- 20 Şubat 2018
- 525
- 744
- 103
- Konu Sahibi Sezerbusra21
-
- #2.221
bugun mu cnm randevun benımde esım gelemedı bende onun ıcın vıdeoya cektım ona o sekılde gosterdım sende vıdeoya cekersın cnm
yarin sabah 11 de randevum.ilk kez muayene olacagim o hastane ve doktorda nasil bi ortam olacak bilmiyorum.cekingen biriyim video cekin diyebilirmiyim bilmiyorum. Bu arada abileri goturdunuzmu kardesini gormeyeVideoya çeksinler canım
dosya boyutu buyuk olunca kabul etmiyor canim.nasil eklenir vende bulamadim.ama minigin bayaga buyumus masallahEki Görüntüle 2135680 vıdeo olmadı ama boyle bır resım cektım kızlr varsa vıdeo yuklemeyı bılen anlatsın burdan yukluyorum hata verıyor
ben bu sefer goturmedım cnm muayene olduktan sonra doktora dedım eısm gelemedı vıdeo ya cekebılırmıyız dedım yanındakı yardımcısı cektı sagolsunyarin sabah 11 de randevum.ilk kez muayene olacagim o hastane ve doktorda nasil bi ortam olacak bilmiyorum.cekingen biriyim video cekin diyebilirmiyim bilmiyorum. Bu arada abileri goturdunuzmu kardesini gormeye
bılmıyorum kı cnm evet doktor baya buyumus dedı gelısım gayet guzel dedı 7+1 olmususz artık 1 ay sonra gorusecegız kısmet olursa bı dakı gıdısımızde 11 hafatlık olucakdosya boyutu buyuk olunca kabul etmiyor canim.nasil eklenir vende bulamadim.ama minigin bayaga buyumus masallah.teoriye gore altta olunca kizdi dimi
Merhabarlar ben de nasip olursa aralık annesi olacam inş senin sat ne zaman ve bt kaç çıktı ?Merhaba arkadaşlar bende inşallah aralık annesiyim.20 aralık 2018 .
Yok canm götürmedim haftaya inşallahyarin sabah 11 de randevum.ilk kez muayene olacagim o hastane ve doktorda nasil bi ortam olacak bilmiyorum.cekingen biriyim video cekin diyebilirmiyim bilmiyorum. Bu arada abileri goturdunuzmu kardesini gormeye
Hocam şöyle yapabilirsin önceki 8 haftalığı iyi olur ve braz idare edersen 6 haftasını kullanmaz doğum sonrasına atarsın iznini en azından bi bi buçuk ayın daha olur sonrada eğer tercih edersen rapor alabilirsinİlk muayenede keseyi gördük. Geç döllenmeysi. Kalp atışı için beklerken bel ağrısı başladı. Göğüs sisligim hiç kalmamıştı. Kanama da başlayınca hemen gittim. Kese bozulmuş dediler ve kürtaj oldum. Ondan sonra bir kızım oldu. Bu ikinci olacak inşallah. 33-35 günde bir adet olduğum için bu da geç döllenme.
Benim ücretsiz izin alma şansım yok hiç. Kredimiz var.Sen alabiliyorsun en güzelini yapmış olursun. İlk 6 hatta 8 ay çok önemli.
Öyle ama çocukları nasıl burakacagz hocam ben anasınıfcıyım bir de tenefüsüm bile yokSut izni kadin memurun en dogal ozluk hakki canim.kullanmama gibi bi durum soz konusu olamaz. Milli egitim ozluk bolumunde memurum. Herkes gayette kullaniyor.
Evet belki o olabilir.ilk hamileligim cok rahat gecti. Dogum yapacagim gun bile cok rahattim. İnsallah bu da oyle olursa son ana kadar calisirim. Bir de heyet raporu alabilirsem çok daha iyi olacak.Hocam şöyle yapabilirsin önceki 8 haftalığı iyi olur ve braz idare edersen 6 haftasını kullanmaz doğum sonrasına atarsın iznini en azından bi bi buçuk ayın daha olur sonrada eğer tercih edersen rapor alabilirsin
Masallahh canimm cok sevindimmKızlar 522 ckmş pazar günü 146 ydı iyimi sonucum
Sagol canm içim rahatladı yaMasallahh canimm cok sevindimm
Hosgeldin canim hayirli olsun insallah cuma gunu keseyi gorursun agri bende de var hemde cok oluyor doktor normal dedimerhaba kizlar
sat 13 mart.adet oncesi idrar testi yaptim ve cift cizgi gordum daha da test falan yaptirmadim.pazar gunu adet olmam gerekiyordu olmadim da.hiç siskinlik ya da hafif agri hissediyor musunuz kasiklarda? normal mi bunlar?ikinci gebeligim ama hicbirsey hatirlamiyorum sanki ilk gebelikte gibiyim :) cuna gunune randevu almistim kese gorunur belki diye.anormal bir durum nasil hissedilir?kan testi yaptirmali miyim cumadan once?aile hekimim de uzak baya.bilemedim ne yapsam
Gayet iyi yükselmişKızlar 522 ckmş pazar günü 146 ydı iyimi sonucum
Sagol canm hepimizin böle güzel yükselir inş keseyide kalp arışını hayrlısıyla görürüz inş:)Gayet iyi yükselmiş
iyi canım sağlıkla artsın inşallahhhKızlar 522 ckmş pazar günü 146 ydı iyimi sonucum
Bence bi kanda baktırın ona göre dr kontrollerini ayarlayınmerhaba kizlar
sat 13 mart.adet oncesi idrar testi yaptim ve cift cizgi gordum daha da test falan yaptirmadim.pazar gunu adet olmam gerekiyordu olmadim da.hiç siskinlik ya da hafif agri hissediyor musunuz kasiklarda? normal mi bunlar?ikinci gebeligim ama hicbirsey hatirlamiyorum sanki ilk gebelikte gibiyim :) cuna gunune randevu almistim kese gorunur belki diye.anormal bir durum nasil hissedilir?kan testi yaptirmali miyim cumadan once?aile hekimim de uzak baya.bilemedim ne yapsam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?