- Konu Sahibi Sezerbusra21
-
- #22.141
Ikili canim ayni anda 2 gogsude sagiyor. Kalkan benimde avent. Krem lansinoh kullandim ama benim yaralarima iyi gelmedi simdi baska arastircam.ben de biberonu chiccodan yana kullandim cnm kaliteli plastik belli onun icin genis bi cezve alicam ama kenarlari yanmasin diye.ben de aynen cam saglikli ama bu sefer duser kirilir falan o daha tehlikeli diye almak istemedim cam.
cnm manuel alip canimi yakmak iatemiyorum zatem canim yanmasin diye krem ve gogus kalkani alicam.ama elektrikliye de 400 veremem.mamajo ya da lansinoh larin elektriklisi 2.el 140 180 falan buldum ama bakalim esimin maasini bekliyorumkullandiktan sonra da ya satarim ya da memnun kalirsam saklarim cnm.hem kaynaticam aparatlarini hem strilizasyon alicam ebebekten onunla da yikicam.kullanmadan once de ayni islemi yapip bi kutu ayarlicam onun icin.kiralama bile yapiliyormus.bi tanidigim da kendi akrabasinin kullandigi pompayi kullanmisti memnjn kalmisti.ben de ona istinaden 1.el de zatem alamicam icin 2.ele karar verdim cnm
gogus kalkanini da philips avent alicam
gogus kremini klasik lansinoh alicam.
cnm cift hazneli pompa derken ikili mi almistin.ben tekli alicam cnm
Çok kotu bir durum insallah hemen gecer.Hayatimda boyle bir kasinti gormedim bir kere dokundugunda diger heryerin kasiniyor.Tek caresi buz gibi su o da kisa sureligine.Insallah dr iyi bir tedavi uygularSeninkine benziyor ve daha fazlaymis seninki bende sanki yavaş yavaş yukarı doğru genişlediğini hissediyrum şuan kasimamak için zor tutuyorum kendimi
cnm kremi 10 gun onceden falan surun diyolar oyle yapmadiysan bi dene cnm ben oyle yapicam.tabi bunye meselesi de malum.Ikili canim ayni anda 2 gogsude sagiyor. Kalkan benimde avent. Krem lansinoh kullandim ama benim yaralarima iyi gelmedi simdi baska arastircam.
23+0’da 540 gramdı benim. Senin de iyi bence canım.Hanimlar 24 haftalık bebekleriniz kaç Gr. 600 Gr. İyimi zayifmi
İnşaallah canım RABBİM kucaklarimiza almayı nasip etsin inşallah23+0’da 540 gramdı benim. Senin de iyi bence canım.
Amin insallah benimkide bir rahatliyor sonra birden kaşıntı tutuyor uzun süre ne olduğu bir netlesseydi yarın hayırlısıyla kasimamak için zor duruyor insanÇok kotu bir durum insallah hemen gecer.Hayatimda boyle bir kasinti gormedim bir kere dokundugunda diger heryerin kasiniyor.Tek caresi buz gibi su o da kisa sureligine.Insallah dr iyi bir tedavi uygular
Hiç bilmiyorum ki canım ya ben daha önce duymuştum gebelik alerjisini bu aylarda çıkıyormuş bu bölgelerde başlıyormuş yarın olsaydı bir kaşıntı fena yikayinca biraz rahatliyor ilk defa böyle birşey yasiyorum
Ne kadara aldın canım. Ben de çok beğeniyorum da 2.elleri bile çok pahalı yaa ortalama 1000lira falan.Ben ana kucagi ikinci el mamaroo aldim cok begeniyorum bunlaritertemiz zaten 2 ay kullanilmis sansima oturdugum yerde buldum garantisi de suruyor.
800 e aldim canm. Evet ikinci elleri bile pahali ama deger insallah. Garantisinin surmesi iyi oldu bizim icin. Isimiz bitince biz de satariz kolay satiliyor gibi=)Ne kadara aldın canım. Ben de çok beğeniyorum da 2.elleri bile çok pahalı yaa ortalama 1000lira falan.
Benim 21+0da 480gr dı normaldir benceHanimlar 24 haftalık bebekleriniz kaç Gr. 600 Gr. İyimi zayifmi
canım ben de süt pompasını çok gerekli buluyorum. Doğumdan önce almayan arkadaşlarım doğum için hastanede yatarken eşlerinden istediler ve apar topar çok pahalıya aldılar. Ben lansinoh tekli süt göğüs pompası aldım. indirimden 180'e almıştım ama şuan 230 civarı falan sanırım. İkinci el de alınabilir bence. Güzelce kaynatır kullanırsın. Göğüs kalkanı avent aldım, göğüs kremi de yine lansinoh aldım. Herkes çok memnun kaldığını söylüyor bunlardan. Süt pompası, kalkan ve kremi hastane çantama da koyacağım. Kremi 1 hafta önceden kullanmaya başlayacağım. İnşallah biz de faydasını görürüz.
Bunu duyduğuma sevindim canım inşallah çok ciddi birşey değildir bebeğimde bugün az hareketli olunca pek huzursuzdum ama az önce biraz hareket ettiCanim gebelik alerjisini yengem 3 hamileliginde de yasadi. Cildi cok hassasti sanirim ondan oldu. Doguma kadar kasintisi vardi kremlerle dururdu ama 3 cocugunu da saglikla dogurdu bebege zarari yokmus. Ama anne icin kasinmak iyi degil tabi. Insallah seninki hemen gecer doktor dermatolog yonlendirdiyse cabuk halolur
seminerde de oturmaktan kuyruk sojumum ağrıyor benim de ya hele ilk gün akşama kadar kurul toplantısında fenalık geldiBenim de ayaklarım çabuk ağrıyor artık, seminerde de oturuyoruz sadece bakalım çalışmaya başlayınca nasıl olacaak
Bir de sıcak mahvediyor, yemek yapıyorum ama sanki mutfak fırın gibi geliyor bana. Bi an önce serinleseydi inşallah...
yorgunken az tekmeliyorlar canım korkma..benim de öyle oluyor annenin yorgunluğundan etkileniyor onlar daSagol canım amin insallah kendi kasintimdan çok bebeğimi düşünüyorum dün çok hareketliydi kızım dün çok yoruldum konserve turşu derken gece 01.30 düşünüyorum yatabildim bugün hareketi belli belirsiz gum gum vuruyordu çokrak ediyorum aklım kizimda
Ben de bilmiyorum cnm ya olmadı gidip soracam yapıp yapmamayı bu hafta yapmam lazım 75 mg çok ya kesin kusarım sabahları zaten bulantım var birde içip bir kaç saat aç kalacaz zor vallacnm biz doktora rica etsem acken cok bulanti yasiyoruz kusuyoruz desek yapmaz belki ya.aclik tokluga baksa sadece yetmezmiki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?