2018 Aralık Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    247
İnş çabucak geçer cnm

Aynı sıkıntıyı bende yaşıyorum bugün doktora gittiğimde sorucam
Ayyy aynı problem bende de var. Pazartesi doktora sordum ayakları ordaymis baskı yapıyomuş. Normal dedi doktor. Çok ağrı oluyo sabah yataktan kalkarken hele yaaa

Gogus kremini bnde lansinoh aldim. Sut pompasi da alacam ama henuz hangisi olur karar vermedim. Merak ettigim bu gogus kalkani ne ise yariyor nasil kullaniliyor niye gerekli hic bilgim yok onunla ilgili
cnm gogus kalkani gogus ucunun nemli kalmasini sagliyor ve sutyenini giyerken acitmiyor.ama gogus pedleri yapisip kaliyor o da daha cok acitiyor.en iyisi kalkan bence deneyip gorucem bakalim.yazin belki bunaltici olabilirdi ama dogumlariniz kisa gelcegi icin rahat ederiz o konuda.
benim de merak ettigim bu kalkanlarla disari da cikabiliyormuyuz düşme olmuyor mu

aynen oyle hadi ictik diyelim ictikten sonra yemek de yasak.ben de kesin kusarim hap almama ragmen sabahlari bulantiyla kalkiyorum zaten.
ben cuma gunu doktora gidip sorucam ne dicek bakim sana da bildiririm cnm
Git cnm ben de yarın gidebilirsem gidecem düşünmek bile midemi kaldırıyor nasıl içerim bilmiyorum benim annem babam şeker hastası yani riskli grupta olduğumdan yapmam gerekecek gibi yada sürekli kontrol etmem gerekecek

Cnm o Kalkan’ı ben de alacam krem kullanmayı düşünmüyorum ayva çekirdeği ve kantaron yağı sürecem yıkamama gerek kalmayacak ve tamamen bitkisel olacak istediğin yerde kullanabilirsin iç çamaşırı giyeceğin için düşmez zaten en fazla 15 gün takılır sonrası iyileşir gerek kalmaz inş diye düşünüyorum:)

bizde yok cnm seker hastasi olan ama bakalim insallah yapmaz ya
aslinda gerekli diyordum yaptiririm diyordum ama sekerli sudan sonra ac birakacaklarini bilmiyordum.insallah doktor gerek yok der ya cidden hic istemiyorum artik

insallah cnm lansinoh kremi de surdukten sonra yikamaya gerek yokmus
iyiyimis o zmn cnm disardan bakinca sanki duscek gibi duruyor kalkan

Kızlar kasıklarda baskı hissi olan varmı?uzun süre oturunca kalkerken zor kalkıyorum. Bazen zor yürüyorum. Ağrı değil de ifade edemediğim bir durum yani. Alt taraflarım da da aynı his var.ebe hemşire arkadaşlarım normal olduğunu bebeğin büyüdükçe baskı yaptığını söylediler. Ilk çocukta hiç böyle olmamıştı.yada ben hatırlamıyorum. Sizde aynı durumu yaşiyomusunuz?

ben yasiyorum ozellikle bazen unutup birden oturudugum yerden kalkinca kasik bolgemde cok fena agri oluyor kasigimi tuta tuta egilerek yuruyorum bi dk icinde geciyor.kiziyorum kendime yapmamaya calisiyorum.cunku ben yavas hareket etmeye aliskin bi insan degildim ama hamilelikte dikkat etmem lazim.
bazen de adet agrisi gibi bi agri oluyo kasiklarimda birden bire kisa bi sure sonra geciyor

O bendede çok oluyor ani hareketlerde resmen kıvranıyorum bıçak gibi saplanıyor

bizde yok cnm seker hastasi olan ama bakalim insallah yapmaz ya
aslinda gerekli diyordum yaptiririm diyordum ama sekerli sudan sonra ac birakacaklarini bilmiyordum.insallah doktor gerek yok der ya cidden hic istemiyorum artik
Ben gerekli olduğunu düşünüyorum ama işte bu mide problemi yüzünden istemiyorum yoksa yaptırmalıyız elbette ki bakalım artık umarım yaparken kusmam :)

insallah cnm lansinoh kremi de surdukten sonra yikamaya gerek yokmus
iyiyimis o zmn cnm disardan bakinca sanki duscek gibi duruyor kalkan
Onunla ilgili hiç bir fikrim yok en çok korktuğum şey zaten göğüs yarası benim 3 Aydan sonra olmuştu vazelin kantaron yağıyla iyi oldu resmen dokunamıyordum çok hassas olmuştu şimdi şimdi iyi oldu birde Doğumda olursa çok canım yanar Doğumdan daha çok korktuğum birşey bu inş yara olmadan atlatırız ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…