- Konu Sahibi Sezerbusra21
-
- #22.521
Güzel bence :) ben the pack i tercih ettim ikisi arasında kalmıştım hepsiburada anne çocuk şenliğini de değerlendirdim dün joker de avent emzikler 55 tl olmuştu hepsiburada da 33 tl idi. Aldım hemen belli ki artacak. Ayrıca ing ye 300 tl nin üzerinde alışverişe 50 TL indirim var kullandığım bir banka kartıyla onu da avantaja çevirdim :) inşallah çanta filan da güzel gelir :)Kizlar su bebek bakim cantasi nasil sizce?
Bende bundan aldım canım. Anne yanı olarak kullanmayı düşünüyorum kendi odasına geçiresiye kadar.Baya kullanışlı bişeye benziyor bakalım bebiş sevecekmi :)Kızlar iyi akşamlar biz bugün akşam üzeri biraz gezdik.baby2go arabalar çok hoşuma gitti fiyatları biraz yüksek ama napicaz bilemedim.banyo seti falan aldıkkundak için muslin pazen kumaş aldım annem dikecek.besik için mobilyada kesin karar kıldım niyeyse park yataklar gusel gelmiyor gözüme.salona koymak için sallanır bir beşik gördüm çok hoşuma gitti sizin fikriniz çok önemli sizce bu beşik kullanışlı mi?
Anladim canim gerekirse yine verir o zaman doktorun.Aylarca progestan kullandim zaman zaman proluton da vuruldum.ama 20.haftada detaylı ultrasondan sonra artik gerek yok kanama alani da yok dendi ve biraktim. Sali gunu baska bir doktora randevum var bakalim o ne diyecek.
Ya cok zor o da insallah emzirebiliriz hepimizİnşallah ya. Başka bir arkadaşım sırf yara yüzünden emziremedi bebeğini çok üzülmüştü
Kötü olmuş ya sen dışarı çıkınca iç bari ben içmeden çıkmıyorum ki zaten çok fazla çıkmıyorum dışarıya genelde evdeyim seni kokular etkilemiştir dikkat et kendine valla geçmedi gitti ben de her sabah uyandığımda midem dolu gibiyim nefret ettim bu durumdan valla ne iştah var yemek yiyesim yok bu bebekleri iyi beslemek gerekiyor ama hala ben protein ne yiyiyorum ne içiyorum doğana kadar da böyle olacakolabilri cnm zaten insanlarin yuzde 80 i nazardan ölurmus Allah kotu gozden korusun.
aslinda sadece kotu gozluler degil iyi niyetli insanlar soylediklerinde de nazar oluyor hemen nazar duasi okumaliyiz.bi de kendi kendimize de nazarimiz degiyor.benim bazen kendime aldigim biseyi cok begendiysem mesela masallah demeyim nazar degebiliyor.nazar cok kotu bisey cidden.ama cok da kasmiyorum masallah dedikten nazar duasi okuduktan sonra hic bisey olmaz Allah in izniyle cnm
ben de bugun disari ciktim kapi süsü malzemeleri penye iplik falan aldim.gitmez olaydim.bugun de zoferi almamistim deneyim dedim.sabah kustum.hadino neyse de mjnibusten iner inmez eve 5 dk kala kusuverdim.mahvoldum eve geldim dusa girdim ckktkm tansiyonum cok dustu.hemen uyudum aksam 7 gibi kalktim simdi de uyuyamiyorum.ben nasil icmeden durcam bilmiyorum.su bi haftayi daha deviriyim tekrar denicem.bu hafta hastane islerim var yine hic cekemem bulantiyi
Aynısı canım süper fiyat kargo içindeyse çok ucuza geliyorBu sitede 56 lira. Aynısı değil mi ?
Kargo dahil değilmiş +5 lira kargo ücreti varmışAynısı canım süper fiyat kargo içindeyse çok ucuza geliyor
Kaça almistin canım mağazalarda 400 nette 290 civarı da var.bende düşünüyorum henüz almadım ;-) güle güle kullan cnmBende bundan aldım canım. Anne yanı olarak kullanmayı düşünüyorum kendi odasına geçiresiye kadar.Baya kullanışlı bişeye benziyor bakalım bebiş sevecekmi :)
Teşekkür ederim canım :) Biz 300 e aldık temmuz ayında.internetten almak daha mantıklı o zaman 100 lira gibi farkediyorKaça almistin canım mağazalarda 400 nette 290 civarı da var.bende düşünüyorum henüz almadım ;-) güle güle kullan cnm
Benim kızım küvete kaldı emziremedim ama ediyorlardirİnşallah tutarlar emzirmeyi çok istiyorum
İnşallah dedigin gibi olur peki emzirmek için hemşire falan yardım ediyomu dogumdan çıktıktan sonra
Kızlar sol avcumun içinde dün akşam aynı kına yakılmış gibi bir iz çıktı çok büyük değil bozuk para büyüklüğü kadar çok tuhaf şimdi yavaş yavaş küçülüp geçmeye başladı bununla ilgili bilgisi olan varmı kaşıntı vs yok
Eveeeettttt baktım maalesefBir kere benimde olmuştu geçmişti sonra aynı şekilde, internette araştırma hiç paranormal aktiviteye bağlayan görüşler var
Gerçekten uygunmuş fiyatlar.Bende şimdi verdim sipariş göğüs kalkanı ve biberon :)Kizlar hepsiburada daki indirimleri kaçırmayın. Ben dün kızıma bir sürü şey aldım. Bebek bezi, bebek pamuğu, avent biberon ve emzik, lansinoh göğüs pedi, lansinoh krem, sebamed yenidogan şampuanı, sudocream aldım. Hepsini piyasa fiyatlarinin altında aldım.
Avent in göğüs kalkanini alacaklar bu satici da 59 TL ve kargo ücreti yok. Ayni satıcıdan 120ml avent cam biberon 34.10 TL, avent 2 li emzik 29.75 TL ye aldım. Linkini ekleyeyim bakın.
https://www.hepsiburada.com/philips-avent-scf157-02-gogus-kalkani-2-li-p-AILEAVNT9430141
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?