2018 Aralık Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    247
cok gecmis olsun cnm en kisa zamanda gecer insallah

Plastikler cezvenin kenarına değince eriyor canım ben süt çok sağdım biberonla verdim biberonu sıcak cezvenin içine koyuyordum dr. Browns biberonumun kenarları hep kötü oldu

Gebeligin 10.haftasinda yasadim bende gebelik alerjisi ovadril losyon verdi dr 1 haftada gecti ama cok fena kaşintiliydi

Eklentiler

• 20180510_081732.webp
    6 KB · Görüntüleme: 41
mamajo ya da bakiyim cnm

kızlar ayak tabanları ağrıyan var mı? çalışırken anlamıyorum akşam eve gidince gece uykudan tuvalete kalkınca tabanlarım çok ağrıyor, karıncalanıyor.neden oluyor acaba?

kızlar ayak tabanları ağrıyan var mı? çalışırken anlamıyorum akşam eve gidince gece uykudan tuvalete kalkınca tabanlarım çok ağrıyor, karıncalanıyor.neden oluyor acaba?
cnm cok tuzlu tuketirsen oluyo
bende de var az bi is yapiyim evde sanki dunyalari yurumusum gibi oyle agriyo ki bi de sicak basiyo ayaklarimin altini
ben de tuzu arttirdim birazcik cidden bunaltima iyi geliyor az tuzlu yiyemiyorum ama cok abartmiyorum eskiden az tyzlu yerdim zaten

gebelik alerjisini duydum inşallah gebelik alerjisi değildir çabucak geçer ..geçmiş olsun
benim ağrıyor artık ağırlaşıyoruz ve ayaklar taşımakta zorlanıyor diye düşünüyorum ben

Benim de ayaklarım çabuk ağrıyor artık, seminerde de oturuyoruz sadece bakalım çalışmaya başlayınca nasıl olacaak
Bir de sıcak mahvediyor, yemek yapıyorum ama sanki mutfak fırın gibi geliyor bana. Bi an önce serinleseydi inşallah...

gebelik alerjisini duydum inşallah gebelik alerjisi değildir çabucak geçer ..geçmiş olsun
benim ağrıyor artık ağırlaşıyoruz ve ayaklar taşımakta zorlanıyor diye düşünüyorum ben
Sagol canım amin insallah kendi kasintimdan çok bebeğimi düşünüyorum dün çok hareketliydi kızım dün çok yoruldum konserve turşu derken gece 01.30 düşünüyorum yatabildim bugün hareketi belli belirsiz gum gum vuruyordu çokrak ediyorum aklım kizimda

cnm buyuk cezve alsam kenarlarinin degmemesini saglasam olmaz mi peki
Canim fikir olsun ben lansinoh cift hazneli elektrikli almistim. Ilk basta manuel denedim tam bir iskence elektrikli gibisi yok bu markadan da memnun kaldim. Bence 0 alsan 2. Bebek dusunursen senin yararina. Biberonumuzda dr
Browns plastik. Cam kirilir bebek tasiyamaz yuzune duser vs. Diye tercih etmemistim. Zaten guvenilir malzeme ondan da memnun kaldim.

Kiliflari çıkıyorsa yıka bence. Neler aldin fotolarını paylaşır mısın? Bize de fikir olur. Ana kucağı almak istiyorum bende.
Canim ikisinide ebebekten aldik. Gecen ay almıştık. Fiyatlar biraz daha uygundu ikisi toplam 770tl tuttu o zaman. Kayinvalidemler aldı. Linkleri ekliyorun ben kurdum ikisinide cok kullanisli görünüyorlar. Hele besigin yaninda ki müzik kutusu ve ana kucağının kumanda özelliği cok hoşuma gitti.
https://www.e-bebek.com/baby-plus-comfort-otomatik-salincak-p-byp4001

https://www.e-bebek.com/baby-plus-safe-side-anne-yani-besigi-p-byp-ap8021703g

Sen istedigin saatte kullanabilirsin canim. Ilk 6 ay 3 saat oldugu icin. Istedigin gibi 1 saat ogleden once olunca, 2 saat de ogleden sonrasi icin gider. Diyelim ki 1 saat kaliyor. Iste o son saate ders koyulursa okula tkrr gitmen gerekir malesef. Ama baska ders kalmiyorsa sorun da olmaz.

Yani 3 saatin var istedigin zaman araliginda kullanabilirsin eger ders programini da sen ayarliyorsan tkrr okula gitmeyecen sekilde ayarlamalisin.

canım ben de süt pompasını çok gerekli buluyorum. Doğumdan önce almayan arkadaşlarım doğum için hastanede yatarken eşlerinden istediler ve apar topar çok pahalıya aldılar. Ben lansinoh tekli süt göğüs pompası aldım. indirimden 180'e almıştım ama şuan 230 civarı falan sanırım. İkinci el de alınabilir bence. Güzelce kaynatır kullanırsın. Göğüs kalkanı avent aldım, göğüs kremi de yine lansinoh aldım. Herkes çok memnun kaldığını söylüyor bunlardan. Süt pompası, kalkan ve kremi hastane çantama da koyacağım. Kremi 1 hafta önceden kullanmaya başlayacağım. İnşallah biz de faydasını görürüz.

güle güle kullanın canım. ben de bu ana kucağından düşünüyorum. Kullanışlı mı ki. Kendinden titreşim yada sallanma özelliği var mı?

ben de biberonu chiccodan yana kullandim cnm kaliteli plastik belli onun icin genis bi cezve alicam ama kenarlari yanmasin diye.ben de aynen cam saglikli ama bu sefer duser kirilir falan o daha tehlikeli diye almak istemedim cam.
cnm manuel alip canimi yakmak iatemiyorum zatem canim yanmasin diye krem ve gogus kalkani alicam.ama elektrikliye de 400 veremem.mamajo ya da lansinoh larin elektriklisi 2.el 140 180 falan buldum ama bakalim esimin maasini bekliyorum kullandiktan sonra da ya satarim ya da memnun kalirsam saklarim cnm.hem kaynaticam aparatlarini hem strilizasyon alicam ebebekten onunla da yikicam.kullanmadan once de ayni islemi yapip bi kutu ayarlicam onun icin.kiralama bile yapiliyormus.bi tanidigim da kendi akrabasinin kullandigi pompayi kullanmisti memnjn kalmisti.ben de ona istinaden 1.el de zatem alamicam icin 2.ele karar verdim cnm
gogus kalkanini da philips avent alicam
gogus kremini klasik lansinoh alicam.
cnm cift hazneli pompa derken ikili mi almistin.ben tekli alicam cnm

cnm ben 400 e bile gordum şok oldum.2.elleri 140 180 falan onlar bile ne kadar pahali ama mecbur.anne sutu icin deger.
eger manuele iyi diyen olsaydi yeni alirdim ama cok yoruyormus ve acitiyormus.ben de elektrikliye karar vermek zorunda kaldim.ve mecbur 2.el alicam.aynen cnm ben de philips avent gogus kalkani ve lansinoh krem alicam herkes cok memnun bunlardan.
bende apar topar alanlari okudum cnm netten bi de esim bilemez gider manuel alir kullanmam en iyisi netten almak bu ay da bunlari almayi dusunuyorum bakalim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…