2018 Aralık Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    247
Seninki daha betermiş canım
Aynen yeni dogum yapmisiz benimde ilk olcak milletlemi ilgilencez cocuklamı iyi dusunmussun aslnda bende yapip buzluga atym geldklerinde vermis olurum daha yeni ckmsm birde yemek mi yapcm offf zor vallahi kadn olmak allahtan esim evde yardm ederde bana bakalm halledebilckmym misafrledi

Aynen benimde 3 lü de AFP değeri biraz yüksekti doktorum hiç korkma bebek gayet sağlıklı dedi çok şükür

Sagol canim sana da gecmis olsun. O tek kullanimlik ilactan sonra bugun tekrar bakildi idrara bir sey cikmadi gecmis demek ki. Antibiyotik kullanmadim o yuzden.
Ben de ayni ilaci iciyorum su an ama bakalim.

Bende kontrolden geldim şimdi. 25+1 788gram olmuşuz. Ince uzun bir kızın olacak diyor doktor bacak boyu uzunmus baya. Detaylı ultrs. bakan doktorda bacak boyu uzun demişti şeker yukleme testi istedi haftaya yaptiricam. Bide kan idrar testi yaptiricam. Başladığım kilodayim hala almamışim hiç. Decaviti elindeki bitince bırak artık içme dedi. Demir ilacina devam ediyorum. Şimdilik benden bu kadar.

Sagol canim sana da gecmis olsun. O tek kullanimlik ilactan sonra bugun tekrar bakildi idrara bir sey cikmadi gecmis demek ki. Antibiyotik kullanmadim o yuzden.
Ben de ayni ilaci iciyorum su an ama bakalim.
İyi canım geçmesine çok sevindim
Zaten buaralar tuhaflık vardı. İdrara çıkmam çok arttı 10 dk da bir gibi baskıdandır dedim ama demek enfeksiyondanmış. :) Kan durumunda düzelir inşallah.

Maşallah Allah bağışlasın :) Kan tahlillerinde şeker oranına bakılıyor ama şeker yüklemesi yapılmadı artık yapmıyoruz dedi sağlık ocağındaki hemşire. Kontrole gidince doktoruma soracağım.
Değerin güzel çıkar inşallah

Şeker yüklemesini bende yaptırmak istiyordum zaten doktorda mutlaka istedi. İnşallah dediğin gibi degerlerimiz güzel çıkar.

Tadı gazoza benziyo birden içtim gitti birazcık boğazımı yaktı o kadar. Benim mide bulantım yoktu ama sende varsa bilemiyorum nasıl karşılarsın. Abartılcak kadar kötü değildi bence
Öyleyse içilir ya yani inş:) aç karnına midem kötü oluyor katlanmak gerek artık çıkartırsam da yapmam bir daha gider açlık tokluk baktırırım sen kaç haftalık oldun

Benim minik kahverengi lekeler gene geliyor. Daha pazartesi sirf bunun icin doktora gittim her sey yolundaydi. Fazla ayakta kalınca oluyor gibi ama bugun tum gun evdeydim mesela bugun de oldu. Devami gelmiyor ve cok hafif oluyor ama niye oluyor bu yahu ( doktoruma yazdim gorunmeyen bi plasenta parçası olabilir rahim agzi yumusamis olabilir ama kirmiziya donmedigi surece endise etme diyor. Fiziksel hareketlerini kisitlamaya gerek yok diyor. Coraspin mi tetikliyor nedir. Var mi icinizde coraspin kullanıp lekelenmesi bi turlu gecmeyen?

Durumla ilgili bilgim yok geçmiş olsun demek istedim. İnşallah sağlıkla kucağınıza alırsınız bebeğinizi

maşallah minigine..o zaman sen fazla yeni doğan alma 3-6 ay arası al genelde benim kızım da uzun boylu doğmuştu daha kırkı çıkmadan 1 ay içinde o yeni doğan kıyafetler olmaz olmuştu

Kizlar e bebekte her sey gidim gidim zamlanmis
e bebek gereksiz pahalı ya hele ki giyim çok çok pahalı normal bebek mağazalarında her şey daha uygun oluyor yani avmlerdeki değil çarşılardaki çok uygun oluyor ve istediğin marka da var

Kızlar iyi akşamlar bende 25. Haftamı doldurmak üzereyim. Bir oğluşumuz olacak insaallah.
Sizlere birşey danışmak istiyorum göğsünden ara ara sıvı gelen var mı benim yaklaşık 2 haftadır ara ara sadece tek göğsümden bi iki damla şeklinde sıvı geliyor .
Erken değil mi internete baktım vücudumuzun süt üretimi 16. Haftadan itibaren başlıyormuş ama basına gelen var mı merak ettim.

Benimde oldu. Hatta pijama üstümde leke bıraktı.nedense çıkmıyor. Çok da uğraşmadım gerçi ama bende normal oldugunu okumuştum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…