2018 Aralık Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    247
Ohhh cok sukur canim❤ Daha cok kucük bebisin. Bir sonraki gidisinde daha net duyacaksin. Hep boyle güzel haberler alalim. Ahhh o heyecan yok mu kalpten göturecek bizi.

Maşallah cnm bak demiştim görceksn keseyi diye darısı bana inş:)

Ay canim cok sevindim yaaaaa insaAllah hep boyle guzel gelismeler olur :) öpüldün

Hersey uyumlu gitsin sesini duyurur sana insallah. Masallah canimmm

Aminnnn hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim allah razı olsun kalp atışınıda duyunca rahatlıcam inşallan güZel haberler sırayla gelsinnn Topiğimizde şenlik olsun :)

Aminnnn hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim allah razı olsun kalp atışınıda duyunca rahatlıcam inşallan güZel haberler sırayla gelsinnn Topiğimizde şenlik olsun :)
canım nasıl gectı muayene mınıgını gordun masallah darısı kalp atısına ıns cok guzeldı dımı

bugun mu cnm randevun benımde esım gelemedı bende onun ıcın vıdeoya cektım ona o sekılde gosterdım sende vıdeoya cekersın cnm

Videoya çeksinler canım

Evet cnm çok güzel ama ultrason iyi değildi net göremedim canım sıkıldı biraz bu yüzden
sıkma canını cnm bızım cok guzel ultrason cıhazı zaten hastane daha cok yenı 1 aylık hastane sanırım o yuzden cıhazlarda yenı bızım artık 1 ay sonra kontrole cagırdı

sıkma canını cnm bızım cok guzel ultrason cıhazı zaten hastane daha cok yenı 1 aylık hastane sanırım o yuzden cıhazlarda yenı bızım artık 1 ay sonra kontrole cagırdı
Evet senin baya net cnm Bende dr değiştiricem zaten iş yerime yakın diye buraya gidiyordum oda pek birşey anlamadım ultrason kötü diye buda dr verdiği hiç birşey anlaşılmıyor

Eklentiler

• B4334239-5B6B-4D4B-99B2-656EEC3D135C.webp
    16,1 KB · Görüntüleme: 55
Sut izni kadin memurun en dogal ozluk hakki canim.kullanmama gibi bi durum soz konusu olamaz. Milli egitim ozluk bolumunde memurum. Herkes gayette kullaniyor.
Sınıf öğretmeni olunca bu olmuyor. İlk çocuğumda beslenme problemi vardi.hicbir sekilde biberon almiyor yemek yemiyordu.inatla süt iznini kullandım ama psikolojik anlamda çok yıprandım. Maalesef eğitimi sadece sözde önemseyenler söyledikleriyle yipratiyorlar. Aynı şeyleri yaşamak istemiyorum.ama çocuğum için de çok üzülüyorum. Aklım evdeyken okulda nasıl bir faydam olacak emin değilim.ogrencilere de üzülüyorum. Onları da sınıf öğretmeni olarak bırakmak üzücü. Ama bunun bir çaresi bulunmalı.

Merhaba arkadaslar az once doktordan geldim gdcen hafta tesadufen hamile oldugumu ogrenmistim kucuk bir kese var demisti 6 gun anca sabredebildim bu gun gittim kese cok guzel buyumus dedi ama jalp atisi erken dedi haftaya gun verdi nasil dayanacagim bilmiyorum insallah tez zaman da kalp atisini duyariz hepimiz

Masalllahh kuzuyaa. Saglikla gelsin canimm sureciniz cok guzel gecsinnnn

Canimm cok sevindimm . darısı bana insallah ben erteledim ama heyecan bastı sizin guzel haberinizi alinca . Insallah saglikla kucagina alirsin miniginiii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…