2018 Aralık Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    247
canım bu hatunlar medyanın kilo mu aldı dedikodularının korkusuyla yiyemiyorlar hep diyet hep o yüzden böyle zayıflar

Beni uzun zamandir uyku tutmuyor kızlar, havalar sicak diyordum ama gayet serinledi hala sabahin korunde uyaniyorum.
1 saattir ayaktayim
o uyuyamama bende de var hamileliğin başından beri ilk defa bu gece uykum kaçmadan uyumuşum nasıl mutlu oldum anlatamam
biz sadece 1paket yeni doğan kullanmıştım kızımda o da paketin sonuna doğru küçük belma ya başlamıştı bile..yani o kadar hızlı büyüyorlar ki hele ilk 1 ayda

Beni uzun zamandir uyku tutmuyor kızlar, havalar sicak diyordum ama gayet serinledi hala sabahin korunde uyaniyorum.
1 saattir ayaktayim
Bu bende büyük bir problem her gece 10 gibi yatıyorum ama gece 2,5-4 arası uyanıp bir daha uyuyamıyorum haftasonu önemli değil gün içinde uyuyabiliyorum tekrardan ama haftaiçi çalıştığım için gün içinde çok kötü oluyorum bir çözüm bulamadım geç yatsam da uyanıyorum perşembe günü doktora soracağım.

canım o bitiremediğin paket kaçlıydı?

Ilk haftalar gunde 10 bez demişlerdi D

Kızım olacak canım yüzüm çok değişti dudaklarım köfte gibiydi zaten şimdi hamburger oldu :))) burnum kocaman şişti acayip birşey oldum ya

canım her bebek farklı. belki erken doğacak ve 1 numara bile büyük gelecek benim kızımda ki gibi. ben günde 10 bez kullandığımmda oldu 5 de bu bebişine ve sana bağlı. ben hemen değiştirirdim pişik olmasın diye çünkü doğumdan sonra hastanede iki saat değiştirmedim altını (hani ilk kucağa geldiğinde) çünkü ben sezeryan la oldum ya tamamen de unuttum açıkcası, bi baktım kızarmış çok kızdım kendime. o yüzden her bebek farklı kilo da da doğuyor benim kız 2170 kg doğdu bakalım bu gününde veya kaç kilo doğacak

demek ki doğuma hazırlanıyorsun canım =) o saatlerde senin bebişin kalkacak bende öyleydi tabiiki sende de öyle olacak diye birşey yok canım

Evet canım bende baya baktım hem uygun olsun hem kullanışlı olsun diye hepimizin bol bol sütü olurda inşallah manalara başka şeylere gerek kalmaz
İnş inş valla sonbahar geldikçe heyecan artıyor bizimle aynı haftalarda olanlar bebek kıyafetlerini yıkamış bile :) senin hazırlıkların nasıl gidiyor ben kıyafet işini bitirdim sayılır sadece kadife bir kaç şey alacam tulum alt üst bitecek nasipse

Benim gibi idrar yolu enfeksiyon yüzünden iki kere toz antibiyotik içmek zorunda olan oldumu doktor monurol vermişti 2 ay sonra yine enfeksiyon çıktı üromisin içtim şimdide bişey olmaz inşallah geçer

demek ki doğuma hazırlanıyorsun canım =) o saatlerde senin bebişin kalkacak bende öyleydi tabiiki sende de öyle olacak diye birşey yok canım
Hadi yaa öylemiymiş :) öyleyse şimdiden annelik çok zor hayal aleminde geziyorum resmen. Neyse evde olursak uyuruz en azından sağlıkla gelsinler de minikler

Rabbim evlatlarımızı sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin tek eksiğim tırnak makası şampuan kaldı benim bitti çok şükür Eki Görüntüle 2187773
Güle güle kullan canım bende olmayanları senden kopya çekip alıyorum hemen neden sleepy 1 numara almadın canım önce almismiydin ben 1 alayım dimi hiç bez almadim

Tam oda takımını aldık rahatladık derken bir de uyku setlerine bakayım dedim. Beğendiklerim 400-500 civarı. Ne kadar pahalı yaw

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…