- 5 Aralık 2015
- 5.125
- 2.976
- 173
- Konu Sahibi Sezerbusra21
-
- #22.661
ben hala sezeryan diyorum ya normalin n sini bile dusunemiyorumBenim de kafamda sezaryen vardı ilk başlarda ama şimdi normal de olabilir diyorum her ne kadar tedirgin olsam da. Önemli olan sağ salim kavuşmak.
Bu alışverişler inanılmaz keyifli ağzım kulaklarımda hazırlık yapıyorum şimdi hastanede sıradayım aylık rutin kontrol azönce bir kadının sancısı tutmuş fena bağırıyordu bacaklarım titredi :) sizce normal doğum mu sezeryan mı kızlar benim bu konuda kafam karışık ve korkuyorum tecrübe yok
Canım çevremde çok normal doğum yapmak isteyen tanıdıklarım oldu ki buna ablam da dahildi ama bi şekilde sezaryen oldular. Onlardan sonra ben de büyük konuşmayayım dedim :))ben hala sezeryan diyorum ya normalin n sini bile dusunemiyorum
Cnm ben saglik ocağında yaptirmistim bu tahlilleri yaklasik bir ay kadar once ve benim de her iki degerim de yuksek cikmisti bayagi. Sonra kendi doktorum ayni tahlili tekrarladi bu kez sadece alt yüksekti ama sınırın az üstündeydi doktor anlamlı bulmadi yuksekligi cunku diger degerlerim normaldi. Karaciger yağlanması olabilir kolestrolun nasil?Merhaba anneler ve adayları. Bugün tahlil verdim. Karaciğer enzimlerimde yükselme görüldü. Hafif yükseklik ama kaşıntı da olunca aç karnına safra asiti tahlili istedi doktor. İnternetten baktığım kadarıyla hem anne hem bebek için çoookk tehlikeliymiş çok canım sıkıldıSizlerde kaç çıkıyor. AST 40 alt 46. Hafif yükseklik ama İnşaAllah daha da Yükselmez
canım çok teşekkür ederim sayende bebek bezimizi gayet uygun fiyata aldıkOlursa benimde ilk isteğim normal doğum. Ama şartlar gerektirirse sezeryan yapacak bişey yok
Her şey ne kadar pahalanmış ben de hepsiburadadan bir kaç şey alayım bari...
Benim dün yaptırdığım tahlillerin sonucu çıktı, demir sınırın üstünde ve demir bağlama normal ama kanım düşükYarın doğum yapacağım hastaneye geçiş yapacağım, doktorla ilk tanışmamız olacak ona sorayım bakalım.
Bu arada ben normal doğum düşünüyorum, olursa zorunlu sezeryan ona da yapacak bir şey yok artık.
Sağlıkla kullanın inşallahcanım çok teşekkür ederim sayende bebek bezimizi gayet uygun fiyata aldık
Benim 26. Haftam biterken birazcık sol göğüsümden gelmişti ama iki damla sayılacak kadarGöğsünden sıvı gelen var mı?
Allah şifa versin bebişe inşallah sağlıkla büyüsün. Nedeni neymiş peki canım erken doğumun?Kizlar bu arada okulda bir ogretmen arkadas tam 1 ay once 23+3 te erken dogum yapmis 650 gr doğmuş minik kizi. Beyin kanamasi gecirmis yavrucak ancak direniyor 1 aydir kuvozde. 970 gr olmuş bugun. Cok etkilendim duydugumdan beri dualar ediyorum siz de edin ins sag saglim atlatırlar bu gunleri saglikla...
Yok canım ne satmasi ben kendime aldım. 1300 dedin ya. 200 daha az verirsin en azından ben 1100e aldim sende ordan al demek istedimsen mi satiyorsun cnm anlayamadim
Annede kan pihtilasmasi varmis detayli ultrasonda bebege giden bir damarda daralma gorulmus. Doktoru endise etmeye gerek.yok tansiyonunu kontrol altinda tutucaz vs demis arkadas da kendimi iyi hissediyordum hep birden noldugunu anlamadim diyor. Bebisin fotolarını da gosterdi o kdr kucuk ki yavrum...bugun ben de 23+3 teyim tam cok etkilendim...Allah şifa versin bebişe inşallah sağlıkla büyüsün. Nedeni neymiş peki canım erken doğumun?
off Allah yardımcısı olsun. Bu haftalardan sonra baya yükseliyormuş aslında bebeklerin yaşama şansı. İnşallah sağlıkla kilolar alır, gelişir ve büyür.Annede kan pihtilasmasi varmis detayli ultrasonda bebege giden bir damarda daralma gorulmus. Doktoru endise etmeye gerek.yok tansiyonunu kontrol altinda tutucaz vs demis arkadas da kendimi iyi hissediyordum hep birden noldugunu anlamadim diyor. Bebisin fotolarını da gosterdi o kdr kucuk ki yavrum...bugun ben de 23+3 teyim tam cok etkilendim...
Demir fazlaligi varmis yani ust sinirin biraz uzerinde bile demirimDemir eksikliği mi var? Bende de vardı demir hapina rağmen, bugun kan testi yapildi bakalim sonuçlarım nasıl çıkacak...
Chicco liteway plusla chicco duo liteway plusin farki ne acaba baktim baktim goremedimYok canım ne satmasi ben kendime aldım. 1300 dedin ya. 200 daha az verirsin en azından ben 1100e aldim sende ordan al demek istedim
Cnim kan pihtilasmanin damarda daralmanın bide tansiyonun ne alakasi var?eğer bilgin varsa aciklarsan sevinirimAnnede kan pihtilasmasi varmis detayli ultrasonda bebege giden bir damarda daralma gorulmus. Doktoru endise etmeye gerek.yok tansiyonunu kontrol altinda tutucaz vs demis arkadas da kendimi iyi hissediyordum hep birden noldugunu anlamadim diyor. Bebisin fotolarını da gosterdi o kdr kucuk ki yavrum...bugun ben de 23+3 teyim tam cok etkilendim...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?