- 23 Ocak 2018
- 1.083
- 1.031
- 83
- 32
- Konu Sahibi Sezerbusra21
-
- #21.381
ben de aynisina baktim da cnm ince gibi geldi bana dogum yaptiktan insana bi usume geliyomus bi de kisin dogum yapcaz ben kesin usurum diye almadim.Kızlar e bebekte şu gecelik ve sabahlığı nasıl 1 tane böyle takım almak gerekiyor mu ?
https://www.e-bebek.com/baby-mom-sabahlik-p-17ybabksbhlkhs04ma/
https://www.e-bebek.com/baby-mom-onden-dugmeli-hamile-geceligi-p-17ybabkgclkhs03mav/
Doğumun ertesi günü veya evde giyilir mi acaba diye düşündüm bende. Bebiş olunca ev sıcak olur malum. Hiçte tecrübe yok fiyatı uygun geldi alirim olmadı doğumdan sonra kullanırım. Fiyat gerçekten çok uygun alanlar çok memnun bide.ben de aynisina baktim da cnm ince gibi geldi bana dogum yaptiktan insana bi usume geliyomus bi de kisin dogum yapcaz ben kesin usurum diye almadim.
uzun elbise ve kalin sabahlik almayi dusunuyorum ben cnm
ama cok guzel usumem diyosan al kacirma derik fiyati da super
Kzlar seker yukleme testini yaptnız mı
Canim ben ilkebebe diye bir siteden aldım. Mağaza fiyatindan uygun aldım. Liteway plus trawel aldim puset var içinde. Linkini ekliyorum sana bakarsin.aa ben de ebebekten liteway larin indirime girmesini bekliyordum ya
ben de besigi aldim.2.el aldim 1 yasina kadar kullanabilecegi sepet besik.kenar korumakigi siparis verdim netten
araba icin daha erken diyorum bakalim annemler alicak bize arabayi.
ee nerden alicaz chicco kendisi indirim yapiyor mu tuh ya
bi de litewaylerin yanind puseti yok dimi ayrica aliyoruz
Bebekler ilk doğduğunda o bez bile büyük geliyor gerçekten iri bir bebek değilse göbek bağı yine denk geliyor beze mecbur katliyorsun benim oğlum 3.380doğmuştu öyle yapmıştım benGobegi dusene kadar o kismin uzerine gelmeyip rahatsiz etmiyor galiba.
Ya hic bu kadar bebek bezi gormemistim paketi acinca bayagi sasirdim
Ben ikisinide kullandım gerçekten çok memnun kaldım oğlumu bezden çıkarana kadar yeni doğan da kullandım pisik olduğu zaman hassas olduğu zamanlarda gerçekten çok güzel yine ayni devam ederim inşallahSleepy bezleri hakkında çok iyi yorumlar okudum ama karar vermemiştim hazır indirimdeyken alayım diyorum sizinde bilginiz olsun alacakların:)
Son 10 gündür akıntım çok arttı hep ıslağımMerhaba arkadaslar akinti durumunuz nasil.Son gunlerde sivi birseylr geliyor dr sorucam bakalim
Bebek arabamiz geldi şimdi:) annemler aldı arabayı. Chicco liteway plus trawel aldik. Netten siparis verdim 1100tl. En uygun bunu buldum.magazalarda daha pahalı. Kullanmasi kolay ama benim gibi acemiler için alışmak yinede zaman alicak
İnşallah sağlıklı mutlu zamanlarda kullanırız.
Çok teşekkür ederim canım içimi çok rahatlattın , aradım şimdi numaramı aldılar tekrar feri dönüş yapacaklarını söylediler . İnşallah iyi haberler alırım . Bebeğim yüzünü benim çekmişlerdi ama renklli değildi inşallah ondan da güzel bir görüntü yakalarlar. Tabi en önemlisi sağlığı ile ilgili güzel haberler duymak istiyorum . Kendi doktorum da önemli bişey yok direnç ileri değil deri ama içimi rahatlatamadım bir türlü . Kafama takılacağına bide orada baktırayım diyorumrasim diye bi rayologdu sanirjm cnm zaten bi tane radyolog var.ve biliyomusun orayi bilmiyorum ama kucuk ozel bi tıp merkezi zaten kdd da bi tane.randevu onceden alman gerekiyor ve carsamba ve cumartesi gunleri ayrintiliya bakiliyor diye biliyorim cnm sen aradiginda bilgi istersin yine.
ben persembe gunu aramistim aradigimda numarami ve ismimi aldilar sizi yarin yani cuma gunu bilgilendircez dediler siraya koyuyolarmis ama oyle uzun bi sira degil merak etme.3 4 kisi vardik.ve cuma gunu aksam aradilar cumartesi sabah gelin dediler.hatta bebegin yuzunu 4d cekebilmek icin cok ugrasti radyolog ama bizimki bi turlu gostermedi minnacik elleriyle kapatiyordu utangac kizim
aklimda ne varsa sorabilmistim ben bayagi memnun ayrildim insallah sen de memnun kalirsin cnm
Kucuk olan traveller var cnm. Arastirinca gorursun tekerlekleri bile cikiyo rahat sigar bagaja.Ben baston istiyorum aslında arabaya rahat sigmasi açısından, tek basina problem olmaz ama bir yere gitsek,3-5 parça bir sey koysak zor sigariz cunku. Chiccodaki gorevli doğumdan itibaren kullanılabilen baston puset ve 0-5 yaş oto koltugunu ayrı almamızı onerdi bize.
Belki daha ufak olan travel sistemler vardir bir ara gezip bakarız. Çok kafam karışıyor benim seçenek çok olunca.
Aminnn cnm inş geçer... bu sabah yine kasık ağrısıyla başladı kahvaltı hazırlayamadım geldim uzandım bebekte baskı yapıyor sanki kasığıma ondan belki bu kadar ağrı oluyor anlamadım... valla ben aşırı kustuğum zamanlar da çok zararlı içecekleri içtim cola fanta gibi normalde ağzıma sürmezdim ama su içmeyince onları içiyordum tabi onları da kustum şimdi tiksiniyorum iyi oldu :) sütün neyle karışık olması değişmiyor her türlüsünü midem kabul etmiyor içtiğim an başlıyor geri gelmeye o nedenle uzak duruyorum valla tuzu bennde abarttım eskiden tuzlu yiyemezdim şimdi bol tuzluyorum eşim kızıyor bir yere iyi gelirken aslında çok tehlikeli özellikle bu haftalar da dikkat etmek gerek tansiyonun en çok tavan yaptığı haftalara girdik ayrıca ödem yapıyor ben azaltmaya başlıyacam sen de öyle yap birşeyi çok yeme tiksinme değiştir Arada suyu limonlu içiyorum oda günde en fazla 3 bardak suyu ben de hala çok içemiyorum midem kalkıyor ben inanıyorum ya ne olursa olsunn bu bebekler sağlıklı olacaklar anneleri için öyle de olduben sut icebiliyorum ama tek icemiyorum nesquikle iciyorum ona da yeni basladim icemiyodum.ben cay ayran yogurt asiri yagli baharatli seylerden asiri tiksiniyorum.
bi de benim bi gunum bi gunumu tutmuyo bi gun tiksiniyosam diger gun tiksinmeyebiliyorum.ve biseyi cok yiyip iciyim sonrasinda tiksinme oluyo.mesela bi ara sudan asiri tiksiniyodum agzima suremiyodum bi bardak zar zor iciyodum bogazimdan gecsin diye.o donemler gunde 3 sise maden suyu icerdim annem visne suyu yapardi visne suyu icerdim bardak bardak agzimdaki zehir gibi tadi azaltirdi.ama simdi ne maden suyunu ne visne suyunu icmek istemiyorum.simdi de sicak cikolata salep e sardim süt iciyorum midemi rahatlatiyo diye insallah onlardan da tiksinmem.daha yeni yedim bi tane havuc arada yiyorum reflümden dolayi rahatszi ediyor ama cok degil yine de yiyorum.bi arada mesela armut seftaliye sarmistim kilo kilo yemistim yemek yiyemedigim icin meyvelerle ayakta dueuyordum simdi de yaz meyvelerini gormek istemiyorum.bi seye cok baglaninca tiksiniyorum sonrasinda malesef
ve tum bunlari yiyip icebilmemi hap sagliyor.onu birakinca 7 24 bulanti basliyor saka gibi inanamiyorum bazen hic mi azalmaz ya el insaf diyorum mideme.sadece kokulara hassasiyetim azaldi mutfaga girebiliyorum ama isteyerek degil ve buzdolabjni acarken hala burnumu kapatip acarim.
acikcasi bebegin beslenememesi konusuna ben endiseli degilim cnm doktor aynen kussan da bebek beslenir diyo zaten. tek uzuntum cok saglikli beslenemiyorum cunku bulantidan herseti yiyemedigim icin yiyebildigim ne varsa onlari yiyorum onlar da sayili zaten.ve hap kullanmak istemiyorum artik ama nafile
bi de ben arada limon damlatiyorum agzima su icebilmek icin.su da buz gibi olcak illa ve suyun icine limon atmayi denedim sıkmayi denedim ama nafile bu sefer de su acıyor.
midemi en cok rahatlatan süt Allah im diyorum nolur bari sütten tiksinmeyim bj aralar ona sardim cunku e biseye sarinca da belli bi zaman sonra midemi bulandiriyor insalah oyle olmaz
ben bi kac yemek kasigi yagla yemek yapiyorum cnm.beni pogaca turu seyler mahvediyo bogazimdan gitmiyo kizartma da ayni sekildr bi ara yiyebiliyordum az az ama gecen bi pogaca yedim yemez olaydim o tat gitmedi bogazimda kaldi.kizartma yedim bi ara da onun da yagin tadindamidir nedir kustum igrencti bi daha agzima surmem
ben patates ve havucu rendeleyip bi iki yemek kasigi yagda eze eze pisiriyorum meze gibi o da guzel tutuyo cnm tavsiye ederim.ezilince mama gibi olmuyor rendesi bozulmuyor yumusamasi acisindan eziyorum.
bi de ben tuzu cok arttirdim eskiden tuzu azicik kullanan ben esim bile cok atiyosun diye ama bulantimi aliyo yemek tadini bastirsin istiyorum oyle rahat yiyebiliyorum insallah bi zarari olmaz
ve minik minik atiyorum agzima eskisi gibi dolu dolu yiyemiyorum iyice de cigniyorum
cunku fark ettim de ben bi kac kere cok acikmistim hizli hizli yemistim ve bogazimdan inmemisti reflü beni kusturmustu
ama zofer olmayinca hic yiyemiyorum iste bunlari bile
e bizim gibiler nasil seker testi yaptircaz cnm hem ac karnina sekerli suyu ic hem de ardindan bari tutsun diye biseyker de yedirmiyolarsa ben kusarim buyuk ihtimal zaten sabah midem bulanarak kalkiyorum daha bu sabah safra kustum ilacimi aldim ama yok sabah ilac bile fatda etmiyorki aclik kusturuyor.
ben bi bardak süt iciyim de yatiyim beni reflu kotu yapiyo gec saate kadar oturunca cnm iyi geceler bi gün daha bitti 14 haftada bitsin insallah su gibi gecsin..
Çok güzel güle güle kullan cnm ama biraz pahallı geldi bana gerçi marka olanların hepsi böyle fiyat aralığı ben hiç bakmıyorum bakmak lazım karar vermem lazım benim de bu modeller hoşuma gidiyor azıcık indirim yapsalar ya:)Bizde bundan aldık :) umarım kullanışlı olur ama çok tavsiye edildiğini duydum...
https://www.hepsiburada.com/casual-...MI3uLU2J6U3QIVWuJ3Ch3z6w_oEAQYASABEgII7_D_BwE
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?