2018 Aralık Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    247
Kizlar mutlubievden hizmet alan oldu mu hiç?
Şu an ev işimi yapabiliyorum ama ileride ihtiyacım olacak. Tanıdık bayanlardan da hoşlanmıyorum, daha uygun ama herkese başkasının evini anlatıyorlar çok denk geldim.
Başkasının evini ne diye anlatiyolarmiş merak ettim ne diyorlarmış ki

Koalina ben de kadın arıyorum bursada ama henüz bulamadım kaynanam güya 15 yıldır burda ikamet ediyor tamam buldum dedi, tatilde memleketteyim kadın almamış bütün evi kendi temizlemiş, camları da komşusuna sildirmiş, bi şey oldu lafını ettim eşimle de tartıştık bu yüzden durduk yere.

Başkasının evini ne diye anlatiyolarmiş merak ettim ne diyorlarmış ki
Ben kendim şahit oldum benim bir kaç tanıdık gidiyordu, bana gelip şunun evi çok pis, bunun çocukları çok azman, şunun kocası çok fena Allah yardım etsin gibi gereksiz şeyler konuşuyorlardı. Kim bilir başka neler anlatıyorlar. O yüzden kurumsal bir firma olmasını tercih ediyorum, yakınlarda olunca herkes birbirinin evini biliyor.

Ben ancak ayda bir dip köşe için alırım gibi geliyor, bir de biri gelecekse ekstra alırım ama çok iyi dedikleri tamamen dolu oluyor, sürekli ve düzenli almayacaksan gelmiyor. Diğerleri de çok konuşuyor ve ona buna her şeyi anlatıyor.
Aslında internetten falan da bakılabilir ama insan bi referans arıyor sonuçta evimizin içine girecek.
Para vermeyeyim bir günde temizlerim demiştir varsa tanıdığı sıkıştır bence.

Aynen döviz endeksli birde :/ ben 1850 ye aldım döviz artmadan alalım dedik 2 haftada 2100 olmuş hatta ben bir hafta önce alsam 1700 dü
şaka gibi gerçekten

Ben ikisinide kullandım gerçekten çok memnun kaldım oğlumu bezden çıkarana kadar yeni doğan da kullandım pisik olduğu zaman hassas olduğu zamanlarda gerçekten çok güzel yine ayni devam ederim inşallah
İnşallah çok teşekkür ederim. O zaman o kadar para dökmeye gerek yok uni babye sleepy denerim olmazsa onu alırım

Koalina bilmiyorum artık, eşimle dün temizledik evi, o da ben bulacağım sabret dedi. Ben bulsam ayda 2 kez düzenli almayı düşünüyorum. Tabi fiyat durumuna göre ayda 1 kez de olabilir. Aslında genel temizliği hallediyoruz ama pencereler ve banyodaki duşakabin ince temizlik istiyor ben hamile olmadan önce duşakabinimi güzelce temizliyordum ama hamilelikte bulantıdan sonra yapamadım. Şimdi de bu göbişle üşeniyorum.

Aynen döviz endeksli birde :/ ben 1850 ye aldım döviz artmadan alalım dedik 2 haftada 2100 olmuş hatta ben bir hafta önce alsam 1700 dü
şaka gibi gerçekten
Aynen ya şuan gerçekten birşey alınmaya gelmiyor ateş pahası daha bir sürü eksik var belki almam şuan Doğumdan sonra alırım çok yüksek fiyatı ya geçen diyorum altın yükseldi şimdi kimse altın takmaz kaynanalar bile :)

Ben 2 yıldır dip köşe temizlik için ayda bir düzenli olarak kadın alıyorum. Hamileliğimle birlikte 3 haftada bire indirdim süreyi. Haftaiçi ben işteyken iki kadın birlikte geliyorlar eşim onlara kapıyı açıp çıkıyor öğleden sonra da 4 gibi bitirip kapıyı çekip çıkıyorlar. Çok da güzel temizliyorlar. Ütümü biriktirip onu bile yaptırıyorum. İkisine birlikte 150 lira veriyorum. Çok rahat oluyor.

Bursa da nerede oturuyorsun annemin arkadaşı temizlige gidiyo teyzemde çagırmıştı onu memlun kalmıştı evin uzak degilse söylerim kadına glirse numarasını atarım sana arar görüşürsün

Ne güzel seninki baya uygunmuş da canım. Ben de bulurum inşallah bi kadın. 1 yıldır bursadayım, yani hamilelik de olmayınca hafta sonları kendim temizliyordum ama işte artık şart.

ne kadar uygun burda tek kişi 140 liraya geliyor onu da ara ki bulasin dolular gelmiyorlar

Kızlar miniçoda çok uygun arkadaşımda bu seti almıştı sizde bakın isterseniz bende alcam:)

Eklentiler

• Screenshot_20180830-135953.webp
    9,2 KB · Görüntüleme: 61
Ay kızlar yakın bir arkadaşım hamileydi 37. haftaya gelmiş ne güzel, çok sevindim ve heyecanladım vallahi, inşallah bizler de o haftalara geliriz Rabbimin izniyle :)
Ins cnm benmde arkadsm dun dogum yapti 38.haftalkken benide heyecan basti 30.haftaya gelsek zaten zaten haftalar hızlı geciyor:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…