2018 Aralık Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    247
Ikili canim ayni anda 2 gogsude sagiyor. Kalkan benimde avent. Krem lansinoh kullandim ama benim yaralarima iyi gelmedi simdi baska arastircam.

cnm ben bukantimdan dolayi tuzu biraz arttirdim ayaklarimin agrisina katlaniyorum mecburen.zaten otururken olmuyo benkm az bi is yapiyim hemen agriyo ozellikle tabanlarim.
tuzu ben de azaltamam malesef o yuzden katlanicam cnm simdilik cekilmez degil agrim katlanabiliyorum.zaten cok da tuzku yemiyorum.abarttigimi dusunmuyorum bi cok kisiye gore belki az tuzlu bile yiyorumdur.cunku hamile olmadan once ben cok cok az tuzlu tuketirdim.
bende simdilik sisme yok ya da ben fark edemiyorum cnm
8403BHC

Son düzenleme:
Seninkine benziyor ve daha fazlaymis seninki bende sanki yavaş yavaş yukarı doğru genişlediğini hissediyrum şuan kasimamak için zor tutuyorum kendimi
Çok kotu bir durum insallah hemen gecer.Hayatimda boyle bir kasinti gormedim bir kere dokundugunda diger heryerin kasiniyor.Tek caresi buz gibi su o da kisa sureligine.Insallah dr iyi bir tedavi uygular

Ikili canim ayni anda 2 gogsude sagiyor. Kalkan benimde avent. Krem lansinoh kullandim ama benim yaralarima iyi gelmedi simdi baska arastircam.
cnm kremi 10 gun onceden falan surun diyolar oyle yapmadiysan bi dene cnm ben oyle yapicam.tabi bunye meselesi de malum.
gogus yaralarindan bayagi bi korkuyorum aglaya aglaya emzirmek istemiyorum ta yazarken bi tuhaf oluyorum simdi bile gogus ucuma asla dokunamiyorum cok hassaslasti.
2 li ye daha iyi diyolar ama tekli alicam galiba cnm ya bi ona bi digerine onu da o sekilde hallederim artik.

Çok kotu bir durum insallah hemen gecer.Hayatimda boyle bir kasinti gormedim bir kere dokundugunda diger heryerin kasiniyor.Tek caresi buz gibi su o da kisa sureligine.Insallah dr iyi bir tedavi uygular
Amin insallah benimkide bir rahatliyor sonra birden kaşıntı tutuyor uzun süre ne olduğu bir netlesseydi yarın hayırlısıyla kasimamak için zor duruyor insan

Canim gebelik alerjisini yengem 3 hamileliginde de yasadi. Cildi cok hassasti sanirim ondan oldu. Doguma kadar kasintisi vardi kremlerle dururdu ama 3 cocugunu da saglikla dogurdu bebege zarari yokmus. Ama anne icin kasinmak iyi degil tabi. Insallah seninki hemen gecer doktor dermatolog yonlendirdiyse cabuk halolur

Gogus kremini bnde lansinoh aldim. Sut pompasi da alacam ama henuz hangisi olur karar vermedim. Merak ettigim bu gogus kalkani ne ise yariyor nasil kullaniliyor niye gerekli hic bilgim yok onunla ilgili

Bunu duyduğuma sevindim canım inşallah çok ciddi birşey değildir bebeğimde bugün az hareketli olunca pek huzursuzdum ama az önce biraz hareket etti

Ben dunku tahlil sonuclarini alip aile hekimine gösterdim. Seker 70 cikti, kanim yine düşük, tiroidimin de daha düşük olmasını bekliyormuş, takip edilsin dedi. Idrar yollarinda da enfeksiyon cikti tek kullanimlik ilaç yazmış. Hafta sonu kullanirim artik, gece tuvalete kalkma dedi nasil mümkünse D

seminerde de oturmaktan kuyruk sojumum ağrıyor benim de ya hele ilk gün akşama kadar kurul toplantısında fenalık geldi
yorgunken az tekmeliyorlar canım korkma..benim de öyle oluyor annenin yorgunluğundan etkileniyor onlar da

cnm biz doktora rica etsem acken cok bulanti yasiyoruz kusuyoruz desek yapmaz belki ya.aclik tokluga baksa sadece yetmezmiki
Ben de bilmiyorum cnm ya olmadı gidip soracam yapıp yapmamayı bu hafta yapmam lazım 75 mg çok ya kesin kusarım sabahları zaten bulantım var birde içip bir kaç saat aç kalacaz zor valla

Kizlar göğüs pompasini ben philips avent alicam ama su an en uygunu 340 lira. Eylulun sonundan sonra ancak alabilirim indirimde bulursam.
Göğüs kalkani yine philips avent yuvarlak olanlardan alcam, tahriş olunca bir yere degmemesi icin bu.
Arkadas bana lansinoh gogus kremi vermisti ama cok da memnun kalan yok ben badger alicam.
Park yatak almaya karar verdik biz ama modeli bilemiyoruz. Ben iki model beğendim ikisi de 1000 lira civari, çok değil mi park yatak için bilemedim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…