2018 Aralık Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    247
Kızlar bildiğiniz büyük bebek mağazaları neler acaba İstanbul için?
Ebebek, joker, mothercare, chicco, civil bunları biliyorum ama bilmediklerim var mı acaba? Yarın biraz gezeceğiz de güzergah üzerindekilere bakınalım diyorum.

canım normal doğum mu yapacaksın sezeryan mı? sezeryanda da takılabilir mi acaba? dikiş yerlerini sıkıntı yaratır mı ki
Sezeryan da takamazsn agrın oluyo korse takmak zor hemde rahim içi yapışıklıgına neden olabiliyormş pek önerilmiyor korse sezeryan göbegi anca sıkı sporla gidiyo ben evde hep mekik çektim leslie yaptım günde mutlaka 1 saat yürüdüm bol bol su içtim öyle göbegim gitmişti

canım normal doğum mu yapacaksın sezeryan mı? sezeryanda da takılabilir mi acaba? dikiş yerlerini sıkıntı yaratır mı ki
Bende onu düşündüm sonra araştırdığım kadarıyla sezeryan olanlarda doğumda 3-4 ay sonra dikişlerine göre tabi kullanmışlar. Şuanda sezeryanlık bir durum yok son anda ne olur bilemem tabi

Kilo verilir tabi yavaştan. Peki sarkıklık kaldımı hiç

keşke spora yürüyüşe vaktim olsa canım yaa bebek 3 aylıkken işe başlayacağım. ama sezeryanda korse kullanımı için ben de tereddütlüyüm evet. Kullanmam galiba.

Ben sezeryanliyim korse kullanmadim gobegimde kalmadi sporda yapmadim dumduz de bi karnim yoktu ama aman aman bi göbeğim de yok biraz daha dumduz karin istenirse mecbur spor sart.

Kilo verilir tabi yavaştan. Peki sarkıklık kaldımı hiç
Sarkık karnım olmadı spor yaptım diye ama dogumdan çıktıktan sonra çok fenaydım hiç dogum yapmamş gibiiydim göbegim vardı hemde çatlaklarımda çok benim hala da var onlara bir çözüm bulamadım ama sarkık karnım için spor yaptım şimdi bebekte olucak ne yaparım bilmiyorum bebegim varken yürüyüşe gidemem heralde süt dolu gögüslerle de leslie yapmak zor olur galiba bende dogumdan sonra nasıl kilo vericem karnım için ne yapıcam hiç bilmiyorum en son 8 kilo almştım çokk aldım inşallah kilo vermesi de kolay olur

İnşallah tutarlar emzirmeyi çok istiyorum

İnşallah dedigin gibi olur peki emzirmek için hemşire falan yardım ediyomu dogumdan çıktıktan sonra
Bana yardim etti etmeyenler de varmış geldi gogusumu sıktı sut varmı diye baktı tutturdu nasıl emziricegimi anlatti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…