2018 Aralık Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    247

Isin psikolojik kismi zordur tabi bi tarfta bebegin diger tarafta ogrencilerin. Ama kanunen hakkiniz var. Ustelik ilk bebekte 2 ay yarim gun calisma hakkinizda var ustelik tam maas alarak. Sut izninde de kadin memurun istegu esastir diye yaziyor.2013 izin yonergesinde hersey net. Acikcasi benim 4 dusugum var insanin bi bebeginin olabilmesi de cok zor. Ogrencileriniz icin okul mudurunuz baska bi cozum bulabilir derslerine mudur yardimcisi girebilir vs. Kacinci sinifi okutuyorsunuz.

Bir bedende iki can rabbim sen ne buyuksun. Ne kadar degisik bi duygu canim. Tuylerim urperdi valla.

Sağol canm inş bende senin gibi keseyi görürğm betaya göre 5 haftalgm ama ultrasonda belli olur dye düşünyrm bakalm pazar olmadı bende gidedm dr :)
Git cnm 4+4 keseyi görmüştüm ama çok küçüktü dr haftaya tekrar gel kese gelişimine bakalım demişti ondan gittim bugün seninde öyle olur büyük ihtimalle

Öyle ama çocukları nasıl burakacagz hocam ben anasınıfcıyım bir de tenefüsüm bile yok

Insallah naisp olursa Aralik ayinda kucaginiza alacaksiniz. Ilk donem calisabilmeniz de bi sans cunku dogum oncesinden 5 haftayi aktarabilirsiniz. 37.haftaya kadar calisabilirseniz. 8+5 hafta. Mart ayini yarilamis olursunuz. Sonra 2 bucuk ayiniz kaliyo. Bebeginizin durumunu dusunerek heyet raporu alabilirsiniz. Cunku 2 .donem icin yerinize ucretli ogretmen gorevlendirilebilir. Insallah yaz tatilinden sonra bebeginiz kendini toplayacaktir. Hocam isiniz zor ama sozkonusu yenidogan bi bebek. Gerisini dusunmemeye calisin bi sekilde hal olur. Simdiden okul mudurunuze durumu bildirin gerekli gorusmeleri insan kaynaklariyla saglayip ogrencilerinizin 2.donemini guvence altina alabilir.

Benim beta 297 olmuş. pazar 138 di. Doktor çok iyi bir yükselme değil düşük olabilir dedi. Lekelenme hala devam ediyor cumartesiden beri.Kahve kahve arada açık pembe. Cuma tekrar gel bakalım beta kaç olmuş dedi. Ultrasonda o zaman bakarız dedi.İlaç başlamak istemiyormuş eğer sağlıksız bir gebelikse tutunmasını istemeyiz zaten dedi. Dua edin bana. İnşAllah tutunur minikim(

Önümüzdeki yıl birinci sınıfa başlayacaktım ama ne yaparlar bilmiyorum. Daha önce kullandığında müdür ben girerim demişti ama hiç girmedi diyebilirim.cocuklar boş kaldığı için çok sıkıntılı oldu.bir veli kaymakama şikayet etmiş. Kaymakam öğretmenin devamını sağlayın demiş ve beni tehdit ettiler. Dava açarak haklı çıkacağından emindim ama uğraşıp canımı daha da fazla sıkmak istemedim. Zaten sürenin bitmesine 2 ayım kalmıştı. Anlaşarak göreve başladım.

ıns gorursun cnm hepımız aynıydık bak bende 5 haftada kese 6 hafta da bebek 7 hafta kalp atısı gordum 3 hafta gectı bekleyınce gecmıyor gıbı zaman ama sımdı bakınca gecmıs zaman
Evet haklsn ya bende diyorum zaman nasl geçcek diye ama geçiyor akıyor zaman kalp atışını bende duysam senn gibi rahatlarım cnm işte onuda bekliyorum bir görüp duysam snra zaten bu kadr takmcam kafaya:)

Ayy 1.sinif cok yeni olacaklarmis. Eger baska sinif vermeseler de siz ilk donem hepsine okuma yazmayi ogretirsiniz Allahin izniyle 2.donemde mudur bey kendi giremiyorsa ogretmen ayarlamasi yapmali artik. Rabbim sizin kalbinizi biliyo hocam insallah bu korkularin olmadan bebeginizi saglikla buyutursunuz.

Evet haklsn ya bende diyorum zaman nasl geçcek diye ama geçiyor akıyor zaman kalp atışını bende duysam senn gibi rahatlarım cnm işte onuda bekliyorum bir görüp duysam snra zaten bu kadr takmcam kafaya:)
emın ol cnm rahatlamazsın bak ben daah bugun gordum kalp atısını ama sımdıden 1 ay nasıl gecıcek dıyorum ya ters bırsey olursa nasıl anlarım dıyorum 1 ay gecsede tekrar gorsem dıyorum gecı 1 ay beklemıcem baska bır doktordan randevu aldım 2 hafta sonra ya o zman rabbım nasıp ederse tekrar gorucem

Selam kızlar bende geldim aranıza 2 mart son adet tarihim ama şuan daha hiç belirti yaşamıyorum sizde neler var başladı mı bulantılar

ıyısını yapmıs cnm zaten genelde kese gozukmeden ılac vermıyorlar cunku saglıksız bebegın dususunu zorlastırıyormus benım oglumdan once olmustu kanamam doktora soledım ılac verdı ama ben kullanmadım dedım dusecekse dusecek zaten saglıklı bebek dusmez dedım ve kanamamdan 2 gun sonra kendı kendıne dustu kurtaj falanda olmadım sende bekle cnm ıns bı dahakı gıdısınde keseyı gorursen o zaman verır bak benımde leke gelıyor doktora bugun dedı fıtıl yerıne ugne olsam dedım oda olmaz dedı ıgneyı kanaması cok olanlara verıyoruz senın gıbı lekesı az olanlara ıgne gerek yok dedı hatta senınkı leke bıle degıl dedı bızım ıcın leke parmagın kesıldıgınde gelen kan gıbı olursa leke dedı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…