- 30 Ocak 2018
- 3.995
- 2.904
- 53
- Konu Sahibi Sezerbusra21
-
- #2.241
Sağol canm inş bende senin gibi keseyi görürğm betaya göre 5 haftalgm ama ultrasonda belli olur dye düşünyrm bakalm pazar olmadı bende gidedm dr :)iyi canım sağlıkla artsın inşallahhh
Seninle ayniyiz canim benimde 7+2 :)bılmıyorum kı cnm evet doktor baya buyumus dedı gelısım gayet guzel dedı 7+1 olmususz artık 1 ay sonra gorusecegız kısmet olursa bı dakı gıdısımızde 11 hafatlık olucak
Sınıf öğretmeni olunca bu olmuyor. İlk çocuğumda beslenme problemi vardi.hicbir sekilde biberon almiyor yemek yemiyordu.inatla süt iznini kullandım ama psikolojik anlamda çok yıprandım. Maalesef eğitimi sadece sözde önemseyenler söyledikleriyle yipratiyorlar. Aynı şeyleri yaşamak istemiyorum.ama çocuğum için de çok üzülüyorum. Aklım evdeyken okulda nasıl bir faydam olacak emin değilim.ogrencilere de üzülüyorum. Onları da sınıf öğretmeni olarak bırakmak üzücü. Ama bunun bir çaresi bulunmalı.
Saglikla buyusunn insallah CanimmSagol canm içim rahatladı ya400 beklerken şükür iyi cktı melegm tutnmş bana
Bir bedende iki can rabbim sen ne buyuksun. Ne kadar degisik bi duygu canim. Tuylerim urperdi valla.kızlar sunu solım sıze doktor bugun muayene ederken akalp atıslarını dınledıgımızde bana nefesını tut dedı sen nefes alırken onun kalp atısını duyamayız dedı gercekten ben nefes aldıgımda onun kalp atıs sesı kesılıyordu ben nefesımı tutuyordum ses tekrar baslıyordu
sende gordun mu canım bebısının kalp atısınıSeninle ayniyiz canim benimde 7+2 :)
Git cnm 4+4 keseyi görmüştüm ama çok küçüktü dr haftaya tekrar gel kese gelişimine bakalım demişti ondan gittim bugün seninde öyle olur büyük ihtimalleSağol canm inş bende senin gibi keseyi görürğm betaya göre 5 haftalgm ama ultrasonda belli olur dye düşünyrm bakalm pazar olmadı bende gidedm dr :)
masallah cnm degerın cok guzel artmıs darısı bebegını gorrmeye ınsSağol cnm
Ayy hadi inş cnm kese yi göriyim kalp atşnı duyim ondan snra rahatlarm baya:)Git cnm 4+4 keseyi görmüştüm ama çok küçüktü dr haftaya tekrar gel kese gelişimine bakalım demişti ondan gittim bugün seninde öyle olur büyük ihtimalle
İnş canm pazar gitcm inş keseyi bende görürüm:)masallah cnm degerın cok guzel artmıs darısı bebegını gorrmeye ıns
Hocam şöyle yapabilirsin önceki 8 haftalığı iyi olur ve braz idare edersen 6 haftasını kullanmaz doğum sonrasına atarsın iznini en azından bi bi buçuk ayın daha olur sonrada eğer tercih edersen rapor alabilirsin
Öyle ama çocukları nasıl burakacagz hocam ben anasınıfcıyım bir de tenefüsüm bile yok
ıns gorursun cnm hepımız aynıydık bak bende 5 haftada kese 6 hafta da bebek 7 hafta kalp atısı gordum 3 hafta gectı bekleyınce gecmıyor gıbı zaman ama sımdı bakınca gecmıs zamanİnş canm pazar gitcm inş keseyi bende görürüm:)
Önümüzdeki yıl birinci sınıfa başlayacaktım ama ne yaparlar bilmiyorum. Daha önce kullandığında müdür ben girerim demişti ama hiç girmedi diyebilirim.cocuklar boş kaldığı için çok sıkıntılı oldu.bir veli kaymakama şikayet etmiş. Kaymakam öğretmenin devamını sağlayın demiş ve beni tehdit ettiler. Dava açarak haklı çıkacağından emindim ama uğraşıp canımı daha da fazla sıkmak istemedim. Zaten sürenin bitmesine 2 ayım kalmıştı. Anlaşarak göreve başladım.Isin psikolojik kismi zordur tabi bi tarfta bebegin diger tarafta ogrencilerin. Ama kanunen hakkiniz var. Ustelik ilk bebekte 2 ay yarim gun calisma hakkinizda var ustelik tam maas alarak. Sut izninde de kadin memurun istegu esastir diye yaziyor.2013 izin yonergesinde hersey net. Acikcasi benim 4 dusugum var insanin bi bebeginin olabilmesi de cok zor. Ogrencileriniz icin okul mudurunuz baska bi cozum bulabilir derslerine mudur yardimcisi girebilir vs. Kacinci sinifi okutuyorsunuz.
Evet haklsn ya bende diyorum zaman nasl geçcek diye ama geçiyor akıyor zaman kalp atışını bende duysam senn gibi rahatlarım cnm işte onuda bekliyorum bir görüp duysam snra zaten bu kadr takmcam kafaya:)ıns gorursun cnm hepımız aynıydık bak bende 5 haftada kese 6 hafta da bebek 7 hafta kalp atısı gordum 3 hafta gectı bekleyınce gecmıyor gıbı zaman ama sımdı bakınca gecmıs zaman
Önümüzdeki yıl birinci sınıfa başlayacaktım ama ne yaparlar bilmiyorum. Daha önce kullandığında müdür ben girerim demişti ama hiç girmedi diyebilirim.cocuklar boş kaldığı için çok sıkıntılı oldu.
emın ol cnm rahatlamazsın bak ben daah bugun gordum kalp atısını ama sımdıden 1 ay nasıl gecıcek dıyorum ya ters bırsey olursa nasıl anlarım dıyorum 1 ay gecsede tekrar gorsem dıyorum gecı 1 ay beklemıcem baska bır doktordan randevu aldım 2 hafta sonra ya o zman rabbım nasıp ederse tekrar gorucemEvet haklsn ya bende diyorum zaman nasl geçcek diye ama geçiyor akıyor zaman kalp atışını bende duysam senn gibi rahatlarım cnm işte onuda bekliyorum bir görüp duysam snra zaten bu kadr takmcam kafaya:)
ıyısını yapmıs cnm zaten genelde kese gozukmeden ılac vermıyorlar cunku saglıksız bebegın dususunu zorlastırıyormus benım oglumdan once olmustu kanamam doktora soledım ılac verdı ama ben kullanmadım dedım dusecekse dusecek zaten saglıklı bebek dusmez dedım ve kanamamdan 2 gun sonra kendı kendıne dustu kurtaj falanda olmadım sende bekle cnm ıns bı dahakı gıdısınde keseyı gorursen o zaman verır bak benımde leke gelıyor doktora bugun dedı fıtıl yerıne ugne olsam dedım oda olmaz dedı ıgneyı kanaması cok olanlara verıyoruz senın gıbı lekesı az olanlara ıgne gerek yok dedı hatta senınkı leke bıle degıl dedı bızım ıcın leke parmagın kesıldıgınde gelen kan gıbı olursa leke dedıBenim beta 297 olmuş.pazar 138 di. Doktor çok iyi bir yükselme değil düşük olabilir dedi. Lekelenme hala devam ediyor cumartesiden beri.Kahve kahve arada açık pembe. Cuma tekrar gel bakalım beta kaç olmuş dedi. Ultrasonda o zaman bakarız dedi.İlaç başlamak istemiyormuş eğer sağlıksız bir gebelikse tutunmasını istemeyiz zaten dedi. Dua edin bana. İnşAllah tutunur minikim (
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?