2018 Aralık Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    247
bugun mu cnm randevun benımde esım gelemedı bende onun ıcın vıdeoya cektım ona o sekılde gosterdım sende vıdeoya cekersın cnm

Videoya çeksinler canım
yarin sabah 11 de randevum.ilk kez muayene olacagim o hastane ve doktorda nasil bi ortam olacak bilmiyorum.cekingen biriyim video cekin diyebilirmiyim bilmiyorum. Bu arada abileri goturdunuzmu kardesini gormeye

yarin sabah 11 de randevum.ilk kez muayene olacagim o hastane ve doktorda nasil bi ortam olacak bilmiyorum.cekingen biriyim video cekin diyebilirmiyim bilmiyorum. Bu arada abileri goturdunuzmu kardesini gormeye
ben bu sefer goturmedım cnm muayene olduktan sonra doktora dedım eısm gelemedı vıdeo ya cekebılırmıyız dedım yanındakı yardımcısı cektı sagolsun

dosya boyutu buyuk olunca kabul etmiyor canim.nasil eklenir vende bulamadim.ama minigin bayaga buyumus masallah.teoriye gore altta olunca kizdi dimi
bılmıyorum kı cnm evet doktor baya buyumus dedı gelısım gayet guzel dedı 7+1 olmususz artık 1 ay sonra gorusecegız kısmet olursa bı dakı gıdısımızde 11 hafatlık olucak

Hocam şöyle yapabilirsin önceki 8 haftalığı iyi olur ve braz idare edersen 6 haftasını kullanmaz doğum sonrasına atarsın iznini en azından bi bi buçuk ayın daha olur sonrada eğer tercih edersen rapor alabilirsin

Evet belki o olabilir.ilk hamileligim cok rahat gecti. Dogum yapacagim gun bile cok rahattim. İnsallah bu da oyle olursa son ana kadar calisirim. Bir de heyet raporu alabilirsem çok daha iyi olacak.

merhaba kizlar
sat 13 mart.adet oncesi idrar testi yaptim ve cift cizgi gordum daha da test falan yaptirmadim.pazar gunu adet olmam gerekiyordu olmadim da.hiç siskinlik ya da hafif agri hissediyor musunuz kasiklarda? normal mi bunlar?ikinci gebeligim ama hicbirsey hatirlamiyorum sanki ilk gebelikte gibiyim :) cuna gunune randevu almistim kese gorunur belki diye.anormal bir durum nasil hissedilir?kan testi yaptirmali miyim cumadan once?aile hekimim de uzak baya.bilemedim ne yapsam

Hosgeldin canim hayirli olsun insallah cuma gunu keseyi gorursun agri bende de var hemde cok oluyor doktor normal dedi

Bence bi kanda baktırın ona göre dr kontrollerini ayarlayın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…