- 26 Kasım 2017
- 3.445
- 2.911
- 133
- Konu Sahibi Sezerbusra21
-
- #21.421
Aynen canım, Ağustos bitti çok şükür :)Ins cnm benmde arkadsm dun dogum yapti 38.haftalkken benide heyecan basti 30.haftaya gelsek zaten zaten haftalar hızlı geciyor:))
aynen her zman kullanabilirsin sonucta bisey kaybetmezsin bayagi bi indirim yapmislar kacmaz bence deDoğumun ertesi günü veya evde giyilir mi acaba diye düşündüm bende. Bebiş olunca ev sıcak olur malum. Hiçte tecrübe yok fiyatı uygun geldi alirim olmadı doğumdan sonra kullanırım. Fiyat gerçekten çok uygun alanlar çok memnun bide.
Kızlar miniçoda çok uygun arkadaşımda bu seti almıştı sizde bakın isterseniz bende alcam:)
tesekkur ederim cnm gule gule kullanin insallah cok guzel biz de bu model istiyoruz bakalim ama bana pek indirim yapilmamis gibi geldi 1150 den 1100 indirmisler sadece ben biraz daha beklicem cnm son 1 ay kalana kadar baktim olmuyo beneto alicam ama aklim litewayde bakalkm 1100 de cok asiyo beni cnm 700 kusure kadar alabiliriz zatem en olmadi pusetini sonra alirizCanim ben ilkebebe diye bir siteden aldım. Mağaza fiyatindan uygun aldım. Liteway plus trawel aldim puset var içinde. Linkini ekliyorum sana bakarsin.
https://www.ilkebebe.com/urun/chicco-duo-liteway-2-plus-travel-sistem-bebek-arabasi-red-ib22882
Aynen canm zaman gecsede artk kavussak karnın iyoce beliegin oldumu benim ki iyice cktı dun gorumcemn nikahnda elbise giydim herkes karnma bakyr basenden almssn dediler bende dedim kiz cocgu ordan aldrtyr napim dedim hoc anlamyrlar insaniAynen canım, Ağustos bitti çok şükür :)
Sende benim gibi hic birsey almamssn ama senn avantajn onceki cocgndan kalan seyler varmis benim ilk oldugundan onceki cocktan kalan birsey yok:) cNm begendm bende bole tasli bu tarz bulursam alicam :)Kızlar ben daha kızıma hiçbirşey almadım oğlumdan kalma çok fazla uzun kol kısa kol badiler var çoraplar var abimin kızlarının tüm bebeklikleri bende hepsi çok Yeni yengem 3 tane kız penye battaniye verdi oğlumunda çok battaniyesi falan bana sadece doğduğu gün giyecek parçasız takım lazım sizce bu nasıl Eki Görüntüle 2183772
ben normalde kontrollere oraya gitmiyorum doktorunu sevmiyorum ama cidden radyolog cok iyiydi iligliydi hatta bu kadar ilgiye sasirmistim beklemiyordum fiyati diger hastanelere gore cok cok uygun cunku yuzyil 350 bolge 400 dedi meselaÇok teşekkür ederim canım içimi çok rahatlattın , aradım şimdi numaramı aldılar tekrar feri dönüş yapacaklarını söylediler . İnşallah iyi haberler alırım . Bebeğim yüzünü benim çekmişlerdi ama renklli değildi inşallah ondan da güzel bir görüntü yakalarlar. Tabi en önemlisi sağlığı ile ilgili güzel haberler duymak istiyorum . Kendi doktorum da önemli bişey yok direnç ileri değil deri ama içimi rahatlatamadım bir türlü . Kafama takılacağına bide orada baktırayım diyorum
Aman herkes bir şey der mutlaka takma, benim de baya oldu karnım hatta diyorum sona doğru ne kadar şişecek acaba :)))Aynen canm zaman gecsede artk kavussak karnın iyoce beliegin oldumu benim ki iyice cktı dun gorumcemn nikahnda elbise giydim herkes karnma bakyr basenden almssn dediler bende dedim kiz cocgu ordan aldrtyr napim dedim hoc anlamyrlar insani
amin amin insallah cnm valla seninle cok cok ayniyiz cnm bana da esim kiziyor ama midemi tutuyor haklisin azaltmam lazimAminnn cnm inş geçer... bu sabah yine kasık ağrısıyla başladı kahvaltı hazırlayamadım geldim uzandım bebekte baskı yapıyor sanki kasığıma ondan belki bu kadar ağrı oluyor anlamadım... valla ben aşırı kustuğum zamanlar da çok zararlı içecekleri içtim cola fanta gibi normalde ağzıma sürmezdim ama su içmeyince onları içiyordum tabi onları da kustum şimdi tiksiniyorum iyi oldu :) sütün neyle karışık olması değişmiyor her türlüsünü midem kabul etmiyor içtiğim an başlıyor geri gelmeye o nedenle uzak duruyorum valla tuzu bennde abarttım eskiden tuzlu yiyemezdim şimdi bol tuzluyorum eşim kızıyor bir yere iyi gelirken aslında çok tehlikeli özellikle bu haftalar da dikkat etmek gerek tansiyonun en çok tavan yaptığı haftalara girdik ayrıca ödem yapıyor ben azaltmaya başlıyacam sen de öyle yap birşeyi çok yeme tiksinme değiştir Arada suyu limonlu içiyorum oda günde en fazla 3 bardak suyu ben de hala çok içemiyorum midem kalkıyor ben inanıyorum ya ne olursa olsunn bu bebekler sağlıklı olacaklar anneleri için öyle de oldu:)
Merhaba cok gecmis olsun, Allah bir daha yasatmasin insallah. Mutlaka genetikten randevu alip pihtilasma testlerini yaptirin derim. Tekrar kayip yasamaya ne gerek var simdiden baktirin cozumu olan birsey nasilsa, kan sulandirici hap veya igneyle cozulur eger pihtilasma varsa.Kızlar merhaba nasılsınız? Ne güzel doğumlara az kalmış. Ben de aralık annesi olacaktım fakat hatırlarsanız 10. Haftada kalbi durduğu için kürtaj olmuştum. Ağustos ayında tekrar hamile olduğumu öğrendim. Bu kez 2019 Nisan annesi olucam derken 7. Haftada tekrar kalbinin durduğunu öğrendim ve kürtajla alındı. Rabbim hayırlısıyla sağlıklı bir gebelik nasip eder inşAllah. 6 yaşında bir oğlum var Allah ona sağlık sıhhat versin.Doktor bir şey demedi 3. cü de %70 sağlıklı gebelik olacağını düşünüyorum dedi. Ben biraz araştırdım kan pıhtılaşma sorunum olabilir mi dedim. 6 yaşında bir oğlunuz var pıhtılaşma doğuştan gelen bir hastalık dedi. Aranızda benzer durumda olan var mı? Yada yakınlarında? Genetik bölümünden randevu almayı düşünüyorum. Allahım bebek bekleyenlerin sağlıkla kavuşmasını nasip etsin. Sizlere sağlıklı gebelikler diliyorum
3 bardak kola nedir kız:) madem çok canın istedi bir bardak bari iç. Sende fazla abartmışsın.amin amin insallah cnm valla seninle cok cok ayniyiz cnm bana da esim kiziyor ama midemi tutuyor haklisin azaltmam lazim
bi dr basimiza seker testi cikti.doktorla konuscam benim kusmalarim bitmedi nasil olcak bu test dicem illa yaptir derse el mahkum mecbur.
valla hic sorma canim bazem oyle cola fanta falan istiyo ki istahla ictigim tek seylergecen pizza yedim 3 bardak kola ictim 5 aydan sonra ilk kez agzima surdum resmen cok mutlu olmustum saka gibi ama ictikten sonra midem kotu oldu az kaldi kusuyodum.hamieligin ilk zamanlari da fanta asermistim ki ben fantayi hic sevmem.bi kac kez icip kusmustum.zatem bi daha da ne cola ne fanta icmem heralde midemi cidden kotu yapti.
aynj valla su 1 litreyi bulmuyodur benim de simdiden kara kara duaunuyorum kisin ben nasil icicem ilik su diye buzlu sudan baska icemiyorum ki aksi gibi
bi de benim cok enteresan gekiyo ama domates salatalik biber falan bu sebzeleri cig yiyemiyorum mideme cok dokunuyo bjberin kokusu rahatszi ediyo falan hamilelik cidden cok tuhaf kendime cok sasiriyorum salak misin kizim bundan da mi tiksiniyosun diyorum kendime inanamiyorum ve kendime sinir oluyorum
Bi pıhtılaşma tahlilleri yaptırın ama pıhtılaşma bu kadar erken dönemde Düşüğe kalp durmasına neden olmaz diyordu memorialdeki kadın doğumcular.Kızlar merhaba nasılsınız? Ne güzel doğumlara az kalmış. Ben de aralık annesi olacaktım fakat hatırlarsanız 10. Haftada kalbi durduğu için kürtaj olmuştum. Ağustos ayında tekrar hamile olduğumu öğrendim. Bu kez 2019 Nisan annesi olucam derken 7. Haftada tekrar kalbinin durduğunu öğrendim ve kürtajla alındı. Rabbim hayırlısıyla sağlıklı bir gebelik nasip eder inşAllah. 6 yaşında bir oğlum var Allah ona sağlık sıhhat versin.Doktor bir şey demedi 3. cü de %70 sağlıklı gebelik olacağını düşünüyorum dedi. Ben biraz araştırdım kan pıhtılaşma sorunum olabilir mi dedim. 6 yaşında bir oğlunuz var pıhtılaşma doğuştan gelen bir hastalık dedi. Aranızda benzer durumda olan var mı? Yada yakınlarında? Genetik bölümünden randevu almayı düşünüyorum. Allahım bebek bekleyenlerin sağlıkla kavuşmasını nasip etsin. Sizlere sağlıklı gebelikler diliyorum
Geçecek az kaldı öyle düşün gün say onu kuçağına alacağın günü hayal et bi şekilde 6 ay geçti İnan bana 3 ayda geçer merak etme yeterki bebişler sağlıklı olsun bu bize yeter.... ben de senin gibi soğuk su olmadan içemiyorum grıp oldum bronşit oldum mecburen içmedim şimdi şimdi normal su içiyorum korkuyorum yine bronşit olurum diye sen de dene evet zor ilk miden çok kalkacak ama alışacak bir süre sonra limon sık benim gibi öyle deneamin amin insallah cnm valla seninle cok cok ayniyiz cnm bana da esim kiziyor ama midemi tutuyor haklisin azaltmam lazim
bi dr basimiza seker testi cikti.doktorla konuscam benim kusmalarim bitmedi nasil olcak bu test dicem illa yaptir derse el mahkum mecbur.
valla hic sorma canim bazem oyle cola fanta falan istiyo ki istahla ictigim tek seylergecen pizza yedim 3 bardak kola ictim 5 aydan sonra ilk kez agzima surdum resmen cok mutlu olmustum saka gibi ama ictikten sonra midem kotu oldu az kaldi kusuyodum.hamieligin ilk zamanlari da fanta asermistim ki ben fantayi hic sevmem.bi kac kez icip kusmustum.zatem bi daha da ne cola ne fanta icmem heralde midemi cidden kotu yapti.
aynj valla su 1 litreyi bulmuyodur benim de simdiden kara kara duaunuyorum kisin ben nasil icicem ilik su diye buzlu sudan baska icemiyorum ki aksi gibi
bi de benim cok enteresan gekiyo ama domates salatalik biber falan bu sebzeleri cig yiyemiyorum mideme cok dokunuyo bjberin kokusu rahatszi ediyo falan hamilelik cidden cok tuhaf kendime cok sasiriyorum salak misin kizim bundan da mi tiksiniyosun diyorum kendime inanamiyorum ve kendime sinir oluyorum
ictim valla gozum kör olmuş sanki ve cidden 5 6 aydir agzima kola girmiyordu 1 bardakla nefsim korelcek gibi degildi e havada sicak bi gitti ki3 bardak kola nedir kız:) madem çok canın istedi bir bardak bari iç. Sende fazla abartmışsın.
Bende konak da yaptırdım 290 aldılar . Aslında kendi doktorumda çok ayrıntılı baktı ama bu dirençle ilgili aklımda çok soru işareti kaldı .Önümdeki dört ay aklımda takılıcağını bir de 250 daha vereyim diye düşündüm bugün aradım size geri dönüş yapacağız dediler radyologun adını sormadım canım.ben normalde kontrollere oraya gitmiyorum doktorunu sevmiyorum ama cidden radyolog cok iyiydi iligliydi hatta bu kadar ilgiye sasirmistim beklemiyordum fiyati diger hastanelere gore cok cok uygun cunku yuzyil 350 bolge 400 dedi mesela
ne demek cnm boyle zamanlarda insanjn icinin rahat etmesi en onemli olan sey.benim de kafam cok allak bullak olmustu gittkm rahatladim cnm.darisi sana insallah cok guzel haberler alirsin cnm
merak etme 4d usg bakiyo bi suru resim veriyo eline raporu da veriyo zaten hep renkli bakiyo
sordun mu cnm rasimmiymis radyolog ben bi tane radyologla anlasmalilar diye biliyorum da o da rasim miydi neydi o diye biliyorim
Benim de arada canm istiyor. Bugün mesela yarım bardak içtim. Ayda bir yarım bardak bende içiyorum malesef. Kolayla pek işim yok ama gebelikten midir nedir arada canm istiyor ya.ictim valla gozum kör olmuş sanki ve cidden 5 6 aydir agzima kola girmiyordu 1 bardakla nefsim korelcek gibi degildi e havada sicak bi gitti ki
ama sonrasi fiyasko zaten midem cok kotu oldu ilk ve sondu cnm
bi de pizzanin yanina 1 litre kola getirmislerdi bosa gitmesin dedim dermiiiisssiiim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?