2018 Aralık Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    247

Iki ayri doktora gidiyorum ikisi de sezeryan yapmalisin dedi. Daha once 4 kayibim oldugu icin ve kan sulandirici igne hap kullandigim icin bebegi riske atamayiz dediler. Tup bebekden bile daha kiymetliymis bizim bebegin yasamasi. Iste 38. Hafta ve 39.Hafta arasi gun verilecek. Bizim rotamiz belli oldu.

normal dogumda yapilabilir belki ama doktorlar cesaret edemeyince bende yavas yavas kabullenmeye basladim sezeryani.

Cnm ben saglik ocağında yaptirmistim bu tahlilleri yaklasik bir ay kadar once ve benim de her iki degerim de yuksek cikmisti bayagi. Sonra kendi doktorum ayni tahlili tekrarladi bu kez sadece alt yüksekti ama sınırın az üstündeydi doktor anlamlı bulmadi yuksekligi cunku diger degerlerim normaldi. Karaciger yağlanması olabilir kolestrolun nasil?

Kizlar bu arada okulda bir ogretmen arkadas tam 1 ay once 23+3 te erken dogum yapmis 650 gr doğmuş minik kizi. Beyin kanamasi gecirmis yavrucak ancak direniyor 1 aydir kuvozde. 970 gr olmuş bugun. Cok etkilendim duydugumdan beri dualar ediyorum siz de edin ins sag saglim atlatırlar bu gunleri saglikla...

Demir eksikliği mi var? Bende de vardı demir hapina rağmen, bugun kan testi yapildi bakalim sonuçlarım nasıl çıkacak...

Allah şifa versin bebişe inşallah sağlıkla büyüsün. Nedeni neymiş peki canım erken doğumun?

Allah şifa versin bebişe inşallah sağlıkla büyüsün. Nedeni neymiş peki canım erken doğumun?
Annede kan pihtilasmasi varmis detayli ultrasonda bebege giden bir damarda daralma gorulmus. Doktoru endise etmeye gerek.yok tansiyonunu kontrol altinda tutucaz vs demis arkadas da kendimi iyi hissediyordum hep birden noldugunu anlamadim diyor. Bebisin fotolarını da gosterdi o kdr kucuk ki yavrum...bugun ben de 23+3 teyim tam cok etkilendim...

off Allah yardımcısı olsun. Bu haftalardan sonra baya yükseliyormuş aslında bebeklerin yaşama şansı. İnşallah sağlıkla kilolar alır, gelişir ve büyür.

Cnim kan pihtilasmanin damarda daralmanın bide tansiyonun ne alakasi var?eğer bilgin varsa aciklarsan sevinirim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…