2018 Aralık Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti


  • Ankete Katılan
    247
Daha bilgili annelere sesleniyorum yeni dogan bebekte banyo hemen yapılır mı gobek bagi oldugu icin nasl temizlemeliyiz onerebilceginiz gobek bakim seti var mi bana bu konuda yardm edeicek kimse olmicgi icin o yuzden simdiden ogrenmeye calsyorum:)
 


Biz her gün yıkamıştık oğlumu. Doktor yikayabilirsiniz demişti. O bölgeyi ince gazli bezle örtüyorduk sadece, baticon sürüyorduk bir de galiba.
 
Ben gerekli olduğunu düşünüyorum ama işte bu mide problemi yüzünden istemiyorum yoksa yaptırmalıyız elbette ki bakalım artık umarım yaparken kusmam :)

bizde yok cnm seker hastasi olan ama bakalim insallah yapmaz ya
aslinda gerekli diyordum yaptiririm diyordum ama sekerli sudan sonra ac birakacaklarini bilmiyordum.insallah doktor gerek yok der ya cidden hic istemiyorum artik

Kandan baktırin açlık ve tokluk olarak. Bana doktor öyle yaptı, tokluk şekeri şeker yükleme ile ayni sonucu verdigini bu yüzden direkt şeker yüklemesi yapmadığını söyledi. Sonuçta burada şeker yüklemesi sonucu yüksek çıkan arkadaslara gördüğüm kadari ile direkt insüline başlanmadı bir müddet aclik ve tokluk seklinde kandan takip etmeleri istendi, yanılıyor muyum? Varsa aclik ve tokluk sekeri testinde de çıkar bence. Tabi en iyi doktorlarıniz karar verir. Kimseyi yanlış yönlendirmek istemem.
 
Son düzenleme:
Biz her gün yıkamıştık oğlumu. Doktor yikayabilirsiniz demişti. O bölgeyi ince gazli bezle örtüyorduk sadece, baticon sürüyorduk bir de galiba.
Canm dr peki veriyor mu interntee ole yazyr da birde cnm kis ayiya hergun yikamasamda olur heralde birde ogrenmem lazm ben yaptrcgm icin hep gobek bagi kismi beni korkuttu ya zarar verirsem dye
 
Canm dr peki veriyor mu interntee ole yazyr da birde cnm kis ayiya hergun yikamasamda olur heralde birde ogrenmem lazm ben yaptrcgm icin hep gobek bagi kismi beni korkuttu ya zarar verirsem dye

Hastanenin çocuk doktoru bilgi veriyor, bende cok korkuyordum gazını falan çıkarırken acıtırım kanar diye. Doktor bize ne soylediyse onu yaptık ekstra bir şey yapmamistik.
 
aynen ben de gogus yarasindan cok korkuyorum simdi bile cok hassas dokunamiyorum hele de bi de gogu yarasindan aglaya aglaya emzirmek istemiyorum o yuzden ne gerekiyosa yapicam insallah
 
insallah benim doktor da gerek yok der cnm daha doktor da bulamadim ama artik sansima kim denk gelirse ben sikayetimi bulantilarimi anlaticam bakalim
 
Kızlar şuan bir uyandım Boğazım resmen kilitlenmiş öyle acıyor ve şişmişki zor yutkunuyorum sabah kadın doğumcumu mu arıyım ilaç verir yoksa onlar hiç ilgilenmizmi yada kulak burun boğazamı gidiyim benim gibi hamileyken boğazı şiş olanlar hangi antibiyotiki içti acaba yazabilirmisiniz sirkeli su ile gargara yaptım ama çok kötüyüm antibiyotik şart
 
Kulak burun bogaza gitmen lazim canim, bana augmentin vermisti doktor
 
Canim ben gobek kordonu dusene kadar yikamadim.enfeksiyon kapmasin diye birde dogumla beraber vucudunda koruyucu bir tabaka oluyor onun biraz daha kalmasinin yararli oldugunu duydum zaten 4 yada 5 gunde dusmustu. Ondan sonrada hergun yikamistim ama benim kiz yazin dogmustu simdi evi soguk olacaklar hergun yikayamaz sanirim.
 
ben göbek bağı düşene kadar yıkamayı düşünmüyorum canım. Ondan sonra da zaten kış ayları olacağı için haftada 1 yada 2 defa yıkarım.
 

Anladimm canim gogus pedi gibi ama daha kullanisli sanirim. Bilgiler icin cok sagol etrafimda kimsede gormedim de.
 

Ozellikle isyerinde kullanilabiliyor mu acaba birden duserse cok komik olur yaa :) gerci sutyenden dusmez gibi su urunu elime aip bi inceleyeyim en iyisi
 
Anladimm canim gogus pedi gibi ama daha kullanisli sanirim. Bilgiler icin cok sagol etrafimda kimsede gormedim de.
göğüs pedi hava almadığı için yara oluşmasını tetikliyor diyorlar canım. Ben de hemen işe başlayacağım ve işyerinde süt sağacağım, sağdıktan sonra kalkanı südyenimin içine koyarım diye düşünüyorum. Zaten bütün gün durmuyor 2-3 saat kullanıp çıkarıyorsun.
 
Canım bizim doktorumuz yıkayın demişti güzelce ufak bi havluyla kurulamistik göbek bölgesini sadece hastaneden zaten sana alman gereken kiti söylüyor anlatiyorlar
 
leyla ablacım nasılsın?uzun zamandır aklımdasın, bir türlü yazamadım unutkanlıktan.nasıl gidiyor hamilelik?
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…