2018 Aralık Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    247
aynen her zman kullanabilirsin sonucta bisey kaybetmezsin bayagi bi indirim yapmislar kacmaz bence de

tesekkur ederim cnm gule gule kullanin insallah cok guzel biz de bu model istiyoruz bakalim ama bana pek indirim yapilmamis gibi geldi 1150 den 1100 indirmisler sadece ben biraz daha beklicem cnm son 1 ay kalana kadar baktim olmuyo beneto alicam ama aklim litewayde bakalkm 1100 de cok asiyo beni cnm 700 kusure kadar alabiliriz zatem en olmadi pusetini sonra aliriz

Kızlar ben daha kızıma hiçbirşey almadım oğlumdan kalma çok fazla uzun kol kısa kol badiler var çoraplar var abimin kızlarının tüm bebeklikleri bende hepsi çok Yeni yengem 3 tane kız penye battaniye verdi oğlumunda çok battaniyesi falan bana sadece doğduğu gün giyecek parçasız takım lazım sizce bu nasıl

Aynen canım, Ağustos bitti çok şükür :)
Aynen canm zaman gecsede artk kavussak karnın iyoce beliegin oldumu benim ki iyice cktı dun gorumcemn nikahnda elbise giydim herkes karnma bakyr basenden almssn dediler bende dedim kiz cocgu ordan aldrtyr napim dedim hoc anlamyrlar insani

Sende benim gibi hic birsey almamssn ama senn avantajn onceki cocgndan kalan seyler varmis benim ilk oldugundan onceki cocktan kalan birsey yok:) cNm begendm bende bole tasli bu tarz bulursam alicam :)

ben normalde kontrollere oraya gitmiyorum doktorunu sevmiyorum ama cidden radyolog cok iyiydi iligliydi hatta bu kadar ilgiye sasirmistim beklemiyordum fiyati diger hastanelere gore cok cok uygun cunku yuzyil 350 bolge 400 dedi mesela
ne demek cnm boyle zamanlarda insanjn icinin rahat etmesi en onemli olan sey.benim de kafam cok allak bullak olmustu gittkm rahatladim cnm.darisi sana insallah cok guzel haberler alirsin cnm
merak etme 4d usg bakiyo bi suru resim veriyo eline raporu da veriyo zaten hep renkli bakiyo
sordun mu cnm rasimmiymis radyolog ben bi tane radyologla anlasmalilar diye biliyorum da o da rasim miydi neydi o diye biliyorim

Kızlar merhaba nasılsınız? Ne güzel doğumlara az kalmış. Ben de aralık annesi olacaktım fakat hatırlarsanız 10. Haftada kalbi durduğu için kürtaj olmuştum. Ağustos ayında tekrar hamile olduğumu öğrendim. Bu kez 2019 Nisan annesi olucam derken 7. Haftada tekrar kalbinin durduğunu öğrendim ve kürtajla alındı. Rabbim hayırlısıyla sağlıklı bir gebelik nasip eder inşAllah. 6 yaşında bir oğlum var Allah ona sağlık sıhhat versin.Doktor bir şey demedi 3. cü de %70 sağlıklı gebelik olacağını düşünüyorum dedi. Ben biraz araştırdım kan pıhtılaşma sorunum olabilir mi dedim. 6 yaşında bir oğlunuz var pıhtılaşma doğuştan gelen bir hastalık dedi. Aranızda benzer durumda olan var mı? Yada yakınlarında? Genetik bölümünden randevu almayı düşünüyorum. Allahım bebek bekleyenlerin sağlıkla kavuşmasını nasip etsin. Sizlere sağlıklı gebelikler diliyorum

Aynen canm zaman gecsede artk kavussak karnın iyoce beliegin oldumu benim ki iyice cktı dun gorumcemn nikahnda elbise giydim herkes karnma bakyr basenden almssn dediler bende dedim kiz cocgu ordan aldrtyr napim dedim hoc anlamyrlar insani
Aman herkes bir şey der mutlaka takma, benim de baya oldu karnım hatta diyorum sona doğru ne kadar şişecek acaba :)))
Bu arada ben de bel ve basenden aldım kollar bacaklar eskisi gibi . Biraz da yüzüm tombik oldu :)

amin amin insallah cnm valla seninle cok cok ayniyiz cnm bana da esim kiziyor ama midemi tutuyor haklisin azaltmam lazim
bi dr basimiza seker testi cikti.doktorla konuscam benim kusmalarim bitmedi nasil olcak bu test dicem illa yaptir derse el mahkum mecbur.
valla hic sorma canim bazem oyle cola fanta falan istiyo ki istahla ictigim tek seyler gecen pizza yedim 3 bardak kola ictim 5 aydan sonra ilk kez agzima surdum resmen cok mutlu olmustum saka gibi ama ictikten sonra midem kotu oldu az kaldi kusuyodum.hamieligin ilk zamanlari da fanta asermistim ki ben fantayi hic sevmem.bi kac kez icip kusmustum.zatem bi daha da ne cola ne fanta icmem heralde midemi cidden kotu yapti.
aynj valla su 1 litreyi bulmuyodur benim de simdiden kara kara duaunuyorum kisin ben nasil icicem ilik su diye buzlu sudan baska icemiyorum ki aksi gibi
bi de benim cok enteresan gekiyo ama domates salatalik biber falan bu sebzeleri cig yiyemiyorum mideme cok dokunuyo bjberin kokusu rahatszi ediyo falan hamilelik cidden cok tuhaf kendime cok sasiriyorum salak misin kizim bundan da mi tiksiniyosun diyorum kendime inanamiyorum ve kendime sinir oluyorum

Merhaba cok gecmis olsun, Allah bir daha yasatmasin insallah. Mutlaka genetikten randevu alip pihtilasma testlerini yaptirin derim. Tekrar kayip yasamaya ne gerek var simdiden baktirin cozumu olan birsey nasilsa, kan sulandirici hap veya igneyle cozulur eger pihtilasma varsa.
Ilk yapilan gen testlerinde yoksa da onlem olarak yine de kan sulandirici hap kullanin derim zarari yok sonucta. Benim genlerim normal cikti ama birkac kez kimyasal yasayinca daha sonra protein s,c baktirdim protein s dusuk cikti. O da pihtilasmaya yatkinlik demekmis. Simdi kan sulandirici igne kullaniyorum.
Allah saglikla nasip etsin insallah.

3 bardak kola nedir kız:) madem çok canın istedi bir bardak bari iç. Sende fazla abartmışsın.

Bi pıhtılaşma tahlilleri yaptırın ama pıhtılaşma bu kadar erken dönemde Düşüğe kalp durmasına neden olmaz diyordu memorialdeki kadın doğumcular.

kızlar bebek arabası bakan ve fiyatı dövizlerden dolayı çok ani fırlayan durumu olamayan arkadaşlara bi letgo ya bakın derim hele chicco liteway pusetli 700 tl ye var temiz de yani. ben olsam ordan alırdım ama kızımdan kalma var ayretten bir tane daha var yani belki alırım belli olmaz çünkü çok hafif 7 kilo bebek arabası. benim beşik arabam13 kilo çok ağır. yinede siz bilirsiniz

Geçecek az kaldı öyle düşün gün say onu kuçağına alacağın günü hayal et bi şekilde 6 ay geçti İnan bana 3 ayda geçer merak etme yeterki bebişler sağlıklı olsun bu bize yeter.... ben de senin gibi soğuk su olmadan içemiyorum grıp oldum bronşit oldum mecburen içmedim şimdi şimdi normal su içiyorum korkuyorum yine bronşit olurum diye sen de dene evet zor ilk miden çok kalkacak ama alışacak bir süre sonra limon sık benim gibi öyle dene

3 bardak kola nedir kız:) madem çok canın istedi bir bardak bari iç. Sende fazla abartmışsın.
ictim valla gozum kör olmuş sanki ve cidden 5 6 aydir agzima kola girmiyordu 1 bardakla nefsim korelcek gibi degildi e havada sicak bi gitti ki
ama sonrasi fiyasko zaten midem cok kotu oldu ilk ve sondu cnm
bi de pizzanin yanina 1 litre kola getirmislerdi bosa gitmesin dedim dermiiiisssiiim

Bende konak da yaptırdım 290 aldılar . Aslında kendi doktorumda çok ayrıntılı baktı ama bu dirençle ilgili aklımda çok soru işareti kaldı .Önümdeki dört ay aklımda takılıcağını bir de 250 daha vereyim diye düşündüm bugün aradım size geri dönüş yapacağız dediler radyologun adını sormadım canım.

Benim de arada canm istiyor. Bugün mesela yarım bardak içtim. Ayda bir yarım bardak bende içiyorum malesef. Kolayla pek işim yok ama gebelikten midir nedir arada canm istiyor ya.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…