- 26 Ocak 2018
- 5.475
- 5.349
- 198
- Konu Sahibi Sezerbusra21
-
- #2.141
Bende hamilelikten midir nedir canim sadece ev yemekleri istiyor. Abur cubur kahve falan aşığı bir insan suan onları görmek istemiyorum :) ne kadar ilginç bu hamilelikAyyy hadi inşallaaahhh canım yaaa Rabbim sağlıkla kucağımıza aldığımız günleride göstersin
Gözlerim doluyo istemsiz ve duygusal yapılı bir insan değilimdir ayrıca ne kadar muhteşem bir duygudur bu Rabbim evlat isteyen herkese nasip etsin
Buarada benim tatlıya bir eğilimim başladı hatta şöyle söyleyeyim 3 haftalıkken öğrendim herhalde iki haftalıkkenden beri bir tatlı eğilimim olduğunu görüyorum ve sınırlamaya çalışıyorum kendimi sizde de oluyor mu? Normalde özellikle şerbetli tatlı ağzıma koymam ama adetli gibi serbetli serbetsiz ne varsa gidiyor artık
Bende yok tam tersi ne ekşi ne tatlı cnm hiçbirşey çekmyr bende mi sıkıntmı bar:) aynen sağlıklı olsunlarda beklerim onu :)Ayyy hadi inşallaaahhh canım yaaa Rabbim sağlıkla kucağımıza aldığımız günleride göstersin
Gözlerim doluyo istemsiz ve duygusal yapılı bir insan değilimdir ayrıca ne kadar muhteşem bir duygudur bu Rabbim evlat isteyen herkese nasip etsin
Buarada benim tatlıya bir eğilimim başladı hatta şöyle söyleyeyim 3 haftalıkken öğrendim herhalde iki haftalıkkenden beri bir tatlı eğilimim olduğunu görüyorum ve sınırlamaya çalışıyorum kendimi sizde de oluyor mu? Normalde özellikle şerbetli tatlı ağzıma koymam ama adetli gibi serbetli serbetsiz ne varsa gidiyor artık
Vücudumuzun vitamine olan ihtiyaçlarıda artıyor ve bunlarda bize bu şekilde yansıyor belkideBende hamilelikten midir nedir canim sadece ev yemekleri istiyor. Abur cubur kahve falan aşığı bir insan suan onları görmek istemiyorum :) ne kadar ilginç bu hamilelik
Biraz daha Zaman sonra belki başlar canım sende deBende yok tam tersi ne ekşi ne tatlı cnm hiçbirşey çekmyr bende mi sıkıntmı bar:) aynen sağlıklı olsunlarda beklerim onu :)
Bende de YOk sırt bel agrisi disinda gayet iyiyim aslında çok şükür :) Bu arada daha doktorumla bunu konuşmadım ama benim kan seviyem dusuk demirim dusuk b12 dusuk. Sizce hap almali miyim suan evde var ? Yoksa doktoruma danışmayı mi bekleyim ?Vücudumuzun vitamine olan ihtiyaçlarıda artıyor ve bunlarda bize bu şekilde yansıyor belkidene kadar güzel sağlıklı şeyler yemek
Bende tiksinme gibi belirtiler henüz yok sadece
Bende de YOk sırt bel agrisi disinda gayet iyiyim aslında çok şükür :) Bu arada daha doktorumla bunu konuşmadım ama benim kan seviyem dusuk demirim dusuk b12 dusuk. Sizce hap almali miyim suan evde var ? Yoksa doktoruma danışmayı mi bekleyim ?
Artık Perşembe gününe kadar beklicem mecbur çok teşekkür ederim canım. Sende kendine dikkat et elinden geldiğince:)Bende de bel ağrısı ve arada kasık ağrıları var canım...
Gebe kalmadan öncede beslenme uzmanına gitmiştim demir eksikliğim çıkmıştı ve vitamin kullanıyordum... ki demirim 5 çıkmıştı ve çok çok düşük demişti
En son doktora kese için gitmiştim ve iki hafta sonrasına randevum var ama dayanamayıp aradım sordum ...
Günde 1 damla olan takvıyeyı alabılırsın demişti .
Çünkü bütün açlık da dahil olmak üzere detaylı kan tahlilleri yapılcak dedi ona göre karar vericekler önümüzdeki pazartesi
Doktoruna danışmadan bence kesinlikle herhangi bir takviye almamalısın ... Bizler onların dozajlarını kafamıza göre ayarlayamayız fazla vitaminde bebek gelişimine olumsuz etki yapıyormuş...
Rica ederim canım iyi geceler diliyorum meleğinizle sizeArtık Perşembe gününe kadar beklicem mecbur çok teşekkür ederim canım. Sende kendine dikkat et elinden geldiğince:)
İyi geceler :)Rica ederim canım iyi geceler diliyorum meleğinizle size
Aynen hklsn cnm yaBiraz daha Zaman sonra belki başlar canım sende degün içerisinde almamız gereken vitaminlerimizi alalım minnoşların asıl istediklerini yeter zaten
Olsuuunnnn :)Ikiz olmasin
Tmm cnm yazarizAynı saatteymiş randevumuz çıkınca yazalım hemen :)
Al canimİlk defa duydumbizde alalım o zaman:)
Şahane olurHehehehe
Mükemmel bişi yaaa göbişlerimizde temmuz gibi çıkar herhalde ve şu kot salopetlerden giymek istiyorum yaaaaaaaa
Ayyy kuzum unutmamışsın ❤❤❤Sımsıkı tutunsun insallah saglikla buyusun efecik :)
Giydigini de görürüz insallah canimDon değilde takım aldım dün dayanamadım :) :) :)
Aminnnn canımm inşallahhGiydigini de görürüz insallah canim
Bugün doktora gittim son adet tarihim 28 şubat normalde 5+6 olmanız gerek ama bebeğim ultrasonda 4+3 gözüküyor 10 gün geriden geliyor yavrum ağlaya ağlaya bi hal oldum.. 2 hafta sonraya randevu verdi doktor tekrar bakacak bir de progestan verdi vajinal alacakmışım nasıl alındığı ile ilgili bilgisi olan var mı canlar ?
günaydın canım Adanali mısın, ya ben Adanaliyim ama Bursa da yaşıyoruz. Annemler ablamlar tüm akrabalarim ordaŞahane olurBen artık Adana'nın sıcagında ne giyerim bilmem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?