- 30 Ocak 2018
- 3.995
- 2.904
- 53
- Konu Sahibi Sezerbusra21
-
- #22.461
Seninki daha betermiş canımbenim esime 5 gun izin vericeklermis cnm
ben de milletin agzini kapatmak icin sigara boregi sarip buzluga aticam.tatli tuzlu kurabiye yapicam gelene versin annemler
o degil de gelen de uzun uzun oturmasa bari
ben simdiden kendimi hazirliyorum cnm kimseyi takmicam bebegimle ilgilencem onunla iletisim kurcam gelenler zatem hep bebekle ilgili sorular sorcaklar.zayif olursa cok zayif diyen emmiyosa sutun yetmiyo mu diyen.ben de yok kilosu iyi yok sutum yetiyo dicem.
bi de ilk bebeginse gelen cok oluyo benim ilk nasipse.ama 2.bebeginse hic gelen bile olmuyo umurlarinda olmuyo kilosunu boyunu soran olmuyo.
bi de benim etrafim merakli teyzelerle dolu oldugu icin seneye tasiniyim kurtulcam insallah
ve son kalan 3 ayimda tanidiklarla gorusmicem.bayramda bi kac yere gittim pisman oldum.biri buzlu su icme cocugun havale gecirir dedibi taraflarimla güldüm bi arkadasim kilosunu sordu o zmnlar 300 kusurdu tam hatirlamiyorum kadin 1 kilo olmasi gerekmiyor mu dedi bi due yahu
bugun 24+6 yiz 690 kilo bebisim.ister zayif ister kilolu olsun hic gozumde yok saglikli olsun akli yerinde hayirli evkat olsun da.hatta cok kilolu bebek istemiyorum bile tasimasi bakmasi zor olur 3000 kilo olsun yeter daha az olmasi da zor olur bakim acisindan.
insallah sag salim olsunlar da kilo nasilsa alir
Aynen benimde 3 lü de AFP değeri biraz yüksekti doktorum hiç korkma bebek gayet sağlıklı dedi çok şükürcanım üçlü tarama mı yaptırdın? benim de üçlü taramada afp değerim biraz yüksek çıkmıştı. Araştrınca bebeğin omuriliği kapanmadıysa bu değer yüksek çıkabilir diyordu. Çok korkmuştum. Ama detaylı ultrasonumu yapan doktora bunu söyledim özellikle ona baktı gayet de güzel kapanmış omuriliği dedi hatta bana da gösterdi bak jilet gibi çok muntazam dedi. Kanama yaşadın mı daha önce dedi. 3-4.aylarda yaşamıştım dedim. amniyo sıvısına kan karışınca da afp değeri yüksek çıkıyormuş. Ondandır seninki de dedi.
Sagol canim sana da gecmis olsun. O tek kullanimlik ilactan sonra bugun tekrar bakildi idrara bir sey cikmadi gecmis demek ki. Antibiyotik kullanmadim o yuzden.Canım geçmiş olsun. Bende aynı durumdan müzdaribim. Hem enfeksiyon çıktı hem kan değerim düşük. Dün gece tek kullanımlık toz ilacı suda eritip içtim. Günde iki defa da antibiyotik kullanacağım. Sana antibiyotik yazmadı mı? Kan için gynoferon kullanıyorum
İyi canım geçmesine çok sevindimSagol canim sana da gecmis olsun. O tek kullanimlik ilactan sonra bugun tekrar bakildi idrara bir sey cikmadi gecmis demek ki. Antibiyotik kullanmadim o yuzden.
Ben de ayni ilaci iciyorum su an ama bakalim.
Maşallah Allah bağışlasın :) Kan tahlillerinde şeker oranına bakılıyor ama şeker yüklemesi yapılmadı artık yapmıyoruz dedi sağlık ocağındaki hemşire. Kontrole gidince doktoruma soracağım.Bende kontrolden geldim şimdi. 25+1 788gram olmuşuz. Ince uzun bir kızın olacak diyor doktor bacak boyu uzunmus baya. Detaylı ultrs. bakan doktorda bacak boyu uzun demiştişeker yukleme testi istedi haftaya yaptiricam. Bide kan idrar testi yaptiricam. Başladığım kilodayim hala almamışim hiç. Decaviti elindeki bitince bırak artık içme dedi. Demir ilacina devam ediyorum. Şimdilik benden bu kadar.
Maşallah Allah bağışlasın :) Kan tahlillerinde şeker oranına bakılıyor ama şeker yüklemesi yapılmadı artık yapmıyoruz dedi sağlık ocağındaki hemşire. Kontrole gidince doktoruma soracağım.
Değerin güzel çıkar inşallah
İnşallah canımŞeker yüklemesini bende yaptırmak istiyordum zaten doktorda mutlaka istedi. İnşallah dediğin gibi degerlerimiz güzel çıkar.
Öyleyse içilir ya yani inş:) aç karnına midem kötü oluyor katlanmak gerek artık çıkartırsam da yapmam bir daha gider açlık tokluk baktırırım sen kaç haftalık oldunTadı gazoza benziyo birden içtim gitti birazcık boğazımı yaktı o kadar. Benim mide bulantım yoktu ama sende varsa bilemiyorum nasıl karşılarsın. Abartılcak kadar kötü değildi bence
Bence yapabilirsinÖyleyse içilir ya yani inş:) aç karnına midem kötü oluyor katlanmak gerek artık çıkartırsam da yapmam bir daha gider açlık tokluk baktırırım sen kaç haftalık oldun
Durumla ilgili bilgim yok geçmiş olsun demek istedim. İnşallah sağlıkla kucağınıza alırsınız bebeğiniziBenim minik kahverengi lekeler gene geliyor. Daha pazartesi sirf bunun icin doktora gittim her sey yolundaydi. Fazla ayakta kalınca oluyor gibi ama bugun tum gun evdeydim mesela bugun de oldu. Devami gelmiyor ve cok hafif oluyor ama niye oluyor bu yahu( doktoruma yazdim gorunmeyen bi plasenta parçası olabilir rahim agzi yumusamis olabilir ama kirmiziya donmedigi surece endise etme diyor. Fiziksel hareketlerini kisitlamaya gerek yok diyor. Coraspin mi tetikliyor nedir. Var mi icinizde coraspin kullanıp lekelenmesi bi turlu gecmeyen?
Aynen e bebek kazk gecen gittim dpgru duzgn birsey yok hepsi pahali cnm ben cogu seyini minicodan aldm minico cok uygn bilgisini veryrm ve kiyafet cesidide cok:)Kizlar e bebekte her sey gidim gidim zamlanmis
Evet biraz önce bizde baktık. Fakat kasada da kuyruk vardi. İçerisi çok kalabalıktı.Kizlar e bebekte her sey gidim gidim zamlanmis
maşallah minigine..o zaman sen fazla yeni doğan alma 3-6 ay arası al genelde benim kızım da uzun boylu doğmuştu daha kırkı çıkmadan 1 ay içinde o yeni doğan kıyafetler olmaz olmuştuBende kontrolden geldim şimdi. 25+1 788gram olmuşuz. Ince uzun bir kızın olacak diyor doktor bacak boyu uzunmus baya. Detaylı ultrs. bakan doktorda bacak boyu uzun demiştişeker yukleme testi istedi haftaya yaptiricam. Bide kan idrar testi yaptiricam. Başladığım kilodayim hala almamışim hiç. Decaviti elindeki bitince bırak artık içme dedi. Demir ilacina devam ediyorum. Şimdilik benden bu kadar.
e bebek gereksiz pahalı ya hele ki giyim çok çok pahalı normal bebek mağazalarında her şey daha uygun oluyor yani avmlerdeki değil çarşılardaki çok uygun oluyor ve istediğin marka da varKizlar e bebekte her sey gidim gidim zamlanmis
Benimde oldu. Hatta pijama üstümde leke bıraktı.nedense çıkmıyor. Çok da uğraşmadım gerçi ama bende normal oldugunu okumuştum.Kızlar iyi akşamlar bende 25. Haftamı doldurmak üzereyim. Bir oğluşumuz olacak insaallah.
Sizlere birşey danışmak istiyorum göğsünden ara ara sıvı gelen var mı benim yaklaşık 2 haftadır ara ara sadece tek göğsümden bi iki damla şeklinde sıvı geliyor .
Erken değil mi internete baktım vücudumuzun süt üretimi 16. Haftadan itibaren başlıyormuş ama basına gelen var mı merak ettim.
Benimde oldu. Hatta pijama üstümde leke bıraktı.nedense çıkmıyor. Çok da uğraşmadım gerçi ama bende normal oldugunu okumuştum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?