2018 Aralık Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    247

Hamile anne olmak ne kadr zormş her zaman korku içindesin şu riskli dönemi bi atlatsak rahatlasak ne güzel olur:)

Hamile anne olmak ne kadr zormş her zaman korku içindesin şu riskli dönemi bi atlatsak rahatlasak ne güzel olur:)
aynen ole cnm hamıle olmak degıl anne olmaz zor dogurduktan sonra da rahatlamıyorsun ben cok bılırım oglum dogdugunda gece kalkıp nefes alıyor mu dıye kontrol ettımı

Hocam bence bu durumda müdür hatalı davranmıs ben girerim nedir yaz yazını versinler ücretli öğretmen .
Bencede az daha zaman geçsin doğum yaklaştkça konusursunuz inşallah idareyle.

İnşallah ederiz tabii sizde dua edin olanda hayır vardır hayurlı haberlerinizi alalım

İnsallah. Bir yol bulunacak artık .

Hocam bence bu durumda müdür hatalı davranmıs ben girerim nedir yaz yazını versinler ücretli öğretmen .
Bencede az daha zaman geçsin doğum yaklaştkça konusursunuz inşallah idareyle.
Evet zaten konuşmak için çok erken. Önümüzdeki yıl 4. Sınıfları okutacak arkadaş 1e girmeyi kabul ederse 4. Sınıflarda en azından 4 saat boşum olacak. O zaman gelmeden bunları konuşmak havada kalıyor zaten. Süt izninin öğretmenlerle ilgili kısmını ayrıca düzenlemeliler bence.

hala gelıyor cnm benllı olmuyor bı bakıyorum gelmıyor bı bakıyorum gelıyor asırı olan bır akıntım yok cnm ozelıkle gece yaatrken fıtıl atıyorum sabah kalktıgımda ıc camasırıma akıntı elıyor onun harıcınde ıc camasırıma gelen yok sadece sıldıgımde oluyor doktor bana sabah aksam kullan demıstı ama ben sadece aksam kullandım bugun baktı doktor rahımde sıkıntı yok herhangı bır kanama alanıda yok dedı sen sabah aksam kullan dedı ıgne versenız dedım bu kadar az lekeye ıgne vermıyoruz dedı

Aman canım doktor sabah akşam dediyse ihmal etme sabah akşam kullan. Ben de günde üç kere 200mg progestan kullanıyorum... Çok zor oluyor ama yapacak bir şey yok. Uymak zorundayız miniklerimiz için

Bencede hocam yarı yarıya mesai yapamaıyoruz işimiz eğitim olunca ben mesela 1 30 da cıkıyorum yarı mesai yapsak 10 30 da mı çıkıcam tuhaf oluyo bilemedim

Ayy hadi inş cnm kese yi göriyim kalp atşnı duyim ondan snra rahatlarm baya:)
Artık hiç rahatlayamayacaksın doğana kadar ikili test geçsin üçlü geçsin ayrıntılı usg iyi çıksın ense kalınlığı normal olsun. Büyüyecek biraz hareketini bugün neden hissedemedim. 9 ay boyunca telaş kaygı hiç geçmeyecek malesef
Kese görünürse ondan sonra doktorun hala progesteron vb ilaç başlamazsa ozaman doktorunu değiştir derim. Benim ilk gebeliği de kahverengi akıntı vardı progesteron hormonu düşüktü ve betahcg çok çok yükselmedi ilk etapta ama 3 ay boyunca progesteron kullandım. Şimdi 4 yaşında sağlıklı kızım var. Umarım yavrun tutunur sana

Çok geçmiş olsun canım öncelikle kötü haber aşmak bu dönemde eminim çok çok çok zordur... Doktorunu dinle, bol bol da dinlen. Hayırlısıyla Rabbim kucağına almayı nasip eder inşallah. Fakat sağlıksız bir embriyoysa zaten doktor be yaparsa yapsın düşer... Inşallah sağlıklıdır tabi, bizim dualarımkz bu yönde...

Anladım canm. Çok şükür senin ki azmış. Allah tamamına erdirsin hepimizi inşAllah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…