- 16 Aralık 2016
- 3.423
- 3.574
- 133
- Konu Sahibi Sezerbusra21
-
- #22.381
Niye 152 çokmu bence gayet normal kızımda da hep böyleydi hastanede doktor kalp atılı dinleyince de 148 çıkmıştıBenimde bugün bakildi 25.haftadayım.dişardan duyuluyor ama 82 falan yaziyodu. O haftada senin nasil 152 çıktı da yazdi.
Bebek kendi zaten refleks olarak yapışıyor hiç merak etme ama inşallah yardim ederler etmezse rica edersinAyy inşallah banada anlatır gerçi annem yanımda olucak oda yardım eder
Emzirmeyi çok istiyorum inşallah rabbim nasip eder ayy çok heyecanlandım şimdi :)Bebek kendi zaten refleks olarak yapışıyor hiç merak etme ama inşallah yardim ederler etmezse rica edersin
Evde probiyotik yoğurt yapmak istiyorum kızlar bilgisi marka tavsiyesi olan varmı nasıl yapılıyor yalnız hiç mayalamak için ev yoğurdum falan yok ben tam organik olmasını istiyorum bazı yerlerde okudum benim gibi mayası olmayanlar eczaneden probiyotik alıp activianın sadesiyle mayalıyorlarmış okur mu ki acaba ?
Hayri 25.haftada henüz çıkmıyor dedi bana. Senin o kadar erken nasil çıkmış öyle kuvvetli diye dedim.Niye 152 çokmu bence gayet normal kızımda da hep böyleydi hastanede doktor kalp atılı dinleyince de 148 çıkmıştı
Ayy inşallah banada anlatır gerçi annem yanımda olucak oda yardım eder
Kızımda da 20.haftada saglık ocagında dinlemiştim yine yüksek çıkmıştı cihazdan kaynaklı olabilir belkiHayri 25.haftada henüz çıkmıyor dedi bana. Senin o kadar erken nasil çıkmış öyle kuvvetli diye dedim.
Ayy ne güzel ya çok hevesleniyorum emzirmeye kızımı emziremedm nasip olmadı inan pompayla sagmak bile beni çok mutlu ediyodu bu bir mucize bebegimiz oradan besleniyor çok güzel inşallah rabbim hepimize emzirmeyi nasip ederBen daha narkozdan tam ayılmadan tutmuşlardı hemşire anneme anlattı kahverengi kısım komple bebegin ağzında olacak diye.
Beni de 12. Haftalarda 140lardaydi. Sonradan hic konusu gecmediHayri 25.haftada henüz çıkmıyor dedi bana. Senin o kadar erken nasil çıkmış öyle kuvvetli diye dedim.
İnşallah bol bol sütlerin olur doya doya emzirirsin :)Emzirmeyi çok istiyorum inşallah rabbim nasip eder ayy çok heyecanlandım şimdi :)
Bak o hiç aklıma gelmemişti haklısın uht sen olmuyor diye duydum maya tutmuyormuş daha sonra deneyeyim bari sağolasın canım aklıma getirdiğin içinŞu şarbon olayi bitene kadar çiğ veya pastörize süt alma bence. Uht süt kullanın diyorlar. Uht den yoğurt oluyor mu bilmiyorum.
Amin inşallahzaman ne kadar cabuk geciyor, resmen 6 aylık olucaz minigimle. sanki dün gibi gruba yazdıgım hamileyim mesajları ya da cinsiyet ögrenme telaşlarım <3 hayırlısıyla kucagımıza da alalım saglıkla
evet cnm, ilk zamanlar sende bende fazla endişeliydik :) ben daha hicbirşey almadım :) kızım hic kullanmadı odasını beşiğini, zaten beyaz aldıgımız için ogluma da uygun o telaşım yk. ateş ölçer, süt sagma makinesi gibi şeylerde kızımdan var. bana sadece (sanırım hamileliğin en en en güzel şeyi) alışverişe çıkmak kalıyorAmin inşallah
Aynen zaman çok çabuk geçti hareketlerini izliyorum ne zman büyüdün sen diyorum çok heyecanlanıyorum allahım hepimizin yüzünü güldürsün tatlı telaşlar alışverişlerde ayrı bir güzel tabi
Asıl lazım olanlar varmış senin o konuda rahatsın güle güle kullansın bebişevet cnm, ilk zamanlar sende bende fazla endişeliydik :) ben daha hicbirşey almadım :) kızım hic kullanmadı odasını beşiğini, zaten beyaz aldıgımız için ogluma da uygun o telaşım yk. ateş ölçer, süt sagma makinesi gibi şeylerde kızımdan var. bana sadece (sanırım hamileliğin en en en güzel şeyi) alışverişe çıkmak kalıyoronu da kıs bebeği oldugu için biraz daha kışlıkların cıkmasını bekliyorum. ekim ayında eminönü havuzluhan varmıs hic gitmedim ama oraya gidip herşeyi almak istiyorum. inşallah saglıkla huzurla mutlulukla bi ömür geciririz dogduklarında da
Asıl lazım olanlar varmış senin o konuda rahatsın güle güle kullansın bebiş
Bizde aldık birşeyler ama kışlıklarıda bekliyorum bende ekim kasım gibi de onları alırım artık.
Endişelerimiz birazda olsa azalfı şükür :)
Hareket ettikce iyi oldugunu biliyorum en azından içim rahatlıyor.
Kafama takılan birşey var şimdi bebekler yastıksız mı uyuycaklar yani
Allah bağışlasın kızını rabbim uzun ömürler versin.evet cnm 1 ay sonra 2 yaşına basacak kızım ve biz hala yastık kullanmadık. Nasipse 2 yaş kontrolünde danısacağım doktoruna baslayalım mı yastık kullanmaya diye.
canım liste yaptım eksikleri, intagram dan hastane çıkışı icin fln nereye yaptıracagıma kadar karar verdim. sadece ekim ayını beklemek istiyorum :) hani daha güzelleri gelirde pişman olurum diye. kız cocuktan sonra erkek evlat sahibi olmak sanırım kararsızlık veriyor alısverişte. alıştım şimdiye kadar cicili bicili şeylere digerleri sade geliyor
ben de indirime girsin aliyim cnm hayirli olsun insallah misil misil uyusun bebis
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?