- 17 Ocak 2018
- 4.776
- 8.370
- 88
- Konu Sahibi Sezerbusra21
-
- #22.621
çok uyguna almışsın canım. Bez dışında diğerlerini ben de aynı seninkilerden aldım. Ama 1 ay önce her birini 4-5 lira pahalıya almışım. Güle güle kullanın :)Rabbim evlatlarımızı sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin tek eksiğim tırnak makası şampuan kaldı benim bitti çok şükür Eki Görüntüle 2187773
Sorma bende eylül ayı geldimi doğum zamanı geldi demektir diyorum eşimeİnş inşvalla sonbahar geldikçe heyecan artıyor bizimle aynı haftalarda olanlar bebek kıyafetlerini yıkamış bile :) senin hazırlıkların nasıl gidiyor ben kıyafet işini bitirdim sayılır sadece kadife bir kaç şey alacam tulum alt üst bitecek nasipse
Canım 3 kilo doğuyor bebeğim inşallah buda o civarlarda olursa ilk haftalarda kiloda alırsa rahat eder diye düşündümGüle güle kullan canım bende olmayanları senden kopya çekip alıyorum hemen neden sleepy 1 numara almadın canım önce almismiydin ben 1 alayım dimi hiç bez almadim
Banada bu formda tanıştığım bir arkadaş söyledi sağolsun :) sağlıkla kullanalım hepimiz inşallah
Allah’ın izniyle bişey olmaz canım bu ilaç işine çok kafayı takıyor Bursa’daki herkes tamam keyfi kullanılmasın ama doktor verırsede sıkıntı olmaz helekı fitil progestan tarzı ilaçlarda ve özellıkle hamılelık katagorısı a ve b olan antıbıyotıklerde sıkıntı yok hekım tarafından verıldıyae ki c grubundakıler bile fayda zarar ilişkisine göte kullanılabılıyor ben 11 haftamla 19 hafta arası enfeksiyondan kaynaklı üç paket kullandım serklaj da narkoz aldım kızıma hamıleykende aynı şeylerı yaşamıştım daha çok ilaç kullanıyordum hatta yoksa doğacaktı 25 haftada şükür bir sıkıntı yaşamadım ve çoğu arkadaşımda kullanılıyor hatta bızım gıbı olanlar Nidilat denılen bır tansıyon ilacını günde 6 keze kadar bıle kullanıyoruz yan etkısınden yararlandırıyor doktorlar gebelıkte sancıyı kesıyor bu ılac demem oki enfeksyon daha tehlıkelı önlemi alınmazsaBenim gibi idrar yolu enfeksiyon yüzünden iki kere toz antibiyotik içmek zorunda olan oldumu doktor monurol vermişti 2 ay sonra yine enfeksiyon çıktı üromisin içtim şimdide bişey olmaz inşallah geçer
Ben Prima Alicam galiba canım son kararlaCanım 3 kilo doğuyor bebeğim inşallah buda o civarlarda olursa ilk haftalarda kiloda alırsa rahat eder diye düşündüm
bebek arabasi olayi cok karisik cnm bi turkubkarar veremiyorum ya cift yonku degil ya puset bana da bi yandan gereksiz geliyo oturur pozisyonda bebegi tuttugu icin falan da sakincali olabilir ikerde ama bi yandan da evde bana rahatlik olur altina battaniye serip duzlestirebilirim diyorum.Valla ben arabaya pek bakmıyorum şu aralar en son ona bakarım diye ama baston tipi en rahatı bence okadar para vermek istemiyorum açıkçası bi arabaya o nedenle daha uygun birşeyler alırım herhalde puset için de bence çok gereksiz ve ağır ben almıyacam ark varmış sana verecem diyo ama verse bile kullanmam o ağır bebek içinde ağır olacak taşıması çok zor oluyor onu zaten nasip olursa kış bebekleri bunlar ne kadar çıkacaz ki dışarıya en fazla bi ev gezmesi ve avm onun için de aceleye gerek yok diye düşünüyorum sen de öyle bak bence pusetle uğraşma hiç...ya ben bir tek yumurta yerdim protein diye şimdi onu da yemez oldum midem kalkıyor yiyince ve gün boyu ağzıma geri geliyor sütü zaten kesinlik içemiyorum hiç bir şekilde aşırı kustuğum zamanlar da çok içmiş kusmuştum tiksindim peyniri de yeni yeni yemeğe başladım oda küçücük bir dilim kaşardan nefret ettim bakalım artık Doğuma kadar nasipse böyle gidecek
evet cnm herkes yeni dogan icin cift yonlu olmali diyo.Canim cift yon bebek kucukken belki kusar falan diye gormek icin olabilir. Cok uzun yurumuyorsan sart bir ozellik degil.
Biz de hafta sonu baktik yine kararsizlik. Baston tarzinda casual vista trona ya baktin mi netten videolarina bak, su an en ucuzu 1000e gordum fena değil gibi.
yok cnm merak etme cidden gelenjn olmaz ama sen yine de buzluga kofte borek falan aperarif seyler koy bence size kolaylik olur esin sen hemen cikarir 2 dk pisirir yersinizBende ole dusundm soncta gunduz esim evde ee gelende rahat edemez belki bakar gidedler ins öle olur ya dogm agrilaryla bide cock yemek mi yapcm isim zor ya
Aslında o kadar basit ki yapımı ama malesef pahalı. Bende araştırıyorum. Uygun bulursam haber veririm size deBende puset örtüsüyle emzirme önlügünü çok istiyorum ama pahalılar bakalım ne yapıcaz kapalıçarşıdan da bakmayı düşünüyorum belki yapıp satan magazalar vardır uygunu bulursam alırım bulamazsam instagram dan sipariş ederim artık
Bakarım canim.Ben kızıma isimli battaniye yaptirdim puset örtüsü falanda yapıyor ama fiyatını bilmiyorum ben battaniyeden memnun kaldım yumuşacık insgtram adresi happy works
Ben müslin örtüleri bazen kundakları hep anneme yaptırıyorum gidip kumaşını alıp ona diktiriyorum.puset örtüsünü de öle yapcam nasipse bir arkadaşta örneği var ona göre kumaşı alıp beraber dikeriz.nette taslak gibi cm cm çizmişler onuda yazdım bir yere.sizlerinde dikiş makinası olan bir yakınınız varsa öle yapabilirsiniz.Aslında o kadar basit ki yapımı ama malesef pahalı. Bende araştırıyorum. Uygun bulursam haber veririm size de
Nette yapılışını izledim kolay. Hatta evde makinem olsa oturup yapicam o derece heves ettim. Annem diker ama farklı memleketteyiz işte. Bir iki haftaya kadar gitmeyi düşünüyorum bende. Kumaş alıp diktiricem anneme galiba. Pike takımı çarşaf fln da diktiricem hatta. En iyisini düşünmüşsün sende canimBen müslin örtüleri bazen kundakları hep anneme yaptırıyorum gidip kumaşını alıp ona diktiriyorum.puset örtüsünü de öle yapcam nasipse bir arkadaşta örneği var ona göre kumaşı alıp beraber dikeriz.nette taslak gibi cm cm çizmişler onuda yazdım bir yere.sizlerinde dikiş makinası olan bir yakınınız varsa öle yapabilirsiniz.
Tabi cnm yinede insann annesine nazı geciyor ama kaynanamz ole mi birde hizmet bekliyorlar o yuzden annenn gelmesi iyi olmus cnm bakalm az kaldi artk benimde tek korkum gobek bagi ya ins mikrop kapmadan duserde bakimini iyi yaparimda duser hemenyok cnm merak etme cidden gelenjn olmaz ama sen yine de buzluga kofte borek falan aperarif seyler koy bence size kolaylik olur esin sen hemen cikarir 2 dk pisirir yersiniz
benim annem dogumdan 1 hafta once gelicek bana.dogumdan itibarem de 2 hafta falan kalicak.evim de kucuk.kaynanama anmem gidincr sen gel kal dicem.bakalim 2 anneye gerek yok sacma oluyo oyle de esim de zatem 5 gun izinli olcak ilk bi kac gun zorlanirim sonradan yavastan ayaga kalkarim gibi geliyo bana temizligime yemegime yardim ederler ben bebekle ilgilenirim.ama ayni anda 2 anneyi cekemem
Canim dert etme onu. Göbek bağı olsun tek derdin. Spreyleri kremleri var onun merak etme. Gazlı bez vs. Acil yardım kiti mutlaka bulundur evde amaTabi cnm yinede insann annesine nazı geciyor ama kaynanamz ole mi birde hizmet bekliyorlar o yuzden annenn gelmesi iyi olmus cnm bakalm az kaldi artk benimde tek korkum gobek bagi ya ins mikrop kapmadan duserde bakimini iyi yaparimda duser hemen
Hadi ya ben bütün kıyafetleri aldım ıslak mendil emzik biberon biberon kabı küveti ve sayamadığım bir sürü şeyi aldım ben biraz erken başladım 5 aylıktı kıyafet hazırdı şimdi süt sağma ve araba kaldı kadife tulum yada alt üst dışarı çıkınca giyinir diye istiyorum açıkçası evi havalandırdığım gün giyir ne bileyim kış çocuğu üşür gibime geliyor ev merkezi sistem yine de üşür mü diye tereddüt ediyorum çünkü aldıklarım hep penye yenidoğan çok almadım daha çok 3 ay aldım çabuk büyür dediler diye allahım nasip etsin hepimize aldıklarımızı kullanmayı demek sen almayacaksınSorma bende eylül ayı geldimi doğum zamanı geldi demektir diyorum eşimeEylülü yariladik neredeyse ben 30.haftada yikadim simdi yikarsam tekrar yikarim ben kıyafetleri içime sinmez.
Benim oğlumun küçülmüşleri vardı zaten buda erkek olunca pek birşey gerekmedi benim eksiklerim vardı onları alıyorum pijama falan pompam yoktu onu aldım oğlumda aldığımız ateş ölçer bozuldu medisana aldık civilden baya uygundu göğüs pedleri falan aldım artik çok ufak şeylerimiz kaldı çok şükür . Ben pek kadife falan almadim düşünmüyorum çok bunaltıcı geliyor bana onlar
Ben tarçını sevmiyorum diye içemedim onu ama sen bi dene içebilirsen çok iyi şekerini dengeler çok iyi olur araba içinde ben netten değildi dışardan bakacam kullanılışına ona göre alacam puset dediğim gibi ark verecek ama kullanmam ağır oluyor zaten kaç kere çıkacazki dışarıya aşırı soğuk havalarda çıkmam valla bana sakın eve hapsetme çıkın diyorlar ama ne olursa olsun sonuçta hava soğukken çıkmak pek mantıklı gelmiyor bana bakalım ya o günler bir gelsin daha ne isteriz :) ya ben dün karnımı ayakkabılığa çarptım nasıl canım yandı gece boyunca karnım kasıldı haliyle kasığımda ağırdı çok korktum birşey mi oldu diye neyse sabah bi ağrı yoktu en azından herzaman ki ağrılar varbebek arabasi olayi cok karisik cnm bi turkubkarar veremiyorum ya cift yonku degil ya puset bana da bi yandan gereksiz geliyo oturur pozisyonda bebegi tuttugu icin falan da sakincali olabilir ikerde ama bi yandan da evde bana rahatlik olur altina battaniye serip duzlestirebilirim diyorum.
aslinda.
dolar yuzunden hersey o ladar zamlandi ki liteway pusetli olanlari sordum 1300 dedi.o kadar da veremem. 2.el de almayi cok istemiyorum ama bi tane temiz buldum esim gidip bakicak.sifira yakin temiz bi arabaysa 2.elini alirim.degilse baska marka da almak hic istemiyorum
baby2go cool stroller katlanmasini cok sevmistim ama hic de hafif degilmis.o yuzdem vazgectim.surusu guzeldi
baska bi model cok begendim bavul gibi surukle gotur ama cift yonlu degildi.
bana taştan dokayi doktor sakin yumurta yeme dedigi icin agzima bile almiyorum cnm sut ara sira iciyorum.
ben biseyi cok fazla yer icersem tiksiniyorum.
havalar artik sogudu buzlu su icmek istemiyorum.suyu kaynatip icilebilcek kivama gelince icine cubuk tarcin koysam bi tane icsem nasil olur ki ?
ay saka gibi ya disari cikarken cok utaniyorum mandakinam leblebim.buzlu suyum cok komik bana bakiyolar bu nasil hamile diyolardir kesin
kisin da termosum var kucuk ona su koyar sicak sicak icerim artik bu napiyo derler
valla araba olayini da hallediyim herseyi netten alicam.zaten mecburen doktora git gel yapiyoru strese giriyorum artik disari adim atinca.
eylule de geldik insallah bi bitseydi şu ay da sag salim az kaldi dicem
https://m.defacto.com.tr/prima-bebe...846298-beden-132-adet-2-beden-124-adet-846298
Birde bu var buda yenidoğan icinde daha cok bez var ve daha uygun. Hiç anlamıyorum premium care mı alayım sizce yoksa yenidoğan mı
evet cnm herkes yeni dogan icin cift yonlu olmali diyo.
baktim cnm ama ben hafif bisey istedigim icin liteway kadar hafif degildi bence.
benim baby2go cool stroller dan umidim vardi ama begenmedim agirdi.surusu guzeldi.
bi tane araba baktim cok guzeldi hafifti de 750 falandi ama cift yonlu degildi.esim begenmedi.
chicco litway plus sordum pusetli oldugu icin 1300 dedi.hic indirim falan yok aksine habire herseye zam gekiyo dolar yuzunden o yuzden hic indirim falan beklemicem.aklima yatan simdilik liteway plus onu da hoc gormedim videolardan izledim.ama fiyati cok geldi bana.2.el almak istemiyordum arabayi ama bi tane temiz buldum gidip gormedik daha.bakalim cidden temizse sifira yakinsa alirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?