- 26 Kasım 2017
- 3.445
- 2.911
- 133
- Konu Sahibi Sezerbusra21
-
- #22.161
Tiroid kac cikti cnmBen dunku tahlil sonuclarini alip aile hekimine gösterdim. Seker 70 cikti, kanim yine düşük, tiroidimin de daha düşük olmasını bekliyormuş, takip edilsin dedi. Idrar yollarinda da enfeksiyon cikti tek kullanimlik ilaç yazmış. Hafta sonu kullanirim artik, gece tuvalete kalkma dedi nasil mümkünse D
3.12 çıktı doktorun takip etsin dediTiroid kac cikti cnm
Benimde 24+1 de 660 gr. dı.Hanimlar 24 haftalık bebekleriniz kaç Gr. 600 Gr. İyimi zayifmi
Kullandigim uygulamada 450-990 gram arasi normal yaziyorHanimlar 24 haftalık bebekleriniz kaç Gr. 600 Gr. İyimi zayifmi
Ben 11 haftalıkken yaşadım ilk heryerim kabardı kulaklarıma kadar :) serum yaptılar öyle geçti sonra 16. Ve 19. Hafta da yaşadım. Besin alerjisi çıktı tavuk ve balıktan olduğunu anladık artık ikisini de yemiyorum ve çok rahatım belki seninde öyledir canım yediğin birşey tetikliyor olabilir ama çok kötü bir durum inşallah tekrarlamaz.Merhaba kızlar aranızda gebelik alerjisi geçiren varmı ayaklarım bu şekilde göbek deligiminde etrafı kaşınıyor ara ara ama ayaklarım gibi değil el bileklerimde de kabarıklık pütür pütür biraz ama böyle kırmızı ve kaşıntılı değil beni rahatsız etmiyor Dr um dermatolojiye yönlendirdi yarım gideceğim hiç böyle birşey yaşayan duyan varmi
Güle güle kullanın sağlıklı günlerde inşallah :)800 e aldim canm. Evet ikinci elleri bile pahali ama deger insallah. Garantisinin surmesi iyi oldu bizim icin. Isimiz bitince biz de satariz kolay satiliyor gibi=)
Göğüs ucunden sürekli süt akacağı ve orası ıslanacağı için çamaşıra değip yara olmasını engelliyor. Göğüs ucuna krem sürdüğünüzde o da çamaşıra değmemiş oluyor böylelikle. Aynı zmanda delikli olduğu için göğüs ucunun hava almasını sağlıyor.Gogus kremini bnde lansinoh aldim. Sut pompasi da alacam ama henuz hangisi olur karar vermedim. Merak ettigim bu gogus kalkani ne ise yariyor nasil kullaniliyor niye gerekli hic bilgim yok onunla ilgili
Dogru demis bende tsh hapi kullaniyorum. Bu dönemler 3den yukari istemiyorlar cnm. Doktoruna danisirsin.3.12 çıktı doktorun takip etsin dedi
Normal o zaman teşekürlerBenimde 24+1 de 660 gr. dı.
Insallah canim saol=)Güle güle kullanın sağlıklı günlerde inşallah :)
O zaman normal yaniKullandigim uygulamada 450-990 gram arasi normal yaziyor
Hadi ya benim sadece ayaklarda şuan geçmiş olsun sanada canım su dökünce biraz ferahliyor ama genelde yediklerim aynı şeyler ama bakalım ne çıkacak yarın ayy bebislerimiz iyi olsunda önemlidir olan oBen 11 haftalıkken yaşadım ilk heryerim kabardı kulaklarıma kadar :) serum yaptılar öyle geçti sonra 16. Ve 19. Hafta da yaşadım. Besin alerjisi çıktı tavuk ve balıktan olduğunu anladık artık ikisini de yemiyorum ve çok rahatım belki seninde öyledir canım yediğin birşey tetikliyor olabilir ama çok kötü bir durum inşallah tekrarlamaz.
Evet canım herşey onlar için Sağlıklı sıhhatli kucaklarımıza alalım inşallah.Hadi ya benim sadece ayaklarda şuan geçmiş olsun sanada canım su dökünce biraz ferahliyor ama genelde yediklerim aynı şeyler ama bakalım ne çıkacak yarın ayy bebislerimiz iyi olsunda önemlidir olan o
Benim tsh 1.94 dü doktorum yükselmeye meyilli dedi ilaç kullanıyorm 1 aydır tekrar bakalım dedi 1.84 olmuş ilaca devam dedi tsh hormonu önemli dedi hala içiyorum3.12 çıktı doktorun takip etsin dedi
Benim gebeligin basinda düşüktü simdi tekrar yapilinca yuksek cikti. Bakalim doktorum ne dicek.Benim tsh 1.94 dü doktorum yükselmeye meyilli dedi ilaç kullanıyorm 1 aydır tekrar bakalım dedi 1.84 olmuş ilaca devam dedi tsh hormonu önemli dedi hala içiyorum
CNm ben ilk hamileliğimde yaşadım çok fazla kaşıntım oldu ancak serumla hastanede geçiyordu sabahlıyordum ama herşeye bakıldı bişey bulunamadı krem falan kullandım biraz hafifletiyordu doktorum psikolojik dedi en son bencede öyleydi çünkü ben çok korkmama rağmen ısrarla normal Doğum olsun dedim ama sürekli normal Doğum hikayesi okuyordum o yüzden korkudan kurdelem döktüm diye düşünüyorum ki en son sezeryanla oldu 2. De şimdilik YÖK kaşıntı falan inşallah olmaz ama şuan seseryan olacağım için stresim korkumda YÖK çok şükürMerhaba kızlar aranızda gebelik alerjisi geçiren varmı ayaklarım bu şekilde göbek deligiminde etrafı kaşınıyor ara ara ama ayaklarım gibi değil el bileklerimde de kabarıklık pütür pütür biraz ama böyle kırmızı ve kaşıntılı değil beni rahatsız etmiyor Dr um dermatolojiye yönlendirdi yarım gideceğim hiç böyle birşey yaşayan duyan varmi
kaşımamaya çalış canım kaşıdıkça daha çok kaşınır Allah yardımcın olsunAmin insallah benimkide bir rahatliyor sonra birden kaşıntı tutuyor uzun süre ne olduğu bir netlesseydi yarın hayırlısıyla kasimamak için zor duruyor insan
Himm anladım canım geçmiş olsun sanada ya benim şöyle oldu uzun zamandır kullanmadığım kumaş cüzdan gibi birşey vardı hani şu ipli dikdörtgen şeklinde oluyor ya yürüyüşe çıkıyordum dedim telefonla anahtarı koyayım onu aldım ipinide bilegime doladim yürüyüş yaptım sonra kaşınma ya başladı bileğim ama ayak bileklerim.kotu oldu kolumda birşey yok anlamadim yaniCNm ben ilk hamileliğimde yaşadım çok fazla kaşıntım oldu ancak serumla hastanede geçiyordu sabahlıyordum ama herşeye bakıldı bişey bulunamadı krem falan kullandım biraz hafifletiyordu doktorum psikolojik dedi en son bencede öyleydi çünkü ben çok korkmama rağmen ısrarla normal Doğum olsun dedim ama sürekli normal Doğum hikayesi okuyordum o yüzden korkudan kurdelem döktüm diye düşünüyorum ki en son sezeryanla oldu 2. De şimdilik YÖK kaşıntı falan inşallah olmaz ama şuan seseryan olacağım için stresim korkumda YÖK çok şükür
aynen oyle hadi ictik diyelim ictikten sonra yemek de yasak.ben de kesin kusarim hap almama ragmen sabahlari bulantiyla kalkiyorum zaten.Ben de bilmiyorum cnm ya olmadı gidip soracam yapıp yapmamayı bu hafta yapmam lazım 75 mg çok ya kesin kusarım sabahları zaten bulantım var birde içip bir kaç saat aç kalacaz zor valla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?