- 5 Aralık 2015
- 5.125
- 2.976
- 173
- Konu Sahibi Sezerbusra21
-
- #22.401
ben de aynisini dusunuyorum cnm sigara biregi sarip sarip buzluga aticam.bi de kurabiye yapicam bi tatli bi tuzlu kaynanam annem falan gelene verir.gelen lohusadan ikram bekliyoya o da ayri bi durum..ama sütüme laf etmesinler de edene de yetiyo yetiyo cok sukur dicem..Ben bolca domates yaptım canm. Buzluğa da bezelye ve vişne attım. Bu haftasonu da taze fasülye ve patlıcan kabak kızartma koymayı düşünüyorum. Aralık başında da sigara böreği sarıp atıcam. Biraz da bayatlamayan kurabiye falan yaparım. Gelen gidene ikram ederiz, hazırda olur.
Adi reflu yatagi ama tek amaci o degil, Allah korusun bebek kusarsa egimli duracagi icin kustugunu yutma riski azaliyor bogulma vs durumlarina da cozum Allah korusun. Yastik kullanmak 2 yasina kadar yokmus zaten, reflu yataginda yastik gibi yukselti yok düz yatak sadece egimli. Benim aldigim babynest gibi kayma durumu da olmaz diye dusunuyorum o yuzden. Ama digerlerinin de ayak kisminda destek olanlari da var. Arkadasim elim ayagim oldu demisti bu yatak icin heryerde buna yatiriyor=) tercih meselesi tabi yineKızlar bu reflü yatağını almamız şart mı yani normalde yastıkla bile yatırmayın deniyor eğer reflüsü yoksa niye alıyoruz, olmasın diye belki ama benim yeğenlerde ablamlar normal yatağında uyuttular böyle bi şey kullanmadılar yani çocuklar reflü falan olmadı çok şükür, ama çok ince pamuk yastık kullanmışlardı, annem baya ince yapmıştı .
Bir de bu reflü yatağını nette okudum biraz 2. aya gelince bebkler aşağı kayıyormuş genelde. yani ne kadar kullanışlı olacak?
Anladım canım sağol :)Adi reflu yatagi ama tek amaci o degil, Allah korusun bebek kusarsa egimli duracagi icin kustugunu yutma riski azaliyor bogulma vs durumlarina da cozum Allah korusun. Yastik kullanmak 2 yasina kadar yokmus zaten, reflu yataginda yastik gibi yukselti yok düz yatak sadece egimli. Benim aldigim babynest gibi kayma durumu da olmaz diye dusunuyorum o yuzden. Ama digerlerinin de ayak kisminda destek olanlari da var. Arkadasim elim ayagim oldu demisti bu yatak icin heryerde buna yatiriyor=) tercih meselesi tabi yine
Allah bağışlasın kızını rabbim uzun ömürler versin.
Benmde ilki kızdı battaniyesi çorapları kıyafetleri hep pembe hepsi etiketleryle bazanın altında duruyo kızım olursa kullanırım demişti ama allahın izniyle oglum olucak dedigin gibi erkege birşeyler almak daha zor çeşitte pek olmuyor eşimde zor begenin biri onada begendirmek kolay olmuto mecbur alıcaz artık birşeyler ogluşumuza[/QUOTE
Allah razı olsun Cnm, amin inşallah.. evet evet tatlım ya, eşim öle değil. Ne bekliyorsun erkek, gayet sade olcak tabi diyor. Çok istiyordu bi erkek evlat, Rabbim eşimin gönlüne göre verdi desem yeridir
2 gun once bakildi 158 diSağlık ocağında bebek kalp atışı dinleyen oldu mu
Perşembe günü hem aşının ikinci dozunu vuruldum hem kalp atışı dinledik 138 si. Güzel dedi hemşire Sağlık ocağında bebek kalp atışı dinleyen oldu mu
Ayy bizim hemşire beceremedi o zaman. Tutturmuş 30 dan sonra dinlenir diye. Neyse ısrar ettim baktik. Ses dışarı çıkıyor ama ekranda 82 gibi bişey gördüm anlamadım bende. O dedi solunumu dedi banaPerşembe günü hem aşının ikinci dozunu vuruldum hem kalp atışı dinledik 138 si. Güzel dedi hemşire
Vallahi benim ole durum yok sana bahsetmistim bir ara hatrlarsan kendisi ogluyla arasini bozdu ogluda gelemz evime artk dyr anca gosterr gider heralde ole olurben de islerine karisilsin hic sevmem ama mecbur gelir kaynanam sıkıysa gelme diyim yani kadin simdiden ayarliyo yerini
oh bir sürü şey düşünmüşsün canım. Köfte falan iyi aklıma getirdin onları ben de yapayım kasım aralık gibi. Biberi ben de yeni alıp yapıcam. Kızartarak koyuyorum. Domatesi 1 ay önce yapmıştım ben ama şuan da geç değil. Yumurta domateslerle çok güzel oluyor, kıpkırmızı. Onlar da çıkalı çok olmadı zaten.ben de aynisini dusunuyorum cnm sigara biregi sarip sarip buzluga aticam.bi de kurabiye yapicam bi tatli bi tuzlu kaynanam annem falan gelene verir.gelen lohusadan ikram bekliyoya o da ayri bi durum..ama sütüme laf etmesinler de edene de yetiyo yetiyo cok sukur dicem..
ben de domates yapicam buzluga da gec kalmadim dimi ? bi de biber sograyip atiyorum ben malum kisin kilosu 12 tl falan oluyo mubarek.
misir haslayip aticam.kaynanamin kurbanda verdigi kiymalari kofte yapip aticam.etleri kavurup aticam.
nohut fasulye falan haslayip koyucam.
aslinda yapmicaktim bu sene ama bebekle kisin yemek yapmak zorlascak.bi de elimin altinda dogranmis domates biber olmasi cok hosuma gidiyo.sogani da zaten yine esime yaptiririm buzluga atarim.onu da dogramama gerek kalmaz
iste insallalh gec kalmamistim cnm biber domates icin ?
cnm ben doktora gitttim zofer kullananna hastalarim var bebeklerine birsey olmadi kullanabikirsin.ama psikolijik de olabilir ara ara birakmaya calis dedi.Sana kolay gelecekse al tabiki ama ince olanlarından alma çabuk yırtılıyormuş haberin olsun
masallah cmm sen bitirmissin bileoh bir sürü şey düşünmüşsün canım. Köfte falan iyi aklıma getirdin onları ben de yapayım kasım aralık gibi. Biberi ben de yeni alıp yapıcam. Kızartarak koyuyorum. Domatesi 1 ay önce yapmıştım ben ama şuan da geç değil. Yumurta domateslerle çok güzel oluyor, kıpkırmızı. Onlar da çıkalı çok olmadı zaten.
benim kv ogluna aşık oldugu icin ne yaparsa yapsin gozu gormez susar yine de gelir cnmVallahi benim ole durum yok sana bahsetmistim bir ara hatrlarsan kendisi ogluyla arasini bozdu ogluda gelemz evime artk dyr anca gosterr gider heralde ole olur
cnm kaca almistin indirime giriyor mu bu babynest seklindeki reflu yataklari ben digerini dusunuyorum beyaz olan ama tecrubem olmadigi icin bilemiyorum onemli fark varmi arada digerini de koltukta falan yatiramazmiyim.kenarlari zatem destekli ayagina da bi yastikla desteklesem olmaz miAdi reflu yatagi ama tek amaci o degil, Allah korusun bebek kusarsa egimli duracagi icin kustugunu yutma riski azaliyor bogulma vs durumlarina da cozum Allah korusun. Yastik kullanmak 2 yasina kadar yokmus zaten, reflu yataginda yastik gibi yukselti yok düz yatak sadece egimli. Benim aldigim babynest gibi kayma durumu da olmaz diye dusunuyorum o yuzden. Ama digerlerinin de ayak kisminda destek olanlari da var. Arkadasim elim ayagim oldu demisti bu yatak icin heryerde buna yatiriyor=) tercih meselesi tabi yine
Canim cok fark yok bence ayni islevi gorur, etrafi kapali oldugu icin hosuma gitti benim bir de duz kafa yastigi gibi bas kismi hafif girintili o hosuma gitti. Tutma askilariyla alip gotururum odadan odaya diyorum, katlanmiyor. Bana ablam hediye aldi 159 tl idi. Senin dedigini de koltuga yatirirsin ayagini da desteklersin ilerde kayma olursa.cnm kaca almistin indirime giriyor mu bu babynest seklindeki reflu yataklari ben digerini dusunuyorum beyaz olan ama tecrubem olmadigi icin bilemiyorum onemli fark varmi arada digerini de koltukta falan yatiramazmiyim.kenarlari zatem destekli ayagina da bi yastikla desteklesem olmaz mi
ve gittigim yere gotururum demissin cnm ( yanlis mi anladim ) katlanip goturuluyo mu yoksa ? katlaniyosa babynest seklinde almak isterim tabi ki daha pratik olur
anladim cnm tesekkur ederim saglikla uyusun bebisin insallahCanim cok fark yok bence ayni islevi gorur, etrafi kapali oldugu icin hosuma gitti benim bir de duz kafa yastigi gibi bas kismi hafif girintili o hosuma gitti. Tutma askilariyla alip gotururum odadan odaya diyorum, katlanmiyor. Bana ablam hediye aldi 159 tl idi. Senin dedigini de koltuga yatirirsin ayagini da desteklersin ilerde kayma olursa.
Rica ederim, Amin canim hepimizin insallahanladim cnm tesekkur ederim saglikla uyusun bebisin insallah
Kiz benimki ole degil allahtan esim terslesgnde ailesnden kimse dönmez dedi rahatm boaver tek basma rahat buyutrm daha iyi :))benim kv ogluna aşık oldugu icin ne yaparsa yapsin gozu gormez susar yine de gelir cnm
Ben her yıl kızartıp koyuyorum canım. Patlıcanların bir kısmını bütün şekilde kızartıyorum karnıyarık için. Kalanları da kızartmalık doğrayıp kızartıyorum. Kızartmalıkların içine kabak ve biber de kızartıp koyuyorum. Kışın onları çıkarıp üzerine de domates sosu yapıyorum. Mis gibi oluyor :) ben bir de tavuk haşlayıp didip koyucam. Çerkes tavuğu yapıyorum yada tavuklu çorba yapıyorum. Hazırda haşlanmış olunca çok rahat oluyor.masallah cmm sen bitirmissin bile
biberi kizartip koyunca tadinda bozulma olmuyor mu cnm ?
ben tek patlicanla biber kozleyip koydum onu da esime kozletmistim.
bu hafta baslicam ben de kisliga artik yoksa gec kalicam.
cnm ben 3 4 parca tavuk gogsu alip robottan cekip tavuk koftesi de yapip atiyorum.bi makarna ya da bi pilav yapip yanina kofte koyuyorum boylece yemek 1 saatimi almiyo bazen cok iyi oluyo bunu da dene derim cnm.
bu sene minik köfteler de hazirlayip aticam çorba icin kofte kurtarici oluyo cidden cnm
ama kizartip bisey koymaya cekiniyorum acikcasi tadi degisirmi diye cnm ?
Doğru demiş bazen psikolojikmen benimde midem bulanıyor özellikle aklıma geldiği zaman elimden geldiğince unutuyorum kusmayı bulantıyı yoksa doğana kadar kusarız siğara kokusuna kusuyordum baktım olmuyor üstüne gittim içenlerin yanından hemen kaçmadım dışarda koku geldikçe umursamamaya çalıştım şimdi ara ara yine geliyor koku ama tutuyorum kendimi çünkü her yer siğara içenlerle dolu ki ben de içiyordum...inş iyi doktorlara denk gelirinde Doğum çok iyi geçer sen kullan ilacını kafana takma kullanan çok kişi var bırakırsam kusarım deme kusmamak için yiyeceklerine dikkat et yetercnm ben doktora gitttim zofer kullananna hastalarim var bebeklerine birsey olmadi kullanabikirsin.ama psikolijik de olabilir ara ara birakmaya calis dedi.
dedigin vitamini sormadim daha cnm.cerraha bi gozukuyum haftaya zaten tekrar gidicem kadin dogumcuya o zmn sorucam.
seker testini sordum sen kesin 50 mg sekerli suyla kusarsin duramazsin sagkik oncagindan aclik tokluk sekerine baktir bana getir dedi.ben de sevindim ne yalan soyliyim onun stresi de vardi ustumde.
yüzyıl hastanesine gittim hale hanima bi kac kisi onerince degistirdim hastaneyi iyi de degistirmisim cok naif kibar iletisimi iyi bir doktordu.dogumumu da insallah kendisi yapar bunu sormak aklima hic gelmedi..
mide ilacimi degistirdik PANREF verdi.yine demir ilaci verdi.omega 3 verdi balik hapi vitamin aliyim diye.buzlu su icebilirsin dedi.
71 kilo olmusum.malesef ekmegi cok yiyorum ben doyuyum doye zeytin peynir falan.cok cesit cesit yemek yiyip yapamadigim icin boyle 3 ayi idare edicem.cok da kilo alicami sanmiyorum bu acidan.zaten 72 kiloyla hamile kalip kusmaktan 7 kilo vermistim.ve geri aliyorum ama malesef ekmek aldiriyor bana yoksa oyle ahim sahim yiyemiyorum.
psikoljimi yuksek tutmaya caliscam biseylerle ugrasmam lazim midemi unutmamam icin kapı süsü ve penye sepet orgu yapicaktim en kisa zamanda malzemeleri alip baslicam.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?