- 8 Kasım 2017
- 2.042
- 1.482
- 83
- Konu Sahibi Sezerbusra21
-
- #22.501
Maşallah maşallahKizimizin bugunku ultrason fotosuna masallah ❤ 26+1 deyiz. 851 gr kilomuz. 32 cm boyumuz olmus cok sukur.
Ben almadım ama arkadaşım buna benzer bişey kullanıyor ve çok memnun sallanıyor ve birazcık daha alçak buna göre. Hatta banada tavsiye etmişti işim varken koyuyorum içine rahat oluyor demiştiKızlar iyi akşamlar biz bugün akşam üzeri biraz gezdik.baby2go arabalar çok hoşuma gitti fiyatları biraz yüksek ama napicaz bilemedim.banyo seti falan aldıkkundak için muslin pazen kumaş aldım annem dikecek.besik için mobilyada kesin karar kıldım niyeyse park yataklar gusel gelmiyor gözüme.salona koymak için sallanır bir beşik gördüm çok hoşuma gitti sizin fikriniz çok önemli sizce bu beşik kullanışlı mi?
maşallah epey bebek olmuş artık.. ben daha hiç renkli görmedim bu gittiğim de soracağım doktora bir de özel hastane ve her yere afiş asmış 4 boyutlu renkli görüntü diye ama hep 2 boyutlu siyah beyaz gördüm
maşaAllah
Maşallah canım :)
Maşallah maşallahYüzünüde göstermiş prenses ne güzel bizim kız hep kapatıyor yüzünü ya göremedik daha
Canim lekelenmelerin icin destek ilac ya da igne kullaniyor musun? Progestan, proluton vb. ise yarayabilir.Benim minik kahverengi lekeler gene geliyor. Daha pazartesi sirf bunun icin doktora gittim her sey yolundaydi. Fazla ayakta kalınca oluyor gibi ama bugun tum gun evdeydim mesela bugun de oldu. Devami gelmiyor ve cok hafif oluyor ama niye oluyor bu yahu( doktoruma yazdim gorunmeyen bi plasenta parçası olabilir rahim agzi yumusamis olabilir ama kirmiziya donmedigi surece endise etme diyor. Fiziksel hareketlerini kisitlamaya gerek yok diyor. Coraspin mi tetikliyor nedir. Var mi icinizde coraspin kullanıp lekelenmesi bi turlu gecmeyen?
Gecmis olsun canm fikrim yok ama insallah hemen gecer.Kızlar 3 gecedir burun tıkanıklığım yüzünden yarı oturarak uyuyorum gündüz tıkanık değil akşam oluyor hiç yatamıyorum nefes alamıyorum varmı tavsiyeniz
Aminn. Aynen öyle eksikler bitmiyor :)Herseyin fiyati yukselmis gercekten. Kiyafet alisverisinin cogunu bitirmistim ama birkac parca alinacak var yine.
Gecen de pelus yelek, ust, triko alt, muslin battaniye aldim. Banyo seti, emzirme yastigi, biberon, emzik, agiz ve sirt bezleri falan aldim. Eksikler bitmiyorkullanmak nasip etsin Allah
Ben de cok duydum onu, alabilirsem gumus kapak alacagim olmazsa aventinkini alacagim. Yara olmadan atlatiriz insallah.Bi arkadaşım göğüs kalkanını şiddetle önerdi aventin. Kullanmış ve hiç yara olmamış nemli tutmasını sağlıyormuş kurumayıncada çatlama olmuyomus. Bi fikri olan var mı başka. Ürünle ilgili
Ben de neredeyse hepsini netten aldim kolaylik gercekten.Alışveriş için kesinlikle internet alışverişini öneririm. Ben hemen hemen herşeyi internetten aldım. Ve gerçekten mağazada gördüğüm ürünün aynısını internette çok daha uygun fiyatlara buluyorum. Zaten çıkıp gezmeye zamanım da olmuyor gücüm de olmuyor.
cnm ben buyuk boy kavanoza (hani domates kaynatip koydugumuz dar olan kavanozlardan ) 2 sine yapsam bi salatalik bi lahana ne kadar atmaliyim sirke su tuz falan bi de limon tuzu atiyor musunyok cnm bitmemişti pazarda gördüm.ben karışık turşu yaptım.biber, salatalık, yeşil domates, lahanadan da biraz zaman geçince yaparım henüz çok yok pazarlarda.
12 bardak suya 4 bardak sirke 1 su bardağı tuz bir yemek kaşığı limon tuzu ile yapıyorum cnm gayet iyi oluyor geçen yıl kuzenlerinkileri falan ben kurdum, çok beğenmişler.akşam dolapta gözüme turşu çarptı, suyundan içtim baya bir canım çekti birden :)
olabilri cnm zaten insanlarin yuzde 80 i nazardan ölurmus Allah kotu gozden korusun.Valla birşey diyeyim mi ben bu yaşadıklarımı nedense nazara bağlıyorum benimle aynı zamanda hamile ve ve sürekli yatmak zorunda olan bi ark vardı bana oh ne güzel geziyorsun ben evden çıkamıyorum sen şehir şehir gezeceksin dedi ve burnundan geldi ne gittiğimden anladım ne yediğimden bin pişman olmuştum gittiğime ve sonrası tamamen yatalak geçti valla rabbim bizi kötü gözlerden korusun başka ne diyim
cnm esin evdeyse kaynanan annen gekmicekse misafirin gelmez bence.Seninki daha betermiş canım
Aynen yeni dogum yapmisiz benimde ilk olcak milletlemi ilgilencez cocuklamı iyi dusunmussun aslnda bende yapip buzluga atym geldklerinde vermis olurum daha yeni ckmsm birde yemek mi yapcm offf zor vallahi kadn olmak allahtan esim evde yardm ederde bana bakalm halledebilckmym misafrledi
Aylarca progestan kullandim zaman zaman proluton da vuruldum.ama 20.haftada detaylı ultrasondan sonra artik gerek yok kanama alani da yok dendi ve biraktim. Sali gunu baska bir doktora randevum var bakalim o ne diyecek.Canim lekelenmelerin icin destek ilac ya da igne kullaniyor musun? Progestan, proluton vb. ise yarayabilir.
Gecmis olsun canm fikrim yok ama insallah hemen gecer.
İnşallah ya. Başka bir arkadaşım sırf yara yüzünden emziremedi bebeğini çok üzülmüştüBen de cok duydum onu, alabilirsem gumus kapak alacagim olmazsa aventinkini alacagim. Yara olmadan atlatiriz insallah.
Kavanozla ölçülü tariflerde var cnm ama ben hep bu şekilde yapıyorum.bu ölçünün yarisi yaparsan sana yeterli su hazırlanmış olur cnm .yani 6 su bardağı suya 2 bardak sirke, yarım yemek kaşığı limon tuzu, yarım su bardağı tuz.cnm ben buyuk boy kavanoza (hani domates kaynatip koydugumuz dar olan kavanozlardan ) 2 sine yapsam bi salatalik bi lahana ne kadar atmaliyim sirke su tuz falan bi de limon tuzu atiyor musun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?