- 23 Ocak 2008
- 10.806
- 13.020
- 823
- Konu Sahibi Sezerbusra21
-
- #22.321
Kızlar benim gögüs uçlarım çok az var hatta çookk az pompayla sagınca çıkıyo sonra tekrar küçülüyo kafaya takıyorum bebegim tutmazsa diye önerileriniz var mı
Geçen bir program izlemistim uzman bu pompadan bahsediyordu öyle durumlarda faydası oluyormus
Sagolun kızlar o pompayı ilk defa gördüm eniyisi ondan almak gögüs ucum içe dönük degil azda olsa var şükür ama çok az var işte ben eniyisi pompayı alıyım işe yarar kesinIçe dönük değilse bebek emdikçe çıkar. Göğüs kalkani alacaksan silikon aparati ile kullanirsan çıkarır, bebek tutamazsa silikon göğüs ucu koruyucularla da emzirebilirsin. Göğüs ucu çıkarıcı pompalar da işini görür sıkıntı yasarsan bu ürünlerden deneyebilirsin.
Ben aldım canım. Reflü olmasa da yastık kullanmayacağımız için bebeğin biraz eğimli ve yan yatması daha sağlıklı oluyormuş. Yan yatağın içine reflü yatağıyla koyacağım. Evin içinde de koltun üstüne falan onunla koyarım diye düşündüm. Yakın zamanda anne olan arkadaşlarımın mutlaka alınması gerekenler listesinde vardı reflü yatağı :)kizkar reflü her bebekte oluyor mu reflü yatagi alacak misiniz
bende alicam galiba cnm ben her bebekte reflü olmuyor saniyordum netten okudum bicogunda oluyormus hele anasina cektiyse kesin olurBen aldım canım. Reflü olmasa da yastık kullanmayacağımız için bebeğin biraz eğimli ve yan yatması daha sağlıklı oluyormuş. Yan yatağın içine reflü yatağıyla koyacağım. Evin içinde de koltun üstüne falan onunla koyarım diye düşündüm. Yakın zamanda anne olan arkadaşlarımın mutlaka alınması gerekenler listesinde vardı reflü yatağı :)
O liste hiç bitmiyor zaten. Gereksiz şeyleri de sırf almış olmak için almak istemiyorum ama sürekli mutlaka alınması gereken yeni bişeyler ekliyorum sonumuz hayrolsun :)bende alicam galiba cnm ben her bebekte reflü olmuyor saniyordum netten okudum bicogunda oluyormus hele anasina cektiyse kesin olur
bi de kaynanam yastik falan yatircam diyodu eskiler pek anlamiyo yastiksiz olmaz dusuncesindeler ama 1 2 yasina kadar yastikaiz yatmaliymis o zmn reflu yatagini da alincak listesine ekliyorum
valla ya ne olcak boyle bilmiyorum ev zaten kucuk nereye sigdircam bunca seyi belli bi zman sonra onu dusunuyorum simdidenO liste hiç bitmiyor zaten. Gereksiz şeyleri de sırf almış olmak için almak istemiyorum ama sürekli mutlaka alınması gereken yeni bişeyler ekliyorum sonumuz hayrolsun :)
Kaç kilo almışsın canımYa bu kilo alımı nolucak her tartıda bi artış canım sıkıldı düzgün besleniyorum da
Aramz bozk ole diyim ailevi meseleler belki kaynanam gelr o da ogretsn dursn istemyrm ole yani karsk ailevi konlrmcanım sana kimse mi yardıma gelmeyecek annen ya da kayinvaliden ilk zaman ihtiyaç oluyor . sen mi istemiyorsun onlar mi gelemiyor
cnm ben bebegin acisindan onemli bisey oldugunu dusunmuyorum.asil uzun süre tekmelemiyosa bence gitmelisin cnmKızlar bir kaç gündür çok stresli günler geçiriyorum moralim hiç yok acaba denk mi geldi yoksa bebeğim tepki mi veriyor anlamadım ama tekmeleri okadar çoğaldı ve sertleşti ki kasıklarıma göbeğime seri halde tekmeleri arttı endişelenmeye başladım doktora gitsem mi acaba diye
ben de islerine karisilsin hic sevmem ama mecbur gelir kaynanam sıkıysa gelme diyim yani kadin simdiden ayarliyo yeriniAramz bozk ole diyim ailevi meseleler belki kaynanam gelr o da ogretsn dursn istemyrm ole yani karsk ailevi konlrm
Ben aldim canim sevi bebenin babynest gibi olan yatagindan. kendi yataginda ona yatiricam zaten, bizim yatagimizda ya da gun icinde koltukta vs kullanirim insallah. Anne yani reflu yatagi adi sanirim.kizkar reflü her bebekte oluyor mu reflü yatagi alacak misiniz
Bnmde çok emmeden önce ya pompayla sçekeceğim yada şırınga ile inş tutar ve emer yavrumKızlar benim gögüs uçlarım çok az var hatta çookk az pompayla sagınca çıkıyo sonra tekrar küçülüyo kafaya takıyorum bebegim tutmazsa diye önerileriniz var mı
İnşallah öyledir hala kıpırdamaya devam ediyor uyutmadı beni karnımda semsert olducnm ben bebegin acisindan onemli bisey oldugunu dusunmuyorum.asil uzun süre tekmelemiyosa bence gitmelisin cnm
ben de fark ettim ben strese girdiysem canım sıkılmissa ya da cok yorulmussum benim bebegim hic tekmelemiyo.huyu suyu amne karninda olusuyo bence yavastan :)
bu da cok guzelmis cnm huzurla yatsin insallah bebisBen aldim canim sevi bebenin babynest gibi olan yatagindan. kendi yataginda ona yatiricam zaten, bizim yatagimizda ya da gun icinde koltukta vs kullanirim insallah. Anne yani reflu yatagi adi sanirim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?