- 22 Nisan 2016
- 4.036
- 2.713
- 133
- Konu Sahibi Sezerbusra21
-
- #22.241
Evet cnm benim kide kız..yürüyemiyorum. bende idrar testi yaptırdım. Benimde temiz çıktı. Gündelik yaşamımı etkliliyo. İş tutamiyom evde.is yerinde uzun süre oturunca kalkerken falan akt kısımlar tutulmuş çise sıkışmış gibi oluyo.içimi korku sarıyor.doktora gidince tüm şikayetimi anlatcam. Bakalım o ne diyecek.Benimde hep kasıklarda baski var, tuhaf hissediyorum, sürekli idrara çıkıyorum hatta kaçırıyorum da bazen, doktora anlattım idrar testi yaptırdı temiz çıktı. Sizin de kiz mı? Kiz bebekler böyle herhalde diyorum, oğlumda belimde ağrı olurdu, bir de benim kızın kafası aşağıda duruyordu en son.
Ekimin sonunda doğmuştu canım ben hergün yikadim büyüklerimiz çocuğu su büyütür dermiş hemde dinlendiriyor diye yikadim hep arkasından zeytin yağı ile masaj saatlerce uykuKis ayindami dogurmustin cnm ilk cocgnu:)
göğüs pedi hava almadığı için yara oluşmasını tetikliyor diyorlar canım. Ben de hemen işe başlayacağım ve işyerinde süt sağacağım, sağdıktan sonra kalkanı südyenimin içine koyarım diye düşünüyorum. Zaten bütün gün durmuyor 2-3 saat kullanıp çıkarıyorsun.
geçmiş olsun Allah beterinden korusunKizlar iki gün once manyagin biri trafikte kasti olarak arabama geri geri carpti sok oldum neye uğradığımı anlamadim. Cok sinirlendim indim arabadan bagirdim cagirdim. Küfürler ederek kacti. Trafikte Allaha emanetiz resmen cok gerildim ya.
evet ben de halsizım çabuk yoruluyorumHalsizliği olan var mı hiç
Bende çok halsizim hicbirsey yapasim yok enerji çöküşü yaşıyorum sanki ve sağ kalcam ağrıyor yürürken biraz yürüdüm mu hiç basamaz oluyorum bu defaHalsizliği olan var mı hiç
hep halsizim hep uykusuzum. Akşam işten eve gidip yemeğimi yedikten sonra hemen koltukta uyuyakalıyorum. İnşallah doğumla birlikte geçer bu durum. Yoksa gece falan nasıl kalkarım bebeğe bilmiyorum.Halsizliği olan var mı hiç
Bizde şaşırdık doktorum son kontrolumde sadece baş kısmında su kalmış diyip hemen sezeryana aldı ve doğduğunda tüm derisi kuruluktan soyuldu bende göbeğinin hemendüşmesini kuruluktan dolayı hemen düştüğünü düşünüyorumSırrın ne cnm nasl dustu 3 gunde:))
Çok mersi :) baby plus markası bence acele et uzun zamandır indirimde heran bitebilir indirimiMarkasi ne canim hafta sonu magazalara gidip gorelim dedik. Gule gule kullanin
hiç merak etme geçiyor..ben doğum yaptigimda saat kur uyan bebeği emzirmek için demişlerdi ama hiç gerek kalmamıştı daha bebek uyanırken haberim oluyordu ki normalde bu kadar hafif bir uykum yoktu .anne olunca insan kuş uykusunda uyuyor hemen uyanıyor daha bebeğin uyanmaya çalışırken kıpırdanırken haberin olup bakacaksın hiç endişen olmasın.anneme şaşardım nasıl böyle hemen uyanıyor en ufak bir çıtırtıda diye meğer anne olunca uyaniliyormushep halsizim hep uykusuzum. Akşam işten eve gidip yemeğimi yedikten sonra hemen koltukta uyuyakalıyorum. İnşallah doğumla birlikte geçer bu durum. Yoksa gece falan nasıl kalkarım bebeğe bilmiyorum.
haklısın canım, umarım öyle olur benim de :)hiç merak etme geçiyor..ben doğum yaptigimda saat kur uyan bebeği emzirmek için demişlerdi ama hiç gerek kalmamıştı daha bebek uyanırken haberim oluyordu ki normalde bu kadar hafif bir uykum yoktu .anne olunca insan kuş uykusunda uyuyor hemen uyanıyor daha bebeğin uyanmaya çalışırken kıpırdanırken haberin olup bakacaksın hiç endişen olmasın.anneme şaşardım nasıl böyle hemen uyanıyor en ufak bir çıtırtıda diye meğer anne olunca uyaniliyormus
Anne abla kardeş kimsemi olmiycak?Senn yardm edenin varms ne guzel bende olmicgi icin tek basma ben yapicam cocgmun hersyini cnm o yuzden bilgi sahibi olmaya calsyrm
Ben de senin gibi düşünüyorum bi aç karnına versek birde iyice doymuş bir şekilde versek aslında ben testi yapmama taraftarı değilim ama mide bulantıları yüzünden kabus gibi geliyor bana ve kusarsam bir daha tekrar gerekecek bunun olmasını istemiyorum bakalım dr ne diyecek ben daha gidemedim bu hafta gitmem lazım ama yine de saol bilgilerin içinKandan baktırin açlık ve tokluk olarak. Bana doktor öyle yaptı, tokluk şekeri şeker yükleme ile ayni sonucu verdigini bu yüzden direkt şeker yüklemesi yapmadığını söyledi. Sonuçta burada şeker yüklemesi sonucu yüksek çıkan arkadaslara gördüğüm kadari ile direkt insüline başlanmadı bir müddet aclik ve tokluk seklinde kandan takip etmeleri istendi, yanılıyor muyum? Varsa aclik ve tokluk sekeri testinde de çıkar bence. Tabi en iyi doktorlarıniz karar verir. Kimseyi yanlış yönlendirmek istemem.
Bence süt yarayı tedavi ediyor yani Kalkan’lar sütün orda kalmasını sağladığı için yumuşuyor ve iyileşme hızlanıyor bunu sadece Kalkan’la değil streçlede yapılabilir ben kalkan fiyatlarına bakıyorum da oda çok uygun değil daha alınacak okadar şey var ki ben sadece bebek kıyafetlerini bitirdim gerisi duruyor biberon ve emzik ıslak mendili banyo küveti tırnak makası emzik kabı dün de bunları aldım ama hala eksik var İnan kendim için birşey bakamadım daha sen başladın mı almaya ?aynen ben de gogus yarasindan cok korkuyorum simdi bile cok hassas dokunamiyorum hele de bi de gogu yarasindan aglaya aglaya emzirmek istemiyorum o yuzden ne gerekiyosa yapicam insallah
sagol cnm seninki de tam olması gerektiği gb, doktor öyle söyledi en azından bir de erkek mi? erkekler genelde önde gidiyormuş.Maşallah canım
takma dis gibi takma gogus kalkanı hayal edince cok traji komik millet de bu ne der anlamaz daOzellikle isyerinde kullanilabiliyor mu acaba birden duserse cok komik olur yaa :) gerci sutyenden dusmez gibi su urunu elime aip bi inceleyeyim en iyisi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?