- 3 Kasım 2012
- 6.741
- 8.403
- 198
- Konu Sahibi Sezerbusra21
-
- #22.061
o zaman sana bir kolaylık sağlasınlar yarım gün olsun programın yorulmazsın 21 saat ders çok değil..ya da iki hafta kendi doktorundan iki hafta da başka bir doktordan rapor ayarlamalısınBen de maaş karşılığı sadece verin o zaman dedim çoğunu diğer hocaya verin dedim. Burası büyükşehir olduğu için Mem 15+6 zorunlu verip kalan derslere görevlendirme yapıyor dedi. Her türlü sıkıntı ya bakalım hayırlısı olsun İnşaAllah
Aynen öyle canım ya. Ben çalışırım 24 25 saat veririz dedi sıkıntı olmaz dedim ama yarıyolda bırakma durumu olması kötü olacak. Ayarlayacaklar artık bir şekilde napayım artıko zaman sana bir kolaylık sağlasınlar yarım gün olsun programın yorulmazsın 21 saat ders çok değil..ya da iki hafta kendi doktorundan iki hafta da başka bir doktordan rapor ayarlamalısın
Benimde göbeğimin altında kasıklarda hissediyorum genelde çok nadir yukarlara çıkıyor. Gece çok ağrım oldu kasık karın anlamadım semsert oldu karnım iki üç saat kıvrandım. Sabaha biraz yumuşadı. Gittim bugün doktora herşey normal haftasıyla da uyumlu dedi. Gece ki ağrımı anlattım bide tayin işlerimizden il değişikliği yaptık yordum kendimi çok. Vajinal bakalım erken Doğum riski var mı diye dedi. Baktı çok şükür onda da sıkıntı yok. Gaz a
aynen cnm herkesin gobegi ayni olmuyor bazikarinin daha asagida oluyor benimki de bencr asagida bana da bi kac kisi dedi gobegin asagida diye ama ben takilmiyorum olabilir.bi de benim gobegim sivri duruyor benim hic yanlarim sismediCok haklısın canım işte bende bu yuzden her fırsatta doktora kosmak istemiyorum cok sukur h rhangi bi kanamam lekelenmem ağrım vs bişeyim yok. Ama göbeğimin aşağıda olmasını ben hıc bısey demeden esim bile farketti ya kimi hamilelerde aşağıda taşırmış bebegını ama bılmıyorum nerdeyse 7 aylık olucaz belkide normal kontrolum 1 hafta sonra gittiğimde doktorla konusucam
Annemin evine park yatak almayı düşünüyordum ama bugün bir arkadaşım kullanmadıkları kanz marka park yatağı bana verdi çok mutlu oldum :) bir masraftan kurtulmuş olduk böylelikle. Biz de bu güzel haberin üzerine gidip daha önce beğendiğimiz oda takımına baktık ve ani bir kararla aldık :)
Eki Görüntüle 2185870 Eki Görüntüle 2185871 Eki Görüntüle 2185873 Eki Görüntüle 2185872
merhaba canım aynısını bende düşünmüştüm kızım 32 aylık ve aynı durumdayız canım. birde şöyle düşün istersen 3 yaşında ve artık aklı eriyor ve kardeşinin olacağının farkında, kardeş geliyor geldi beni istemiyor kreşe verdi etkisi olmasın huyu da değişebilir ya daha çok hırçın ya içine kapanık olabilir. kreşe giden çocukların elbette az tefek huyları değişiyor farklı ortam ordaki arkadaşlar aynısını yapmaya çalışacak belki ağzı bozulacak hoş olmayan kelimeler söyleyecek bunlar normal bunu da göze alman gerekir ve bu bence daha yorucu olur senin için. ayrıca şöyle bir durum daha var önümüz kış ve bebişlerimiz kış bebekleti olacaklar. kreşe başlayan çocuklar genellikle hasta oluyorlar ya ortam değişikliği yada diğer çocuklardan kapıyorlar ve minnacık bebeğe bulaşmasını da göze alabilir misin? bu sefer işin daha zor olur diye düşünüyorum. 3 aylık bebeğe kardeşi kreşe başladığı için ve hastalık kaptığı için bebeğe geçmiş ve begek iki hafta hastanede kalmış ve doktor kesinlikle kreşden almalısınız kardeşi demiş.İyi geceler KıZlar oğlum 3 yaşını bitirdi ve kreşe vermeyi düşünüyorum hamile kalmadan önce çok ilgileniyordum beraber bişeyler yapıyorduk sürekli ama hamile kalınca maalesef o enerji bende kalmadı evde tv izleyerek geçsin de istemiyorum ama 3 yaş çok mu küçük bugün kreşe bakmaya gittik normalde çok hevesliydi kreşi görünce bi istemedi sanki bi kötü oldum acaba çok mu erken bir sene daha mı beklesem ama gitse ve sevse katkısının olacağına inanıyorum siz ne dersiniz ?ben çok kararsız kaldım
günaydın canım benim böyle birşeye hiç aklıma gelmemişti açıkcası Günaydın, bir sorum var. Ev tipi ana kucağı, anne yani beşik ve bebek arabası aldım. Bunların dış kiliflari çıkıp yikanabiliyor. Kullanmadan önce bunlari da yikayacak miyiz? Yoksa sadece kıyafetler mi?
Hamilelikte onemli degil dedi canim. Alt ast icinde kuruyemisi azalticakmisim. Biraz bademi fazla kacirmistimsherin canım sen sonuçlarını göstericektin doktora pazartesi. Gösterdin mi ne dedi crp değeri için?
AA öylemi anladım canm. İyi bari bende sevindim.Hamilelikte onemli degil dedi canim. Alt ast icinde kuruyemisi azalticakmisim. Biraz bademi fazla kacirmistim
Canım bu işin içinde birisi olarak tavsiyem 1 yıl daha beklemen olurdu..3 yaş çocuk için duygu yoğunluğunun fazla olduğu bir dönem kreşte çok zorlanıyorlar hastalıklara çok açıklar ve kardeş olunca kreşe gönderilen çocuklarda ailem beni istemiyor kardeşimle birlikte onlar evde ben uzaktayım hissine kapılıyorlar..Anladığım kadarıyla evde olacaksın bırak o da senle bol bol vakit geçirsin uyusun dinlensin kardeşinin yanında olsun derim.. Bu arada Allah yardımcın olsun işin çok zor gerçektenİyi geceler KıZlar oğlum 3 yaşını bitirdi ve kreşe vermeyi düşünüyorum hamile kalmadan önce çok ilgileniyordum beraber bişeyler yapıyorduk sürekli ama hamile kalınca maalesef o enerji bende kalmadı evde tv izleyerek geçsin de istemiyorum ama 3 yaş çok mu küçük bugün kreşe bakmaya gittik normalde çok hevesliydi kreşi görünce bi istemedi sanki bi kötü oldum acaba çok mu erken bir sene daha mı beklesem ama gitse ve sevse katkısının olacağına inanıyorum siz ne dersiniz ?ben çok kararsız kaldım
Aynen aminn canımAynen ben de diger gebeligimde kac cikmisti hatirlamiyorum neyse saglik allah beterinden korusun
50 grlk hazır bi içecekti canım, açlık 78 tokluk 233 çıktıKaç grlık yükleme yaptırdın canım kaç çıktı sonuç?
Amin sağolasın güzelimmevet ben de öyleyim hatta hamileliğin başında daha beterdi şimdi çok şükür biraz azaldı ama yine de çabuk sinirleniyorum tahammülum yok
aslında çok da çok değil ama bünye yatkın demekki inşallah diyetle düzene girer geçmiş olsun
ne marka acaba krem
o zaman maaş karşılığı kadar ders alın çok ders almayın zorlamazsınız çünkü o izinler doğumdan sonra daha çok lazım olacak
Oğlumu 3 yaşında kreşe verdim hayatımın en kötü yılını ve en büyük pişmanlığını yaşadım oyaştaki çocukların daha bağışıklığı tam olmuyormuş oyıl hastanelerden çıkamadık bütün bulaşıcı hastalıkları yaşadı rota ishal oldu öpücük hastalığı oldu kreşteki halılar yüzünden alerji oldu ordaki tozların etkisi ile sinüsleri tıkandı 3 hafta hastanede yattı biz bittik doktorun dediğine göre çok mecbur değilsen 4 yaşı dolana kadar vermiceksin dedi ben keyfi vermiştim evde sıkılıyor diye bide bebeğe devamlı hastalık getirir canım bebeğin olup onu kreşe göndermen duygusal açıdan etkileyebilir mecbur değilsen sakın verme bu kış kuzularınla otur evinde yapbozlar al 3 yaş için çok iyi oluyorİyi geceler KıZlar oğlum 3 yaşını bitirdi ve kreşe vermeyi düşünüyorum hamile kalmadan önce çok ilgileniyordum beraber bişeyler yapıyorduk sürekli ama hamile kalınca maalesef o enerji bende kalmadı evde tv izleyerek geçsin de istemiyorum ama 3 yaş çok mu küçük bugün kreşe bakmaya gittik normalde çok hevesliydi kreşi görünce bi istemedi sanki bi kötü oldum acaba çok mu erken bir sene daha mı beklesem ama gitse ve sevse katkısının olacağına inanıyorum siz ne dersiniz ?ben çok kararsız kaldım
Bendede şeker çıktı canım dahiliye doktoru şeker cihazı aldırttı hergün tokluk açlık ölçüp yazıyorum yemeğime dikkat ediyorum bugün bir haftalık ölçümlerimi kontrol edecek ona göre ünsülin gereklimi diye karar vericek sen neler yapıyorsun50 grlk hazır bi içecekti canım, açlık 78 tokluk 233 çıktı
Aynı bende öyle yapcam dediğin gibi,şimdi tokluğu ölçücem saati geldi, yanlız ben bi hafta değil cumaya evdeki sonuçları dra göstercem, senin kaç çıkmıştıki en yüksek?Bendede şeker çıktı canım dahiliye doktoru şeker cihazı aldırttı hergün tokluk açlık ölçüp yazıyorum yemeğime dikkat ediyorum bugün bir haftalık ölçümlerimi kontrol edecek ona göre ünsülin gereklimi diye karar vericek sen neler yapıyorsun
Birde senin ölçümlerindeki sonuçlarını biliyorsun normalse insilün verip vermicegini bilirsin sınır bu bu diye anlatmıştır?Bendede şeker çıktı canım dahiliye doktoru şeker cihazı aldırttı hergün tokluk açlık ölçüp yazıyorum yemeğime dikkat ediyorum bugün bir haftalık ölçümlerimi kontrol edecek ona göre ünsülin gereklimi diye karar vericek sen neler yapıyorsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?