2018 Aralık Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    247
canım neden premature aldın, yenidoğan takımlar büyük mü geliyor?
kızım 35 haftalık iken doğdu 1 ay boyunca 50 numara giydi resmen içinde yüzüyordu normal olsaydı yani 38 haftalık felan da fazla büyük olmazdı. bir tane aldım zaten birde 50 beden body acayıp fark var. h&m e baktım çok pahalı e bebekte indirim varmış aldım. elimde bulunsun belki de normal olur boyu normal gününde gelir =) hayırlısı

Kızlar birşey kafama takıldı
Özel hastanede dogum yapınca dogum fiyatının içine ne dahil oluyor kaldıgın günlerin parasını ayrımı ödencek yoksa dogum parasına dahil mi içinde neler var bu konu hakkında bilgi almadık daha hastaneden bilen var mı?

Canim hic korkmana gerek yok bak benim bu 3.gebeligim 22. Haftaya dogru hissettim suan evet artik net hissediyorum ama benim de hrp ayni yerde doktorun sorun yok diyorsa uzme kendini brnim ikinci gebeligimde boyleydi cok tembeldi dogdugu zamanda oyleydi cok usluydu

canım doktor sorun yok diyorsa korkma belki sakin bir bebektir o yüzden öyledir
benim de ağzımın tadı çok kötü bulantim bitti ama şu acı tat gitmedi o yuzden hep ağzıma bir şeyler atasım geliyor

o hastaneden hastaneye değişebilir ama genelde konaklama ve doğum ücreti birdir ayrı ayrı değil fiyatlar ben hiç öyle rastlamadım ama çok lüks hastanelerde belki ayrı olabilir

hastaneden hastaneye değişiyor canım sorman gerekir bende araştırdığımda kimisi sadece doğum parası alıyor ve ayretten oda konaklama parası kimisi fiyata herşey dahil ediyor.

Sen de az almissin bakinca, baslangic kilona gore 3.5 kilo gayet iyi. Ben hamile oldugumu ogrenince diyete baslamistim,evlenirken 43 kiloydum 10 kilo aldim resmen. Maalesef devam edemeden hamile oldugumu ogrendim

Sen de az almissin bakinca, baslangic kilona gore 3.5 kilo gayet iyi. Ben hamile oldugumu ogrenince diyete baslamistim,evlenirken 43 kiloydum 10 kilo aldim resmen. Maalesef devam edemeden hamile oldugumu ogrendim
43 mü çok zayıfmışsın boyun kaçtı nasıl duruyor 43 kilo çok cılız durmuyor muydu

inslalah cnm ben de zaten ne olur ne olmaz diye sallanir besik aldim ama sldedigin gibi gazli bebek sancili bebek sallasak da susmicak ki nese o zmna bi geliyim bakariz valla insan simdiden sasiriyor ne yapcani

zaten hap kullandigim icin sucluluk duygusu cok agir basiyo o yuzden sanirim hassaslastim cnm
ben 6 7 kere kusuyodum valla hala kusuyorum hap almazsam ve yiyemiyorum
eskisi gibi degilim ama artik bitsin tamamen istiyorum 6.ayimizdayiz ya bari son bi kav ayim rahat gecsin

benim kuyruk sokumu degilde sol kalcama kramp giriyo onu fitiga da bagliyorum cunmu bende oluyodu
sol gogus agrisi mideyle alakali demek neyse buyuk bo sorun olmasin da cnm ben zaten reflumden dolayi cok yavas yiyorum cigniyorum iyice
cidden dun mesela cok acikmisim hizli hizli yedim salak gibi hem nerdeyse kuscaktim hem de sag gogsumun altinda agri olusmustu demek ondanmis

masallah prensese cnm
benim de dislerimde hassaslasma var dislerimi fircaladigim zmn bayagi agri yapiyo seninde mi oyle cnm bende diyim doktora.
balik yagini ne icin aldin cnm bende duaunuyorum da doktora danismadan almak istemiyorum ben pek saglikli beslenemiyorum hem bebege faydasi olur hem beni ayakta tutar diye istiyorum ama bilemedim bebege yarar mi balik yagi

dişim hamileliğim başından beri hassas ama pazar günün den beri çok şiddetli ağrım var her diş doktoru da röntgen çekmiyor malesef ve gittiğim diş doktoru hemen antibiyotik verdi ve üç kanal tedavisi yapacak ancak kadın doktordan onaylı çok saçma geldi bana film çekmeden nasıl tedavi edebilir nasıl antibiyotik verebilir neye güvenerek. başka diş doktora gidecem. süt ürünleri pek yiyemiyorum kalsiyum takviyesi istedim. balık yağını da doktor başlayalım dedi öylesi canım. sen yinede sormak istersen sor ben pek iyi beslenemiyorum malesef ama meleğim şükür iyi

Kızlar sürekli birşeyler yemek istiyorum dolabı açıp duruyorum herşeyş yemek istiyorum ne yapıcam ben şimdi nasıl durdurucam kendimi yemedim de ama tutuyorum kendimi

cnm hamileler icin röntgen tehlikeliya o yuzden direk antibiyotik vermis olabilir antibiyotik de zararli ama kar zarar hesabi yapiyor doktotlar cunku dis agrisi ileriye giderek bu sefer bebege de zarar verebilir o yuzden mecburen anyibiyotik veriyorlar ki agrini alsin yani
ben boyle biliyorum cnm
tabi ki baska doktora da gozuk bence de icin rahat etsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…