- 5 Aralık 2015
- 5.125
- 2.976
- 173
- Konu Sahibi Sezerbusra21
-
- #22.301
ben de aliyim o zmn cnm uzun kollu zibin.ben askili atlet gibi yeter saniyordum.Cnm benim evdeki Ateş ölçer dijital olanlardan eczane hediye etmişti bana orda da satılıyor uygun fıyata ben onu kullanacam sen de eczaneye sor gösterirler zaten ben uzun kollu zıbın 10 taneye yakın aldım sıfır kollu da aldım içine giyer diye sen de uzun kollu almalısın kış çocuğu bunlar en kullanışlı uzun kollu oluyor banyo filesi almadım biri tutacak illaki gerek durmadım sünger alacam ona bakıyorum şimdi İnan ben hergün bakıyorum eksikleri gördükçe alıyorum liste yaptım aldıklarım ve eksik olanlar diye eksik çok az kaldı onları da bir aya kadar bitiririm bi araba kalacak onu da görmek istiyorum ağırlığına bakmak için kullanışlı mı ona göre alacam inş
erken dogumdan kokruyorum oyuzden sirf buzlu su iciyorum goren icme diyor ama aldiris etmiyorum.buzlu suyun bebege ne zarari olabilir ki sacmaliyor bizim insanimiz bazen hamilelik zaten zor geciyor iyice zorlastiriyorlar ama duymuyorum tabikiEn iyisini yapıyorsun ben de senin gibi soğuk su içiyorum bazen normal içmeye çalışıyorum midem kalkıyor zaten günde en fazla 3 bardak içiyorum böyle 9 ay sürecek mecburen buna bile şükür ya bir damla ağzıma su girmediği günler olmuştu unutmuyorum limonu hergün kullanıyorum hem vitamin olsun hem aşırı ekşi istiyor canım iyi geliyo bu aralar mandalinaya taktım seviyorum ekşi iyi geliyor ama bu seferde midem ekşiyor rennie şurup içiyorum hemen geçecek az kaldı hamdolsun tabi bizim gibi hamileliğin tadını çıkaramayanlar bir an önce Doğum zamanı gelsin istiyor :)
valal cnm kendime aldigim tek sey corap oldu emglish home da bayagi bi indirime denk geldim 5 coraba 10 tl verdim onu da dogumdan sonra gelen giden olur temiz temiz giyerim geceligimin altina diye aldim.baska da hic bisey almadim.
ben kanguru aldim babalinbaby nin simdilim hosuma gitti
chiccoda iki tane biberon aldim.
nuk emzik aldim
iki tane 5 li hastane cikisi 6 7 tane ay ay sade beyaz zibinlarimiz var.bi kalin penye bi orgu kadifemsi bide ince batttaniyemiz var.bi tame muslin battaniye aldim kundak yapicam.bi tane daha alicam belki.bi tane banyo havlumuz var.agiz mendillerimiz var.flar seklinde 3 tane onlugumuz var tam adini bilmiyorum disarda ona kussun diye aldim.şık kussun
kullan at alt acma bezimiz var.bi kac paket daha alicam ondan.hatta alt acmasi bayagi buyukmus 2 ye kesip kullancam.
6 kucuk paketler halinde alt temizleme pamuklarimiz var.
gecen a101 den almistim indirime girmis molfix in islak mendilini aldim.ilk 3 ay kullanmayi dusunmuyorum sadece disarda kullanirim islak mendili ama yine de alicam.
biberon temizleme fircasi aldim.
2.el sepet besik aldim cibinligi yatagj var icinde.kenar korumalik yaptiriyorum beklemedeyiz sirkeli suyla falan temizlicem
coraplar eldivenler falan var.
corap beyaz zıbın daha alicam.bi tane de 10 lu hastene cikisi alicam ama simdilik giyim kusam erteledim onlar nasilsa alinir zaten.ben oek 3 aylik giyim almadim 2 hastane cikisi 3 tane zibini var o kadar.diger aldiklarim biraz daha buyuk.
bu ay da emzirme urunlerini aliyim bitain istiyorum.
cnm gogus kalkaninin gogsu nemli birakmasinin yaninda icindeki delikler hem gogusun hava almasini sagliyo hem de biriken sutleri belli bi zaman icinde bebegine verebiliyosun
ama strecle gogua hava almaz ve akan sutler yine de bulasir bence giysine.
gogus pedi alcaktim ama almicam gogus kalkani alirsam gerek kalmicak bence.gofus pedinin tek islevi akan surun giysiye bulasmasini engellemek zaten.hele ki goguste yara varsa bence ped iskence bile olur yapisir yaraya cok daha acitir.
gogus kalkani sart gibi geliyor bana cnm cunku illa ki gogsumuz yara olcak bence.biz kremlerle kalkanla nemli kalip aci cekmememi engellicez bebek disleri cikmaya baslayinca ozellikle bizim icin zor olcaktir
Aynen öyle yaparsın bir kaç tanede uzun kollu al tamamdır yıkama içinde dediğin gibi eşler yardım ediyor zaten en zor zamanları ilk 3 4 ay sonrası yıkamak çok kolay bacağına koyup yıkıyosun tek başına bileben de aliyim o zmn cnm uzun kollu zibin.ben askili atlet gibi yeter saniyordum.
uzun kollu zibin ustune sadece bi de uzun kolllu kazak giydirsek ustune de battaniye ortsek yeter dimi ?
sunger ben almicam heralde cnm ya zaten bebekler temiz oluyor cildi hassas oluyor elimle ovalarim babasi da su doker iki kisi yikariz
Aman dediğim gibi her kafadan bir ses çıkacak zaten sen hep tıka kulağını bazen bu bizim ailemizden biri oluyor bazen eşimizin bazen de komşu ark vs oluyor ben genelde kimseyi dinlemem bana mantıklı gelen şeyleri yaparım dr doğru söylemiş ekşir benim de öyle ha bu arada asla erken Doğum olur mu diye düşünme ben de Doğum hikayesi okuyunca bi ara psikolojim bozuldu şimdi düşünmüyorum herşey olacağına varır ve biz neyi istersek o gelir başımıza iyi düşünelim en iyisi olsun bebeklerimiz gününde doğacak merak etme öyle de olduerken dogumdan kokruyorum oyuzden sirf buzlu su iciyorum goren icme diyor ama aldiris etmiyorum.buzlu suyun bebege ne zarari olabilir ki sacmaliyor bizim insanimiz bazen hamilelik zaten zor geciyor iyice zorlastiriyorlar ama duymuyorum tabiki
valla aynem cnm mandalina aldirdim esime bak unutmustum iyi hatirlattin bi tane yiyim :)
o da eksi iyi gekiyor ama aynen benim de midemde yumru olusturuyor ben kabugunu yiyemiyorum.zaten bana doktor kabuklu sebze meyve yeme demisti cidden refluyu azdiriyor kabuklu seyler
philips aventin delikli ve deliksiz modeli mi var cnm ben tek delikli modekini biliyorum gogaun hava almasi acisindan delikli daha iyi bence onu alirim o zmn cnmGöğüs kalkani delikli olanda biriken sütü hava ile temas ettiği için dökmen gerekiyor canım bilgin olsun. Delikli olmayanı kullanırsan onda biriken sütü verebilirsin bebeğine.
philips aventin delikli ve deliksiz modeli mi var cnm ben tek delikli modekini biliyorum gogaun hava almasi acisindan delikli daha iyi bence onu alirim o zmn cnm
cnm benim ilk bebegim oldugu icin hic bilmiyorum korkarim gibime geliyo file alirim yine de cnmAynen öyle yaparsın bir kaç tanede uzun kollu al tamamdır yıkama içinde dediğin gibi eşler yardım ediyor zaten en zor zamanları ilk 3 4 ay sonrası yıkamak çok kolay bacağına koyup yıkıyosun tek başına bile
hepsi bi kutudami satiliyor cnmSet oluyor onlar içinde delikli de var deliksiz de, bir de ortasi delik silikon göğüs ucu çıkarıcı oluyor.
hepsi bi kutudami satiliyor cnm
Sana kolay gelecekse al tabiki ama ince olanlarından alma çabuk yırtılıyormuş haberin olsuncnm benim ilk bebegim oldugu icin hic bilmiyorum korkarim gibime geliyo file alirim yine de cnm
Canım ben oğlumu doğurup emzirene kadar hic yoktu sonra çıktı emzirdikçe seninde çıkar inşallahKızlar benim gögüs uçlarım çok az var hatta çookk az pompayla sagınca çıkıyo sonra tekrar küçülüyo kafaya takıyorum bebegim tutmazsa diye önerileriniz var mı
Peki ilk başlarda nasıl tuttu emziremesem bebek tutmzsa kaynanam birton laf yapar sinirlerimi bozar benim olan sütte gider lohusa halimle onu hiç çekemem şimdi bebegimde aç kalsın istemiyorumCanım ben oğlumu doğurup emzirene kadar hic yoktu sonra çıktı emzirdikçe seninde çıkar inşallah
Maşallah kızımda sütüm vardı hep pompayla sagdım bebegim küvezdeydi emzirmedm hiç pompayla sagınca ucu çıkıyodu pompayla ucunu çıkarıp öylemi bebegi emzirsemCanım ben oğlumu doğurup emzirene kadar hic yoktu sonra çıktı emzirdikçe seninde çıkar inşallah
cnm benim gordufim de 70 kusur tlydi philips avent gogus kalkani yaziyordu sadece ama delikli mi deliksiz mi hic bilmedigim icin bakmamistim dikkat edicemEvet ben öyle almıştım.
Paketİçeriği:
- 2 AVENT Delikli Göğüs Kalkanı
- 2 AVENT Süt ToplamaKalkanı
- 2 AVENT SilikonMasaj Yastıkları
tmm cnm bakicam sagolasinSana kolay gelecekse al tabiki ama ince olanlarından alma çabuk yırtılıyormuş haberin olsun
Geçen bir program izlemistim uzman bu pompadan bahsediyordu öyle durumlarda faydası oluyormusKızlar benim gögüs uçlarım çok az var hatta çookk az pompayla sagınca çıkıyo sonra tekrar küçülüyo kafaya takıyorum bebegim tutmazsa diye önerileriniz var mı
o zmn incesi daha iyi alt acmalarin cnm o zmn ince alirim.kullan at mama onlugu hic kullanmismiydin cnm disarda.alcaktim da sanki hemencik yirtilcak gibi duruyo diye almamistim.Ablam bana kalın olandan aldı canım hediye inan bikere bile kullanmadim. Göğüslerde en fazla 10 15gune iyileşiyor insan belli bi yerden sonra kalkandan da bunaliyor e sütte akıyor fazlaysa inşallah hepimizin fazla fazla olur mecbur kullanıyorsun almasın üstüne diye yeni doğmuş bebeğe çok kilolu değilse 3 6 büyük gelir diyelim 6 tane 0-3 devamı 3-6 olsa daha uzun kullanilir bide yeni doğan bebek gerçekten çok hızlı büyüyor ben oğluma 5aylikken 1yaş kıyafeti giydiriyordum tam oluyordu ama citcitli her ay al bence 5er tane
ya benim de gogus ucum az bundan da mi alcaz simdi ohoo ne cook eksik cikiyorGeçen bir program izlemistim uzman bu pompadan bahsediyordu öyle durumlarda faydası oluyormus
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?