2018 Aralık Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    247
Kızlar ilk aylardaki ağızdaki tuhaf tat son 1 haftadır tekrar başladı bende, benim gibi olan var mı?
benim hiç geçmedi malesef arada bir iki gün geçer gibi oluyor sonra yine başlıyor.normaldir senin de bebek mideye baskı yaptığı için reflu gibi bir şey oluyordur yani mide yanması yerine acı tat oluyor

Aman herkes bir şey der mutlaka takma, benim de baya oldu karnım hatta diyorum sona doğru ne kadar şişecek acaba :)))
Bu arada ben de bel ve basenden aldım kollar bacaklar eskisi gibi . Biraz da yüzüm tombik oldu :)
Ayniyiz canm bende oleyim kiz cocklarnda bole oluyor iste ama gun sayiyor kizima kavusmak icin az kaldi ikili rakamlara gecmlere:)
Evet diyorlar en sevndgm nokta kaynanam cok gelmez cok karsan olmicak rahat olcam ins birde esim gececi ya gunduz benle rahat olur kayNanmla esimn arasi bozkta ondan dedim

Cnm bana doktor zencefil günde iki kere içebilirsin demişti ben yaptım baya şuan takviyenin içinde var diye yapmıyorum çayını ama iyi geliyo limon ve balla tabi yoksa acı tadı.... aynen öyle günler hızla geçiyor derlerdi bana nasıl kızardım size kolay bir de bana sorun derdim gün saat sayardım ya nasıl kötü zamanlardı Allah’ıma şükürler olsun eskisi gibi değiliz hamdolsun binlerce kez

Benimki erkek ama :)) ilk başlarda tipimden kaynanam kız galiba demişti ama erkek çıktı bebeğim :)))

Benim eşim görse kola içtiğimi kıyameti koparır. İçersem dişarda yemekte ondan gizli içiyorum ben:)
benimki de bi kerelik izin verdi ben de icmisken tam iciyim bi daha icemem dedim
benimki saleple sicak cikolataya da kiziyo da napiyim icemiyorum baska bisey nari bunlari iciyim

Yaa demek ki gobekle olmuyor bu isler, ne guzel yardim eden var :) benim esim ilk aylar ben cok halsiz olunca yaptı işleri, şimdi bende bir problem yok diye o da normal davraniyor.
Oyle demeyin normalde kimse kimseye yer vermiyor isana kendi ailesinden fayda car varsa
Bu gobek olayi benim hosuma gitmedi, keske ben de her yerimden kilo alsaydim. Dengem bozuldu, belim agriyor, asiri yemisim de sindirememisim gibi bir his surekli. Daha bu aylarda yalpalayarak yurumeye basladim, corabimi giyerken zorlaniyorum gobegime degiyorum, bir de 37ye kadar calisirim diyordum nasil olacak bakalim bu tiple )

ben pendik hospitala gidicem orda olcayi cok methettiler daha bi doktor bulamadim cnm
hospitalde acile ayseye gittim 2 kez bilgili bi doktor ama cok sertti begenmedim tersler gibi konusuyodu
bi de ben kontrollere gittigim doktorum dogumumu yapsin istiyorum cnm

aynen bana da simdi mesela az kalmis diyorlar ben de uzaktan oyle bi de gelin bana sorun diyorum
zencefili nasil yapiyorsun bende yapiyim cnm ne kadar atiyosun limon bal zencefili
ve zencefili rendeliyomusun nasil koyuyosun

Kızlar her gün yürüyüş yapıyor musunuz?
Normal doğum yapmayı düşünmediğim için yürüyüş de yapmıyorum :) çalıştığım için eve gelip yemek yiyip toplamamız 9’u buluyor. O saatten sonra da yürüyüş zor geliyor. oturduğum yerde öyle yürüyüş alanı da yok.

cnm ben besigimizi letgodan aynen temiz urunler var 1 yasina kadar kullanbilecegi sepet besik aldim yenisine o yuzden gerek duymadim.kullaninca bizde satariz litewaylere de baktim ama ilk bebegim olcak o yuzden onu 0 almak istiyorum
litewaylerin 0ı indirime girdiginde 700 falan olmuyor mu zaten cnm

ben calismiyorum ama ayni seyleri dusunuyorum seninle

Kızlar her gün yürüyüş yapıyor musunuz?
Ben yapıyordum sıcaklardan dolayı ara vermiştim haftada bir yapıyordum bugün tekrar başladım ama havalar biraz donmuş sabah aksam yürüme düzenini oturtmaya çalışacağım yaklaşık 1 saat 40 dakika yürüyorum eşimle çıktığımızda geçtiğide oluyor normal doğum düşünüyorum inşallah olumlu ilerler yürümeninde faydasını görürüm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…