- 17 Ocak 2018
- 4.776
- 8.370
- 88
- Konu Sahibi Sezerbusra21
-
- #22.361
Sezeryan da takamazsn agrın oluyo korse takmak zor hemde rahim içi yapışıklıgına neden olabiliyormş pek önerilmiyor korse sezeryan göbegi anca sıkı sporla gidiyo ben evde hep mekik çektim leslie yaptım günde mutlaka 1 saat yürüdüm bol bol su içtim öyle göbegim gitmişticanım normal doğum mu yapacaksın sezeryan mı? sezeryanda da takılabilir mi acaba? dikiş yerlerini sıkıntı yaratır mı ki
Bende onu düşündüm sonra araştırdığım kadarıyla sezeryan olanlarda doğumda 3-4 ay sonra dikişlerine göre tabi kullanmışlar. Şuanda sezeryanlık bir durum yok son anda ne olur bilemem tabicanım normal doğum mu yapacaksın sezeryan mı? sezeryanda da takılabilir mi acaba? dikiş yerlerini sıkıntı yaratır mı ki
Kilo verilir tabi yavaştan. Peki sarkıklık kaldımı hiçSezeryan da takamazsn agrın oluyo korse takmak zor hemde rahim içi yapışıklıgına neden olabiliyormş pek önerilmiyor korse sezeryan göbegi anca sıkı sporla gidiyo ben evde hep mekik çektim leslie yaptım günde mutlaka 1 saat yürüdüm bol bol su içtim öyle göbegim gitmişti
keşke spora yürüyüşe vaktim olsa canım yaaSezeryan da takamazsn agrın oluyo korse takmak zor hemde rahim içi yapışıklıgına neden olabiliyormş pek önerilmiyor korse sezeryan göbegi anca sıkı sporla gidiyo ben evde hep mekik çektim leslie yaptım günde mutlaka 1 saat yürüdüm bol bol su içtim öyle göbegim gitmişti
Ne marka aldınız bende almayı düşünüyorumKorse kullanacakmısınız kızlar ben aldım dün kullanmayı düşünüyorum. Doğum sonrası korselerden
Sağolasın canım içim rahatladıCnm sana cok normal oldugunu ve saglikli oldugunu soyleyebilirim. Doktorum bana her gittigimde hissediyorsun demi tekmeleri her yerde diye sorar bu onemli. Hatta bu aydan itibarende daha sert hissedecekmisiz.
Sarkık karnım olmadı spor yaptım diye ama dogumdan çıktıktan sonra çok fenaydım hiç dogum yapmamş gibiiydim göbegim vardı hemde çatlaklarımda çok benim hala da var onlara bir çözüm bulamadım ama sarkık karnım için spor yaptım şimdi bebekte olucak ne yaparım bilmiyorum bebegim varken yürüyüşe gidemem heralde süt dolu gögüslerle de leslie yapmak zor olur galiba bende dogumdan sonra nasıl kilo vericem karnım için ne yapıcam hiç bilmiyorum en son 8 kilo almştım çokk aldım inşallah kilo vermesi de kolay olurKilo verilir tabi yavaştan. Peki sarkıklık kaldımı hiç
Bana yardim etti etmeyenler de varmış geldi gogusumu sıktı sut varmı diye baktı tutturdu nasıl emziricegimi anlattiİnşallah tutarlar emzirmeyi çok istiyorum
İnşallah dedigin gibi olur peki emzirmek için hemşire falan yardım ediyomu dogumdan çıktıktan sonra
Ayy inşallah banada anlatır gerçi annem yanımda olucak oda yardım ederBana yardim etti etmeyenler de varmış geldi gogusumu sıktı sut varmı diye baktı tutturdu nasıl emziricegimi anlatti
Kız canım kontrollerde bi anormal durum yok çok şükürKontrollerde herşey yolundaysa endişe etme bazı bebekler öyle oluyormuş. Kız mıydı bebeğiniz ? Kızlar daha sakin oluyormuş mesela
Insallah canm, kullanirsin tabi onu da korumali o dabu da cok guzelmis cnm huzurla yatsin insallah bebis
benim attigim reflü yatagini da koltukta kullanabilirim gibi geliyo aslinda cnm yanlari korumali oldugu icin
18 haftalıkken dinledim ben kalp atışları 152 di :)Sağlık ocağında bebek kalp atışı dinleyen oldu mu
Ben de geçen cuma dinledim, kaç olduğunu söylemediler ufak bir aletle bakıyorlar, dışarıdan duyuluyor.Sağlık ocağında bebek kalp atışı dinleyen oldu mu
Benimde bugün bakildi 25.haftadayım.dişardan duyuluyor ama 82 falan yaziyodu. O haftada senin nasil 152 çıktı da yazdi.18 haftalıkken dinledim ben kalp atışları 152 di :)
Owli aldım e bebektenNe marka aldınız bende almayı düşünüyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?