- 5 Aralık 2015
- 5.125
- 2.976
- 173
- Konu Sahibi Sezerbusra21
-
- #22.121
cok gecmis olsun cnm en kisa zamanda gecer insallahHiç bilmiyorum ki canım ya ben daha önce duymuştum gebelik alerjisini bu aylarda çıkıyormuş bu bölgelerde başlıyormuş yarın olsaydı bir kaşıntı fena yikayinca biraz rahatliyor ilk defa böyle birşey yasiyorum
Plastikler cezvenin kenarına değince eriyor canım ben süt çok sağdım biberonla verdim biberonu sıcak cezvenin içine koyuyordum dr. Browns biberonumun kenarları hep kötü olducnm ben chicconun aldim ama plastik aldim cam cantada tasimasi agir olur falan diye bi de kirilir tehlikeli olur doye almak istememistim
kullanim klavuzunda kaynatabilirsiniz yaziyo temizlerken.peki icinde sut mama falan varken kaynatamiyormuyuz plastik biberonlari
Gebeligin 10.haftasinda yasadim bende gebelik alerjisi ovadril losyon verdi dr 1 haftada gecti ama cok fena kaşintiliydiMerhaba kızlar aranızda gebelik alerjisi geçiren varmı ayaklarım bu şekilde göbek deligiminde etrafı kaşınıyor ara ara ama ayaklarım gibi değil el bileklerimde de kabarıklık pütür pütür biraz ama böyle kırmızı ve kaşıntılı değil beni rahatsız etmiyor Dr um dermatolojiye yönlendirdi yarım gideceğim hiç böyle birşey yaşayan duyan varmi
mamajo ya da bakiyim cnmCanım benim ilk hamileligimde çok şükür çok fazla sütun vardı bilinçsizlik lık kimsede söylemedi pompa almadim ama bunda alicam inşallah mamajoo almayı düşünüyorum alipta pek pişman olan yok ben 0 istiyorum içim rahat etmez ikinci elden indirimden hepsi burada da 185tl oluyor
cnm buyuk cezve alsam kenarlarinin degmemesini saglasam olmaz mi pekiPlastikler cezvenin kenarına değince eriyor canım ben süt çok sağdım biberonla verdim biberonu sıcak cezvenin içine koyuyordum dr. Browns biberonumun kenarları hep kötü oldu
Seninkine benziyor ve daha fazlaymis seninki bende sanki yavaş yavaş yukarı doğru genişlediğini hissediyrum şuan kasimamak için zor tutuyorum kendimiGebeligin 10.haftasinda yasadim bende gebelik alerjisi ovadril losyon verdi dr 1 haftada gecti ama cok fena kaşintiliydi
cnm cok tuzlu tuketirsen oluyokızlar ayak tabanları ağrıyan var mı? çalışırken anlamıyorum akşam eve gidince gece uykudan tuvalete kalkınca tabanlarım çok ağrıyor, karıncalanıyor.neden oluyor acaba?
gebelik alerjisini duydum inşallah gebelik alerjisi değildir çabucak geçer ..geçmiş olsunMerhaba kızlar aranızda gebelik alerjisi geçiren varmı ayaklarım bu şekilde göbek deligiminde etrafı kaşınıyor ara ara ama ayaklarım gibi değil el bileklerimde de kabarıklık pütür pütür biraz ama böyle kırmızı ve kaşıntılı değil beni rahatsız etmiyor Dr um dermatolojiye yönlendirdi yarım gideceğim hiç böyle birşey yaşayan duyan varmi
benim ağrıyor artık ağırlaşıyoruz ve ayaklar taşımakta zorlanıyor diye düşünüyorum benkızlar ayak tabanları ağrıyan var mı? çalışırken anlamıyorum akşam eve gidince gece uykudan tuvalete kalkınca tabanlarım çok ağrıyor, karıncalanıyor.neden oluyor acaba?
Sagol canım amin insallah kendi kasintimdan çok bebeğimi düşünüyorum dün çok hareketliydi kızım dün çok yoruldum konserve turşu derken gece 01.30 düşünüyorum yatabildim bugün hareketi belli belirsiz gum gum vuruyordu çokrak ediyorum aklım kizimdagebelik alerjisini duydum inşallah gebelik alerjisi değildir çabucak geçer ..geçmiş olsun
benim ağrıyor artık ağırlaşıyoruz ve ayaklar taşımakta zorlanıyor diye düşünüyorum ben
Canim fikir olsun ben lansinoh cift hazneli elektrikli almistim. Ilk basta manuel denedim tam bir iskence elektrikli gibisi yok bu markadan da memnun kaldim. Bence 0 alsan 2. Bebek dusunursen senin yararina. Biberonumuzda drcnm buyuk cezve alsam kenarlarinin degmemesini saglasam olmaz mi peki
Canim ikisinide ebebekten aldik. Gecen ay almıştık. Fiyatlar biraz daha uygundu ikisi toplam 770tl tuttu o zaman. Kayinvalidemler aldı. Linkleri ekliyorun ben kurdum ikisinide cok kullanisli görünüyorlar. Hele besigin yaninda ki müzik kutusu ve ana kucağının kumanda özelliği cok hoşuma gitti.Kiliflari çıkıyorsa yıka bence. Neler aldin fotolarını paylaşır mısın? Bize de fikir olur. Ana kucağı almak istiyorum bende.
Peki canım ben desem ki mesela 11-12 arasi istiyorum. Benim ders saatim zaten az o saate sana ders vermiyorum o zaman ogleden sonrani doldururum diyebilir mi? Benim 16 saat dersim var ama evim okuluma uzak arada gidip emzirmem mümkün değil. 4 gün öğlene kadar çalışsam 4.saati süt izni kullanabilir miyim bunu merak ediyorum. Genelde programı kendim ayarlıyorum ilkokulda branşı olduğum icin
canım ben de süt pompasını çok gerekli buluyorum. Doğumdan önce almayan arkadaşlarım doğum için hastanede yatarken eşlerinden istediler ve apar topar çok pahalıya aldılar. Ben lansinoh tekli süt göğüs pompası aldım. indirimden 180'e almıştım ama şuan 230 civarı falan sanırım. İkinci el de alınabilir bence. Güzelce kaynatır kullanırsın. Göğüs kalkanı avent aldım, göğüs kremi de yine lansinoh aldım. Herkes çok memnun kaldığını söylüyor bunlardan. Süt pompası, kalkan ve kremi hastane çantama da koyacağım. Kremi 1 hafta önceden kullanmaya başlayacağım. İnşallah biz de faydasını görürüz.kizlar ben hamileyken elektrikli sut pompasi ve gogus kalkani gogus kremi falan almayi dusunuyorum karar verdim.
cunku belki sutum cok gelir fazlasini sagar buzluga atarim.belki sutum zor gelir sagmak da sutun gelisini hizlandiriyormus.yani her iki durumda da lazim bence.
hatta gogus kremini de doguma yakin 7-10 gun onceden falan kullanmayi dusunuyorum.
manuel sut pompalari cok yorucu ve gogusu acitiyor diyenler var.
elektrikli istiyorum o da cok pahali bu yuzden 2.el alicam philips aventin istiyorum.aslinda 2.el konusunda tereddutteydim ama zaten sut pompalarini kiralayanlar bile varmis.ve aparatlarini hem kaynatirim hem sterilizasyon alirim guzelce temizlerim hic bisey olmaz
siz ne dusunuyosunuz ?
aslinda erken diyordum ama bazi anneler keske onceden alsaydim yana yakila sut pompasi aradik diyenler olmus
hatta duruma gore hastane cantama bile koyabikirim lazim olcak gibime geliyo ben sezeryan istiyorum cunku.sezeryande hemen sut gelmiyormus
hem bebegin alismasi icin emzirmeye calisjrim zatem emzirme nasil oluyor bilmiyorum bile hem de sagma yaparim o sekilde dusunuyorum
siz de bu konuda aydinlatirsaniz sevinirim bu ay da emzirme urunlerimi tamamlamak istiyorum.
güle güle kullanın canım. ben de bu ana kucağından düşünüyorum. Kullanışlı mı ki. Kendinden titreşim yada sallanma özelliği var mı?Canim ikisinide ebebekten aldik. Gecen ay almıştık. Fiyatlar biraz daha uygundu ikisi toplam 770tl tuttu o zaman. Kayinvalidemler aldı. Linkleri ekliyorun ben kurdum ikisinide cok kullanisli görünüyorlar. Hele besigin yaninda ki müzik kutusu ve ana kucağının kumanda özelliği cok hoşuma gitti.
https://www.e-bebek.com/baby-plus-comfort-otomatik-salincak-p-byp4001
https://www.e-bebek.com/baby-plus-safe-side-anne-yani-besigi-p-byp-ap8021703g
cnm cok tuzlu tuketirsen oluyo
bende de var az bi is yapiyim evde sanki dunyalari yurumusum gibi oyle agriyo ki bi de sicak basiyo ayaklarimin altini
ben de tuzu arttirdim birazcik cidden bunaltima iyi geliyor az tuzlu yiyemiyorum ama cok abartmiyorum eskiden az tyzlu yerdim zaten[/QUOTE
cnm tuzlu yemiyorum, ama hiç tuzsuz da yiyemiyorum.ellerimde de şişlik oluyor zaman zaman ama sıfır tuz da yiyemem kibir de ekim sonuna kadar çalışayım istiyorum bakalım zorlanırsam ekim başında son diycem
ben de biberonu chiccodan yana kullandim cnm kaliteli plastik belli onun icin genis bi cezve alicam ama kenarlari yanmasin diye.ben de aynen cam saglikli ama bu sefer duser kirilir falan o daha tehlikeli diye almak istemedim cam.Canim fikir olsun ben lansinoh cift hazneli elektrikli almistim. Ilk basta manuel denedim tam bir iskence elektrikli gibisi yok bu markadan da memnun kaldim. Bence 0 alsan 2. Bebek dusunursen senin yararina. Biberonumuzda dr
Browns plastik. Cam kirilir bebek tasiyamaz yuzune duser vs. Diye tercih etmemistim. Zaten guvenilir malzeme ondan da memnun kaldim.
cnm ben 400 e bile gordum şok oldum.2.elleri 140 180 falan onlar bile ne kadar pahali ama mecbur.anne sutu icin deger.canım ben de süt pompasını çok gerekli buluyorum. Doğumdan önce almayan arkadaşlarım doğum için hastanede yatarken eşlerinden istediler ve apar topar çok pahalıya aldılar. Ben lansinoh tekli süt göğüs pompası aldım. indirimden 180'e almıştım ama şuan 230 civarı falan sanırım. İkinci el de alınabilir bence. Güzelce kaynatır kullanırsın. Göğüs kalkanı avent aldım, göğüs kremi de yine lansinoh aldım. Herkes çok memnun kaldığını söylüyor bunlardan. Süt pompası, kalkan ve kremi hastane çantama da koyacağım. Kremi 1 hafta önceden kullanmaya başlayacağım. İnşallah biz de faydasını görürüz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?