2018 Aralık Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    247
Merhaba kızlar ben bu beşikten alacagim park yatak olarak geçiyormuş 60*120 850 TL fiyat aldım bunun yanına dolap ve sifonyer alacağım sonra yaza doğru kendi odasına geçirmeyi dusunuyorum oraya yatak olarak Montessori yatak alacağım bana beşik dolap şifonyer 4000 TL fiyat cikardilar

Eklentiler

• Screenshot_20180906-130621.webp
    10 KB · Görüntüleme: 38
Evet cnm benim kide kız..yürüyemiyorum. bende idrar testi yaptırdım. Benimde temiz çıktı. Gündelik yaşamımı etkliliyo. İş tutamiyom evde.is yerinde uzun süre oturunca kalkerken falan akt kısımlar tutulmuş çise sıkışmış gibi oluyo.içimi korku sarıyor.doktora gidince tüm şikayetimi anlatcam. Bakalım o ne diyecek.

Bende ise 2 aylikken baslamis olacam gercekten sut sagma isini ayarlamam lazim. Alacam ozaman gogus kalkani da. Insallah yara falan olmaz yaa calisan anne olmak da ayri zorluk galiba.

geçmiş olsun Allah beterinden korusun
Halsizliği olan var mı hiç
evet ben de halsizım çabuk yoruluyorum

Sezerbusra21 canım benim kızım ekim sonu doğmuştu ve o yıl kış erken gelmişti ekim sonunda bile hava soğuktu ama biz her gün yıkadık bebeği hicbir zararı yok yıkamanın ,bebişler rahatliyor yıkayınca sakinleşiyor sonra mis gibi bir uyku uyuyorlar

hep halsizim hep uykusuzum. Akşam işten eve gidip yemeğimi yedikten sonra hemen koltukta uyuyakalıyorum. İnşallah doğumla birlikte geçer bu durum. Yoksa gece falan nasıl kalkarım bebeğe bilmiyorum.
hiç merak etme geçiyor..ben doğum yaptigimda saat kur uyan bebeği emzirmek için demişlerdi ama hiç gerek kalmamıştı daha bebek uyanırken haberim oluyordu ki normalde bu kadar hafif bir uykum yoktu .anne olunca insan kuş uykusunda uyuyor hemen uyanıyor daha bebeğin uyanmaya çalışırken kıpırdanırken haberin olup bakacaksın hiç endişen olmasın.anneme şaşardım nasıl böyle hemen uyanıyor en ufak bir çıtırtıda diye meğer anne olunca uyaniliyormus

haklısın canım, umarım öyle olur benim de :)

Senn yardm edenin varms ne guzel bende olmicgi icin tek basma ben yapicam cocgmun hersyini cnm o yuzden bilgi sahibi olmaya calsyrm
Anne abla kardeş kimsemi olmiycak?
Valla illa birileri oldu tek zor oluyor en azından gelen misafirlerle ilgilenecek biri bizdede hemen doğumda ziyarete gidilir keşke kırktan sonra hayırlı olsuna gelseler belki tek idare edilir

lina0156 Minik bebis ikinizin verdiği bilgiye annellik önerilerine bayılıyorum kafamdaki idol anneller çok güzelsiniz çok güzel büyüttüğünüzü düşünüyorum bebişleri harikasınız

Ben de senin gibi düşünüyorum bi aç karnına versek birde iyice doymuş bir şekilde versek aslında ben testi yapmama taraftarı değilim ama mide bulantıları yüzünden kabus gibi geliyor bana ve kusarsam bir daha tekrar gerekecek bunun olmasını istemiyorum bakalım dr ne diyecek ben daha gidemedim bu hafta gitmem lazım ama yine de saol bilgilerin için

aynen ben de gogus yarasindan cok korkuyorum simdi bile cok hassas dokunamiyorum hele de bi de gogu yarasindan aglaya aglaya emzirmek istemiyorum o yuzden ne gerekiyosa yapicam insallah
Bence süt yarayı tedavi ediyor yani Kalkan’lar sütün orda kalmasını sağladığı için yumuşuyor ve iyileşme hızlanıyor bunu sadece Kalkan’la değil streçlede yapılabilir ben kalkan fiyatlarına bakıyorum da oda çok uygun değil daha alınacak okadar şey var ki ben sadece bebek kıyafetlerini bitirdim gerisi duruyor biberon ve emzik ıslak mendili banyo küveti tırnak makası emzik kabı dün de bunları aldım ama hala eksik var İnan kendim için birşey bakamadım daha sen başladın mı almaya ?

Benim sag gogsumun altinda kaburgamda inanilmaz agri yapiyor bu bebis kizlar ya. Doktorumuz basi orda cok normal baski yapiyor buyuyor dedi ama ne ise guce bakabiliyorm ne dogru durust yuruyup oturabiliyorum. Sizde de var mi

Ozellikle isyerinde kullanilabiliyor mu acaba birden duserse cok komik olur yaa :) gerci sutyenden dusmez gibi su urunu elime aip bi inceleyeyim en iyisi
takma dis gibi takma gogus kalkanı hayal edince cok traji komik millet de bu ne der anlamaz da
ben de incelemek istedim de cnm kutusundan acilmiyo ya.ben direk alicam lazim olcak illa ki diye dusunuyorum
dun bi arkadasiniz yazmisti cnm dusmuyormus :)
zatem chicconunkine iyi degil diyorlar herkes philips aventi ovuyor bu konuda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…