2018 Aralık Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    247
Kizlar su bebek bakim cantasi nasil sizce?
Güzel bence :) ben the pack i tercih ettim ikisi arasında kalmıştım hepsiburada anne çocuk şenliğini de değerlendirdim dün joker de avent emzikler 55 tl olmuştu hepsiburada da 33 tl idi. Aldım hemen belli ki artacak. Ayrıca ing ye 300 tl nin üzerinde alışverişe 50 TL indirim var kullandığım bir banka kartıyla onu da avantaja çevirdim :) inşallah çanta filan da güzel gelir :)

Bende bundan aldım canım. Anne yanı olarak kullanmayı düşünüyorum kendi odasına geçiresiye kadar.Baya kullanışlı bişeye benziyor bakalım bebiş sevecekmi :)

Aylarca progestan kullandim zaman zaman proluton da vuruldum.ama 20.haftada detaylı ultrasondan sonra artik gerek yok kanama alani da yok dendi ve biraktim. Sali gunu baska bir doktora randevum var bakalim o ne diyecek.
Anladim canim gerekirse yine verir o zaman doktorun.
İnşallah ya. Başka bir arkadaşım sırf yara yüzünden emziremedi bebeğini çok üzülmüştü
Ya cok zor o da insallah emzirebiliriz hepimiz

Kötü olmuş ya sen dışarı çıkınca iç bari ben içmeden çıkmıyorum ki zaten çok fazla çıkmıyorum dışarıya genelde evdeyim seni kokular etkilemiştir dikkat et kendine valla geçmedi gitti ben de her sabah uyandığımda midem dolu gibiyim nefret ettim bu durumdan valla ne iştah var yemek yiyesim yok bu bebekleri iyi beslemek gerekiyor ama hala ben protein ne yiyiyorum ne içiyorum doğana kadar da böyle olacak

Bende bundan aldım canım. Anne yanı olarak kullanmayı düşünüyorum kendi odasına geçiresiye kadar.Baya kullanışlı bişeye benziyor bakalım bebiş sevecekmi :)
Kaça almistin canım mağazalarda 400 nette 290 civarı da var.bende düşünüyorum henüz almadım ;-) güle güle kullan cnm

Kizlar hepsiburada daki indirimleri kaçırmayın. Ben dün kızıma bir sürü şey aldım. Bebek bezi, bebek pamuğu, avent biberon ve emzik, lansinoh göğüs pedi, lansinoh krem, sebamed yenidogan şampuanı, sudocream aldım. Hepsini piyasa fiyatlarinin altında aldım.

Avent in göğüs kalkanini alacaklar bu satici da 59 TL ve kargo ücreti yok. Ayni satıcıdan 120ml avent cam biberon 34.10 TL, avent 2 li emzik 29.75 TL ye aldım. Linkini ekleyeyim bakın.

https://www.hepsiburada.com/philips-avent-scf157-02-gogus-kalkani-2-li-p-AILEAVNT9430141

Kızlar sol avcumun içinde dün akşam aynı kına yakılmış gibi bir iz çıktı çok büyük değil bozuk para büyüklüğü kadar çok tuhaf şimdi yavaş yavaş küçülüp geçmeye başladı bununla ilgili bilgisi olan varmı kaşıntı vs yok

Kızlar siz hangi marka süt sağma Makinesi aldınız?ve mamajoo marka nasıl bilgisi olan varsa ona göre almayı düşünüyorum

Bir kere benimde olmuştu geçmişti sonra aynı şekilde, internette araştırma hiç paranormal aktiviteye bağlayan görüşler var

Gerçekten uygunmuş fiyatlar.Bende şimdi verdim sipariş göğüs kalkanı ve biberon :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…