2018 Aralık Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    247
Biz geldik teyzeleri 7 haftalık olmuşuz kalp atislarimizi duyduk herşey yolunda lekenlenme devam ediyor dedim rahimde hiç Bir sorun yok dedi bebeğin gelişimi de güzel dedi senin ki leke bile değil desi leke olması için dedi parmak kesilince gelen kan gibi olur desi iğneyi sordum bu kadar ufak leke için iğne verilmez dedi herşey yolunda teyzeleri masallah derseniz size kalp atışlarını dinletim

Oo maşallah canım hayırlı uğurlu olsun, sağlıkla kucağına almayı da nasip etsin Rabbim
Lekenin de önemli olmaması çok mutlu etti

Hocam ben ücretsiz izin alayım diyorum 2. Dönem cokk küçük oluyorlar çünkü . Boş gebelik oldugu nasıl anlaşlmıştı
İlk muayenede keseyi gördük. Geç döllenmeysi. Kalp atışı için beklerken bel ağrısı başladı. Göğüs sisligim hiç kalmamıştı. Kanama da başlayınca hemen gittim. Kese bozulmuş dediler ve kürtaj oldum. Ondan sonra bir kızım oldu. Bu ikinci olacak inşallah. 33-35 günde bir adet olduğum için bu da geç döllenme.
Benim ücretsiz izin alma şansım yok hiç. Kredimiz var. Sen alabiliyorsun en güzelini yapmış olursun. İlk 6 hatta 8 ay çok önemli.

Kızlar gebelik için hangi uygulamaları kullanıyırsunuz ?
Ben dr banu çiftçinin bebeğim uygulamasını kullanıyorum çok güzek jafta hafta detaylı anlatımları var cok da sempatik tavsiye ederim.

??? One step icin ne diyorlar baktin mi hic bide laboquik var elimde ? 2 tane

Yaa cok heyecanlı çıkınca muhakkak yaz bize umarım her şey istediğin gibi ve yolundadır

Ayyy bende heyecanlandim 2 gun once senin gibiydim.

SEVDAM07 canim ciktinmi muayeneden.hayirli haberlerle gel insallah.yarinda benim muayenem var ilk bebek gibi heyecanliyim.ve korkuyorum.insallah hepimize guzel haberlerle gelmek nasip olur

Çıktım şimdi kalp atışıma engel olamıyorum biraz korku biraz heyecan hepsi toplanınca bayılıcam sandım kese büyümüş haftasıyla uyumlu dedi dr 5+3. Şuan kalp atışı duyabilirmiyiz diye açtı ama duyamadık çok inceden titreşimler var dedi zaten erken olurdu duymamız sanırım haftaya cumartesi tekrar gidicem o zmn duyarız dedi dr daha net buda fotoğrafımız ultrason cihazı net değil drun videoya çekti eşim oradan çektim

Eklentiler

• A77C9F7D-E0E0-487E-A31C-38C843EF0972.webp
    2,4 KB · Görüntüleme: 55
Seninle aynı gibiyiz. Ben de 7 Nisan'da keseyi gördüm. Kese boyutu 9.4mm. Dr a boyut biraz küçük geldi ama.haftaya pazartesi kalp atışı için gidicem.senin en son gidişin kese boyutu ne kadardı.
Daha önce de yazdım. Kese boyutuna 30 ekleyip 7 ye bilince tahmini gebelik haftasını veriyor musunuz.

SEVDAM07 canim ciktinmi muayeneden.hayirli haberlerle gel insallah.yarinda benim muayenem var ilk bebek gibi heyecanliyim.ve korkuyorum.insallah hepimize guzel haberlerle gelmek nasip olur
Sen duyarsın kalp atışlarını inşallah haftan büyük benden canım :) haber ver tabi gitmeden önce çıktıktan sonra :)

Maşallahhhhh
Bosuna uzdun kendini gordun mu. Lekeleri artik kafana takma
Hep boyle saglikli devam etsin insallah
Ben saskinliktan kaydetmek aklima gelmemisti. Ne iyi yapmissin. Guzel anılar olacak.

Ohhh cok sukur canim❤ Daha cok kucük bebisin. Bir sonraki gidisinde daha net duyacaksin. Hep boyle güzel haberler alalim. Ahhh o heyecan yok mu kalpten göturecek bizi.

Maşallah canım sağlıklıca büyüsün inşallah benim de adeti me göre 7 hafta ama doktor daha küçük demişti pazartesi netlesecek insallah. Son adetim 21 subatti

Maşallah cnm bak demiştim görceksn keseyi diye darısı bana inş:)

Maşşallah canm bak korkmanı gerektiren birşey yok benmde senn gibi sadce kiloduma gelyr az kahverengi leke ama o hep gelyrdu benim peçeteyle kanama seklnde değil korkmamıza gerek yok bence
Darısı bize inş bizde duyarız o güzel sesi atablysn at cnm ben dinlrmek isterim

Sen duyarsın kalp atışlarını inşallah haftan büyük benden canım :) haber ver tabi gitmeden önce çıktıktan sonra :)
insallah canim daha once once kalp atisiyla ilgili pek iyi anilarim yok o yuzden endiseliyim biraz.cok sukur iki tane saglikli evladim var su an.insallah bundada saglikla duyarim kalp atislarini.esime gel benimle dedim ama isinden dolayi gelemiyor malesef tek gidicem.oglen 11 de randevu birde ilk kez bu doktora muayene olucam.duadan baska care yok

Bizim tahmini tarihlerimiz snnle cok yakın canm ama ben de inanrmısın hiç bir belirti yok bahsettiğin gaz mı yoksa bulantı öncesi öğürme gibimi

Canim ya bisey yemedigim zaman sorun yok az yemeye calisiyorum artik. Yemekten sonra basliyoo ogurme durduramiyorum. Iste tam anlamadim gaz mi bulanti oncesi mi. Benim mide hamileligi kaldiramiycak sanirim hassas galiba.

Sut izni kadin memurun en dogal ozluk hakki canim.kullanmama gibi bi durum soz konusu olamaz. Milli egitim ozluk bolumunde memurum. Herkes gayette kullaniyor.

Ay canim cok sevindim yaaaaa insaAllah hep boyle guzel gelismeler olur :) öpüldün

Ayy masallah denmez mi yaa cok sukur canim.

Hersey uyumlu gitsin sesini duyurur sana insallah. Masallah canimmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…