- Konu Sahibi Sezerbusra21
-
- #2.181
Oo maşallah canımBiz geldik teyzeleri 7 haftalık olmuşuz kalp atislarimizi duyduk herşey yolunda lekenlenme devam ediyor dedim rahimde hiç Bir sorun yok dedi bebeğin gelişimi de güzel dedi senin ki leke bile değil desi leke olması için dedi parmak kesilince gelen kan gibi olur desi iğneyi sordum bu kadar ufak leke için iğne verilmez dedi herşey yolunda teyzeleri masallah derseniz size kalp atışlarını dinletim
İlk muayenede keseyi gördük. Geç döllenmeysi. Kalp atışı için beklerken bel ağrısı başladı. Göğüs sisligim hiç kalmamıştı. Kanama da başlayınca hemen gittim. Kese bozulmuş dediler ve kürtaj oldum. Ondan sonra bir kızım oldu. Bu ikinci olacak inşallah. 33-35 günde bir adet olduğum için bu da geç döllenme.Hocam ben ücretsiz izin alayım diyorum 2. Dönem cokk küçük oluyorlar çünkü . Boş gebelik oldugu nasıl anlaşlmıştı
Kızlar gebelik için hangi uygulamaları kullanıyırsunuz ?
Ben dr banu çiftçinin bebeğim uygulamasını kullanıyorum çok güzek jafta hafta detaylı anlatımları var cok da sempatik tavsiye ederim.
??? One step icin ne diyorlar baktin mi hic bide laboquik var elimde ? 2 tane
Yaa cok heyecanlı çıkınca muhakkak yaz bize umarım her şey istediğin gibi ve yolundadır
Ayyy bende heyecanlandim2 gun once senin gibiydim.
Biz geldik teyzeleri 7 haftalık olmuşuz kalp atislarimizi duyduk herşey yolunda lekenlenme devam ediyor dedim rahimde hiç Bir sorun yok dedi bebeğin gelişimi de güzel dedi senin ki leke bile değil desi leke olması için dedi parmak kesilince gelen kan gibi olur desi iğneyi sordum bu kadar ufak leke için iğne verilmez dedi herşey yolunda teyzeleri masallah derseniz size kalp atışlarını dinletim
SEVDAM07 canim ciktinmi muayeneden.hayirli haberlerle gel insallah.yarinda benim muayenem var ilk bebek gibi heyecanliyim.ve korkuyorum.insallah hepimize guzel haberlerle gelmek nasip olur
Seninle aynı gibiyiz. Ben de 7 Nisan'da keseyi gördüm. Kese boyutu 9.4mm. Dr a boyut biraz küçük geldi ama.haftaya pazartesi kalp atışı için gidicem.senin en son gidişin kese boyutu ne kadardı.Benim adetim gecikince yaptığım test 514 tu iki gün sonra 1090 iki gün sonra da 2400 e cıktı en son 3 nısan da batırdım hcg ye. O gün ultrasonda keseyi gördüm çok küçük denmişti. Dün ise 4+2 de gözüküyordu oysaki benim satım 28 şubat yani 5+6 olmam gerekirdi nu yüzden çok korkuyorum gelişme olmazsa gelişimi durduysa diye. 2 hafta beklemek ölüm gibi
Sen duyarsın kalp atışlarını inşallah haftan büyük benden canım :) haber ver tabi gitmeden önce çıktıktan sonra :)SEVDAM07 canim ciktinmi muayeneden.hayirli haberlerle gel insallah.yarinda benim muayenem var ilk bebek gibi heyecanliyim.ve korkuyorum.insallah hepimize guzel haberlerle gelmek nasip olur
MaşallahhhhhBiz geldik teyzeleri 7 haftalık olmuşuz kalp atislarimizi duyduk herşey yolunda lekenlenme devam ediyor dedim rahimde hiç Bir sorun yok dedi bebeğin gelişimi de güzel dedi senin ki leke bile değil desi leke olması için dedi parmak kesilince gelen kan gibi olur desi iğneyi sordum bu kadar ufak leke için iğne verilmez dedi herşey yolunda teyzeleri masallah derseniz size kalp atışlarını dinletim
Ohhh cok sukur canim❤ Daha cok kucük bebisin. Bir sonraki gidisinde daha net duyacaksin. Hep boyle güzel haberler alalim. Ahhh o heyecan yok mu kalpten göturecek bizi.Çıktım şimdi kalp atışıma engel olamıyorum biraz korku biraz heyecan hepsi toplanınca bayılıcam sandım kese büyümüş haftasıyla uyumlu dedi dr 5+3. Şuan kalp atışı duyabilirmiyiz diye açtı ama duyamadık çok inceden titreşimler var dedi zaten erken olurdu duymamız sanırımhaftaya cumartesi tekrar gidicem o zmn duyarız dedi dr daha net buda fotoğrafımız ultrason cihazı net değil drun videoya çekti eşim oradan çektim
Maşallah canım sağlıklıca büyüsün inşallah benim de adeti me göre 7 hafta ama doktor daha küçük demişti pazartesi netlesecek insallah. Son adetim 21 subattiBiz geldik teyzeleri 7 haftalık olmuşuz kalp atislarimizi duyduk herşey yolunda lekenlenme devam ediyor dedim rahimde hiç Bir sorun yok dedi bebeğin gelişimi de güzel dedi senin ki leke bile değil desi leke olması için dedi parmak kesilince gelen kan gibi olur desi iğneyi sordum bu kadar ufak leke için iğne verilmez dedi herşey yolunda teyzeleri masallah derseniz size kalp atışlarını dinletim
Maşallah cnm bak demiştim görceksn keseyi diye darısı bana inş:)Çıktım şimdi kalp atışıma engel olamıyorum biraz korku biraz heyecan hepsi toplanınca bayılıcam sandım kese büyümüş haftasıyla uyumlu dedi dr 5+3. Şuan kalp atışı duyabilirmiyiz diye açtı ama duyamadık çok inceden titreşimler var dedi zaten erken olurdu duymamız sanırımhaftaya cumartesi tekrar gidicem o zmn duyarız dedi dr daha net buda fotoğrafımız ultrason cihazı net değil drun videoya çekti eşim oradan çektim
Maşşallah canm bak korkmanı gerektiren birşey yok benmde senn gibi sadce kiloduma gelyr az kahverengi leke ama o hep gelyrdu benim peçeteyle kanama seklnde değil korkmamıza gerek yok benceBiz geldik teyzeleri 7 haftalık olmuşuz kalp atislarimizi duyduk herşey yolunda lekenlenme devam ediyor dedim rahimde hiç Bir sorun yok dedi bebeğin gelişimi de güzel dedi senin ki leke bile değil desi leke olması için dedi parmak kesilince gelen kan gibi olur desi iğneyi sordum bu kadar ufak leke için iğne verilmez dedi herşey yolunda teyzeleri masallah derseniz size kalp atışlarını dinletim
insallah canim daha once once kalp atisiyla ilgili pek iyi anilarim yok o yuzden endiseliyim biraz.cok sukur iki tane saglikli evladim var su an.insallah bundada saglikla duyarim kalp atislarini.esime gel benimle dedim ama isinden dolayi gelemiyor malesef tek gidicem.oglen 11 de randevu birde ilk kez bu doktora muayene olucam.duadan baska care yokSen duyarsın kalp atışlarını inşallah haftan büyük benden canım :) haber ver tabi gitmeden önce çıktıktan sonra :)
Bizim tahmini tarihlerimiz snnle cok yakın canm ama ben de inanrmısın hiç bir belirti yokbahsettiğin gaz mı yoksa bulantı öncesi öğürme gibimi
Günaydın kızlar. Ben de hiç belirti yasamayanlardanim. Tahmini 6haftalik hamileyim şuan. Ama hiçbir şey hissetmiyorum. Azıcık goguslerim alışmıştı o da yok şimdi. Biraz kaygiliyim onun için. Daha önce belirtilerim azaldığında düşük yaşadım ilk hamileliğinde. Boş gebelik mis aslında. Umarım sorun çıkmaz.
Bu arada sınıf ogretmeniyim. Sınıf öğretmeni olanlar var sanırım aramızda. Ben şimdiden telaşa kapıldım. 2.doneme izin bitiyor. Okulum uzak. Süt izni de kullanamiyoruZ. Ne yapicam bilmiyorum. 2-3 aylık bebeği bırakmak zorunda kalcaz
Ay canim cok sevindim yaaaaa insaAllah hep boyle guzel gelismeler olur :) öpüldünÇıktım şimdi kalp atışıma engel olamıyorum biraz korku biraz heyecan hepsi toplanınca bayılıcam sandım kese büyümüş haftasıyla uyumlu dedi dr 5+3. Şuan kalp atışı duyabilirmiyiz diye açtı ama duyamadık çok inceden titreşimler var dedi zaten erken olurdu duymamız sanırımhaftaya cumartesi tekrar gidicem o zmn duyarız dedi dr daha net buda fotoğrafımız ultrason cihazı net değil drun videoya çekti eşim oradan çektim
Biz geldik teyzeleri 7 haftalık olmuşuz kalp atislarimizi duyduk herşey yolunda lekenlenme devam ediyor dedim rahimde hiç Bir sorun yok dedi bebeğin gelişimi de güzel dedi senin ki leke bile değil desi leke olması için dedi parmak kesilince gelen kan gibi olur desi iğneyi sordum bu kadar ufak leke için iğne verilmez dedi herşey yolunda teyzeleri masallah derseniz size kalp atışlarını dinletim
Çıktım şimdi kalp atışıma engel olamıyorum biraz korku biraz heyecan hepsi toplanınca bayılıcam sandım kese büyümüş haftasıyla uyumlu dedi dr 5+3. Şuan kalp atışı duyabilirmiyiz diye açtı ama duyamadık çok inceden titreşimler var dedi zaten erken olurdu duymamız sanırımhaftaya cumartesi tekrar gidicem o zmn duyarız dedi dr daha net buda fotoğrafımız ultrason cihazı net değil drun videoya çekti eşim oradan çektim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?