- 3 Kasım 2012
- 6.741
- 8.403
- 198
- Konu Sahibi Sezerbusra21
-
- #21.501
hayır çok üşeniyorum valla hazırlanıp çıkmayı arada bir sıkılınca işte.tabi benim ikinci gebelik ilki sezaryen olduğu için bu da sezaryen olacak o yüzden kasmıyorum kendimi..sen yürürsen faydasını görürsünKızlar her gün yürüyüş yapıyor musunuz?
Haftada iki üç kez bile ideal bence işin yoğun tempoda olacaksa normal zaten fazlada yüklenmemek lazım çünkü eskisi gibi değiliz hemen yoruluyoruzBen normal düşünmüyorum aslında ama yine de sağlıklı olayım diye yürüyorum biraz, haftada iki üç kez. Tabi işe başlayınca yapamam sanırım. İşte yürüme ve ayakta kalma olacak sanırım.
Hadi ya ben tek kizlarda basen sisiyor diye bilyrdm demekki degisiyormus cnm :)) banada cogu hep kiz dedi kiz ckti:)Benimki erkek ama :)) ilk başlarda tipimden kaynanam kız galiba demişti ama erkek çıktı bebeğim :)))
Merhaba cok gecmis olsun, Allah bir daha yasatmasin insallah. Mutlaka genetikten randevu alip pihtilasma testlerini yaptirin derim. Tekrar kayip yasamaya ne gerek var simdiden baktirin cozumu olan birsey nasilsa, kan sulandirici hap veya igneyle cozulur eger pihtilasma varsa.
Ilk yapilan gen testlerinde yoksa da onlem olarak yine de kan sulandirici hap kullanin derim zarari yok sonucta. Benim genlerim normal cikti ama birkac kez kimyasal yasayinca daha sonra protein s,c baktirdim protein s dusuk cikti. O da pihtilasmaya yatkinlik demekmis. Simdi kan sulandirici igne kullaniyorum.
Allah saglikla nasip etsin insallah.
Bi pıhtılaşma tahlilleri yaptırın ama pıhtılaşma bu kadar erken dönemde Düşüğe kalp durmasına neden olmaz diyordu memorialdeki kadın doğumcular.
pıhtılaşma sonradan ortaya çıkan bir şey değil evet ama pıhtılaşma olanlar 1 tane de olsa sağlıklı bebek dünyaya getirebilirmiş benim arkadaşımda var pıhtılaşma sorunu bir çocuğu var onda ikinciyi düşünüp de tekrarlayan düşükler olunca anladı pıhtılaşma sorunu olduğunu ve çok şaşırmıştı ..yani bir genetik test yaptırgörünüyor
canım kızıma ilk doğduğundan beri dalın kullandım hicbir sorun yaşamadım çok memnun kaldım ..hem senin de dediğin gibi geçen göz enfeksiyonu oldum doktor ve diğer hastalar dalinle yıka dedi ..hala da kızıma dalın kullanırım mis gibi bebek kokusuben de dalin alicaktim eskiden sasmayim diye :-O
Aynen bakalım 30 lara gelince ne hale geleceğiz :)Hadi ya ben tek kizlarda basen sisiyor diye bilyrdm demekki degisiyormus cnm :)) banada cogu hep kiz dedi kiz ckti:)
ya benim de kilo alimim hızlandı son bir haftadır ne güzel almıyordum fazla ama şimdi her yediğim yarıyor iki gündür dikkat ediyorum..bugün akşam 2 dilim ekmek 6 kaşık patlıcan yemeği ve 4-5 kaşık da kısır yedim az yemeye çalıştım şimdi de çok acıktım gittim domates salatalık söğüş yapıp yedim ama aklım başka şeylerde birazdan da süt içerim artıkTam 12 kilo almışım moralim çok bozuk :/ tatlıya hayır diyemiyorum ama yarından itibaren hayatımdan cıkartıcam onu :/
Hadi ya ben tek kizlarda basen sisiyor diye bilyrdm demekki degisiyormus cnm :)) banada cogu hep kiz dedi kiz ckti:)
genelde kızlarda bazen genişlet derler ki benim kızımda öyle olmuştu ve karnım yayvan şekilde büyümüştü çok şükür bunda basen büyümedi hatta eşim küçüldugunu söylüyor erkek bebek bekliyorum bu aradaAynen bakalım 30 lara gelince ne hale geleceğiz :)
Ya bende 17.30 gibi sarma yoğurt yedim ama şuan acıktım birşeyler yememek için tutuyorum böyle uyuyabilirmiyim acaba o kadar yürüyüşün üstüme yemek zoruma gidiyor:)ya benim de kilo alimim hızlandı son bir haftadır ne güzel almıyordum fazla ama şimdi her yediğim yarıyor iki gündür dikkat ediyorum..bugün akşam 2 dilim ekmek 6 kaşık patlıcan yemeği ve 4-5 kaşık da kısır yedim az yemeye çalıştım şimdi de çok acıktım gittim domates salatalık söğüş yapıp yedim ama aklım başka şeylerde birazdan da süt içerim artık
Ben aldım canım. Gece ince bir tulum giydirip üzerine uyku tulumu giydireceğim. Üstünü açtı mı derdi olmaz. İnce bir de battaniye örter uyuturum. Çok sarıp sarmalamayı düşünmüyorum.Eki Görüntüle 2183907 kizlar sizce alinmali mi
Benim 12'ye 8 çıkıyor Dr da ebede güzel diyor bir kere 10 lu birşey cikmisti onada iyi demiştiTansiyonunuz kaç çıkıyor kızlar? Benim sol kulağımdan ara ara kalp atışı gibi gürp gürp ses geliyor. Tansiyondan şüpheleniyorum. Geçen hastanedeyken oldu hemşireye baktırdım. 10’a 6 çıktı. Bana düşük geldi ama hemşire gebelikte 9’a 6’ya kadar normal dedi.
Ben aldim evde olcuyorum, 9-6 , 10-7 falan cikiyor ama normalde tansiyonum 9-5tir benim.Tansiyonunuz kaç çıkıyor kızlar? Benim sol kulağımdan ara ara kalp atışı gibi gürp gürp ses geliyor. Tansiyondan şüpheleniyorum. Geçen hastanedeyken oldu hemşireye baktırdım. 10’a 6 çıktı. Bana düşük geldi ama hemşire gebelikte 9’a 6’ya kadar normal dedi.
Ben de eve alıcam ya tansiyon aletiBen aldim evde olcuyorum, 9-6 , 10-7 falan cikiyor ama normalde tansiyonum 9-5tir benim.
işte ben de 17.30 gibi erken oldu galiba o saat ama o zaman da çok acıkmıştım artık çok acikma dönemlerimiz başlamış demekki..süt ya da ayran iç canım aç aç yatmaYa bende 17.30 gibi sarma yoğurt yedim ama şuan acıktım birşeyler yememek için tutuyorum böyle uyuyabilirmiyim acaba o kadar yürüyüşün üstüme yemek zoruma gidiyor:)
benim hep 10a 6 ya da 9a 5 çıkıyor.normalde de öyledir..o sol kulaktan kalp atış sesi benden de geliyor ben de ne olduğunu bilmiyorumTansiyonunuz kaç çıkıyor kızlar? Benim sol kulağımdan ara ara kalp atışı gibi gürp gürp ses geliyor. Tansiyondan şüpheleniyorum. Geçen hastanedeyken oldu hemşireye baktırdım. 10’a 6 çıktı. Bana düşük geldi ama hemşire gebelikte 9’a 6’ya kadar normal dedi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?