- Konu Sahibi Sezerbusra21
-
- #2.201
Ohhh cok sukur canim❤ Daha cok kucük bebisin. Bir sonraki gidisinde daha net duyacaksin. Hep boyle güzel haberler alalim. Ahhh o heyecan yok mu kalpten göturecek bizi.
Maşallah cnm bak demiştim görceksn keseyi diye darısı bana inş:)
insallah canim daha once once kalp atisiyla ilgili pek iyi anilarim yok o yuzden endiseliyim biraz.cok sukur iki tane saglikli evladim var su an.insallah bundada saglikla duyarim kalp atislarini.esime gel benimle dedim ama isinden dolayi gelemiyor malesef tek gidicem.oglen 11 de randevu birde ilk kez bu doktora muayene olucam.duadan baska care yok
Ay canim cok sevindim yaaaaa insaAllah hep boyle guzel gelismeler olur :) öpüldün
Hersey uyumlu gitsin sesini duyurur sana insallah. Masallah canimmm
canım nasıl gectı muayene mınıgını gordun masallah darısı kalp atısına ıns cok guzeldı dımıAminnnn hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim allah razı olsun kalp atışınıda duyunca rahatlıcam inşallan güZel haberler sırayla gelsinnnTopiğimizde şenlik olsun :)
Hayirlisiyla insaAllah :)Aminnnn hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim allah razı olsun kalp atışınıda duyunca rahatlıcam inşallan güZel haberler sırayla gelsinnnTopiğimizde şenlik olsun :)
Evet cnm çok güzel ama ultrason iyi değildi net göremedim canım sıkıldı biraz bu yüzdencanım nasıl gectı muayene mınıgını gordun masallah darısı kalp atısına ıns cok guzeldı dımı
bugun mu cnm randevun benımde esım gelemedı bende onun ıcın vıdeoya cektım ona o sekılde gosterdım sende vıdeoya cekersın cnminsallah canim daha once once kalp atisiyla ilgili pek iyi anilarim yok o yuzden endiseliyim biraz.cok sukur iki tane saglikli evladim var su an.insallah bundada saglikla duyarim kalp atislarini.esime gel benimle dedim ama isinden dolayi gelemiyor malesef tek gidicem.oglen 11 de randevu birde ilk kez bu doktora muayene olucam.duadan baska care yok
Videoya çeksinler canıminsallah canim daha once once kalp atisiyla ilgili pek iyi anilarim yok o yuzden endiseliyim biraz.cok sukur iki tane saglikli evladim var su an.insallah bundada saglikla duyarim kalp atislarini.esime gel benimle dedim ama isinden dolayi gelemiyor malesef tek gidicem.oglen 11 de randevu birde ilk kez bu doktora muayene olucam.duadan baska care yok
sıkma canını cnm bızım cok guzel ultrason cıhazı zaten hastane daha cok yenı 1 aylık hastane sanırım o yuzden cıhazlarda yenı bızım artık 1 ay sonra kontrole cagırdıEvet cnm çok güzel ama ultrason iyi değildi net göremedim canım sıkıldı biraz bu yüzden
Evet senin baya net cnm Bende dr değiştiricem zaten iş yerime yakın diye buraya gidiyordum oda pek birşey anlamadım ultrason kötü diye buda dr verdiği hiç birşey anlaşılmıyorsıkma canını cnm bızım cok guzel ultrason cıhazı zaten hastane daha cok yenı 1 aylık hastane sanırım o yuzden cıhazlarda yenı bızım artık 1 ay sonra kontrole cagırdı
Sınıf öğretmeni olunca bu olmuyor. İlk çocuğumda beslenme problemi vardi.hicbir sekilde biberon almiyor yemek yemiyordu.inatla süt iznini kullandım ama psikolojik anlamda çok yıprandım. Maalesef eğitimi sadece sözde önemseyenler söyledikleriyle yipratiyorlar. Aynı şeyleri yaşamak istemiyorum.ama çocuğum için de çok üzülüyorum. Aklım evdeyken okulda nasıl bir faydam olacak emin değilim.ogrencilere de üzülüyorum. Onları da sınıf öğretmeni olarak bırakmak üzücü. Ama bunun bir çaresi bulunmalı.Sut izni kadin memurun en dogal ozluk hakki canim.kullanmama gibi bi durum soz konusu olamaz. Milli egitim ozluk bolumunde memurum. Herkes gayette kullaniyor.
Unutur muyummm. Dualarimdaydin kendim kadar istiyordum seninde guzel haberini almayi canimmmm cok sukur bugunlerimizeAyyy kuzum unutmamışsın ❤❤❤
Hepimizin bebişleri saglıkli olsun insallah. Hep iyi olduklarini görelim.
Masalllahh kuzuyaa. Saglikla gelsin canimm sureciniz cok guzel gecsinnnnBiz geldik teyzeleri 7 haftalık olmuşuz kalp atislarimizi duyduk herşey yolunda lekenlenme devam ediyor dedim rahimde hiç Bir sorun yok dedi bebeğin gelişimi de güzel dedi senin ki leke bile değil desi leke olması için dedi parmak kesilince gelen kan gibi olur desi iğneyi sordum bu kadar ufak leke için iğne verilmez dedi herşey yolunda teyzeleri masallah derseniz size kalp atışlarını dinletim
Canimm cok sevindimm . darısı bana insallah ben erteledim ama heyecan bastı sizin guzel haberinizi alinca . Insallah saglikla kucagina alirsin miniginiiiÇıktım şimdi kalp atışıma engel olamıyorum biraz korku biraz heyecan hepsi toplanınca bayılıcam sandım kese büyümüş haftasıyla uyumlu dedi dr 5+3. Şuan kalp atışı duyabilirmiyiz diye açtı ama duyamadık çok inceden titreşimler var dedi zaten erken olurdu duymamız sanırımhaftaya cumartesi tekrar gidicem o zmn duyarız dedi dr daha net buda fotoğrafımız ultrason cihazı net değil drun videoya çekti eşim oradan çektim
amın cnm darısı sızlerın olsun ınsMasalllahh kuzuyaa. Saglikla gelsin canimm sureciniz cok guzel gecsinnnn
Oo maşallah canım, hayırlı uğurlu olsunresmını atım barı vıdeyu atamadımEki Görüntüle 2135650 Eki Görüntüle 2135651
Size de hayırlı olsun canım, darısı kalp atışına inşallahEvet senin baya net cnm Bende dr değiştiricem zaten iş yerime yakın diye buraya gidiyordum oda pek birşey anlamadım ultrason kötü diye buda dr verdiği hiç birşey anlaşılmıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?