2018 Aralık Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    247
cok denedim cnm inanki su ya su insani kustururmu resmen oğüruyorum saka gibi.ben 6 aya kadar gecer sudan tiksinmem saniyordum ama hic gecmedi
limon sıktım acı geliyodu su kucuk limin dilimleri hazirlayip atiyim teket teker dedim o da acı geliyodu tek careyi buzlu suda buldum.cok sukur simdilik az icebiliyorum ama kisin kesin hasta eder beni o zmna kadar boyle devam edicem cnm o zmna bi care bulucam artik.
zencefilli su falan icsek bi zarari olur mu acaba yesil caylar zararli diye icemiyorum sicak suyu da asla tek icemiyorum keske icebilsem sicak icecek bogazima reflüme cok iyi geliyor bunun icin sirf salep sicak cikolata iciyorum.koskoca bi bardaga yapiyorum bunlari da sirf bogazimdan sicak bisey gecsin diye
cunku ne corba ne cay tiksiniyorum onlari icemiyorum
sicak suyu baska ne sekil icebilirim onlara bakicam ama skmdi sicaktan buzlu su icmek daha iyi geliyor cunku agzimda surekli bi kuruluk var su icmezsem olmuyor.
dişlerim zaten hassaslasti ben dislerimden tirsiyorum ve sende de oluyormu ben dislerimi fircalarken hala midem bulaniyor bi kac gun arayla fircalamak zorunda kaliyorum ondan da hassaslasmis olabilir gbi sanki.
aynen cnm 6 ayi nasil gecirdik hala kabus gibi bi 3 ay da gecer insallah napalim öldüm bittim dedim dedim gecirdim bundan sonrasini Rabbim kazasiz belasiz atlatmamizi nasip etsin sag salim kucagimiza alalim bebisleri yeter ki katlaniyoruz zaten mecbur bi sekilde

merak etme cnm donus yaparlar bana da oyle dediler
ben para vermemistim ekatra sadece muayene ucreti vermistim ozele gittigim hakde zaten sasirmistim ayrintili icin ekstra para istemedikleri icin
ama sen 290 vermene ragmen renksiz bakmislar o da enteresan burda hep renkli baktilar cnm merak etme
insan renkli gorunce bi de daha bi ici rahatliyo.bi de onceki ayrintilimda doktor bakti bakti hic yorum yapmamisti ama bu radyolog icimi rahatlatmisti surasi soyle burasi boyle diye aciklamisti

pıhtılaşma sonradan ortaya çıkan bir şey değil evet ama pıhtılaşma olanlar 1 tane de olsa sağlıklı bebek dünyaya getirebilirmiş benim arkadaşımda var pıhtılaşma sorunu bir çocuğu var onda ikinciyi düşünüp de tekrarlayan düşükler olunca anladı pıhtılaşma sorunu olduğunu ve çok şaşırmıştı ..yani bir genetik test yaptır derim

Patlayacak gibiyim
maşallah iç karnın dar demekki öyle derler ya en az 1 ay önde görünüyorsun.9. ayda senin minnak oğlanı düşünemiyorum hepten önden önden gider
sağlıklı olsun da boş ver çıksın hem hamile olduğun belli işte ne güzel tadını çıkar çok hoş görünüyor

Belli ama bir faydasi yok ki, yine yemek temizlik bana sen hamilesin dinlen diyen yok :) toplu taşıma kullaninca iyi oluyo ki 15 haftalikken bana yer vermeye başlamışlardı
Onu ben de düşünemiyorum belki karnimin büyümesi yavaslar diye umuyorum :)

Benim de arada canm istiyor. Bugün mesela yarım bardak içtim. Ayda bir yarım bardak bende içiyorum malesef. Kolayla pek işim yok ama gebelikten midir nedir arada canm istiyor ya.
ben de pek aramam normalde ama havalarin sicakligi bi de benim bulantilarim bitmedi herseyi icemiyorum mesela cay ayran falan tiksiniyorum.yoksa cayi vok icen biriydim belki de bu yuzden kola turu seyleri aramiyordum ama simdi cay da olmayinca illa biseyler icmem gerekiyormus gibi oluyor.bizim eve hatta kola hic girmez disarda biseyler yersek esimle o zmn iceriz.pizzanin yanina 1 litre getirmisken ben de bari iceyim de bi kere tam olsun bi daha icmeyim diyerekten ictim de ictim ve cidden bi daha agzima surcemi sanmiyorum reflüm var mahvetti beni.ben hamilekigin ilk zamanlari yarim bardak fanta iciyordum arada cok canim cekiyordu.onu da icer icmez kusuyordum zaten.ondan da istegim gecti o sekilde.
cay icemeyince ellerim kollarim bosalmis gibi oldum ben bayagi icerdim cunku

Benim eşim görse kola içtiğimi kıyameti koparır. İçersem dişarda yemekte ondan gizli içiyorum ben:)

Kızlar 6 aydır ağzıma kola sürmedim. Çok canım istedi siz bahsedince. Şöyle buzlu ve dilim limonlu oooooffffff
Canım ben ayda 1 kere falan 1 kutu cola içiyorum. Mesela 15-20 gün önce icmistim. Bugün canim fanta istedi normaldede hic sevmem ama aksam 1 küçük bardak içerim. O kadardan birsey olmaz ya takma bence.

Minik bardakla iç. O kadar dikkat ettikten sonra Bi kaç kaçamağın zararı olmaz sanırım.

Canım ben ayda 1 kere falan 1 kutu cola içiyorum. Mesela 15-20 gün önce icmistim. Bugün canim fanta istedi normaldede hic sevmem ama aksam 1 küçük bardak içerim. O kadardan birsey olmaz ya takma bence.

Benim doktorum hiç bir yasak koymadı sadece kafeini yasakladı. Çay kahve kola hiç içmiyorum. Gerçi doktorumun yasaklamamasına rağmen yiyip içmediğim milyonlarca şey var benim:) baya dikkat ettim başından bu yana. Bir de dün şekerim tam sınırda çıktı o yüzden hiç bozmak istemem diyeti. Bu kadar dayandım biraz daha dayanayım :)

Oo senin doktor baya sıkıymış. Çay kahveyi de komple yasakladığı göre. O zaman sınırda çıkmış madem devam et böyle. Ne kaldık zaten çok şükür.

Çok güzel görünüyorsunuz bence. Hep şişman bir insan oldum hayatimda ilk defa göbeğimin çıkmasını istiyorum ama oda çıkmıyor. Hala hamile olduğumu ben demeden kimse anlamıyor. Neyse ki evim çok merkezi ve is yerimiz hemen yakında toplu taşıma kullanmıyorum. Ailelere giderken hep taksi. Kimse yer vermez zaten bir sismana
Neyse ki evde is falan yapmiyorum anca yemek ve camasir bulaşık makinası çalıştırma. Gerisini eşim yapıyor. Hem hamilelik hem bel ağrısı olunca iki kat titriyor uzerime. Makinaları boşaltıyor temizliği o yapıyor çamaşırları zaten benden güzel asıyor Aslında üzülüyorum çünkü çalışıp çok yoruluyor zaten ama kendimide zorlayıp riske atmak istemiyorum. Bende kısacası durumlar böyle.

Madem şekerin sınırda o zaman bosver içme az daha sabret. Ben daha test yaptırmadım. Herhalde 26.hafta falan yaptırırım. Doktor bana gunde 1 cay 1 kahve içebilirsiniz demişti ama ben neredeyse haftada 1 içiyorum onları.

Migrostan kafeinsiz türk kahvesi aldım. Çok canım isterse ondan içiyorum 1 fincan canım.

Kızlar 6 aydır ağzıma kola sürmedim. Çok canım istedi siz bahsedince. Şöyle buzlu ve dilim limonlu oooooffffff

Deme öyle deme bizi de yakma şimdi
Çok düşkün değilim ama öyle bir anlattın ki

Migrostan kafeinsiz türk kahvesi aldım. Çok canım isterse ondan içiyorum 1 fincan canım.

Tadı nasıl? Kahvesever birinin kahve isteğini keser mi?

Aslında doktorum çok ayrıntılı baktı fakat normal muayene de kullandığı cihazla baktı herşeye . Renkli değildi ve bu dirençle ilgili şuna buna dikkat et demedi ben açıkçası ona biraz sıkıldım . Sen hangi hasteneye gidiyorsun doktorun belli mi? Memnun Musun canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…