- Konu Sahibi Sezerbusra21
-
- #22.581
Benim ilacım şidefer. 3. Aydan buyana kullanıyorum hergun. Doğuma kdr da devam dedi. Ama d3mek ki fayda etmedi ki hala kanım düşük. Ilave ekstra birşey de vermedi. Nolacak bilmiyorumBen gneferon diye bir sey kullaniyorum ama pek bir faydasi olmadi.simdi demir oranina bakalim bosuna ilac alma dedi.
Idrar enfeksiyonum da gecmis neyse ki.
Fiyatı şuan 25tl ama ebebekte 30tl idiSizce fiyat nasıl kızlar oğlumda prima kullandım sizden duydum bunu araştırdım sızdırma yapıyor diyen çok memnun olanda çok denemek istiyorum Eki Görüntüle 2187662
Ben de direkt 2 numara almayı düşünüyorum. 1 numara en az hangisiyse hastane çantama koyarım belki bir ihtimalIyi bence ben 1 numarayi bu foyata almıştım. Sızdırma acaba bezin küçük gelmesinden olabilir mi, arkadaş bakti 1 hafta ancak kullanirsin sonra buyuk boya gec kucuk bir bezmis dedi bana.
Canim biz daha yeni microlife marka aldık internetten. Annem birden yüksek tansiyondan rahatsızlanınca aldık. Çok araştırdık bize en kaliteli kullanışlı ve fiyat makul bu geldi. Kendimiz de 5 s3nedir homron marka kullanıyoruz. Ondan da memnunuz. Ikisini de tavsiye ederimKızlar tansiyon aleti olanlar memnunsanız hangi marka acaba? Tansiyon aleti almayı düşünüyorum
Ben kızıma isimli battaniye yaptirdim puset örtüsü falanda yapıyor ama fiyatını bilmiyorum ben battaniyeden memnun kaldım yumuşacık insgtram adresi happy worksPuset örtüsü, emzirme önlüğü halkında ne düşünüyorsunuz kızlar? Elzem mi alınmalı mi sizce?
Emzirme önlüğü almayabilirim ama puset örtüsü alicam büyük ihtimal. Bizler bile bir bebek görünce nasıl bakıyoruz millet de bizimkine bakar böyle dedim geçen gun. Hadi biz masallah diyoruz da elalem der demez allah korusun. Malum kem gözlü de çok.
Fakat uygun da bulamadım hiç. Var mı tavsiye ettiğiniz bir satıcı?
Doğrudur ya aslında her ürün için mutlaka şikayet var biz elimizden geldiğince kullanışlı birşeyler almalıyız ben en iyisi mamajooyu düşüneyim hem güzel hem uygun sen de iyi günlerde kullan bol bol sütün olur inşBen genel olarak olumlu yorumlar gördüm aventte daha çok şikayet vardı mesela oradan yola çıktım birde bayanın gösterdiği ikili tekliyle gore daha kotu çekiyordu tekli ona gore çok çok iyiydi
Kizlar prima gobek bağı oyuntulu olan hangisi oluyor bi de en ucuz nerde
Bende puset örtüsüyle emzirme önlügünü çok istiyorum ama pahalılar bakalım ne yapıcaz kapalıçarşıdan da bakmayı düşünüyorum belki yapıp satan magazalar vardır uygunu bulursam alırım bulamazsam instagram dan sipariş ederim artıkPuset örtüsü, emzirme önlüğü halkında ne düşünüyorsunuz kızlar? Elzem mi alınmalı mi sizce?
Emzirme önlüğü almayabilirim ama puset örtüsü alicam büyük ihtimal. Bizler bile bir bebek görünce nasıl bakıyoruz millet de bizimkine bakar böyle dedim geçen gun. Hadi biz masallah diyoruz da elalem der demez allah korusun. Malum kem gözlü de çok.
Fakat uygun da bulamadım hiç. Var mı tavsiye ettiğiniz bir satıcı?
Evet canım bende baya baktım hem uygun olsun hem kullanışlı olsun diye hepimizin bol bol sütü olurda inşallah manalara başka şeylere gerek kalmazDoğrudur ya aslında her ürün için mutlaka şikayet var biz elimizden geldiğince kullanışlı birşeyler almalıyız ben en iyisi mamajooyu düşüneyim hem güzel hem uygun sen de iyi günlerde kullan bol bol sütün olur inş
Bende ole dusundm soncta gunduz esim evde ee gelende rahat edemez belki bakar gidedler ins öle olur ya dogm agrilaryla bide cock yemek mi yapcm isim zor yacnm esin evdeyse kaynanan annen gekmicekse misafirin gelmez bence.
e simdi benjm kaynana annem falan hizmet eder.sende esin mi hizmet etcek gelene gidene gelmezler bence rahat ol.ama yine de at dursun sana kolaylik olur
Beni uzun zamandir uyku tutmuyor kızlar, havalar sicak diyordum ama gayet serinledi hala sabahin korunde uyaniyorum.
1 saattir ayaktayim
canım prima da 1 numara olanların hepsi göbek bağı oyuntulu zaten. Prima yenidoğan var bir de prima premium care var. Ben premium care 1 numara 126lı olanı akakçe.com'dan 68,90 TL'ye almıştım 2 hafta önce. Şuan ne oldu bilmiyorum.Kizlar prima gobek bağı oyuntulu olan hangisi oluyor bi de en ucuz nerde
çok iyiymiş fiyat. Almamış olsaydım kesin bunu alırdım.
Senin kızın mı olacak bende böyleyim 6kg aldım sadece göbeğim var dudaklarım dolgunlaştı ki umarım böyle kalır :) cildim daha bi güzelleşti erkek çocuğun bütün özelliklerini taşıyorum kızlar annesinin güzelliğini alırmışEki Görüntüle 2187723 Arda Turan'ın eşi son ayındaymış kızlar şuna bakın valla benim durum vahim burnum şişti karnım kocaman 10 kiloda aldım top gibi yuvarlanıyorum kadın ne güzel ya yüz hatları bile belirgin karnı top gibi benim yüzüm bile bi garip oldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?