2018 Aralık Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    247
ben de aliyim o zmn cnm uzun kollu zibin.ben askili atlet gibi yeter saniyordum.
uzun kollu zibin ustune sadece bi de uzun kolllu kazak giydirsek ustune de battaniye ortsek yeter dimi ?
sunger ben almicam heralde cnm ya zaten bebekler temiz oluyor cildi hassas oluyor elimle ovalarim babasi da su doker iki kisi yikariz

erken dogumdan kokruyorum oyuzden sirf buzlu su iciyorum goren icme diyor ama aldiris etmiyorum.buzlu suyun bebege ne zarari olabilir ki sacmaliyor bizim insanimiz bazen hamilelik zaten zor geciyor iyice zorlastiriyorlar ama duymuyorum tabiki
valla aynem cnm mandalina aldirdim esime bak unutmustum iyi hatirlattin bi tane yiyim :)
o da eksi iyi gekiyor ama aynen benim de midemde yumru olusturuyor ben kabugunu yiyemiyorum.zaten bana doktor kabuklu sebze meyve yeme demisti cidden refluyu azdiriyor kabuklu seyler

Göğüs kalkani delikli olanda biriken sütü hava ile temas ettiği için dökmen gerekiyor canım bilgin olsun. Delikli olmayanı kullanırsan onda biriken sütü verebilirsin bebeğine.

Aynen öyle yaparsın bir kaç tanede uzun kollu al tamamdır yıkama içinde dediğin gibi eşler yardım ediyor zaten en zor zamanları ilk 3 4 ay sonrası yıkamak çok kolay bacağına koyup yıkıyosun tek başına bile

Aman dediğim gibi her kafadan bir ses çıkacak zaten sen hep tıka kulağını bazen bu bizim ailemizden biri oluyor bazen eşimizin bazen de komşu ark vs oluyor ben genelde kimseyi dinlemem bana mantıklı gelen şeyleri yaparım dr doğru söylemiş ekşir benim de öyle ha bu arada asla erken Doğum olur mu diye düşünme ben de Doğum hikayesi okuyunca bi ara psikolojim bozuldu şimdi düşünmüyorum herşey olacağına varır ve biz neyi istersek o gelir başımıza iyi düşünelim en iyisi olsun bebeklerimiz gününde doğacak merak etme öyle de oldu

Göğüs kalkani delikli olanda biriken sütü hava ile temas ettiği için dökmen gerekiyor canım bilgin olsun. Delikli olmayanı kullanırsan onda biriken sütü verebilirsin bebeğine.
philips aventin delikli ve deliksiz modeli mi var cnm ben tek delikli modekini biliyorum gogaun hava almasi acisindan delikli daha iyi bence onu alirim o zmn cnm

cnm benim ilk bebegim oldugu icin hic bilmiyorum korkarim gibime geliyo file alirim yine de cnm

Kızlar benim gögüs uçlarım çok az var hatta çookk az pompayla sagınca çıkıyo sonra tekrar küçülüyo kafaya takıyorum bebegim tutmazsa diye önerileriniz var mı

Kızlar benim gögüs uçlarım çok az var hatta çookk az pompayla sagınca çıkıyo sonra tekrar küçülüyo kafaya takıyorum bebegim tutmazsa diye önerileriniz var mı
Canım ben oğlumu doğurup emzirene kadar hic yoktu sonra çıktı emzirdikçe seninde çıkar inşallah

Canım ben oğlumu doğurup emzirene kadar hic yoktu sonra çıktı emzirdikçe seninde çıkar inşallah
Peki ilk başlarda nasıl tuttu emziremesem bebek tutmzsa kaynanam birton laf yapar sinirlerimi bozar benim olan sütte gider lohusa halimle onu hiç çekemem şimdi bebegimde aç kalsın istemiyorum

Maşallah kızımda sütüm vardı hep pompayla sagdım bebegim küvezdeydi emzirmedm hiç pompayla sagınca ucu çıkıyodu pompayla ucunu çıkarıp öylemi bebegi emzirsem

Evet ben öyle almıştım.

Paketİçeriği:
  • 2 AVENT Delikli Göğüs Kalkanı
  • 2 AVENT Süt ToplamaKalkanı
  • 2 AVENT SilikonMasaj Yastıkları
cnm benim gordufim de 70 kusur tlydi philips avent gogus kalkani yaziyordu sadece ama delikli mi deliksiz mi hic bilmedigim icin bakmamistim dikkat edicem

Geçen bir program izlemistim uzman bu pompadan bahsediyordu öyle durumlarda faydası oluyormus

Eklentiler

• Screenshot_20180906-215615.webp
    10 KB · Görüntüleme: 34
o zmn incesi daha iyi alt acmalarin cnm o zmn ince alirim.kullan at mama onlugu hic kullanmismiydin cnm disarda.alcaktim da sanki hemencik yirtilcak gibi duruyo diye almamistim.
bi de emzirme onlugu alcam ama disarda da nasil olcak emzirme bilmiyorum
instegramda bandu nun onlugu hosuam gitti ama cidden rahat emzirebikirmiyiz ki
citcitli badi de biraz daha aliyim o zmn cnm ben de uzun kollu aliyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…