- 5 Aralık 2015
- 5.125
- 2.976
- 173
- Konu Sahibi Sezerbusra21
-
- #21.441
cok denedim cnm inanki su ya su insani kustururmu resmen oğüruyorum saka gibi.ben 6 aya kadar gecer sudan tiksinmem saniyordum ama hic gecmediGeçecek az kaldı öyle düşün gün say onu kuçağına alacağın günü hayal et bi şekilde 6 ay geçti İnan bana 3 ayda geçer merak etme yeterki bebişler sağlıklı olsun bu bize yeter.... ben de senin gibi soğuk su olmadan içemiyorum grıp oldum bronşit oldum mecburen içmedim şimdi şimdi normal su içiyorum korkuyorum yine bronşit olurum diye sen de dene evet zor ilk miden çok kalkacak ama alışacak bir süre sonra limon sık benim gibi öyle dene
merak etme cnm donus yaparlar bana da oyle dedilerBende konak da yaptırdım 290 aldılar . Aslında kendi doktorumda çok ayrıntılı baktı ama bu dirençle ilgili aklımda çok soru işareti kaldı .Önümdeki dört ay aklımda takılıcağını bir de 250 daha vereyim diye düşündüm bugün aradım size geri dönüş yapacağız dediler radyologun adını sormadım canım.
pıhtılaşma sonradan ortaya çıkan bir şey değil evet ama pıhtılaşma olanlar 1 tane de olsa sağlıklı bebek dünyaya getirebilirmiş benim arkadaşımda var pıhtılaşma sorunu bir çocuğu var onda ikinciyi düşünüp de tekrarlayan düşükler olunca anladı pıhtılaşma sorunu olduğunu ve çok şaşırmıştı ..yani bir genetik test yaptır derimKızlar merhaba nasılsınız? Ne güzel doğumlara az kalmış. Ben de aralık annesi olacaktım fakat hatırlarsanız 10. Haftada kalbi durduğu için kürtaj olmuştum. Ağustos ayında tekrar hamile olduğumu öğrendim. Bu kez 2019 Nisan annesi olucam derken 7. Haftada tekrar kalbinin durduğunu öğrendim ve kürtajla alındı. Rabbim hayırlısıyla sağlıklı bir gebelik nasip eder inşAllah. 6 yaşında bir oğlum var Allah ona sağlık sıhhat versin.Doktor bir şey demedi 3. cü de %70 sağlıklı gebelik olacağını düşünüyorum dedi. Ben biraz araştırdım kan pıhtılaşma sorunum olabilir mi dedim. 6 yaşında bir oğlunuz var pıhtılaşma doğuştan gelen bir hastalık dedi. Aranızda benzer durumda olan var mı? Yada yakınlarında? Genetik bölümünden randevu almayı düşünüyorum. Allahım bebek bekleyenlerin sağlıkla kavuşmasını nasip etsin. Sizlere sağlıklı gebelikler diliyorum
maşallah iç karnın dar demekki öyle derler ya en az 1 ay önde görünüyorsun.9. ayda senin minnak oğlanı düşünemiyorum hepten önden önden giderPatlayacak gibiyim
Belli ama bir faydasi yok ki, yine yemek temizlik bana sen hamilesin dinlen diyen yok :) toplu taşıma kullaninca iyi oluyo ki 15 haftalikken bana yer vermeye başlamışlardımaşallah iç karnın dar demekki öyle derler ya en az 1 ay önde görünüyorsun.9. ayda senin minnak oğlanı düşünemiyorum hepten önden önden gider
sağlıklı olsun da boş ver çıksın hem hamile olduğun belli işte ne güzel tadını çıkar çok hoş görünüyor
ben de pek aramam normalde ama havalarin sicakligi bi de benim bulantilarim bitmedi herseyi icemiyorum mesela cay ayran falan tiksiniyorum.yoksa cayi vok icen biriydim belki de bu yuzden kola turu seyleri aramiyordum ama simdi cay da olmayinca illa biseyler icmem gerekiyormus gibi oluyor.bizim eve hatta kola hic girmez disarda biseyler yersek esimle o zmn iceriz.pizzanin yanina 1 litre getirmisken ben de bari iceyim de bi kere tam olsun bi daha icmeyim diyerekten ictim de ictimBenim de arada canm istiyor. Bugün mesela yarım bardak içtim. Ayda bir yarım bardak bende içiyorum malesef. Kolayla pek işim yok ama gebelikten midir nedir arada canm istiyor ya.
Benim eşim görse kola içtiğimi kıyameti koparır. İçersem dişarda yemekte ondan gizli içiyorum ben:)ben de pek aramam normalde ama havalarin sicakligi bi de benim bulantilarim bitmedi herseyi icemiyorum mesela cay ayran falan tiksiniyorum.yoksa cayi vok icen biriydim belki de bu yuzden kola turu seyleri aramiyordum ama simdi cay da olmayinca illa biseyler icmem gerekiyormus gibi oluyor.bizim eve hatta kola hic girmez disarda biseyler yersek esimle o zmn iceriz.pizzanin yanina 1 litre getirmisken ben de bari iceyim de bi kere tam olsun bi daha icmeyim diyerekten ictim de ictimve cidden bi daha agzima surcemi sanmiyorum reflüm var mahvetti beni.ben hamilekigin ilk zamanlari yarim bardak fanta iciyordum arada cok canim cekiyordu.onu da icer icmez kusuyordum zaten.ondan da istegim gecti o sekilde.
cay icemeyince ellerim kollarim bosalmis gibi oldum ben bayagi icerdim cunku
Minik bardakla iç. O kadar dikkat ettikten sonra Bi kaç kaçamağın zararı olmaz sanırım.Kızlar 6 aydır ağzıma kola sürmedim. Çok canım istedi siz bahsedince. Şöyle buzlu ve dilim limonlu oooooffffff
Canım ben ayda 1 kere falan 1 kutu cola içiyorum. Mesela 15-20 gün önce icmistim. Bugün canim fanta istedi normaldede hic sevmem ama aksam 1 küçük bardak içerim. O kadardan birsey olmaz ya takma bence.Kızlar 6 aydır ağzıma kola sürmedim. Çok canım istedi siz bahsedince. Şöyle buzlu ve dilim limonlu oooooffffff
Minik bardakla iç. O kadar dikkat ettikten sonra Bi kaç kaçamağın zararı olmaz sanırım.
Canım ben ayda 1 kere falan 1 kutu cola içiyorum. Mesela 15-20 gün önce icmistim. Bugün canim fanta istedi normaldede hic sevmem ama aksam 1 küçük bardak içerim. O kadardan birsey olmaz ya takma bence.
Oo senin doktor baya sıkıymış. Çay kahveyi de komple yasakladığı göre. O zaman sınırda çıkmış madem devam et böyle. Ne kaldık zaten çok şükür.Benim doktorum hiç bir yasak koymadı sadece kafeini yasakladı. Çay kahve kola hiç içmiyorum. Gerçi doktorumun yasaklamamasına rağmen yiyip içmediğim milyonlarca şey var benim:) baya dikkat ettim başından bu yana. Bir de dün şekerim tam sınırda çıktı o yüzden hiç bozmak istemem diyeti. Bu kadar dayandım biraz daha dayanayım :)
Belli ama bir faydasi yok ki, yine yemek temizlik bana sen hamilesin dinlen diyen yok :) toplu taşıma kullaninca iyi oluyo ki 15 haftalikken bana yer vermeye başlamışlardı
Onu ben de düşünemiyorum belki karnimin büyümesi yavaslar diye umuyorum :)
Madem şekerin sınırda o zaman bosver içme az daha sabret. Ben daha test yaptırmadım. Herhalde 26.hafta falan yaptırırım. Doktor bana gunde 1 cay 1 kahve içebilirsiniz demişti ama ben neredeyse haftada 1 içiyorum onları.Benim doktorum hiç bir yasak koymadı sadece kafeini yasakladı. Çay kahve kola hiç içmiyorum. Gerçi doktorumun yasaklamamasına rağmen yiyip içmediğim milyonlarca şey var benim:) baya dikkat ettim başından bu yana. Bir de dün şekerim tam sınırda çıktı o yüzden hiç bozmak istemem diyeti. Bu kadar dayandım biraz daha dayanayım :)
Migrostan kafeinsiz türk kahvesi aldım. Çok canım isterse ondan içiyorum 1 fincan canım.Madem şekerin sınırda o zaman bosver içme az daha sabret. Ben daha test yaptırmadım. Herhalde 26.hafta falan yaptırırım. Doktor bana gunde 1 cay 1 kahve içebilirsiniz demişti ama ben neredeyse haftada 1 içiyorum onları.
Ya onu bende Bi ara görmüştüm migrosta alicaktim vazgeçtim. Nasıl ki tadı falanMigrostan kafeinsiz türk kahvesi aldım. Çok canım isterse ondan içiyorum 1 fincan canım.
Kızlar 6 aydır ağzıma kola sürmedim. Çok canım istedi siz bahsedince. Şöyle buzlu ve dilim limonlu oooooffffff
Migrostan kafeinsiz türk kahvesi aldım. Çok canım isterse ondan içiyorum 1 fincan canım.
Aslında doktorum çok ayrıntılı baktı fakat normal muayene de kullandığı cihazla baktı herşeye . Renkli değildi ve bu dirençle ilgili şuna buna dikkat et demedi ben açıkçası ona biraz sıkıldım . Sen hangi hasteneye gidiyorsun doktorun belli mi? Memnun Musun canımmerak etme cnm donus yaparlar bana da oyle dediler
ben para vermemistim ekatra sadece muayene ucreti vermistim ozele gittigim hakde zaten sasirmistim ayrintili icin ekstra para istemedikleri icin
ama sen 290 vermene ragmen renksiz bakmislar o da enteresan burda hep renkli baktilar cnm merak etme
insan renkli gorunce bi de daha bi ici rahatliyo.bi de onceki ayrintilimda doktor bakti bakti hic yorum yapmamisti ama bu radyolog icimi rahatlatmisti surasi soyle burasi boyle diye aciklamisti
Gayet güzel canm normal türk kahvesi gibiYa onu bende Bi ara görmüştüm migrosta alicaktim vazgeçtim. Nasıl ki tadı falan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?