- Konu Sahibi Sezerbusra21
-
- #22.181
Masaj yapar gibi üstten yapıyorum dayanamayacak gibi oldumu su diliyorum rahatlatiyor amin canımKaş
kaşımamaya çalış canım kaşıdıkça daha çok kaşınır Allah yardımcın olsun
23+1 de 635 grdı cnmHanimlar 24 haftalık bebekleriniz kaç Gr. 600 Gr. İyimi zayifmi
İnş çabucak geçer cnmHimm anladım canım geçmiş olsun sanada ya benim şöyle oldu uzun zamandır kullanmadığım kumaş cüzdan gibi birşey vardı hani şu ipli dikdörtgen şeklinde oluyor ya yürüyüşe çıkıyordum dedim telefonla anahtarı koyayım onu aldım ipinide bilegime doladim yürüyüş yaptım sonra kaşınma ya başladı bileğim ama ayak bileklerim.kotu oldu kolumda birşey yok anlamadim yani
Pazartesi 27+1 de 1130 gr di benimkiBugün doktor kontrolüne gittim. Doktor 1.200 gr dedi. 26. Haftada bana fazla geldi. Doktor normal dedi. Sizinkiler kaç gr
Ayyy aynı problem bende de var. Pazartesi doktora sordum ayakları ordaymis baskı yapıyomuş. Normal dedi doktor. Çok ağrı oluyo sabah yataktan kalkarken hele yaaaAynı sıkıntıyı bende yaşıyorum bugün doktora gittiğimde sorucam
cnm gogus kalkani gogus ucunun nemli kalmasini sagliyor ve sutyenini giyerken acitmiyor.ama gogus pedleri yapisip kaliyor o da daha cok acitiyor.en iyisi kalkan bence deneyip gorucem bakalim.yazin belki bunaltici olabilirdi ama dogumlariniz kisa gelcegi icin rahat ederiz o konuda.Gogus kremini bnde lansinoh aldim. Sut pompasi da alacam ama henuz hangisi olur karar vermedim. Merak ettigim bu gogus kalkani ne ise yariyor nasil kullaniliyor niye gerekli hic bilgim yok onunla ilgili
güle güle kullanın canım. ben de bu ana kucağından düşünüyorum. Kullanışlı mı ki. Kendinden titreşim yada sallanma özelliği var mı?
Maşallah canım23+1 de 635 grdı cnm
Git cnm ben de yarın gidebilirsem gidecem düşünmek bile midemi kaldırıyor nasıl içerim bilmiyorum benim annem babam şeker hastası yani riskli grupta olduğumdan yapmam gerekecek gibi yada sürekli kontrol etmem gerekecekaynen oyle hadi ictik diyelim ictikten sonra yemek de yasak.ben de kesin kusarim hap almama ragmen sabahlari bulantiyla kalkiyorum zaten.
ben cuma gunu doktora gidip sorucam ne dicek bakim sana da bildiririm cnm
Cnm o Kalkan’ı ben de alacam krem kullanmayı düşünmüyorum ayva çekirdeği ve kantaron yağı sürecem yıkamama gerek kalmayacak ve tamamen bitkisel olacak istediğin yerde kullanabilirsin iç çamaşırı giyeceğin için düşmez zaten en fazla 15 gün takılır sonrası iyileşir gerek kalmaz inş diye düşünüyorum:)cnm gogus kalkani gogus ucunun nemli kalmasini sagliyor ve sutyenini giyerken acitmiyor.ama gogus pedleri yapisip kaliyor o da daha cok acitiyor.en iyisi kalkan bence deneyip gorucem bakalim.yazin belki bunaltici olabilirdi ama dogumlariniz kisa gelcegi icin rahat ederiz o konuda.
benim de merak ettigim bu kalkanlarla disari da cikabiliyormuyuz düşme olmuyor mu
bizde yok cnm seker hastasi olan ama bakalim insallah yapmaz yaGit cnm ben de yarın gidebilirsem gidecem düşünmek bile midemi kaldırıyor nasıl içerim bilmiyorum benim annem babam şeker hastası yani riskli grupta olduğumdan yapmam gerekecek gibi yada sürekli kontrol etmem gerekecek
insallah cnm lansinoh kremi de surdukten sonra yikamaya gerek yokmusCnm o Kalkan’ı ben de alacam krem kullanmayı düşünmüyorum ayva çekirdeği ve kantaron yağı sürecem yıkamama gerek kalmayacak ve tamamen bitkisel olacak istediğin yerde kullanabilirsin iç çamaşırı giyeceğin için düşmez zaten en fazla 15 gün takılır sonrası iyileşir gerek kalmaz inş diye düşünüyorum:)
hicbir şey olmaz sonuçta taze yemek daha bugün pişirmişsin afiyet olsunKızlar dolapta çok kalmıştı bamya bugün temizledim pişirdim, 1 buçuk saat önce yedim ama paranoyaklığım tuttu zarar vermez di mi bana
Benim bebiş yan duruyor doktor nst ye gönderdi bir sıkıntı çıkmadı normal dediAyyy aynı problem bende de var. Pazartesi doktora sordum ayakları ordaymis baskı yapıyomuş. Normal dedi doktor. Çok ağrı oluyo sabah yataktan kalkarken hele yaaa
ben yasiyorum ozellikle bazen unutup birden oturudugum yerden kalkinca kasik bolgemde cok fena agri oluyor kasigimi tuta tuta egilerek yuruyorum bi dk icinde geciyor.kiziyorum kendime yapmamaya calisiyorum.cunku ben yavas hareket etmeye aliskin bi insan degildim ama hamilelikte dikkat etmem lazim.Kızlar kasıklarda baskı hissi olan varmı?uzun süre oturunca kalkerken zor kalkıyorum. Bazen zor yürüyorum. Ağrı değil de ifade edemediğim bir durum yani. Alt taraflarım da da aynı his var.ebe hemşire arkadaşlarım normal olduğunu bebeğin büyüdükçe baskı yaptığını söylediler. Ilk çocukta hiç böyle olmamıştı.yada ben hatırlamıyorum. Sizde aynı durumu yaşiyomusunuz?
O bendede çok oluyor ani hareketlerde resmen kıvranıyorum bıçak gibi saplanıyorben yasiyorum ozellikle bazen unutup birden oturudugum yerden kalkinca kasik bolgemde cok fena agri oluyor kasigimi tuta tuta egilerek yuruyorum bi dk icinde geciyor.kiziyorum kendime yapmamaya calisiyorum.cunku ben yavas hareket etmeye aliskin bi insan degildim ama hamilelikte dikkat etmem lazim.
bazen de adet agrisi gibi bi agri oluyo kasiklarimda birden bire kisa bi sure sonra geciyor
Ben gerekli olduğunu düşünüyorum ama işte bu mide problemi yüzünden istemiyorum yoksa yaptırmalıyız elbette ki bakalım artık umarım yaparken kusmam :)bizde yok cnm seker hastasi olan ama bakalim insallah yapmaz ya
aslinda gerekli diyordum yaptiririm diyordum ama sekerli sudan sonra ac birakacaklarini bilmiyordum.insallah doktor gerek yok der ya cidden hic istemiyorum artik
Onunla ilgili hiç bir fikrim yok en çok korktuğum şey zaten göğüs yarası benim 3 Aydan sonra olmuştu vazelin kantaron yağıyla iyi oldu resmen dokunamıyordum çok hassas olmuştu şimdi şimdi iyi oldu birde Doğumda olursa çok canım yanar Doğumdan daha çok korktuğum birşey bu inş yara olmadan atlatırız yainsallah cnm lansinoh kremi de surdukten sonra yikamaya gerek yokmus
iyiyimis o zmn cnm disardan bakinca sanki duscek gibi duruyor kalkan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?