- 30 Ocak 2018
- 3.995
- 2.904
- 53
- Konu Sahibi Sezerbusra21
-
- #2.261
emın ol cnm rahatlamazsın bak ben daah bugun gordum kalp atısını ama sımdıden 1 ay nasıl gecıcek dıyorum ya ters bırsey olursa nasıl anlarım dıyorum 1 ay gecsede tekrar gorsem dıyorum gecı 1 ay beklemıcem baska bır doktordan randevu aldım 2 hafta sonra ya o zman rabbım n
tekrar gorucem
aynen ole cnm hamıle olmak degıl anne olmaz zor dogurduktan sonra da rahatlamıyorsun ben cok bılırım oglum dogdugunda gece kalkıp nefes alıyor mu dıye kontrol ettımıHamile anne olmak ne kadr zormş her zaman korku içindesin şu riskli dönemi bi atlatsak rahatlasak ne güzel olur:)
Benim son adetim 15 aralıktı .pazar günü betahcg 301 çıktı 2 gün sonra yani dün sabah 750 çıkmıştı gülümMerhabarlar ben de nasip olursa aralık annesi olacam inş senin sat ne zaman ve bt kaç çıktı ?
Güzel yükselmiş hayırlı olsun peki ilk gebelik mi?Benim son adetim 15 aralıktı .pazar günü betahcg 301 çıktı 2 gün sonra yani dün sabah 750 çıkmıştı gülüm
Hayır bitanem ikinci gebeliğim.Güzel yükselmiş hayırlı olsun peki ilk gebelik mi?
İkinci kez anne olacaksın demek hadi inş sağlıkla büyüsün bebişlerimizHayır bitanem ikinci gebeliğim.
Hocam bence bu durumda müdür hatalı davranmıs ben girerim nedir yaz yazını versinler ücretli öğretmen .Önümüzdeki yıl birinci sınıfa başlayacaktım ama ne yaparlar bilmiyorum. Daha önce kullandığında müdür ben girerim demişti ama hiç girmedi diyebilirim.cocuklar boş kaldığı için çok sıkıntılı oldu.bir veli kaymakama şikayet etmiş. Kaymakam öğretmenin devamını sağlayın demiş ve beni tehdit ettiler. Dava açarak haklı çıkacağından emindim ama uğraşıp canımı daha da fazla sıkmak istemedim. Zaten sürenin bitmesine 2 ayım kalmıştı. Anlaşarak göreve başladım.
İnşallah ederiz tabii sizde dua edin olanda hayır vardır hayurlı haberlerinizi alalımBenim beta 297 olmuş.pazar 138 di. Doktor çok iyi bir yükselme değil düşük olabilir dedi. Lekelenme hala devam ediyor cumartesiden beri.Kahve kahve arada açık pembe. Cuma tekrar gel bakalım beta kaç olmuş dedi. Ultrasonda o zaman bakarız dedi.İlaç başlamak istemiyormuş eğer sağlıksız bir gebelikse tutunmasını istemeyiz zaten dedi. Dua edin bana. İnşAllah tutunur minikim (
İnsallah. Bir yol bulunacak artık .Ayy 1.sinif cok yeni olacaklarmis. Eger baska sinif vermeseler de siz ilk donem hepsine okuma yazmayi ogretirsiniz Allahin izniyle 2.donemde mudur bey kendi giremiyorsa ogretmen ayarlamasi yapmali artik. Rabbim sizin kalbinizi biliyo hocam insallah bu korkularin olmadan bebeginizi saglikla buyutursunuz.
ıyısını yapmıs cnm zaten genelde kese gozukmeden ılac vermıyorlar cunku saglıksız bebegın dususunu zorlastırıyormus benım oglumdan once olmustu kanamam doktora soledım ılac verdı ama ben kullanmadım dedım dusecekse dusecek zaten saglıklı bebek dusmez dedım ve kanamamdan 2 gun sonra kendı kendıne dustu kurtaj falanda olmadım sende bekle cnm ıns bı dahakı gıdısınde keseyı gorursen o zaman verır bak benımde leke gelıyor doktora bugun dedı fıtıl yerıne ugne olsam dedım oda olmaz dedı ıgneyı kanaması cok olanlara verıyoruz senın gıbı lekesı az olanlara ıgne gerek yok dedı hatta senınkı leke bıle degıl dedı bızım ıcın leke parmagın kesıldıgınde gelen kan gıbı olursa leke dedı[/QUOTE
Saol canm inşAllah hayırlısıyla cuma keseyi görürüz. Zaman geçmiyor resmen Senin de leke devam ediyor mu hala. Yoğunluğu nasıl her gün geliyor mu.?
Evet zaten konuşmak için çok erken. Önümüzdeki yıl 4. Sınıfları okutacak arkadaş 1e girmeyi kabul ederse 4. Sınıflarda en azından 4 saat boşum olacak. O zaman gelmeden bunları konuşmak havada kalıyor zaten. Süt izninin öğretmenlerle ilgili kısmını ayrıca düzenlemeliler bence.Hocam bence bu durumda müdür hatalı davranmıs ben girerim nedir yaz yazını versinler ücretli öğretmen .
Bencede az daha zaman geçsin doğum yaklaştkça konusursunuz inşallah idareyle.
Aman canım doktor sabah akşam dediyse ihmal etme sabah akşam kullan. Ben de günde üç kere 200mg progestan kullanıyorum... Çok zor oluyor ama yapacak bir şey yok. Uymak zorundayız miniklerimiz içinhala gelıyor cnm benllı olmuyor bı bakıyorum gelmıyor bı bakıyorum gelıyor asırı olan bır akıntım yok cnm ozelıkle gece yaatrken fıtıl atıyorum sabah kalktıgımda ıc camasırıma akıntı elıyor onun harıcınde ıc camasırıma gelen yok sadece sıldıgımde oluyor doktor bana sabah aksam kullan demıstı ama ben sadece aksam kullandım bugun baktı doktor rahımde sıkıntı yok herhangı bır kanama alanıda yok dedı sen sabah aksam kullan dedı ıgne versenız dedım bu kadar az lekeye ıgne vermıyoruz dedı
Bencede hocam yarı yarıya mesai yapamaıyoruz işimiz eğitim olunca ben mesela 1 30 da cıkıyorum yarı mesai yapsak 10 30 da mı çıkıcam tuhaf oluyo bilemedimEvet zaten konuşmak için çok erken. Önümüzdeki yıl 4. Sınıfları okutacak arkadaş 1e girmeyi kabul ederse 4. Sınıflarda en azından 4 saat boşum olacak. O zaman gelmeden bunları konuşmak havada kalıyor zaten. Süt izninin öğretmenlerle ilgili kısmını ayrıca düzenlemeliler bence.
Artık hiç rahatlayamayacaksın doğana kadar ikili test geçsin üçlü geçsin ayrıntılı usg iyi çıksın ense kalınlığı normal olsun. Büyüyecek biraz hareketini bugün neden hissedemedim. 9 ay boyunca telaş kaygı hiç geçmeyecek malesefAyy hadi inş cnm kese yi göriyim kalp atşnı duyim ondan snra rahatlarm baya:)
Kese görünürse ondan sonra doktorun hala progesteron vb ilaç başlamazsa ozaman doktorunu değiştir derim. Benim ilk gebeliği de kahverengi akıntı vardı progesteron hormonu düşüktü ve betahcg çok çok yükselmedi ilk etapta ama 3 ay boyunca progesteron kullandım. Şimdi 4 yaşında sağlıklı kızım var. Umarım yavrun tutunur sanaBenim beta 297 olmuş.pazar 138 di. Doktor çok iyi bir yükselme değil düşük olabilir dedi. Lekelenme hala devam ediyor cumartesiden beri.Kahve kahve arada açık pembe. Cuma tekrar gel bakalım beta kaç olmuş dedi. Ultrasonda o zaman bakarız dedi.İlaç başlamak istemiyormuş eğer sağlıksız bir gebelikse tutunmasını istemeyiz zaten dedi. Dua edin bana. İnşAllah tutunur minikim (
Amin inşAllah hayırlısıyla tamamlarız hepimiz bu süreci.İnşallah ederiz tabii sizde dua edin olanda hayır vardır hayurlı haberlerinizi alalım
Çok geçmiş olsun canım öncelikle kötü haber aşmak bu dönemde eminim çok çok çok zordur... Doktorunu dinle, bol bol da dinlen. Hayırlısıyla Rabbim kucağına almayı nasip eder inşallah. Fakat sağlıksız bir embriyoysa zaten doktor be yaparsa yapsın düşer... Inşallah sağlıklıdır tabi, bizim dualarımkz bu yönde...Benim beta 297 olmuş.pazar 138 di. Doktor çok iyi bir yükselme değil düşük olabilir dedi. Lekelenme hala devam ediyor cumartesiden beri.Kahve kahve arada açık pembe. Cuma tekrar gel bakalım beta kaç olmuş dedi. Ultrasonda o zaman bakarız dedi.İlaç başlamak istemiyormuş eğer sağlıksız bir gebelikse tutunmasını istemeyiz zaten dedi. Dua edin bana. İnşAllah tutunur minikim (
profil resmndeki sen misinHoşbulduk canim :)
Anladım canm. Çok şükür senin ki azmış. Allah tamamına erdirsin hepimizi inşAllah.hala gelıyor cnm benllı olmuyor bı bakıyorum gelmıyor bı bakıyorum gelıyor asırı olan bır akıntım yok cnm ozelıkle gece yaatrken fıtıl atıyorum sabah kalktıgımda ıc camasırıma akıntı elıyor onun harıcınde ıc camasırıma gelen yok sadece sıldıgımde oluyor doktor bana sabah aksam kullan demıstı ama ben sadece aksam kullandım bugun baktı doktor rahımde sıkıntı yok herhangı bır kanama alanıda yok dedı sen sabah aksam kullan dedı ıgne versenız dedım bu kadar az lekeye ıgne vermıyoruz dedı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?