- 6 Ocak 2018
- 1.291
- 641
- 73
- Konu Sahibi Sezerbusra21
-
- #21.481
Cnm zencefil bizde toz vardı bir çay kaşığı yapıyordum önce suyu kaynat toz varsa su kaynadıktan sonra içine atıp altını kapat demlensin eğer tazeyse azıcık doğra yine suyu kaynat içine sonradan at demlensin sonradan da bir çay kaşığı bal bir yarım limon kat iç acısı da azalıyor çok iyi geliyo mide ekşimesi bulantı hazımsızlığa bir dene ilk tadı kötü gelecek ama bir kaç sefer içince alışacaksınaynen bana da simdi mesela az kalmis diyorlar ben de uzaktan oyle bi de gelin bana sorun diyorum
zencefili nasil yapiyorsun bende yapiyim cnm ne kadar atiyosun limon bal zencefili
ve zencefili rendeliyomusun nasil koyuyosun
iyi yapmışsın canım. tabiiki ilk olunca bazı şeyleri sıfır almak istersin. canım biri yazmıştı 1100 tl ye almış indirim hali ile ondan yazdım ama daha uygunlarını da gördüm letgo dan. concord gördüm sıfır açılmamış 800 tl şok oldum. bence göz gezdirilmeli almadan =)cnm ben besigimizi letgodan aynen temiz urunler var 1 yasina kadar kullanbilecegi sepet besik aldim yenisine o yuzden gerek duymadim.kullaninca bizde satariz litewaylere de baktim ama ilk bebegim olcak o yuzden onu 0 almak istiyorum
litewaylerin 0ı indirime girdiginde 700 falan olmuyor mu zaten cnm
ben de dalin alicaktim eskiden sasmayim diye :-OKuzenimin çocugunu götürdüğü çocuk doktoru kesinlikle dalin önermiyor çok alerjı yapıyomus cocuklara tabi gene sen bilirsin
ayni valla hatta bugun esim tutturdu hamileler yuruyus yapmali kalk yuruyelim diye valla mutfakta iki is yaptim yoruldum camasir topladim katlicam daha duruyo oyle ama sanirsin evi kaljdirdim oyle yorukduk ayaklarim agriyo hele ki yiruyus hic cekemem midem de kotuAman valla bu sıcakta kendimi de yoramam :) zaten hemen yoruluyorum. Evde bile herşeyi dinlene dinlene yapıyorum.
aynen cnm biz esimle bakiyoruz arada letgoya o bana gosteriyo da ben arabayi yeni almak istiyorum inat ettimiyi yapmışsın canım. tabiiki ilk olunca bazı şeyleri sıfır almak istersin. canım biri yazmıştı 1100 tl ye almış indirim hali ile ondan yazdım ama daha uygunlarını da gördüm letgo dan. concord gördüm sıfır açılmamış 800 tl şok oldum. bence göz gezdirilmeli almadan =)
cnm zencefil icmisligim var aslinda ama toz icmistim ben de taze zencefille nasil yapiliyor onu bilmiyordum tozlari hosuma gitmiyo bogazima kaciyo faransit var da bende.taze zencefil alip cok az kesiyim o zmn.peki o dis kabugunu soyuyomuyuz zencefilin ?Cnm zencefil bizde toz vardı bir çay kaşığı yapıyordum önce suyu kaynat toz varsa su kaynadıktan sonra içine atıp altını kapat demlensin eğer tazeyse azıcık doğra yine suyu kaynat içine sonradan at demlensin sonradan da bir çay kaşığı bal bir yarım limon kat iç acısı da azalıyor çok iyi geliyo mide ekşimesi bulantı hazımsızlığa bir dene ilk tadı kötü gelecek ama bir kaç sefer içince alışacaksın
Ben hasta olduğumda taze zencefili rendeliyor bal ve limon karıştırıyordum macun gibi oluyor gelip gidip bir tatlı kaşığı yiyordum yoğun bir rehasi oluyor zencefilin tozu daha acı bence taze öyle degilcnm zencefil icmisligim var aslinda ama toz icmistim ben de taze zencefille nasil yapiliyor onu bilmiyordum tozlari hosuma gitmiyo bogazima kaciyo faransit var da bende.taze zencefil alip cok az kesiyim o zmn.peki o dis kabugunu soyuyomuyuz zencefilin ?
Bence şuan için ilk etapta uyku tulumuna gerek yok canım onun için büyümeleri lazım biraz benim düşüncem ama sen bilirsin tabi:)Eki Görüntüle 2183907 kizlar sizce alinmali mi
evet haklısın canım anne yanı beşiğinde kızım 9 ay yattı sonra büyük yatak aldım büyüyen almadım tekrar tekrar masrafa girmemek için. montessori yatağını alfemo da da satıyorlar görmüştüm. sen idin demi yere sıfır üşümez mi diye. ikea da lattenrost var böyle tahtalı birşey türkçesi ne bilmiyorum =) aklında bulunsun canımaynen cnm biz esimle bakiyoruz arada letgoya o bana gosteriyo da ben arabayi yeni almak istiyorum inat ettim
zaten arbayi annemler alcaknapalim indirime girmezse madem ustune bizde ekler aliriz
benetoya baktim ama begenmedim bana dayaniksiz gibi geldi ya bilemedim liteway baston tarzi ve hafif oldugu icin ve arabamiz yok katlanmasi falan hosuma gitti dolmusa otobuse binebiliriz bununla o yuzden biraz da mecbur liteway almaliyiz gibi.
baska baston tarzi uygun arabalar da var ama chicco daha bi dayanikli geldi bana
ya bi de yeni almak istememin nedeni 2.cocuk olursa ona da kullanirim biraz dayanikli bisey olsun istedim.katla koy kaldir sakla bu arabayi yani.ama besigi saklayamam bi de 1 2 yil kullancak sirf onun icin 600 700 vermek istemedim minicik besik.besik evresini gecelim montessori yatak istiyorum.onu da uzun yillar kullanir zaten bakalim simdilik boyle dusunuyoruz cnm
Ben taze hiç kullanmadım bilmiyorum cnm yacnm zencefil icmisligim var aslinda ama toz icmistim ben de taze zencefille nasil yapiliyor onu bilmiyordum tozlari hosuma gitmiyo bogazima kaciyo faransit var da bende.taze zencefil alip cok az kesiyim o zmn.peki o dis kabugunu soyuyomuyuz zencefilin ?
hmm oyleyse almayim cnm kisa denk geliyorya acaba dedim lazimmiBence şuan için ilk etapta uyku tulumuna gerek yok canım onun için büyümeleri lazım biraz benim düşüncem ama sen bilirsin tabi:)
yok cnm ben demedimevet haklısın canım anne yanı beşiğinde kızım 9 ay yattı sonra büyük yatak aldım büyüyen almadım tekrar tekrar masrafa girmemek için. montessori yatağını alfemo da da satıyorlar görmüştüm. sen idin demi yere sıfır üşümez mi diye. ikea da lattenrost var böyle tahtalı birşey türkçesi ne bilmiyorum =) aklında bulunsun canım
karıştırdım canım =) evet adı var ya "montessori" ondan =) hayırlısı ile bi gelsinler de daha neler alırız daha neler aklımıza gelir =)yok cnm ben demedim
aksine yer yatagi her zman daha iyidir ben hep boyle dusunurum.ve cocuk rahat hareket eder yataginda oyun oynar uyur kafasina gore davranir ama yuksek yatakta hem yer kisitlaniyo hem cocuk rahat hareket edemiyo falan
cnm ben onu da hazir almicam zaten bikdigin tahtayi adamlar zimparaliyo vernikliyo sana 3 milyar gibi ucuk bi rakama satiyo o da sirf moda olduya ondan.
o zmna marangoza yaptiricam ev seklinde her yerini esim zimparalar vernikler ben de suslemesini yaparim
nette fiyatini sordum gercekten 3 milyar dedi ev seklinde olanlara. olmayanlara 1500 falan demisti ve kucuktu de.
Bizim doktorun dediği bu tabi herkes farklı bişeyde söyleyebılır ama göz ardı edemedim paylaştım sizlede:)ben de dalin alicaktim eskiden sasmayim diye :-O
aynen cnm insan kendini unutuyor bebisine neler almak istiyorkarıştırdım canım =) evet adı var ya "montessori" ondan =) hayırlısı ile bi gelsinler de daha neler alırız daha neler aklımıza gelir =)
bana da goz doktoru goz kurulugumdan dolayi gozlerini dalinle yikar derdi o gun bugundur dalinle yikarim makyajimi cikartirken falan cidden hic yakmiyo bi de doktor onerdiyse iyi bi urun demekki diye dusunurdum bebeklerde farkli demekki bende sorucam doktora bakalim her doktor farkli konusuyo zatenBizim doktorun dediği bu tabi herkes farklı bişeyde söyleyebılır ama göz ardı edemedim paylaştım sizlede:)
Canım dalın falan hic kullanma banada üni baby tavsiye etmişlerdi konak yaptı oğlumu sebamed veya mustela tercih et ben sebamed kullanıyorum çok memnunumben de dalin alicaktim eskiden sasmayim diye :-O
neler almak lazim cnm ben bi sabun bi bebe yagi alirim yeter diyorum ama ?Canım dalın falan hic kullanma banada üni baby tavsiye etmişlerdi konak yaptı oğlumu sebamed veya mustela tercih et ben sebamed kullanıyorum çok memnunum
Ben normal düşünmüyorum aslında ama yine de sağlıklı olayım diye yürüyorum biraz, haftada iki üç kez. Tabi işe başlayınca yapamam sanırım. İşte yürüme ve ayakta kalma olacak sanırım.Ben yapıyordum sıcaklardan dolayı ara vermiştim haftada bir yapıyordum bugün tekrar başladım ama havalar biraz donmuş sabah aksam yürüme düzenini oturtmaya çalışacağım yaklaşık 1 saat 40 dakika yürüyorum eşimle çıktığımızda geçtiğide oluyor normal doğum düşünüyorum inşallah olumlu ilerler yürümeninde faydasını görürüm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?