- 16 Ekim 2015
- 3.243
- 3.978
- 83
- 36
- Konu Sahibi Sezerbusra21
-
- #22.221
doktor bulamadım derken cnm doktorunu mu değiştireceksin?insallah benim doktor da gerek yok der cnm daha doktor da bulamadim ama artik sansima kim denk gelirse ben sikayetimi bulantilarimi anlaticam bakalim
sağol canım...idare ediyorum işte...gittikçe zorlamaya başladı beni...alt taraflarım kasıklarım falan bir tuhaf yani...sen nasılsın?nasıl gidiyor...sende de varmı aynı sorunlar..?leyla ablacım nasılsın?uzun zamandır aklımdasın, bir türlü yazamadım unutkanlıktan.nasıl gidiyor hamilelik?
Daha bilgilimiyiz bilmiyorum ama bizde mutlaka yıkanır göbek bağı yumuşak olunca daha kolay olur şimdi düşene kadar bebeği pis pis bekletmeyiz zaten gelen büyük aile üyeleri ilk bebeği yıkadınızmı die sorarDaha bilgili annelere sesleniyorum yeni dogan bebekte banyo hemen yapılır mı gobek bagi oldugu icin nasl temizlemeliyiz onerebilceginiz gobek bakim seti var mi bana bu konuda yardm edeicek kimse olmicgi icin o yuzden simdiden ogrenmeye calsyorum:)
şükür iyiyim cnm sadece ayak tabanlarım ağrıyor zaman zaman, başkada bir sorunum yok.çalışmaya devam, bir yandan da ne alsam ne etsem telaşı.heyecan korku hepsi bir arada.sağol canım...idare ediyorum işte...gittikçe zorlamaya başladı beni...alt taraflarım kasıklarım falan bir tuhaf yani...sen nasılsın?nasıl gidiyor...sende de varmı aynı sorunlar..?
elimizde olan bişey değil cnminşaAllah canım ya üzülüyorum
Kızlar şuan bir uyandım Boğazım resmen kilitlenmiş öyle acıyor ve şişmişki zor yutkunuyorum sabah kadın doğumcumu mu arıyım ilaç verir yoksa onlar hiç ilgilenmizmi yada kulak burun boğazamı gidiyim benim gibi hamileyken boğazı şiş olanlar hangi antibiyotiki içti acaba yazabilirmisiniz sirkeli su ile gargara yaptım ama çok kötüyüm antibiyotik şart
sağol canım...idare ediyorum işte...gittikçe zorlamaya başladı beni...alt taraflarım kasıklarım falan bir tuhaf yani...sen nasılsın?nasıl gidiyor...sende de varmı aynı sorunlar..?
Canım biz e bebekten 300 tl ye aldık çokta kaliteli bi bak sende fiyatı görünce şaşırdık heryerde 600 700 800Kizlar göğüs pompasini ben philips avent alicam ama su an en uygunu 340 lira. Eylulun sonundan sonra ancak alabilirim indirimde bulursam.
Göğüs kalkani yine philips avent yuvarlak olanlardan alcam, tahriş olunca bir yere degmemesi icin bu.
Arkadas bana lansinoh gogus kremi vermisti ama cok da memnun kalan yok ben badger alicam.
Park yatak almaya karar verdik biz ama modeli bilemiyoruz. Ben iki model beğendim ikisi de 1000 lira civari, çok değil mi park yatak için bilemedim.
Canım bizimkinin 3.günü düştüğü için hemen düşünce yıkadık bakım suyu aldık ama gerek kalmadı bile hemen düştü..Daha bilgili annelere sesleniyorum yeni dogan bebekte banyo hemen yapılır mı gobek bagi oldugu icin nasl temizlemeliyiz onerebilceginiz gobek bakim seti var mi bana bu konuda yardm edeicek kimse olmicgi icin o yuzden simdiden ogrenmeye calsyorum:)
Zaten kuruyup düştüğü için nemli tutmamak lazım:) benim kızım karnımda susuz kaldığı için doğduğunda vücudu kupkuru kalmış derisi soyulmuştu oyızden göbeği hemen düştüben göbek bağı düşene kadar yıkamayı düşünmüyorum canım. Ondan sonra da zaten kış ayları olacağı için haftada 1 yada 2 defa yıkarım.
Dün zaten Boğazım hep yanıyordu biliyordum bişey olacağını gece uyandığımda korkunçtu sirkeli su ile gargara yaptım zorla uyudum geri sabah kalktım çok az acıyordu o şişlik gitmiş sıcak bir çay içtim kahvaltı yaptım tekrar gargara yaptım tamamen geçti çok şükür bu sirke ne büyük bir nimet ya Allah a şükürler olsunKadin doğumcu kbb ye yönlendiriyor antibiyotik gerekir mi gerekmez mi diye. Bende gecen hafta hasta oldum. Limonlu balli karabiberli açık çay, tuzlu su ile gargara, bir de strepsils boğaz pastili içerek geçirdim. Hala biraz geniz akıntım var.
Bende korktm iyi dr diyorsa ona gore yaparm ickm rahatladi bian panik olmstm:)Hastanenin çocuk doktoru bilgi veriyor, bende cok korkuyordum gazını falan çıkarırken acıtırım kanar diye. Doktor bize ne soylediyse onu yaptık ekstra bir şey yapmamistik.
O xaman dusune kadar yikamaya gerek yok hem kis ayi zaten dr soruyim brdeCanim ben gobek kordonu dusene kadar yikamadim.enfeksiyon kapmasin diye birde dogumla beraber vucudunda koruyucu bir tabaka oluyor onun biraz daha kalmasinin yararli oldugunu duydum zaten 4 yada 5 gunde dusmustu. Ondan sonrada hergun yikamistim ama benim kiz yazin dogmustu simdi evi soguk olacaklar hergun yikayamaz sanirim.
Bende o konuda kararsiz kaldm tam kis zamani yikanr mi diye merk edyrdum bazlari yikams bazilari yikamams en iyisi kontrolde dr sormak hemde icin rahatlarben göbek bağı düşene kadar yıkamayı düşünmüyorum canım. Ondan sonra da zaten kış ayları olacağı için haftada 1 yada 2 defa yıkarım.
Kis ayindami dogurmustin cnm ilk cocgnu:)Canım bizim doktorumuz yıkayın demişti güzelce ufak bi havluyla kurulamistik göbek bölgesini sadece hastaneden zaten sana alman gereken kiti söylüyor anlatiyorlar
Senn yardm edenin varms ne guzel bende olmicgi icin tek basma ben yapicam cocgmun hersyini cnm o yuzden bilgi sahibi olmaya calsyrmDaha bilgilimiyiz bilmiyorum ama bizde mutlaka yıkanır göbek bağı yumuşak olunca daha kolay olur şimdi düşene kadar bebeği pis pis bekletmeyiz zaten gelen büyük aile üyeleri ilk bebeği yıkadınızmı die sorarsonra bakım için ilaç yazıyo drlar onları kullanıyorum göbek bağı düşse bile bi akıntı oluyo göbekte onada kyvnin öğrettiği bi karışımı yapıp üzerine koyuyorum iki hafta sonra mis gibi göbüş inşallah yine öyle yapmak nasip olur
Sırrın ne cnm nasl dustu 3 gunde:))Canım bizimkinin 3.günü düştüğü için hemen düşünce yıkadık bakım suyu aldık ama gerek kalmadı bile hemen düştü..
Markasi ne canim hafta sonu magazalara gidip gorelim dedik. Gule gule kullaninCanım biz e bebekten 300 tl ye aldık çokta kaliteli bi bak sende fiyatı görünce şaşırdık heryerde 600 700 800
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?