- 22 Nisan 2016
- 4.036
- 2.713
- 133
- Konu Sahibi Sezerbusra21
-
- #22.481
Evet kabuk gibiydi dokununca. Bu arada bende 25.haftamdayım.Bende de bıraktı ama çıktı benimki yıkanınca.
Kuruyunca katı gibi değişik bişey oldu mu pijamanızda.
Evet kabuk gibiydi dokununca. Bu arada bende 25.haftamdayım.
Tşk canım kız nasipse. Seninki ?Demek ki normal canım aynı benim ki gibi .
Cinsiyeti ne bebişin hayırlı olsun bu arada :)
Kızlar doğumumuz gerçek haftamıza göre mi yoksa doktorun ultrasonda gördüğü haftaya göre mi olur? Çok merak ediyorum. Çünkü 1 hafta önde gidiyor benimki.
Ben de senin gibi bu konulara çok yabancıyım ama baya araştırdım ben şuan için bir marka seçimim yok ama Boston tipi alacam onda karar kıldım sen de bakabilirsin
Benimki de erkek canım.Tşk canım kız nasipse. Seninki ?
Sadece beşik aldım. Bebek arabam puset im falan kuzenim verdi. Hediye kıyafetler geldi. Biberon falan aldım. Pek de bişey almadım daha. Yavas yavas tamamlicam inşallah.Benimki de erkek canım.
Hazırlıklar ne aşamada benim girmem gereken sınavlar vardı onları ancak bitirdim şimdi başlıycam alışverişe geciktim mi acaba çok mu alınacak şeyler var kızlar sizler neleri tamamladınız ?
Deneyecem inş :)Bence yapabilirsin26+5 canım
maşaAllahKizimizin bugunku ultrason fotosuna masallah ❤ 26+1 deyiz. 851 gr kilomuz. 32 cm boyumuz olmus cok sukur.
benim de oluyor ara ara malesef deniz suyu spreyler bir nebze de olsa fayda ediyor tavsiye ederimKızlar 3 gecedir burun tıkanıklığım yüzünden yarı oturarak uyuyorum gündüz tıkanık değil akşam oluyor hiç yatamıyorum nefes alamıyorum varmı tavsiyeniz
maşallah epey bebek olmuş artık.. ben daha hiç renkli görmedim bu gittiğim de soracağım doktora bir de özel hastane ve her yere afiş asmış 4 boyutlu renkli görüntü diye ama hep 2 boyutlu siyah beyaz gördümKizimizin bugunku ultrason fotosuna masallah ❤ 26+1 deyiz. 851 gr kilomuz. 32 cm boyumuz olmus cok sukur.
eğer erken yumurtlama gibi bir şey değilse adete göre doğuyor kilo ve boyu biraz önde olduğu için haftası önde çıkıyor o yine adet tarihine göre doğarKızlar doğumumuz gerçek haftamıza göre mi yoksa doktorun ultrasonda gördüğü haftaya göre mi olur? Çok merak ediyorum. Çünkü 1 hafta önde gidiyor benimki.
Maşallah canım :)Kizimizin bugunku ultrason fotosuna masallah ❤ 26+1 deyiz. 851 gr kilomuz. 32 cm boyumuz olmus cok sukur.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?