- 26 Eylül 2010
- 17.558
- 32.867
- 798
- Konu Sahibi Sezerbusra21
-
- #21.581
Gerci gecen ay 5.1 cikmis simdi baktim sinirda diye bisey dememis olabilir bakalim bu gu gidişte ne dicekBen
Benimde 9.1 çıkmış. Doktoruma gösterdim. Bi şikayetin yoksa ilaca gerek yok dedi ama bende tedirgin oldum biraz. Sen ne zaman göstericeksin doktora
normal doğum ücretsiz olacak sezeryan yine ücretli bu da benim aklıma şunu getirdi ki özel hastane sonuçta is biraz da ticaret bu sefer gerekli gereksiz herkesi sezaryene alırlar gibi geliyor. amaç burda normal doğumu teşvik edip sezaryen sayısını azaltmak ama bana tam tersi olur gibi geliyorKızlar dün haberlerde gördüm özel hastanelerde doğumlar artık ücretsiz olacak dediler inşallah bizim zamana denk gelir
bephantol ben kullandım kızımda fena değil ama sudokrem kadar etkili değil en güzeli sudokremben de onu dusunuyorum cnm herkes cok iyi diyo cidden bephantol nasil sence hic kullandin mi
Beşik, yatak konusunda karar verdiniz mi?
Biz hala küçük bir şey mi olsun, mobilya mı olsun, sallansın mı yoksa direk park yatak mı alalım diye konuşuyoruz. Bana odalar arası taşıyabileceğim bir yatak lazım ama sepet beşiklerde de 4 ay falan yatar, park yatak harici 2 sene kullanabileceğim ama taşıyabileceğim bir yatak türü yok herhalde değil mi?
magnet yerine böyle çiçek tercih etmek daha hoş o magnetler boşa gidiyor çünkü çoğu kişi çöpe atıyor ama çiçek çok hoş olurBenim ve eşimin bütün akrabalarımız arkadaşlarımız Ankara’da olduğu için hastaneye çok kişi gelir. Bir de sezeryan olacağından tarih önceden belli olur. Ben ufak bir masa yapacağım hastaneye ama öyle pastalı börekli değil. Şeker çikolata standı gibi bişey yapıcam. Musluklu şişede de lohusa şerbeti olur. Bir de hediyelik yaptırıcam. Şekerleri ve hediyeliği şunlardan düşünüyorum.
Eki Görüntüle 2184083 Eki Görüntüle 2184084 Eki Görüntüle 2184086 Eki Görüntüle 2184085
aynen canım ya verilen hediyeliklerin bir çoğu çok amaçsız ve hepsi çöp oluyor. Ya böyle sukulentler yada çam ağcı fideleri düşünüyorum.magnet yerine böyle çiçek tercih etmek daha hoş o magnetler boşa gidiyor çünkü çoğu kişi çöpe atıyor ama çiçek çok hoş olur
Acaba tetanoz aşısı olmuştum. Ondaki bakterilerden mi yükseldi anlamadım. Haftaya Bi daha yaptırırım tekrar. Tam kan sayımındaki wbc değerin nasıl peki?Gerci gecen ay 5.1 cikmis simdi baktim sinirda diye bisey dememis olabilir bakalim bu gu gidişte ne dicek
taşınabilir olmasını istiyorsan evet park yatak harici uzun vadede kullanabileceğin bir yatak yok..ben kızıma mobilya beşik almıştım 3.5 yaşına kadar onda yattı sonra da yatak aldım şimdi o beşiği kardeşinde kullanacağız inşallah ben mobilyadan memnun kalmıştım. sallanan beşik alırsan daha iyi olur çünkü bebeğin nasıl olacağını bilmiyoruz çok zorlamayan sakin bebeği sallamaya gerek yok ama ya çok gazlı ve ağlayan bir bebek olursa ki inşallah olmaz o zaman sallamak ihtiyaç oluyor.sallanan özelliği olan beşik daha kullanışlı olur bu yüzden diye düşünüyorumBeşik, yatak konusunda karar verdiniz mi?
Biz hala küçük bir şey mi olsun, mobilya mı olsun, sallansın mı yoksa direk park yatak mı alalım diye konuşuyoruz. Bana odalar arası taşıyabileceğim bir yatak lazım ama sepet beşiklerde de 4 ay falan yatar, park yatak harici 2 sene kullanabileceğim ama taşıyabileceğim bir yatak türü yok herhalde değil mi?
O normal gorunuyo canim. Aslinda o degilde alt ast yukselmis sanirim ilaclardan o biraz takildi benim kafama insallah sorun yoktur.Acaba tetanoz aşısı olmuştum. Ondaki bakterilerden mi yükseldi anlamadım. Haftaya Bi daha yaptırırım tekrar. Tam kan sayımındaki wbc değerin nasıl peki?
Sen yine iyisin ben 8 kilo almışmSlm kızlar, kilo durumlarınız nasıl. 5.5 ayda 5.5kg almışım1ay öncesine kadar gayet iyi gidiodum ama buson ay nolduysa iştahım tavan yaptı heleki son bikaç haftadr çok sık acikıyorum. İlk gebeliğimde 14kg ile kapamıştım inş busefer o kiloyu geçmem. Dikkat edeyim diyrm ama pek mümkün olmuyo, ev icindede çok hareketliyim ayakta kalıyorum bütün işler bana bakıyo, en erken akşam dokuzda anca işim bitio ondan sonrada yürüyüşe falan çıkamıyorum zaten şişlikte oluo, ayaklarımın belimin ve kalçamın ağrılarindn kıpırdamak bile zor benim için.
Son 3.5 ay inş daha iyi geçer:/
bebegin onden gitmesi erken sogum sebebi mi ya cok enteresanmis guzel bisey defil mi sonucta buSen yine iyisin ben 8 kilo almışm
Doktor herşeyi yasakladı bebek önde gidiyor bende kilo aldım diye erken dogum olur dedi paketli ürünleri yasakladı herşey yasak oldu diye iyice yemek istiyorum canım sürekli yemek istiyo
Ben sonunda ikeadan aşağıdaki beşiği almaya karar verdim. 0-2 yaş arası kullanılıyor yanı açılıyor. ilk etapta oda yapmayacağım ama yaparsam da beyaz ve klasik olduğu için her şeye uyar diye düşünüyorum. Daha ucuz ve pahalısı da var ikea da belki şifoniyer de alabilirim.Beşik, yatak konusunda karar verdiniz mi?
Onlarda karaciğerle ilgili Bi değer canm. Neyse pazartesi gösterirsin zaten.O normal gorunuyo canim. Aslinda o degilde alt ast yukselmis sanirim ilaclardan o biraz takildi benim kafama insallah sorun yoktur.
ilk gebelikte ben de 14 kilo almıştım bunda hedef im 10 kilo ama mümkün değil galiba 1 haftadır çok acıkıyorum çok aşırı kilo almadım 3 kilo aldım ama bunun 1 kilosunu 1 haftada aldım o yüzden o beni tedirgin etmeye başladı dikkat etmeye başladım güya ama şimdi 2 dilim kek yedim.kızım istedi yapmıştım keki sabah da eşim börek istedi of ya ben dikkatnedeyim dedikce bunların canı bir şeyler istiyor..beyaz ekmek yeniyorum artık tam buğday alıyorum her öğün iki dilim ondan yiyorum bakalım inşallah bundan sonra çok almayızSlm kızlar, kilo durumlarınız nasıl. 5.5 ayda 5.5kg almışım1ay öncesine kadar gayet iyi gidiodum ama buson ay nolduysa iştahım tavan yaptı heleki son bikaç haftadr çok sık acikıyorum. İlk gebeliğimde 14kg ile kapamıştım inş busefer o kiloyu geçmem. Dikkat edeyim diyrm ama pek mümkün olmuyo, ev icindede çok hareketliyim ayakta kalıyorum bütün işler bana bakıyo, en erken akşam dokuzda anca işim bitio ondan sonrada yürüyüşe falan çıkamıyorum zaten şişlikte oluo, ayaklarımın belimin ve kalçamın ağrılarindn kıpırdamak bile zor benim için.
Son 3.5 ay inş daha iyi geçer:/
cnm bilmedigimden soruyorum ben de nolur nolmaz diye sallanan sepet besik aldim ama bebek gazli olursa illa ki sallamamiz sart mi ?taşınabilir olmasını istiyorsan evet park yatak harici uzun vadede kullanabileceğin bir yatak yok..ben kızıma mobilya beşik almıştım 3.5 yaşına kadar onda yattı sonra da yatak aldım şimdi o beşiği kardeşinde kullanacağız inşallah ben mobilyadan memnun kalmıştım. sallanan beşik alırsan daha iyi olur çünkü bebeğin nasıl olacağını bilmiyoruz çok zorlamayan sakin bebeği sallamaya gerek yok ama ya çok gazlı ve ağlayan bir bebek olursa ki inşallah olmaz o zaman sallamak ihtiyaç oluyor.sallanan özelliği olan beşik daha kullanışlı olur bu yüzden diye düşünüyorum
herkese kendi yaşadığı ağır geliyor tabi haklısın allah yardımcımız olsn hepimizinmide sıkıntısı olmasa ben seve seve isterim 2.yi de 3.de hatta
ama ben mahvoldum kusmaktan hala da devam ediyor
agrilar da var tabi bebek tasiyoruz sonucta agrisiz olmuyo ama ah keske benim de mide sorunum olmasaydi diyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?