayrıca ödem yapıyor ben azaltmaya başlıyacam sen de öyle yap birşeyi çok yeme tiksinme değiştir Arada suyu limonlu içiyorum oda günde en fazla 3 bardak suyu ben de hala çok içemiyorum midem kalkıyor ben inanıyorum ya ne olursa olsunn bu bebekler sağlıklı olacaklar anneleri için öyle de oldu :)

Kizlar mutlubievden hizmet alan oldu mu hiç?
Şu an ev işimi yapabiliyorum ama ileride ihtiyacım olacak. Tanıdık bayanlardan da hoşlanmıyorum, daha uygun ama herkese başkasının evini anlatıyorlar çok denk geldim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…