2018 Aralık Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    247
Bende tam tersi kızıma okadar sabırlıyım ki her istediğini yapıyorum sanki üstüne kuma geliyomuş gihi hissesiyorum o yüzden el üstünde tutuyorum

Kızım 4 yaşında aslında bu sene vericektim ama hamile olduğumu öğrenince vazgeçtim kardeşim geldi beni gönderdiler diye düşünmesin diye yollamıcam.. zaten geçen sene öyle bi durumumız oldu sadece 3 gün gitti oda zorla aldım tekrar sevmedi bizde sürekli yapışıl ikiz gibi geziyoruz

Benimki de biraz sıkıntılı aslında ama içim hiç elvermiyor minicik yavrumu bırakmaya maalesef 1 ay bile olsa şansımı deneyeceğim.
Aynen ben de bir ay bile olsa şansımı deneyeceğim. Kayinvalideme bırakabilirim sadece asla yabancıya emanet edebileceğini düşünmüyorum

Peki canım ben desem ki mesela 11-12 arasi istiyorum. Benim ders saatim zaten az o saate sana ders vermiyorum o zaman ogleden sonrani doldururum diyebilir mi? Benim 16 saat dersim var ama evim okuluma uzak arada gidip emzirmem mümkün değil. 4 gün öğlene kadar çalışsam 4.saati süt izni kullanabilir miyim bunu merak ediyorum. Genelde programı kendim ayarlıyorum ilkokulda branşı olduğum icin

50 grlk hazır bi içecekti canım, açlık 78 tokluk 233 çıktı
benim de 50 grda 143 çıktı da canım sınır 140 mış. Doktor benim değere normal dedi ama bence üzerinde sınırın. Bana kendin kan şekerini takip et falan demedi o yüzden merak ettim seninki kaç grlıktı diye.

Aynı bende öyle yapcam dediğin gibi,şimdi tokluğu ölçücem saati geldi, yanlız ben bi hafta değil cumaya evdeki sonuçları dra göstercem, senin kaç çıkmıştıki en yüksek?
Bana 75 gr yüklendi benim diğer hamileliğimdede şekerim çıktı diyetle düzelmedi 2 ay ünsülin oldum 1. Saat 214 2.saat 167 çıktı şuan dikkatli beslenme ile ölçümlerim iyi gidiyor maşallah 1. Saat 140 geçmesin dedi doktorum açlıkta 100 ü geçmesin dedi sadece 1. Saat ölç yeter 2. Saati ölçme dedi bugün göstercem bakalım

Merhaba kızlar 26 haftalık hamileyim. Decavit ve kan ilacı verdi doktor. Decaviti içtiğim zaman direk kusturuyor beni. Hiç beslenemiyorum. İlk aylarda kullanmayı bırakmıştım kötü oluyorum diye, şimdi tekrar başladım ama yine aynı etki. Benim gibi olan var mı aranızda? Bebek için gerekli olduğunu biliyorum bu yüzden de zorluyorum kendimi. Kullanmayıp bebeği gelişen kilosu yerinde olan var mı merak ettim

canım yatarken içmeyi denesen? benim de kan ilacı ve multivitaminden midem bulanıyor gece yatmadan önce içiyorum.

Günaydın, bir sorum var. Ev tipi ana kucağı, anne yani beşik ve bebek arabası aldım. Bunların dış kiliflari çıkıp yikanabiliyor. Kullanmadan önce bunlari da yikayacak miyiz? Yoksa sadece kıyafetler mi?

Kiliflari çıkıyorsa yıka bence. Neler aldin fotolarını paylaşır mısın? Bize de fikir olur. Ana kucağı almak istiyorum bende.

Senin yüklemeli bile çok güzel bide benimkine bak arkadaşlarınki yüklemeli 136 şimdi benimki şeker diyetli 134 bi sıkıntı var ya hayırlısı, seninki çok güzel çıkmış

Arada bir tokken de baktır şekerine. Bakalım o zaman hangi değerlerde çıkacak.

Seninki bana göre çok iyi hem yüklenen şeker fazla hemde sonuç düşük,listeni atsana resimle haftalık sonucu zahmet olmazsa canım

Aynen öyle canım ya. Ben çalışırım 24 25 saat veririz dedi sıkıntı olmaz dedim ama yarıyolda bırakma durumu olması kötü olacak. Ayarlayacaklar artık bir şekilde napayım artık
o kadar önce düşünme canım önemli idareciler hiç ince düşünceli değil bırak onlar düşünsün sen izne ayrılınca ne yapacaklarını
sorma ben de ilk bebek kızdı hep kız kıyafetleri aldığımdan şimdi bir türlü güzel bulamıyorum

Şeker yüklemesinden sonra kızlar parmaklarım palon gibi oldu yani üç saat sonra falan sabahta yüzüm gözüm şişmiş can gelmiş yüzüme gözüme
Demekki yüzüm gözüm sis olursa bir sıkıntı var die düşünmen lazım

bende senin gibiyim cnm, hatta hamileliğimşn ilk zamanları sinir küpüydü. şimdi biraz daha iyiyim, benimde 2.gebelik. gecicek inşalllah

Kızlar elleri şişen var mı benim gibi. Geceleri ellerim balon gibi şişiyor. Mazgenzyum da kullanıyorum oysa ki
İnternette okudum dün canım el ayak şişmesi çok olurmuş tansiyonda sıkıntı yoksa korkulacak bir durum değilmiş tuzu azaltmak gerekirmiş ve sık sık tansiyon takibi

Su içsem gaz oluyor kızlar hamileliğimin başından buyana gazlıyım buaralar her küçük çişe gittiğimde çok az miktar büyükte çıkıyor bağırsaklarım hep aktif hareketli anlamadım ya varmı böyle olan bebeğimin hareketlerinide bu bağırsaklarım yüzünden hissedemiyorum en başından buyana

Seninki bana göre çok iyi hem yüklenen şeker fazla hemde sonuç düşük,listeni atsana resimle haftalık sonucu zahmet olmazsa canım
6 yıl önce oğlumda kullandığım cihazda daha yüksek çıkıyor yeni aldığımda çok düşük doktorun haberi var cihazımla gidicem aynı anda onunki ile beraber bakıcaz eğer benimki yanlışsa oğlumda kullandığım doğruysa ünsülin başlar

Eklentiler

• IMG_7860.webp
    15,1 KB · Görüntüleme: 39
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…