- 3 Kasım 2012
- 6.741
- 8.403
- 198
- Konu Sahibi Sezerbusra21
-
- #22.601
canım bu hatunlar medyanın kilo mu aldı dedikodularının korkusuyla yiyemiyorlar hep diyet hep o yüzden böyle zayıflarEki Görüntüle 2187723 Arda Turan'ın eşi son ayındaymış kızlar şuna bakın valla benim durum vahim burnum şişti karnım kocaman 10 kiloda aldım top gibi yuvarlanıyorum kadın ne güzel ya yüz hatları bile belirgin karnı top gibi benim yüzüm bile bi garip oldu
o uyuyamama bende de var hamileliğin başından beri ilk defa bu gece uykum kaçmadan uyumuşum nasıl mutlu oldum anlatamamBeni uzun zamandir uyku tutmuyor kızlar, havalar sicak diyordum ama gayet serinledi hala sabahin korunde uyaniyorum.
1 saattir ayaktayim
biz sadece 1paket yeni doğan kullanmıştım kızımda o da paketin sonuna doğru küçük belma ya başlamıştı bile..yani o kadar hızlı büyüyorlar ki hele ilk 1 aydakızlar ben bebek bezini 126'lı paket almıştım fiyatı daha uygundu. Ama siz şimdi çabuk büyüyor 2 numara almak lazım diyince tereddüt ettim. Bu 126lı elimde mi kalır acabaşöyle bir hesap yaptım günde 5 bez değiştirsek 25 günde bitiyor paket. 25 günde çok büyür mü ki? bi de günde kaç bez değiştirilir
Bu bende büyük bir problem her gece 10 gibi yatıyorum ama gece 2,5-4 arası uyanıp bir daha uyuyamıyorum haftasonu önemli değil gün içinde uyuyabiliyorum tekrardan ama haftaiçi çalıştığım için gün içinde çok kötü oluyorum bir çözüm bulamadım geç yatsam da uyanıyorum perşembe günü doktora soracağım.Beni uzun zamandir uyku tutmuyor kızlar, havalar sicak diyordum ama gayet serinledi hala sabahin korunde uyaniyorum.
1 saattir ayaktayim
canım o bitiremediğin paket kaçlıydı?canım bu hatunlar medyanın kilo mu aldı dedikodularının korkusuyla yiyemiyorlar hep diyet hep o yüzden böyle zayıflar
o uyuyamama bende de var hamileliğin başından beri ilk defa bu gece uykum kaçmadan uyumuşum nasıl mutlu oldum anlatamam
biz sadece 1paket yeni doğan kullanmıştım kızımda o da paketin sonuna doğru küçük belma ya başlamıştı bile..yani o kadar hızlı büyüyorlar ki hele ilk 1 ayda
Ilk haftalar gunde 10 bez demişlerdi Dkızlar ben bebek bezini 126'lı paket almıştım fiyatı daha uygundu. Ama siz şimdi çabuk büyüyor 2 numara almak lazım diyince tereddüt ettim. Bu 126lı elimde mi kalır acabaşöyle bir hesap yaptım günde 5 bez değiştirsek 25 günde bitiyor paket. 25 günde çok büyür mü ki? bi de günde kaç bez değiştirilir
o zaman rahat bitiririm 126lı paketi yaa :)Ilk haftalar gunde 10 bez demişlerdi D
Kızım olacak canım yüzüm çok değişti dudaklarım köfte gibiydi zaten şimdi hamburger oldu :))) burnum kocaman şişti acayip birşey oldum yaSenin kızın mı olacak bende böyleyim 6kg aldım sadece göbeğim var dudaklarım dolgunlaştı ki umarım böyle kalır :) cildim daha bi güzelleşti erkek çocuğun bütün özelliklerini taşıyorum kızlar annesinin güzelliğini alırmış
canım her bebek farklı. belki erken doğacak ve 1 numara bile büyük gelecek benim kızımda ki gibi. ben günde 10 bez kullandığımmda oldu 5 de bu bebişine ve sana bağlı. ben hemen değiştirirdim pişik olmasın diye çünkü doğumdan sonra hastanede iki saat değiştirmedim altını (hani ilk kucağa geldiğinde) çünkü ben sezeryan la oldum ya tamamen de unuttum açıkcası, bi baktım kızarmış çok kızdım kendime. o yüzden her bebek farklı kilo da da doğuyor benim kız 2170 kg doğdu bakalım bu gününde veya kaç kilo doğacakkızlar ben bebek bezini 126'lı paket almıştım fiyatı daha uygundu. Ama siz şimdi çabuk büyüyor 2 numara almak lazım diyince tereddüt ettim. Bu 126lı elimde mi kalır acabaşöyle bir hesap yaptım günde 5 bez değiştirsek 25 günde bitiyor paket. 25 günde çok büyür mü ki? bi de günde kaç bez değiştirilir
demek ki doğuma hazırlanıyorsun canım =) o saatlerde senin bebişin kalkacakBu bende büyük bir problem her gece 10 gibi yatıyorum ama gece 2,5-4 arası uyanıp bir daha uyuyamıyorum haftasonu önemli değil gün içinde uyuyabiliyorum tekrardan ama haftaiçi çalıştığım için gün içinde çok kötü oluyorum bir çözüm bulamadım geç yatsam da uyanıyorum perşembe günü doktora soracağım.
Baya uygunmuş. Ben 1 ay once aynı böyle 2li paketi trendyoldan 100tlye aldım. Bu dahada ucuz. Almayan varsa kaçırmasın.
İnş inşEvet canım bende baya baktım hem uygun olsun hem kullanışlı olsun diye hepimizin bol bol sütü olurda inşallah manalara başka şeylere gerek kalmaz
Kızlar bebek bezi icin prima premium care 1 mi almalıyım yoksa prima yenidoğan 1 mi farkeder mi sizce
premium care daha hassas ve yumuşak. Bir de ıslaklık göstergesi var. Sızdırmama anlamında da premium care daha iyiymiş. Ben onu tercih ettim.Kızlar bebek bezi icin prima premium care 1 mi almalıyım yoksa prima yenidoğan 1 mi farkeder mi sizce
Bende bilmiyodum ve şaşırdımPremium care al daha iyi kalite olarak. Defacto daki bezler cok iyiymis fiyat olarak. Defacto nun bez sattığını hiç bilmiyordum.
Hadi yaa öylemiymiş :) öyleyse şimdiden annelik çok zordemek ki doğuma hazırlanıyorsun canım =) o saatlerde senin bebişin kalkacakbende öyleydi tabiiki sende de öyle olacak diye birşey yok canım
Güle güle kullan canım bende olmayanları senden kopya çekip alıyorum hemen neden sleepy 1 numara almadın canım önce almismiydin ben 1 alayım dimi hiç bez almadimRabbim evlatlarımızı sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin tek eksiğim tırnak makası şampuan kaldı benim bitti çok şükür Eki Görüntüle 2187773
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?