- 5 Aralık 2015
- 5.125
- 2.976
- 173
- Konu Sahibi Sezerbusra21
-
- #22.341
icine kurt dustuyse doktoruna danis istersen cnmİnşallah öyledir hala kıpırdamaya devam ediyor uyutmadı beni karnımda semsert oldu
Kızlar bir kaç gündür çok stresli günler geçiriyorum moralim hiç yok acaba denk mi geldi yoksa bebeğim tepki mi veriyor anlamadım ama tekmeleri okadar çoğaldı ve sertleşti ki kasıklarıma göbeğime seri halde tekmeleri arttı endişelenmeye başladım doktora gitsem mi acaba diye
Evet öyle ama her ne kadar kendimi telkin etsemde moralim bozuk mutluluk hormonunu salgılayamadım gitti :)Canım benımkıde ben stresliyken cok daha hareketli oluyor stres sebebıyle salgılanan hormondan kaynaklanıyomus bebeğin fazla hareketliliği. Canını ne sıkıyosa bebeğindne önemli değil diye düşün ve bosver takma bi zararı olmaz ama neden onlarıda strese sokalım bosuna
Cnm sana cok normal oldugunu ve saglikli oldugunu soyleyebilirim. Doktorum bana her gittigimde hissediyorsun demi tekmeleri her yerde diye sorar bu onemli. Hatta bu aydan itibarende daha sert hissedecekmisiz.Evet öyle ama her ne kadar kendimi telkin etsemde moralim bozuk mutluluk hormonunu salgılayamadım gitti :)
Ben bolca domates yaptım canm. Buzluğa da bezelye ve vişne attım. Bu haftasonu da taze fasülye ve patlıcan kabak kızartma koymayı düşünüyorum. Aralık başında da sigara böreği sarıp atıcam. Biraz da bayatlamayan kurabiye falan yaparım. Gelen gidene ikram ederiz, hazırda olur.kizlar kislik yaptiniz mi ??
Domates sos, menemenlik domates, turşu, acı biber, bezelye, barbunya, kırmızı biber ve patlıcan közlemesi, kızartmalık sebzeler, konserve fasulye, tarhana, dolmalık ve normal biber kurusu, kabak kurusu baya bişi yaptım şükür miniklerinizi alıp manisaya gelin beraberce yeriz :)kizlar kislik yaptiniz mi ??
ağzına sadece ucu vermediğini için daha kolay oluyor kahve rengi yerle birlikte çektikçe çıktı kvler hep konuşur boşver ben hic onun yaninda emzirmedim sende öyle yapabilirsin meselaPeki ilk başlarda nasıl tuttu emziremesem bebek tutmzsa kaynanam birton laf yapar sinirlerimi bozar benim olan sütte gider lohusa halimle onu hiç çekemem şimdi bebegimde aç kalsın istemiyorum
Gecmis olsun Rabbim bir daha yaşatmasın inşallah oda olabilir birde ufak aparatlar var 3 5lira göğüs ucu çıkartıcı onlarda ise yariyormuş bi bak istersen onadaMaşallah kızımda sütüm vardı hep pompayla sagdım bebegim küvezdeydi emzirmedm hiç pompayla sagınca ucu çıkıyodu pompayla ucunu çıkarıp öylemi bebegi emzirsem
7 kilo aldım tam:/Kaç kilo almışsın canım
Canım ben hic kullanmadim kullan at onluk ama bu sefer teyzem hollandadan getirmiş burada gorduklerimdem epey kalın güzel duruyor bakalım bunda deneyimliycem. Emzirme önlüğü hayat kurtarıcı bence ben her yerde emzirdim onla yemekte arabada oturmalarda bazen pikniklerde . ben citcitli uzun kollu pek kullanmadim ev soğuk olmadığı için evin ısısına gore hareket et benceo zmn incesi daha iyi alt acmalarin cnm o zmn ince alirim.kullan at mama onlugu hic kullanmismiydin cnm disarda.alcaktim da sanki hemencik yirtilcak gibi duruyo diye almamistim.
bi de emzirme onlugu alcam ama disarda da nasil olcak emzirme bilmiyorum
instegramda bandu nun onlugu hosuam gitti ama cidden rahat emzirebikirmiyiz ki
citcitli badi de biraz daha aliyim o zmn cnm ben de uzun kollu aliyim
Canım bence hic takma ben gecen ay 6kilo aldım dedim doktoruna oda yarısını geçtim gayet iyi diğer yarıda 6kilo alırsanız 12kilo ideal dedi . bende bu ay sadece 400gr almışım acaba bebek alabildimi ona takiliyorum7 kilo aldım tam:/
Kontrollerde herşey yolundaysa endişe etme bazı bebekler öyle oluyormuş. Kız mıydı bebeğiniz ? Kızlar daha sakin oluyormuş meselaBen 10 kilo aldım ve hala bebek hareketim Yok denecek kadar az delircem artık tekme falan hiç olmadı daha içeriden zorla hissetmek için uğraşıyorum ben anlamadım gitti ya
İnşallah tutarlar emzirmeyi çok istiyorumBnmde çok emmeden önce ya pompayla sçekeceğim yada şırınga ile inş tutar ve emer yavrum
İnşallah dedigin gibi olur peki emzirmek için hemşire falan yardım ediyomu dogumdan çıktıktan sonraağzına sadece ucu vermediğini için daha kolay oluyor kahve rengi yerle birlikte çektikçe çıktı kvler hep konuşur boşver ben hic onun yaninda emzirmedim sende öyle yapabilirsin mesela
canım normal doğum mu yapacaksın sezeryan mı? sezeryanda da takılabilir mi acaba? dikiş yerlerini sıkıntı yaratır mı kiKorse kullanacakmısınız kızlar ben aldım dün kullanmayı düşünüyorum. Doğum sonrası korselerden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?