2018 Aralık Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    247
Kızlar siz hangi marka süt sağma Makinesi aldınız?ve mamajoo marka nasıl bilgisi olan varsa ona göre almayı düşünüyorum
Canım ben baktım baya memnundu herkes ben civilden aldım bugün teklisi kalmıştı 199tl idi piyasanın epey altında ciftlisi 239tl idi

Ben de baktım da emin olamadım alıp almamaya karar vermedim teklisini mi aldın sen
Çalışmadığım için çiftliye gerek duymadım eşim aralarında fiyat farkı pek yok çiftli alalım dedi ama orda yoktu tekli aldım denememize gire gayet basarili

Bu arada philips avent kalkani gordunuz mu? Gecen gun baktim kocaman bir sey nasil belli olmadan kullaniliyor acaba

Sizce fiyat nasıl kızlar oğlumda prima kullandım sizden duydum bunu araştırdım sızdırma yapıyor diyen çok memnun olanda çok denemek istiyorum

Sizce fiyat nasıl kızlar oğlumda prima kullandım sizden duydum bunu araştırdım sızdırma yapıyor diyen çok memnun olanda çok denemek istiyorum Eki Görüntüle 2187662
Iyi bence ben 1 numarayi bu foyata almıştım. Sızdırma acaba bezin küçük gelmesinden olabilir mi, arkadaş bakti 1 hafta ancak kullanirsin sonra buyuk boya gec kucuk bir bezmis dedi bana.

Çalışmadığım için çiftliye gerek duymadım eşim aralarında fiyat farkı pek yok çiftli alalım dedi ama orda yoktu tekli aldım denememize gire gayet basarili
Bir kaç yorum gördüm çekmiyor sağlam değil gibi ona takıldı kafam aslında çok uygun diğer markalar 250 tl den başlıyor

Bir kaç yorum gördüm çekmiyor sağlam değil gibi ona takıldı kafam aslında çok uygun diğer markalar 250 tl den başlıyor
Ben genel olarak olumlu yorumlar gördüm aventte daha çok şikayet vardı mesela oradan yola çıktım birde bayanın gösterdiği ikili tekliyle gore daha kotu çekiyordu tekli ona gore çok çok iyiydi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…