2018 Aralık Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    247
Bende hamilelikten midir nedir canim sadece ev yemekleri istiyor. Abur cubur kahve falan aşığı bir insan suan onları görmek istemiyorum :) ne kadar ilginç bu hamilelik

Bende yok tam tersi ne ekşi ne tatlı cnm hiçbirşey çekmyr bende mi sıkıntmı bar:) aynen sağlıklı olsunlarda beklerim onu :)

Bende hamilelikten midir nedir canim sadece ev yemekleri istiyor. Abur cubur kahve falan aşığı bir insan suan onları görmek istemiyorum :) ne kadar ilginç bu hamilelik
Vücudumuzun vitamine olan ihtiyaçlarıda artıyor ve bunlarda bize bu şekilde yansıyor belkide ne kadar güzel sağlıklı şeyler yemek
Bende tiksinme gibi belirtiler henüz yok sadece

Bende yok tam tersi ne ekşi ne tatlı cnm hiçbirşey çekmyr bende mi sıkıntmı bar:) aynen sağlıklı olsunlarda beklerim onu :)
Biraz daha Zaman sonra belki başlar canım sende de gün içerisinde almamız gereken vitaminlerimizi alalım minnoşların asıl istediklerini yeter zaten

Vücudumuzun vitamine olan ihtiyaçlarıda artıyor ve bunlarda bize bu şekilde yansıyor belkide ne kadar güzel sağlıklı şeyler yemek
Bende tiksinme gibi belirtiler henüz yok sadece
Bende de YOk sırt bel agrisi disinda gayet iyiyim aslında çok şükür :) Bu arada daha doktorumla bunu konuşmadım ama benim kan seviyem dusuk demirim dusuk b12 dusuk. Sizce hap almali miyim suan evde var ? Yoksa doktoruma danışmayı mi bekleyim ?

Bende de bel ağrısı ve arada kasık ağrıları var canım...
Gebe kalmadan öncede beslenme uzmanına gitmiştim demir eksikliğim çıkmıştı ve vitamin kullanıyordum... ki demirim 5 çıkmıştı ve çok çok düşük demişti
En son doktora kese için gitmiştim ve iki hafta sonrasına randevum var ama dayanamayıp aradım sordum ...
Günde 1 damla olan takvıyeyı alabılırsın demişti .

Çünkü bütün açlık da dahil olmak üzere detaylı kan tahlilleri yapılcak dedi ona göre karar vericekler önümüzdeki pazartesi

Doktoruna danışmadan bence kesinlikle herhangi bir takviye almamalısın ... Bizler onların dozajlarını kafamıza göre ayarlayamayız fazla vitaminde bebek gelişimine olumsuz etki yapıyormuş...

Artık Perşembe gününe kadar beklicem mecbur çok teşekkür ederim canım. Sende kendine dikkat et elinden geldiğince:)

Merhabalar öncelikle,
Diğer sayfada arkadas bekliyormusum...
Aslında sat a göre Kasım annesi olmam gerekiyor 18 subat cunku 7+3 fakat gecen hafta carsamba gunu 4+2 dendi gec döllenme olmuş dedi. Progestan verilmedi. Yani olabiliyor bi kaç kişide daha okudum gec döllenme... 18 Nisan da kalp atımı için cagrıldık. Bodrumda yasıyorum bu arada....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…