2018 Aralık Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    247
Kızlar benim gögüs uçlarım çok az var hatta çookk az pompayla sagınca çıkıyo sonra tekrar küçülüyo kafaya takıyorum bebegim tutmazsa diye önerileriniz var mı

Içe dönük değilse bebek emdikçe çıkar. Göğüs kalkani alacaksan silikon aparati ile kullanirsan çıkarır, bebek tutamazsa silikon göğüs ucu koruyucularla da emzirebilirsin. Göğüs ucu çıkarıcı pompalar da işini görür sıkıntı yasarsan bu ürünlerden deneyebilirsin.

Geçen bir program izlemistim uzman bu pompadan bahsediyordu öyle durumlarda faydası oluyormus

Sagolun kızlar o pompayı ilk defa gördüm eniyisi ondan almak gögüs ucum içe dönük degil azda olsa var şükür ama çok az var işte ben eniyisi pompayı alıyım işe yarar kesin

kizkar reflü her bebekte oluyor mu reflü yatagi alacak misiniz
Ben aldım canım. Reflü olmasa da yastık kullanmayacağımız için bebeğin biraz eğimli ve yan yatması daha sağlıklı oluyormuş. Yan yatağın içine reflü yatağıyla koyacağım. Evin içinde de koltun üstüne falan onunla koyarım diye düşündüm. Yakın zamanda anne olan arkadaşlarımın mutlaka alınması gerekenler listesinde vardı reflü yatağı :)

bende alicam galiba cnm ben her bebekte reflü olmuyor saniyordum netten okudum bicogunda oluyormus hele anasina cektiyse kesin olur
bi de kaynanam yastik falan yatircam diyodu eskiler pek anlamiyo yastiksiz olmaz dusuncesindeler ama 1 2 yasina kadar yastikaiz yatmaliymis o zmn reflu yatagini da alincak listesine ekliyorum

O liste hiç bitmiyor zaten. Gereksiz şeyleri de sırf almış olmak için almak istemiyorum ama sürekli mutlaka alınması gereken yeni bişeyler ekliyorum sonumuz hayrolsun :)

O liste hiç bitmiyor zaten. Gereksiz şeyleri de sırf almış olmak için almak istemiyorum ama sürekli mutlaka alınması gereken yeni bişeyler ekliyorum sonumuz hayrolsun :)
valla ya ne olcak boyle bilmiyorum ev zaten kucuk nereye sigdircam bunca seyi belli bi zman sonra onu dusunuyorum simdiden

Kızlar bir kaç gündür çok stresli günler geçiriyorum moralim hiç yok acaba denk mi geldi yoksa bebeğim tepki mi veriyor anlamadım ama tekmeleri okadar çoğaldı ve sertleşti ki kasıklarıma göbeğime seri halde tekmeleri arttı endişelenmeye başladım doktora gitsem mi acaba diye

cnm ben bebegin acisindan onemli bisey oldugunu dusunmuyorum.asil uzun süre tekmelemiyosa bence gitmelisin cnm
ben de fark ettim ben strese girdiysem canım sıkılmissa ya da cok yorulmussum benim bebegim hic tekmelemiyo.huyu suyu amne karninda olusuyo bence yavastan :)

kizkar reflü her bebekte oluyor mu reflü yatagi alacak misiniz
Ben aldim canim sevi bebenin babynest gibi olan yatagindan. kendi yataginda ona yatiricam zaten, bizim yatagimizda ya da gun icinde koltukta vs kullanirim insallah. Anne yani reflu yatagi adi sanirim.

Eklentiler

• Screenshot_20180907-002702_Gallery.webp
    5,3 KB · Görüntüleme: 51
İnşallah öyledir hala kıpırdamaya devam ediyor uyutmadı beni karnımda semsert oldu

Ben aldim canim sevi bebenin babynest gibi olan yatagindan. kendi yataginda ona yatiricam zaten, bizim yatagimizda ya da gun icinde koltukta vs kullanirim insallah. Anne yani reflu yatagi adi sanirim.
bu da cok guzelmis cnm huzurla yatsin insallah bebis
benim attigim reflü yatagini da koltukta kullanabilirim gibi geliyo aslinda cnm yanlari korumali oldugu icin

Evde probiyotik yoğurt yapmak istiyorum kızlar bilgisi marka tavsiyesi olan varmı nasıl yapılıyor yalnız hiç mayalamak için ev yoğurdum falan yok ben tam organik olmasını istiyorum bazı yerlerde okudum benim gibi mayası olmayanlar eczaneden probiyotik alıp activianın sadesiyle mayalıyorlarmış okur mu ki acaba ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…