2018 Aralık Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    247
zeytinyagi da guzel fikir cnm
konak icin taraklar varmis sanirim alinmali mi ?
pisik kremini hangi marka dusunuyosun

çok şükür bende mide sıkıntısı yok ama işte herkesin farklı bıkıntıları var rabbim sag salım atlatmayı nasıp etsın bızlere ikinci cocugu ben zor duşunurum bundan snra cok zorlandm :)))
mide sıkıntısı olmasa ben seve seve isterim 2.yi de 3.de hatta
ama ben mahvoldum kusmaktan hala da devam ediyor
agrilar da var tabi bebek tasiyoruz sonucta agrisiz olmuyo ama ah keske benim de mide sorunum olmasaydi diyorum

hmm bende oyle yapiyim o zmn hic sabun almayim cnm
pisik kremini nasil alcaksin cnm
ben de aslinda uni baby mi dalin mi kararsizim.
bunlari simdiden alsak olmaz dimi son kullanma tarihi falan gecerse diye
pişik kremi olarak sudocrem kullanıcam canım. Biz kendimiz de evde tüm yanıklara pişiklere yaralara onu kullanıyoruz. Bence mucizevi bişey :)

Evet canım çok sağolasın

Erken doğum olabilir birşey olabilir diye dedi doktorun ama her doktor farklı şeyler söylüyor tabi

Kizlar lohusa serbeti yapacak misiniz gelenlere? Esim biz ziyarete gidince veriyorlardi dedi de hic aklimda yoktu Surahiler falan var evde ama şık bir sey mi olmasi lazim? Cam musluklu damacanalardan da alabilirim de sonra kim kullanacak onu?
Bizimkiler mutlaka yapar :) oğlumda masa hazırlamıştım musluklu damacana aldık falan hergun o damacanayı doldurup boşalttılar valla hava sıcak bozulmasınlar doye ikramlıklar cıkolatalar hergun dolaba taşındı :) ilkinde ne yaptıysam ıkıncıde de yapmayı dusunuyorum plastık kucuk kadehler alıp süslemiştim onları kullanmıstık biz.abartmadan yıne yaparım gıbı gelıyor.sadece hastanede masa hazırlamam ılkınde akşam dogum yaptım ertesı gun oglen cıktım kımse gelmeden bız cıkmıştık zaten oğlumuda yanıma vermedıler ıkı gun kuvözdeydı masa hazırlamamıstık gerekte yoktu hastane bı surahı serbetle bardak getrmişti odaya gelen ıkı uc kısıye ıkram ettık bunda da ınsallah normal dogum olursa zaten cok tutmuyorlar oraya taşımam süsleri diye düşünüyorum

Ben

Benimde 9.1 çıkmış. Doktoruma gösterdim. Bi şikayetin yoksa ilaca gerek yok dedi ama bende tedirgin oldum biraz. Sen ne zaman göstericeksin doktora
Ben pazartesi gitcem canim. Ama gecen ayda yuksekti doktorum bisey demedi ama bu gittigimde ozellikle sorarim. Hamilelikten falandir bi hastalığım yok sonucta.

Hastane masası be de yapmam, kendi çevrem yok burada, eşiminkilerin de biri dağda biri bağda muhtemelen eve gelir herkes. Çok gelenim de olmaz gibi o yüzden şerbetten vazgeçtim, sadece kendime yapıcam hoşaf ve şerbet süt için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…