2018 Aralık Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    247
Benimde bugün bakildi 25.haftadayım.dişardan duyuluyor ama 82 falan yaziyodu. O haftada senin nasil 152 çıktı da yazdi.
Niye 152 çokmu bence gayet normal kızımda da hep böyleydi hastanede doktor kalp atılı dinleyince de 148 çıkmıştı

Şu şarbon olayi bitene kadar çiğ veya pastörize süt alma bence. Uht süt kullanın diyorlar. Uht den yoğurt oluyor mu bilmiyorum.

Hayri 25.haftada henüz çıkmıyor dedi bana. Senin o kadar erken nasil çıkmış öyle kuvvetli diye dedim.
Kızımda da 20.haftada saglık ocagında dinlemiştim yine yüksek çıkmıştı cihazdan kaynaklı olabilir belki
Burada benim gibi dinleyip kalp atışı yüksek çıkan arkadaşlardı vardı yazmışlardı dedigm gibi cihazdan kaynaklı olabilir çok net dinledim hatta

Ben daha narkozdan tam ayılmadan tutmuşlardı hemşire anneme anlattı kahverengi kısım komple bebegin ağzında olacak diye.
Ayy ne güzel ya çok hevesleniyorum emzirmeye kızımı emziremedm nasip olmadı inan pompayla sagmak bile beni çok mutlu ediyodu bu bir mucize bebegimiz oradan besleniyor çok güzel inşallah rabbim hepimize emzirmeyi nasip eder

Şu şarbon olayi bitene kadar çiğ veya pastörize süt alma bence. Uht süt kullanın diyorlar. Uht den yoğurt oluyor mu bilmiyorum.
Bak o hiç aklıma gelmemişti haklısın uht sen olmuyor diye duydum maya tutmuyormuş daha sonra deneyeyim bari sağolasın canım aklıma getirdiğin için

zaman ne kadar cabuk geciyor, resmen 6 aylık olucaz minigimle. sanki dün gibi gruba yazdıgım hamileyim mesajları ya da cinsiyet ögrenme telaşlarım <3 hayırlısıyla kucagımıza da alalım saglıkla
Amin inşallah
Aynen zaman çok çabuk geçti hareketlerini izliyorum ne zman büyüdün sen diyorum çok heyecanlanıyorum allahım hepimizin yüzünü güldürsün tatlı telaşlar alışverişlerde ayrı bir güzel tabi

evet cnm, ilk zamanlar sende bende fazla endişeliydik :) ben daha hicbirşey almadım :) kızım hic kullanmadı odasını beşiğini, zaten beyaz aldıgımız için ogluma da uygun o telaşım yk. ateş ölçer, süt sagma makinesi gibi şeylerde kızımdan var. bana sadece (sanırım hamileliğin en en en güzel şeyi) alışverişe çıkmak kalıyor onu da kıs bebeği oldugu için biraz daha kışlıkların cıkmasını bekliyorum. ekim ayında eminönü havuzluhan varmıs hic gitmedim ama oraya gidip herşeyi almak istiyorum. inşallah saglıkla huzurla mutlulukla bi ömür geciririz dogduklarında da

Asıl lazım olanlar varmış senin o konuda rahatsın güle güle kullansın bebiş
Bizde aldık birşeyler ama kışlıklarıda bekliyorum bende ekim kasım gibi de onları alırım artık.
Endişelerimiz birazda olsa azalfı şükür :)
Hareket ettikce iyi oldugunu biliyorum en azından içim rahatlıyor.
Kafama takılan birşey var şimdi bebekler yastıksız mı uyuycaklar yani

evet cnm 1 ay sonra 2 yaşına basacak kızım ve biz hala yastık kullanmadık. Nasipse 2 yaş kontrolünde danısacağım doktoruna baslayalım mı yastık kullanmaya diye.

canım liste yaptım eksikleri, intagram dan hastane çıkışı icin fln nereye yaptıracagıma kadar karar verdim. sadece ekim ayını beklemek istiyorum :) hani daha güzelleri gelirde pişman olurum diye. kız cocuktan sonra erkek evlat sahibi olmak sanırım kararsızlık veriyor alısverişte. alıştım şimdiye kadar cicili bicili şeylere digerleri sade geliyor

Kızlar bu reflü yatağını almamız şart mı yani normalde yastıkla bile yatırmayın deniyor eğer reflüsü yoksa niye alıyoruz, olmasın diye belki ama benim yeğenlerde ablamlar normal yatağında uyuttular böyle bi şey kullanmadılar yani çocuklar reflü falan olmadı çok şükür, ama çok ince pamuk yastık kullanmışlardı, annem baya ince yapmıştı .
Bir de bu reflü yatağını nette okudum biraz 2. aya gelince bebkler aşağı kayıyormuş genelde. yani ne kadar kullanışlı olacak?

Allah bağışlasın kızını rabbim uzun ömürler versin.
Benmde ilki kızdı battaniyesi çorapları kıyafetleri hep pembe hepsi etiketleryle bazanın altında duruyo kızım olursa kullanırım demişti ama allahın izniyle oglum olucak dedigin gibi erkege birşeyler almak daha zor çeşitte pek olmuyor eşimde zor begenin biri onada begendirmek kolay olmuto mecbur alıcaz artık birşeyler ogluşumuza

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…