2018 Aralık Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    247
leyla ablacım nasılsın?uzun zamandır aklımdasın, bir türlü yazamadım unutkanlıktan.nasıl gidiyor hamilelik?
sağol canım...idare ediyorum işte...gittikçe zorlamaya başladı beni...alt taraflarım kasıklarım falan bir tuhaf yani...sen nasılsın?nasıl gidiyor...sende de varmı aynı sorunlar..?

Daha bilgilimiyiz bilmiyorum ama bizde mutlaka yıkanır göbek bağı yumuşak olunca daha kolay olur şimdi düşene kadar bebeği pis pis bekletmeyiz zaten gelen büyük aile üyeleri ilk bebeği yıkadınızmı die sorar sonra bakım için ilaç yazıyo drlar onları kullanıyorum göbek bağı düşse bile bi akıntı oluyo göbekte onada kyvnin öğrettiği bi karışımı yapıp üzerine koyuyorum iki hafta sonra mis gibi göbüş inşallah yine öyle yapmak nasip olur

sağol canım...idare ediyorum işte...gittikçe zorlamaya başladı beni...alt taraflarım kasıklarım falan bir tuhaf yani...sen nasılsın?nasıl gidiyor...sende de varmı aynı sorunlar..?
şükür iyiyim cnm sadece ayak tabanlarım ağrıyor zaman zaman, başkada bir sorunum yok.çalışmaya devam, bir yandan da ne alsam ne etsem telaşı.heyecan korku hepsi bir arada.

Benim oğlum çok sıcaklarda doğdu hergün iki kere duş aldırdık göbek bağının düşmesini beklemedik önemli olan temiz tutmak her banyodan sonra kulak çubuğu ile kurutmak

Kizlar iki gün once manyagin biri trafikte kasti olarak arabama geri geri carpti sok oldum neye uğradığımı anlamadim. Cok sinirlendim indim arabadan bagirdim cagirdim. Küfürler ederek kacti. Trafikte Allaha emanetiz resmen cok gerildim ya.

Kadin doğumcu kbb ye yönlendiriyor antibiyotik gerekir mi gerekmez mi diye. Bende gecen hafta hasta oldum. Limonlu balli karabiberli açık çay, tuzlu su ile gargara, bir de strepsils boğaz pastili içerek geçirdim. Hala biraz geniz akıntım var.

Benimde hep kasıklarda baski var, tuhaf hissediyorum, sürekli idrara çıkıyorum hatta kaçırıyorum da bazen, doktora anlattım idrar testi yaptırdı temiz çıktı. Sizin de kiz mı? Kiz bebekler böyle herhalde diyorum, oğlumda belimde ağrı olurdu, bir de benim kızın kafası aşağıda duruyordu en son.

Canım biz e bebekten 300 tl ye aldık çokta kaliteli bi bak sende fiyatı görünce şaşırdık heryerde 600 700 800

Canım bizimkinin 3.günü düştüğü için hemen düşünce yıkadık bakım suyu aldık ama gerek kalmadı bile hemen düştü..

ben göbek bağı düşene kadar yıkamayı düşünmüyorum canım. Ondan sonra da zaten kış ayları olacağı için haftada 1 yada 2 defa yıkarım.
Zaten kuruyup düştüğü için nemli tutmamak lazım:) benim kızım karnımda susuz kaldığı için doğduğunda vücudu kupkuru kalmış derisi soyulmuştu oyızden göbeği hemen düştü

Dün zaten Boğazım hep yanıyordu biliyordum bişey olacağını gece uyandığımda korkunçtu sirkeli su ile gargara yaptım zorla uyudum geri sabah kalktım çok az acıyordu o şişlik gitmiş sıcak bir çay içtim kahvaltı yaptım tekrar gargara yaptım tamamen geçti çok şükür bu sirke ne büyük bir nimet ya Allah a şükürler olsun

Hastanenin çocuk doktoru bilgi veriyor, bende cok korkuyordum gazını falan çıkarırken acıtırım kanar diye. Doktor bize ne soylediyse onu yaptık ekstra bir şey yapmamistik.
Bende korktm iyi dr diyorsa ona gore yaparm ickm rahatladi bian panik olmstm:)

O xaman dusune kadar yikamaya gerek yok hem kis ayi zaten dr soruyim brde

ben göbek bağı düşene kadar yıkamayı düşünmüyorum canım. Ondan sonra da zaten kış ayları olacağı için haftada 1 yada 2 defa yıkarım.
Bende o konuda kararsiz kaldm tam kis zamani yikanr mi diye merk edyrdum bazlari yikams bazilari yikamams en iyisi kontrolde dr sormak hemde icin rahatlar

Senn yardm edenin varms ne guzel bende olmicgi icin tek basma ben yapicam cocgmun hersyini cnm o yuzden bilgi sahibi olmaya calsyrm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…