2018 Aralık Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    247
Ben almadım ama arkadaşım buna benzer bişey kullanıyor ve çok memnun sallanıyor ve birazcık daha alçak buna göre. Hatta banada tavsiye etmişti işim varken koyuyorum içine rahat oluyor demişti

Gecen ay yuzunu gostermedi bizimki canim. Ama yine 4 boyutlu bi fotosunu vermislerdi. Ondan oncekiler siyahbeyazdi. Ilk defa az da olsa yuzunu yakalayabildik bu ay :)) senin bebis de epey olmustur iste fotonu canim.

Maşallah canım :)

Sagolun canlarim ❤

Canim lekelenmelerin icin destek ilac ya da igne kullaniyor musun? Progestan, proluton vb. ise yarayabilir.
Kızlar 3 gecedir burun tıkanıklığım yüzünden yarı oturarak uyuyorum gündüz tıkanık değil akşam oluyor hiç yatamıyorum nefes alamıyorum varmı tavsiyeniz
Gecmis olsun canm fikrim yok ama insallah hemen gecer.

Son düzenleme:
Herseyin fiyati yukselmis gercekten. Kiyafet alisverisinin cogunu bitirmistim ama birkac parca alinacak var yine.

Gecen de pelus yelek, ust, triko alt, muslin battaniye aldim. Banyo seti, emzirme yastigi, biberon, emzik, agiz ve sirt bezleri falan aldim. Eksikler bitmiyor kullanmak nasip etsin Allah

Yeni doğan ıslak mendili siparişi vermek için sleepynin sitesine bi girdim dün 18tl olan yeni doğan ıslak mendil 28tl olmuş şok oldum resmen herşey ateş pahası ne olacak bu böyle düşünmekten kafayı yemek üzereyim

Bi arkadaşım göğüs kalkanını şiddetle önerdi aventin. Kullanmış ve hiç yara olmamış nemli tutmasını sağlıyormuş kurumayıncada çatlama olmuyomus. Bi fikri olan var mı başka. Ürünle ilgili

Bez ve ıslakmendil internetten sipariş etmek en mantıklısı. Islakmendili baya uyguna aldık uni bayb yenidoğan 24 lü paket 148 liraya. Bezdede kullanan arkadaşlarım sleepy öneriyolar fiyatıda uygun ondan almayı düşümüyorum

Aminn. Aynen öyle eksikler bitmiyor :)

Alışveriş için kesinlikle internet alışverişini öneririm. Ben hemen hemen herşeyi internetten aldım. Ve gerçekten mağazada gördüğüm ürünün aynısını internette çok daha uygun fiyatlara buluyorum. Zaten çıkıp gezmeye zamanım da olmuyor gücüm de olmuyor.

Ben de cok duydum onu, alabilirsem gumus kapak alacagim olmazsa aventinkini alacagim. Yara olmadan atlatiriz insallah.

Ben de neredeyse hepsini netten aldim kolaylik gercekten.

cnm ben buyuk boy kavanoza (hani domates kaynatip koydugumuz dar olan kavanozlardan ) 2 sine yapsam bi salatalik bi lahana ne kadar atmaliyim sirke su tuz falan bi de limon tuzu atiyor musun

olabilri cnm zaten insanlarin yuzde 80 i nazardan ölurmus Allah kotu gozden korusun.
aslinda sadece kotu gozluler degil iyi niyetli insanlar soylediklerinde de nazar oluyor hemen nazar duasi okumaliyiz.bi de kendi kendimize de nazarimiz degiyor.benim bazen kendime aldigim biseyi cok begendiysem mesela masallah demeyim nazar degebiliyor.nazar cok kotu bisey cidden.ama cok da kasmiyorum masallah dedikten nazar duasi okuduktan sonra hic bisey olmaz Allah in izniyle cnm
ben de bugun disari ciktim kapi süsü malzemeleri penye iplik falan aldim.gitmez olaydim.bugun de zoferi almamistim deneyim dedim.sabah kustum.hadino neyse de mjnibusten iner inmez eve 5 dk kala kusuverdim.mahvoldum eve geldim dusa girdim ckktkm tansiyonum cok dustu.hemen uyudum aksam 7 gibi kalktim simdi de uyuyamiyorum.ben nasil icmeden durcam bilmiyorum.su bi haftayi daha deviriyim tekrar denicem.bu hafta hastane islerim var yine hic cekemem bulantiyi

cnm esin evdeyse kaynanan annen gekmicekse misafirin gelmez bence.
e simdi benjm kaynana annem falan hizmet eder.sende esin mi hizmet etcek gelene gidene gelmezler bence rahat ol.ama yine de at dursun sana kolaylik olur

Canim lekelenmelerin icin destek ilac ya da igne kullaniyor musun? Progestan, proluton vb. ise yarayabilir.

Gecmis olsun canm fikrim yok ama insallah hemen gecer.
Aylarca progestan kullandim zaman zaman proluton da vuruldum.ama 20.haftada detaylı ultrasondan sonra artik gerek yok kanama alani da yok dendi ve biraktim. Sali gunu baska bir doktora randevum var bakalim o ne diyecek.

cnm ben buyuk boy kavanoza (hani domates kaynatip koydugumuz dar olan kavanozlardan ) 2 sine yapsam bi salatalik bi lahana ne kadar atmaliyim sirke su tuz falan bi de limon tuzu atiyor musun
Kavanozla ölçülü tariflerde var cnm ama ben hep bu şekilde yapıyorum.bu ölçünün yarisi yaparsan sana yeterli su hazırlanmış olur cnm .yani 6 su bardağı suya 2 bardak sirke, yarım yemek kaşığı limon tuzu, yarım su bardağı tuz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…