- 10 Aralık 2011
- 1.077
- 1.503
- 333
- Konu Sahibi Sezerbusra21
-
- #21.521
Artik cok acikiyoruz buyudikce bebislerimiz bende hergun o saatte yiyorum akşam yemeğini ben iki saate bir acıkıyorum ne olacak böyle bilmiyorum üç öğün yiyor aralarda da meyve veya fındık ceviz badem yiyorum o an canım hangisini isterse şimdide dayanamadım mandalina yedim kan ilacı içtiğim için süt ürünü tuketemedimişte ben de 17.30 gibi erken oldu galiba o saat ama o zaman da çok acıkmıştım artık çok acikma dönemlerimiz başlamış demekki..süt ya da ayran iç canım aç aç yatma
175 mi. Çok fazla yaBende bir de aritmi var. Yillar once gittigim doktor hamilelik doneminde sorun yasayabilirsin, bayılma falan olabilir demişti.
Kalp atış ritmim sıradan, aktivitesiz bir günde 45-175 arası değişiyor. Şimdilik ciddi ir sorun yaşamadım bakalım insallah olmaz da.
Ben bunu hissediyorum maalesef, bulanık ve çabuk yoruluyor gibi, parlak ışıklar fena yapıyor..kızlar sizinde gözlerde bulantı görme var mı? benim gözler tembelleşti
ben de kendime bildim bileli dalin kullaniyorum yuzum icin cnm bende sasirdim ama demekki her bebegin cildi ayni degilya sorun yapabiliyorcanım kızıma ilk doğduğundan beri dalın kullandım hicbir sorun yaşamadım çok memnun kaldım ..hem senin de dediğin gibi geçen göz enfeksiyonu oldum doktor ve diğer hastalar dalinle yıka dedi ..hala da kızıma dalın kullanırım mis gibi bebek kokusu
Dalin çok güzel makyaj temizliyor yaa :) ben yıllardır yüzümü dalinle yıkarım ve çok memnunum. Hiç yağlanma yada sivilce yapmıyor. Ama bazı bebişlere allerji yaptığını duymuştum.ben de kendime bildim bileli dalin kullaniyorum yuzum icin cnm bende sasirdim ama demekki her bebegin cildi ayni degilya sorun yapabiliyor
o degilde bu doktorlarin heosinjn farkli farkli konusmasi cok sinir bozucu iyi iyidir kotu kotudur yani.herkese hersey olmaz birine bi urun dokunur digerine dokunmaz neden hemen karaliyorlar ya da sakin kullanma diyorlar anlamiyorum sen bi doktorsun urunun icerigini bizden iyi bilmen gerek
biri iyi siyor biri kotu diyor hangi soktora inancamizi sasiriyoruz valla
cnm ben disari cikarken dusunmustum aslinda bi yandam da cok terletirmi diye de dusundum o yuzden size danismak istedkmBen aldım canım. Gece ince bir tulum giydirip üzerine uyku tulumu giydireceğim. Üstünü açtı mı derdi olmaz. İnce bir de battaniye örter uyuturum. Çok sarıp sarmalamayı düşünmüyorum.
aynen valla dalin benim evde hic eksik olmaz cok sukur ondan tiksinmedimDalin çok güzel makyaj temizliyor yaa :) ben yıllardır yüzümü dalinle yıkarım ve çok memnunum. Hiç yağlanma yada sivilce yapmıyor. Ama bazı bebişlere allerji yaptığını duymuştum.
evet aynen sen şeker yüklemesi yaptırdın mı canım acaba şeker veya tansiyon dan mı ki bilemedim :/Ben bunu hissediyorum maalesef, bulanık ve çabuk yoruluyor gibi, parlak ışıklar fena yapıyor..
Dışarı çıkarmak için bu olmaz canm. Bu uyku tulumu. Dışarısı için astronot tulum alman lazım.cnm ben disari cikarken dusunmustum aslinda bi yandam da cok terletirmi diye de dusundum o yuzden size danismak istedkm
aklimda kanguruyla disari cikarken bu tulumu giydirmek vardi ama bilemedim aliyimmi disari icin sence ?
evin icinde kullanmam sanmiyorum
ben kindak yapicam 40 i cikana kadar falan ustune de benim el orgusu kadife tarzinda yumusacik bi bebek battaniyesi var onu kullancam o kadar tabi evim durumuna gore hareket edeerim artik bizim ev cok sicak olmuyo termometre alcam
ben de sarip sarmalak hic istemiyorum zaten soguk degil insani terlemek hasta edermis
bir de netten okumustum bebeklerin elleri ayaklari zaten hep usurmus ordan usudugunu anlayamazmisiz ensesine bakmamiz gerekirmis ensesi soguksa usuyo demekmis.
Yaptırdım canım 50 gramlık, normal çıktı çok şükür. Bende gebelik uygulaması var onda bu haftalarda olabilir yazıyordu yani hamilelikle alakalı. Şekerden zannetmiyorum.evet aynen sen şeker yüklemesi yaptırdın mı canım acaba şeker veya tansiyon dan mı ki bilemedim :/
cnm zaten aksam 17.30 cok erken ki insan acikir yatana kadar beim istahim yok bulantidan ama ben bile acikiyorum aksam yemek yedikten sonra yatmaya yakin buyuk bi barsak sut iciyorum tok tutuyor ciddenişte ben de 17.30 gibi erken oldu galiba o saat ama o zaman da çok acıkmıştım artık çok acikma dönemlerimiz başlamış demekki..süt ya da ayran iç canım aç aç yatma
hmm onu aliyim mi peki gerek varmi sence ?Dışarı çıkarmak için bu olmaz canm. Bu uyku tulumu. Dışarısı için astronot tulum alman lazım.
Sabun kuruluk yapar bence bebeğe canm. Ben unibaby şampuan kullanmayı düşünüyorum. Vücudunu da onunla yıkarım zaten. Banyo sonrası da bebek yağı.aynen valla dalin benim evde hic eksik olmaz cok sukur ondan tiksinmedim
kokusuna da bayilirim acayip guzel cikariyor gercekten
bebek icin sabun ve banyodan sonra bebek yagi pisik kremi yeterli olmaz mi sence ?
instegramda goruyorum da bazen diyorum cok abartmiyolar mi ?
tamam canım çok sağol acaba dedim de =)Yaptırdım canım 50 gramlık, normal çıktı çok şükür. Bende gebelik uygulaması var onda bu haftalarda olabilir yazıyordu yani hamilelikle alakalı. Şekerden zannetmiyorum.
Uykuda giydirmeyeceksen alma canm. Ben üzerini çok ince bişeyle örteceğim için bunu aldım.hmm onu aliyim mi peki gerek varmi sence ?
benim cekincem bebegi cok terletirmi acaba
Bu aralar ben de çabuk acıkıyorum, kiloma bakamadım ama kıyafet konusunda bazen ben de kötü hissediyorum. Bakımsızım tabi bu benim ihmalim. Bugün mağaza gezdim ve o kadar güzel şeyler vardı ki, ama göbeğimle maalesef o kotlar ve tişörtler olmaz. Bi şort bi elbise almıştım hamile olduğumdan beri. Geçen bi kot alayım dedim 36 beden çok iyi oldu ama 38 aldım, onu da dün giydim ama bol geldi biraz. Nasılsa kilo alırım diye 38 aldım eşimin yanında komik kaldım. Tutumlu olayım diyorum ama belki bu kadar çok düşünmemem lazım.Çok mutsuzum bu hormonlar beni mafetti hep huzursuz ve her konuya endişeliyim herkes ve herşey gözüme batıyor sırtım belim çok ağrıyor doyduğumu resmen bilmiyorum 54ten 60 olmuş kilom havaların sıcağından nefes alamıyorum bebeğimin olmasını okadar çok isterken böyle bir mutsuzluk yaşayacağımı hiç düşünmezdim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?