2018 Aralık Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    247
Oyy canım yaa benim de eşim in annesi ve kardeşi Bursada yaşıyor o yüzden geldik .
Hep bizler fedakarlık yapıyoruz. Bursa güzel bir şehir. Sen simdi Adana da guzel diyeceksin 4 sene oldu geleli. Alıştım artik. Adanali oldun diyorlar ama onu kabul etmiyorum tabi

Canım benim adetim 3 gün gecikince test yaptım hcg 23 çıktı ve yavaş yavaş arttı. Bu hafta kontrolde doktora sordum geç döllenme mi diye hayır her şey normal seyrinde, acwle etme dedi. Keseyi ve bebeği gördük. O yüzden sen gönlünü ferah tut, her bebek bir değil, kimisi ağırdan alıyor :)

Herkese hayirli sabahlar ❤ yaa kizlarr bende kusma yok suanda da mide bulantisi mi desem nasil tarif etsem afedersiniz surekli bir geğirti oluyo.ayy insan icine cikilmaz o derece yani. Ne yapmam gerekir fikriniz var mi

Herkese hayirli sabahlar ❤ yaa kizlarr bende kusma yok suanda da mide bulantisi mi desem nasil tarif etsem afedersiniz surekli bir geğirti oluyo.ayy insan icine cikilmaz o derece yani. Ne yapmam gerekir fikriniz var mi
Bizim tahmini tarihlerimiz snnle cok yakın canm ama ben de inanrmısın hiç bir belirti yok bahsettiğin gaz mı yoksa bulantı öncesi öğürme gibimi

Günaydın kızlar. Ben de hiç belirti yasamayanlardanim. Tahmini 6haftalik hamileyim şuan. Ama hiçbir şey hissetmiyorum. Azıcık goguslerim alışmıştı o da yok şimdi. Biraz kaygiliyim onun için. Daha önce belirtilerim azaldığında düşük yaşadım ilk hamileliğinde. Boş gebelik mis aslında. Umarım sorun çıkmaz.
Bu arada sınıf ogretmeniyim. Sınıf öğretmeni olanlar var sanırım aramızda. Ben şimdiden telaşa kapıldım. 2.doneme izin bitiyor. Okulum uzak. Süt izni de kullanamiyoruZ. Ne yapicam bilmiyorum. 2-3 aylık bebeği bırakmak zorunda kalcaz

Benim adetim gecikince yaptığım test 514 tu iki gün sonra 1090 iki gün sonra da 2400 e cıktı en son 3 nısan da batırdım hcg ye. O gün ultrasonda keseyi gördüm çok küçük denmişti. Dün ise 4+2 de gözüküyordu oysaki benim satım 28 şubat yani 5+6 olmam gerekirdi nu yüzden çok korkuyorum gelişme olmazsa gelişimi durduysa diye. 2 hafta beklemek ölüm gibi

Hocam ben ücretsiz izin alayım diyorum 2. Dönem cokk küçük oluyorlar çünkü . Boş gebelik oldugu nasıl anlaşlmıştı

Umarım geç döllerledir benimkisi ve boşuna endiseleniyorumdur göğüs ağrım dışında belirtim de olmayınca korkuyor insan.. bizde 24 nısan için çağrımdık kontrole ..

R
Bende vajinadan aliyorum cnm normal olarak kendini kasmadan çok uğraşmadan köy
Dun gece ellerimi bol bol yikayarak yerlestirdim sabaha ic çamaşırım hep sivi olmustu. Acaba yanlis mi yerlestirdim belki de doğrudur bir kısmı akıyordur ilacın bilemiyorum canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…