- 17 Ocak 2018
- 4.776
- 8.370
- 88
- Konu Sahibi Sezerbusra21
-
- #21.461
Canım ben de türk kahvesi çok seviyordum. Hiç bir farkı yok inan. Denemelisin :)Deme öyle deme bizi de yakma şimdi
Çok düşkün değilim ama öyle bir anlattın ki
Tadı nasıl? Kahvesever birinin kahve isteğini keser mi?
Valla bugünün menüsü bizde de pizza oldu canım çektipizza cola dediniz canım pizza çekti ve aldım
Valla bugünün menüsü bizde de pizza oldu canım çekti
benim hiç geçmedi malesef arada bir iki gün geçer gibi oluyor sonra yine başlıyor.normaldir senin de bebek mideye baskı yaptığı için reflu gibi bir şey oluyordur yani mide yanması yerine acı tat oluyorKızlar ilk aylardaki ağızdaki tuhaf tat son 1 haftadır tekrar başladı bende, benim gibi olan var mı?
Ayniyiz canm bende oleyim kiz cocklarnda bole oluyor iste ama gun sayiyor kizima kavusmak icin az kaldi ikili rakamlara gecmlere:)Aman herkes bir şey der mutlaka takma, benim de baya oldu karnım hatta diyorum sona doğru ne kadar şişecek acaba :)))
Bu arada ben de bel ve basenden aldım kollar bacaklar eskisi gibi . Biraz da yüzüm tombik oldu :)
Cnm bana doktor zencefil günde iki kere içebilirsin demişti ben yaptım baya şuan takviyenin içinde var diye yapmıyorum çayını ama iyi geliyo limon ve balla tabi yoksa acı tadı.... aynen öyle günler hızla geçiyor derlerdi bana nasıl kızardım size kolay bir de bana sorun derdim gün saat sayardım ya nasıl kötü zamanlardı Allah’ıma şükürler olsun eskisi gibi değiliz hamdolsun binlerce kezcok denedim cnm inanki su ya su insani kustururmu resmen oğüruyorum saka gibi.ben 6 aya kadar gecer sudan tiksinmem saniyordum ama hic gecmedi
limon sıktım acı geliyodu su kucuk limin dilimleri hazirlayip atiyim teket teker dedim o da acı geliyodu tek careyi buzlu suda buldum.cok sukur simdilik az icebiliyorum ama kisin kesin hasta eder beni o zmna kadar boyle devam edicem cnm o zmna bi care bulucam artik.
zencefilli su falan icsek bi zarari olur mu acaba yesil caylar zararli diye icemiyorum sicak suyu da asla tek icemiyorum keske icebilsem sicak icecek bogazima reflüme cok iyi geliyor bunun icin sirf salep sicak cikolata iciyorum.koskoca bi bardaga yapiyorum bunlari da sirf bogazimdan sicak bisey gecsin diye
cunku ne corba ne cay tiksiniyorum onlari icemiyorum
sicak suyu baska ne sekil icebilirim onlara bakicam ama skmdi sicaktan buzlu su icmek daha iyi geliyor cunku agzimda surekli bi kuruluk var su icmezsem olmuyor.
dişlerim zaten hassaslasti ben dislerimden tirsiyorum ve sende de oluyormu ben dislerimi fircalarken hala midem bulaniyor bi kac gun arayla fircalamak zorunda kaliyorum ondan da hassaslasmis olabilir gbi sanki.
aynen cnm 6 ayi nasil gecirdik hala kabus gibi bi 3 ay da gecer insallah napalim öldüm bittim dedim dedim gecirdim bundan sonrasini Rabbim kazasiz belasiz atlatmamizi nasip etsin sag salim kucagimiza alalim bebisleri yeter ki katlaniyoruz zaten mecbur bi sekilde
Benimki erkek ama :)) ilk başlarda tipimden kaynanam kız galiba demişti ama erkek çıktı bebeğim :)))Ayniyiz canm bende oleyim kiz cocklarnda bole oluyor iste ama gun sayiyor kizima kavusmak icin az kaldi ikili rakamlara gecmlere:)
Evet diyorlar en sevndgm nokta kaynanam cok gelmez cok karsan olmicak rahat olcam ins birde esim gececi ya gunduz benle rahat olur kayNanmla esimn arasi bozkta ondan dedim
benimki de bi kerelik izin verdi ben de icmisken tam iciyim bi daha icemem dedimBenim eşim görse kola içtiğimi kıyameti koparır. İçersem dişarda yemekte ondan gizli içiyorum ben:)
Yaa demek ki gobekle olmuyor bu isler, ne guzel yardim eden var :) benim esim ilk aylar ben cok halsiz olunca yaptı işleri, şimdi bende bir problem yok diye o da normal davraniyor.Çok güzel görünüyorsunuz bence. Hep şişman bir insan oldum hayatimda ilk defa göbeğimin çıkmasını istiyorum ama oda çıkmıyor. Hala hamile olduğumu ben demeden kimse anlamıyor. Neyse ki evim çok merkezi ve is yerimiz hemen yakında toplu taşıma kullanmıyorum. Ailelere giderken hep taksi. Kimse yer vermez zaten bir sismana
Neyse ki evde is falan yapmiyorum anca yemek ve camasir bulaşık makinası çalıştırma. Gerisini eşim yapıyor. Hem hamilelik hem bel ağrısı olunca iki kat titriyor uzerime. Makinaları boşaltıyor temizliği o yapıyor çamaşırları zaten benden güzel asıyorAslında üzülüyorum çünkü çalışıp çok yoruluyor zaten ama kendimide zorlayıp riske atmak istemiyorum. Bende kısacası durumlar böyle.
ben pendik hospitala gidicem orda olcayi cok methettiler daha bi doktor bulamadim cnmAslında doktorum çok ayrıntılı baktı fakat normal muayene de kullandığı cihazla baktı herşeye . Renkli değildi ve bu dirençle ilgili şuna buna dikkat et demedi ben açıkçası ona biraz sıkıldım . Sen hangi hasteneye gidiyorsun doktorun belli mi? Memnun Musun canım
27 :)tinyrose yaş kaç merak ettim
aynen bana da simdi mesela az kalmis diyorlar ben de uzaktan oyle bi de gelin bana sorun diyorumCnm bana doktor zencefil günde iki kere içebilirsin demişti ben yaptım baya şuan takviyenin içinde var diye yapmıyorum çayını ama iyi geliyo limon ve balla tabi yoksa acı tadı.... aynen öyle günler hızla geçiyor derlerdi bana nasıl kızardım size kolay bir de bana sorun derdim gün saat sayardım ya nasıl kötü zamanlardı Allah’ıma şükürler olsun eskisi gibi değiliz hamdolsun binlerce kez
ben yapmiyorum malesef bulantidan ve de sicaktan onun yerine evde temizlikle falan gecirmeye calisiyorum gunduz zaten elim kolum kalkmiyo islerimi aksam hallediyorumKızlar her gün yürüyüş yapıyor musunuz?
Normal doğum yapmayı düşünmediğim için yürüyüş de yapmıyorum :) çalıştığım için eve gelip yemek yiyip toplamamız 9’u buluyor. O saatten sonra da yürüyüş zor geliyor. oturduğum yerde öyle yürüyüş alanı da yok.Kızlar her gün yürüyüş yapıyor musunuz?
cnm ben besigimizi letgodan aynen temiz urunler var 1 yasina kadar kullanbilecegi sepet besik aldim yenisine o yuzden gerek duymadim.kullaninca bizde satariz litewaylere de baktim ama ilk bebegim olcak o yuzden onu 0 almak istiyorumkızlar bebek arabası bakan ve fiyatı dövizlerden dolayı çok ani fırlayan durumu olamayan arkadaşlara bi letgo ya bakın derim hele chicco liteway pusetli 700 tl ye var temiz de yani. ben olsam ordan alırdım ama kızımdan kalma var ayretten bir tane daha var yani belki alırım belli olmaz çünkü çok hafif 7 kilo bebek arabası. benim beşik arabam13 kilo çok ağır. yinede siz bilirsiniz
ben calismiyorum ama ayni seyleri dusunuyorum seninleNormal doğum yapmayı düşünmediğim için yürüyüş de yapmıyorum :) çalıştığım için eve gelip yemek yiyip toplamamız 9’u buluyor. O saatten sonra da yürüyüş zor geliyor. oturduğum yerde öyle yürüyüş alanı da yok.
Aman valla bu sıcakta kendimi de yoramam :) zaten hemen yoruluyorum. Evde bile herşeyi dinlene dinlene yapıyorum.ben calismiyorum ama ayni seyleri dusunuyorum seninle
Ben yapıyordum sıcaklardan dolayı ara vermiştim haftada bir yapıyordum bugün tekrar başladım ama havalar biraz donmuş sabah aksam yürüme düzenini oturtmaya çalışacağım yaklaşık 1 saat 40 dakika yürüyorum eşimle çıktığımızda geçtiğide oluyor normal doğum düşünüyorum inşallah olumlu ilerler yürümeninde faydasını görürümKızlar her gün yürüyüş yapıyor musunuz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?