2018 Aralık Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    247
Yanarım yanarım ebebek teki okiedog çantaların indirimini kaçırdığıma yanarım hiç bir yerde o fiyata inmedi. E-bebek te kiyafet de kalmamış pek hep bitmiş yeni sezonlar kışlıklar gelse bari. Joker de kiyafetlerde %50 indirim yapmış çoğusu bitmiş.

Kızlar doğumumuz gerçek haftamıza göre mi yoksa doktorun ultrasonda gördüğü haftaya göre mi olur? Çok merak ediyorum. Çünkü 1 hafta önde gidiyor benimki.

Kızlar doğumumuz gerçek haftamıza göre mi yoksa doktorun ultrasonda gördüğü haftaya göre mi olur? Çok merak ediyorum. Çünkü 1 hafta önde gidiyor benimki.

Bunu bende merak edip sormuştum . Adet tarıhıne gore hesaplanıyomus canım önden gidenler 100-200 gr fazla doğuyor normalinden demişti doktorum

Ben de senin gibi bu konulara çok yabancıyım ama baya araştırdım ben şuan için bir marka seçimim yok ama Boston tipi alacam onda karar kıldım sen de bakabilirsin

onlar pek sağlan değil gibi geldi bana ama hafif olması çok iyi.. 3 teker almayı düşünüyorum bende 4 tekerden daha rahat hareket ettiğini düşünüyorum...

Sadece beşik aldım. Bebek arabam puset im falan kuzenim verdi. Hediye kıyafetler geldi. Biberon falan aldım. Pek de bişey almadım daha. Yavas yavas tamamlicam inşallah.

Kızlar 3 gecedir burun tıkanıklığım yüzünden yarı oturarak uyuyorum gündüz tıkanık değil akşam oluyor hiç yatamıyorum nefes alamıyorum varmı tavsiyeniz

Seker yuklemesi icin aclik kani verdim sonra sekerli solusyonu ictim ama yarim saat dolmadan afedersiniz midem bulandi ve geri kustum. Islem iptal :) ama aclik tokluk sekerime bakildi normalmis cok sukur

Kizimizin bugunku ultrason fotosuna masallah ❤ 26+1 deyiz. 851 gr kilomuz. 32 cm boyumuz olmus cok sukur.
maşallah epey bebek olmuş artık.. ben daha hiç renkli görmedim bu gittiğim de soracağım doktora bir de özel hastane ve her yere afiş asmış 4 boyutlu renkli görüntü diye ama hep 2 boyutlu siyah beyaz gördüm

eğer erken yumurtlama gibi bir şey değilse adete göre doğuyor kilo ve boyu biraz önde olduğu için haftası önde çıkıyor o yine adet tarihine göre doğar

Kızlar iyi akşamlar biz bugün akşam üzeri biraz gezdik.baby2go arabalar çok hoşuma gitti fiyatları biraz yüksek ama napicaz bilemedim.banyo seti falan aldık kundak için muslin pazen kumaş aldım annem dikecek.besik için mobilyada kesin karar kıldım niyeyse park yataklar gusel gelmiyor gözüme.salona koymak için sallanır bir beşik gördüm çok hoşuma gitti sizin fikriniz çok önemli sizce bu beşik kullanışlı mi?

Eklentiler

• Screenshot_20180908-231329.webp
    7,9 KB · Görüntüleme: 78
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…