- 5 Aralık 2015
- 5.125
- 2.976
- 173
- Konu Sahibi Sezerbusra21
-
- #21.561
zeytinyagi da guzel fikir cnmBebegin başında kabuklanma oluyor canım konak şampuan pişik kremi alicam ben ilk etapta losyon yağ hic kullanmiyorum bursadan hakiki zeytin yağı alıyorum her banyo sonrası onla masaj yapıyorum zararsız en temizi o benim içim öyle daha çok rahat ediyor
mide sıkıntısı olmasa ben seve seve isterim 2.yi de 3.de hattaçok şükür bende mide sıkıntısı yok ama işte herkesin farklı bıkıntıları var rabbim sag salım atlatmayı nasıp etsın bızlere ikinci cocugu ben zor duşunurum bundan snra cok zorlandm :)))
pişik kremi olarak sudocrem kullanıcam canım. Biz kendimiz de evde tüm yanıklara pişiklere yaralara onu kullanıyoruz. Bence mucizevi bişey :)hmm bende oyle yapiyim o zmn hic sabun almayim cnm
pisik kremini nasil alcaksin cnm
ben de aslinda uni baby mi dalin mi kararsizim.
bunlari simdiden alsak olmaz dimi son kullanma tarihi falan gecerse diye
ben de onu dusunuyorum cnm herkes cok iyi diyo cidden bephantol nasil sence hic kullandin mipişik kremi olarak sudocrem kullanıcam canım. Biz kendimiz de evde tüm yanıklara pişiklere yaralara onu kullanıyoruz. Bence mucizevi bişey :)
bepanthol sensiderm'i ellerimde deterjandan dolayı oluşan kaşıntılar için kullanıyorum. Bepanthol de genel olarak iyi bir krem bence.ben de onu dusunuyorum cnm herkes cok iyi diyo cidden bephantol nasil sence hic kullandin mi
İnşallahHormonlardan hepsi, doğumdan sonra da lohusalık olacak, sonra rahatız inşallah
Öyle düşünme, gece yorgunluğu olabilir, ciddi bir şey olmamış ya ona dua et.
Evet canım çok sağolasınhepimiz aynı durumdayız sanırım bnde bu cocugu o kadar cok ıstedım kı anlatamam suan hamılelıgımde ya bısey olursa kızımı alamazsam kucagıma korkusu var sırt agrılarımdan bazen bıktım yeter dıorum ıs yapamıorum calısmk ıstemıorum artk ıse gelmk oyle zor kı aynaya bakmak ıstemıorum cırkınım cok dıe allahım bı an once hamılelık bıtse dıorum bu sefer ben kesın lohusa depresyonuna gırerım dıorum napcam bılmıorum ıyıkı bu sıte var konusup paylasabılıyoruz ve tek ben mıyım boyle demıyoruz
Ben tarak kullandım konak var diye eğer yoksa gerek yok bence pisik kremide sebamed ve bepanthol dusunuyorumzeytinyagi da guzel fikir cnm
konak icin taraklar varmis sanirim alinmali mi ?
pisik kremini hangi marka dusunuyosun
Erken doğum olabilir birşey olabilir diye dedi doktorun ama her doktor farklı şeyler söylüyor tabiÇarşamba günü kontrolüm vardı doktorum tetenoz aşısını yaptırabilirsin dedi saglık ocagıda 9 ekimde aşı yazmş kagıda pazartesi tsh için kan vericem saglık ocagında tekrar sorarım geç olmaz mı diye
Bizimkiler mutlaka yapar :) oğlumda masa hazırlamıştım musluklu damacana aldık falan hergun o damacanayı doldurup boşalttılar vallaKizlar lohusa serbeti yapacak misiniz gelenlere? Esim biz ziyarete gidince veriyorlardi dedi de hic aklimda yoktuSurahiler falan var evde ama şık bir sey mi olmasi lazim? Cam musluklu damacanalardan da alabilirim de sonra kim kullanacak onu?
Benim cikti cnmKanda crp si yüksek çıkan varmı ya
Kaç çıktı canm. Doktor ne dedi ilaç falan verdi mi?Benim cikti cnm
Kanda iltihap oluyor ya crp ondan. E kaç çıktı seninDaha doktora gostermedim cnm ama ben onemsememistim ne ilaci vercek ki ne oluyomus.
5 sinirmis 8.5 cikmis senin kacti.Kanda iltihap oluyor ya crp ondan. E kaç çıktı senin
Benimde 9.1 çıkmış. Doktoruma gösterdim. Bi şikayetin yoksa ilaca gerek yok dedi ama bende tedirgin oldum biraz. Sen ne zaman göstericeksin doktora5 sinirmis 8.5 cikmis senin kacti.
Ben pazartesi gitcem canim. Ama gecen ayda yuksekti doktorum bisey demedi ama bu gittigimde ozellikle sorarim. Hamilelikten falandir bi hastalığım yok sonucta.Ben
Benimde 9.1 çıkmış. Doktoruma gösterdim. Bi şikayetin yoksa ilaca gerek yok dedi ama bende tedirgin oldum biraz. Sen ne zaman göstericeksin doktora
Hastane masası be de yapmam, kendi çevrem yok burada, eşiminkilerin de biri dağda biri bağda muhtemelen eve gelir herkes. Çok gelenim de olmaz gibi o yüzden şerbetten vazgeçtim, sadece kendime yapıcam hoşaf ve şerbet süt içinBizimkiler mutlaka yapar :) oğlumda masa hazırlamıştım musluklu damacana aldık falan hergun o damacanayı doldurup boşalttılar vallahava sıcak bozulmasınlar doye ikramlıklar cıkolatalar hergun dolaba taşındı :) ilkinde ne yaptıysam ıkıncıde de yapmayı dusunuyorum plastık kucuk kadehler alıp süslemiştim onları kullanmıstık biz.abartmadan yıne yaparım gıbı gelıyor.sadece hastanede masa hazırlamam ılkınde akşam dogum yaptım ertesı gun oglen cıktım kımse gelmeden bız cıkmıştık zaten oğlumuda yanıma vermedıler ıkı gun kuvözdeydı masa hazırlamamıstık gerekte yoktu hastane bı surahı serbetle bardak getrmişti odaya gelen ıkı uc kısıye ıkram ettık bunda da ınsallah normal dogum olursa zaten cok tutmuyorlar oraya taşımam süsleri diye düşünüyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?