2018 Aralık Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    247

kizlar emzirmek icin guzel bi yontem bence denemeye deger biberon kullanmaktansa alacaklar listesine bunlari da ekleyebiliriz
ucuz Allah tan malzemeler
al al bitmiyoooorrrrr

Canım benımkıde ben stresliyken cok daha hareketli oluyor stres sebebıyle salgılanan hormondan kaynaklanıyomus bebeğin fazla hareketliliği. Canını ne sıkıyosa bebeğindne önemli değil diye düşün ve bosver takma bi zararı olmaz ama neden onlarıda strese sokalım bosuna

Evet öyle ama her ne kadar kendimi telkin etsemde moralim bozuk mutluluk hormonunu salgılayamadım gitti :)

Evet öyle ama her ne kadar kendimi telkin etsemde moralim bozuk mutluluk hormonunu salgılayamadım gitti :)
Cnm sana cok normal oldugunu ve saglikli oldugunu soyleyebilirim. Doktorum bana her gittigimde hissediyorsun demi tekmeleri her yerde diye sorar bu onemli. Hatta bu aydan itibarende daha sert hissedecekmisiz.

kizlar kislik yaptiniz mi ??
Ben bolca domates yaptım canm. Buzluğa da bezelye ve vişne attım. Bu haftasonu da taze fasülye ve patlıcan kabak kızartma koymayı düşünüyorum. Aralık başında da sigara böreği sarıp atıcam. Biraz da bayatlamayan kurabiye falan yaparım. Gelen gidene ikram ederiz, hazırda olur.

kizlar kislik yaptiniz mi ??
Domates sos, menemenlik domates, turşu, acı biber, bezelye, barbunya, kırmızı biber ve patlıcan közlemesi, kızartmalık sebzeler, konserve fasulye, tarhana, dolmalık ve normal biber kurusu, kabak kurusu baya bişi yaptım şükür miniklerinizi alıp manisaya gelin beraberce yeriz :)
doğuma yakın buzlukta yer olursa ikram falan da düşünüyorum ama bakalım hayırlısı.

Peki ilk başlarda nasıl tuttu emziremesem bebek tutmzsa kaynanam birton laf yapar sinirlerimi bozar benim olan sütte gider lohusa halimle onu hiç çekemem şimdi bebegimde aç kalsın istemiyorum
ağzına sadece ucu vermediğini için daha kolay oluyor kahve rengi yerle birlikte çektikçe çıktı kvler hep konuşur boşver ben hic onun yaninda emzirmedim sende öyle yapabilirsin mesela

Maşallah kızımda sütüm vardı hep pompayla sagdım bebegim küvezdeydi emzirmedm hiç pompayla sagınca ucu çıkıyodu pompayla ucunu çıkarıp öylemi bebegi emzirsem
Gecmis olsun Rabbim bir daha yaşatmasın inşallah oda olabilir birde ufak aparatlar var 3 5lira göğüs ucu çıkartıcı onlarda ise yariyormuş bi bak istersen onada

Canım ben hic kullanmadim kullan at onluk ama bu sefer teyzem hollandadan getirmiş burada gorduklerimdem epey kalın güzel duruyor bakalım bunda deneyimliycem. Emzirme önlüğü hayat kurtarıcı bence ben her yerde emzirdim onla yemekte arabada oturmalarda bazen pikniklerde . ben citcitli uzun kollu pek kullanmadim ev soğuk olmadığı için evin ısısına gore hareket et bence

7 kilo aldım tam:/
Canım bence hic takma ben gecen ay 6kilo aldım dedim doktoruna oda yarısını geçtim gayet iyi diğer yarıda 6kilo alırsanız 12kilo ideal dedi . bende bu ay sadece 400gr almışım acaba bebek alabildimi ona takiliyorum

Ben 10 kilo aldım ve hala bebek hareketim Yok denecek kadar az delircem artık tekme falan hiç olmadı daha içeriden zorla hissetmek için uğraşıyorum ben anlamadım gitti ya

Korse kullanacakmısınız kızlar ben aldım dün kullanmayı düşünüyorum. Doğum sonrası korselerden

Ben 10 kilo aldım ve hala bebek hareketim Yok denecek kadar az delircem artık tekme falan hiç olmadı daha içeriden zorla hissetmek için uğraşıyorum ben anlamadım gitti ya
Kontrollerde herşey yolundaysa endişe etme bazı bebekler öyle oluyormuş. Kız mıydı bebeğiniz ? Kızlar daha sakin oluyormuş mesela

Bnmde çok emmeden önce ya pompayla sçekeceğim yada şırınga ile inş tutar ve emer yavrum
İnşallah tutarlar emzirmeyi çok istiyorum

ağzına sadece ucu vermediğini için daha kolay oluyor kahve rengi yerle birlikte çektikçe çıktı kvler hep konuşur boşver ben hic onun yaninda emzirmedim sende öyle yapabilirsin mesela
İnşallah dedigin gibi olur peki emzirmek için hemşire falan yardım ediyomu dogumdan çıktıktan sonra

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…