2018 Aralık Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    247

Canım benım kardeşiminde bi sabah uyandığında avcunun ici komple kına yakılmıs gibiydi ve bildigin kına kokuyodu yıkadıkca da cıkıyodu lekesi havlulara falan . Korkulcak bisey değil cok sık karşılaşılan bişeymiş tabi bizde cok korkmuştuk :) Yengem hoca ona sormustuk melekler yakar ne güzel falan demişti artık bilmiyorm:)

Ben de yorumlari okuduktan sonra karar değiştirip the pack in mavi cantasini siparis ettim. Oldukca kullanışlı duruyor ins memnun kalırız

tesekkur ederim cnm malesef esim tursulik salatalik bulamadim dedi pek de anlamaz zaten oyle seyleri sor dedim ama bulamadi demekki bi ara ben alicam cikip dun tursudam konu acilinca 4 5 tane salatalik tursusu yiyivermisim ah bi de yapsam catir cutur markettekiler pörsük pörsük oluyo

Ben de yorumlari okuduktan sonra karar değiştirip the pack in mavi cantasini siparis ettim. Oldukca kullanışlı duruyor ins memnun kalırız
Bende lacivert aldım eşimde taşıyabilsin diye :) hiç kötü yorum yok ve kaliteli duruyor şans artık beğenmezsek göndeririz geri ne yapalım :)

doktor bana bebek iyi sen de iyi gozukuyorsun diyor ama ben hic de beslenemiyorumki saglikli vitaminli.merak etme cnm senin bebegin de besleniyordur illa ki.doyyum diye ekmek cok tuketiyorum yoksa ac karna midem daha kotu oluyor.
sabah bogazdaki doluluk ve bulanti beni de mahvediyor cnm malesef
ya hic sorma bi daha tovbe cikmam dedim disari tansiyonum dusunce de korkuyorum.bi araba icin mecbur cikicam ona da daha var.bu hafta da 2 3 kere hastaneye gitcem mecbur.bi tasimi gostercem.tetanoz asisi olcam 2.dozunu.bi de aclik tokluga baktircam.onu doktora gostercem falan ohoo bu hafta alicam hapi cidden gozum kesmiyo.beni minubustekk ter kokulari mahvetti.bi de tuttum kendimi nemliydi hava.arabadan inince mahvoldum.duş cok iyi geliyo dus aljnca uyuyuvermisim.kalkinca elim ayagim titriyordu hemen tatli biseyler yedim de kendime geldim.
o gun bi tane de arabaya baktim civilde cok hafifti markasini unuttum kapatinca çekçekli bavullar gibi surunuyordu.750 tlydi.hatta 550 civariymis da dolar yukselince 200 tl birden arttirmislar sansimiza.puseti yoktu cift yonlu degildi.coft yonlu olmasi sartmiki.sart defilae onu alabilirim.
chicco liteway civilde yoktu.bana yakin bi magazaya sormustum netten 1290 diyo beni asiyo ya ama bakalim pusetsiz satisi varsa alabilirim ancak.
bazilari da pusetsiz olmaz diyo bazikari puset zararli diyo.aslinda bebek arabasi tam yatiyosa pek de pusete gerek yok bence gibi sence ?
cift yonluluk onemli mi ona da takildim.
baby2go cool stroller a baktim katlanmasi guzel belki onu alirim.ama cok da hafif degil bence.suruşü guzeldi ama
civilde bazi travel bebek aralari 1300 den 999 a falan dusmus ben hafif istedigim icin bakmadim.ama baby2go caremio lar vardi cok şıkti ama onkar da iskeletiyle katlaniyo.bi tane chicco arabaya baktim ana kucagini tek basima kaldiramadim bile.ben mi gucsuzum yoksa bu bebek arabalari neden bu kadar agir anlamadim.hele bi de bebek olunca icinde hayatta kullanamam ben travelleri dedim.kesin kararim baston tarzi hafif olmasi yonunde

cnm teyzeme de oldu aynisi.Alllah in taktiri cnm ne guzel kina yakilarak kalkmissin.bi seye yorma cnm guzel bisey ama zaten geciyor belli bi sure sonra

Valla ben arabaya pek bakmıyorum şu aralar en son ona bakarım diye ama baston tipi en rahatı bence okadar para vermek istemiyorum açıkçası bi arabaya o nedenle daha uygun birşeyler alırım herhalde puset için de bence çok gereksiz ve ağır ben almıyacam ark varmış sana verecem diyo ama verse bile kullanmam o ağır bebek içinde ağır olacak taşıması çok zor oluyor onu zaten nasip olursa kış bebekleri bunlar ne kadar çıkacaz ki dışarıya en fazla bi ev gezmesi ve avm onun için de aceleye gerek yok diye düşünüyorum sen de öyle bak bence pusetle uğraşma hiç...ya ben bir tek yumurta yerdim protein diye şimdi onu da yemez oldum midem kalkıyor yiyince ve gün boyu ağzıma geri geliyor sütü zaten kesinlik içemiyorum hiç bir şekilde aşırı kustuğum zamanlar da çok içmiş kusmuştum tiksindim peyniri de yeni yeni yemeğe başladım oda küçücük bir dilim kaşardan nefret ettim bakalım artık Doğuma kadar nasipse böyle gidecek

Canim tinea nigra denilen bir mantar sebep oluyormus, kasinti agri olmazmis. Bir kac gun bile surmez belki gecmesi endiselenme.

Canim cift yon bebek kucukken belki kusar falan diye gormek icin olabilir. Cok uzun yurumuyorsan sart bir ozellik degil.
Biz de hafta sonu baktik yine kararsizlik. Baston tarzinda casual vista trona ya baktin mi netten videolarina bak, su an en ucuzu 1000e gordum fena değil gibi.

Sağol canım iyi bari :)

Kızlar hepsiburadadan daha önce alışveriş yapmadım avent biberon alıcam 34 tl altında 50 tl ve üzeri alışverişte kargo bedava yazıyor ya aynı satıcıdan mı alıcam hep başka satıcıdan da bişeyler alsam kargo bedava oluyor mu

Kızlar bide emzik avent alıcam ama hangisi karar veremedim siz ne aldınız ben oğlumda asla emzik vermicem dedim ama oğlum hep beni emmek istedi göğsümde uyudu heryerinden süt akıyordu göğüs uçlarım acayip yara olmuştu 25 günlükken emzik verdim hepsini denedim sadece bakkal emziği tuttu çok zor buluyordum bunda aynı hatayı yapmak istemiyorum en baştan alıştırcam inşallah sizden tavsiye bekliyorum soothie modeli için ilk 3 ay çok büyük oluyormuş diyorlar bebeğin burun deliklerinin üstüne kadar geliyor ve çok ağırmış diğer seçenekler daha iyi gibi

Eklentiler

• IMG_7964.webp
    15,7 KB · Görüntüleme: 77
  • IMG_7965.webp
    17,3 KB · Görüntüleme: 76
  • IMG_7966.webp
    15,7 KB · Görüntüleme: 42
  • IMG_7967.webp
    15,3 KB · Görüntüleme: 70
Benim kızın aventin düz uçlu olanını emmişti sadece.. Damaklı olanlar bebeğin miğdesini bulandırabilşyor ve emmek istemiyorlar. Bu sefer yine düz uçlu alacağım ben.

Aynı satıcıdan olması lazım canım

Ben soothie aldım ama ilk gebeliğim bilemiyorum iyi mi yaptım

Avent göğüs kalkanı, 2li avent emzik, sudocrem pisik kremi, lansinoh göğüs kremi, depend lohusa kulodu, 2 tane emzirme sutyeni, dalin granul sabun, banyo için kova-masrafa, banyo oyuncağı, unibaby köpük şampuan

Tüm bunları hepsiburadadan sipariş verdim. Fiyatlar uygun baya bide ingbank kampasi ile aldim. 303 tl tuttu. 253 tl ödedim. Bir kac güne gelir. Suanda mutlu oldum yattığım yerden

Canım az önce bir sürü sipariş verdim 12 ayrı ürün 10 farkli satıcı vardi sanırım. Ama hepsinde kargo bedava oldu. Sepete istediğin ürünü ekle zaten ödeme yapmadan önce kargo bilgileri çıkıyor. Bence farkli satıcıda olur.

Ben karanlıkta parlayanlardan aldım canım. Bunların ucunu da çok rahat alıyormuş bebek.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…